|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam stronke w html-u podzieloną na 4 części( lewa, prawa, środek, góra). Jeżeli zmniejszam okno przeglądarki to zmniejsza Mi się tylko środek strony(czcionka, zdjęcia), natomiast w lewej, prawej i górnej części czcionka, zdjęcia pozostają takie same i pojawia się suwak. Chcę żeby nie było tych suwaków tylko żeby się czcionka i zdjęcia zmniejszały tak jak w środkowej częśći. Jaką komendą to zrobić?
Powód: Literówki
Ostatnio edytowane przez Mlody19061906 : 13.01.2010 o godz. 11:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak usunać hasla i loginy, ktore system zapamietal np przy logowaniu do poczty? Chodzi o to , zeby na danym komputerze NIE BYŁY zapamietane
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To zależy od przeglądarki. w IE: Narzędzia/Opcje Internetowe/Ogólne/ Historia Przeglądania. W Operze: Narzędzia/Preferencje/Historia/Adresy/Wyczyść.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
A co do kanałowego, mi dała lekarstwo na pół roku i potem zadecyduje czy konieczne leczenie kanałowe czy zwykłe. Raz dostałeś, to zaraz cie wyjebali bo nie seedowałeś.
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 13.01.2010 o godz. 15:03.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
za taka cene to Cie raczej zrobili w balona a nie kanałowe. pozdrawiam.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
-ostatnie trzy usługi ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zna ktos jakies programy ktorymi:
1. mozna wgrac do filmu w formacie .avi napisy w pliku.txt 2. mozna zmienic rozmiar/ rozdzielczosc filmu .avi, zeby wgrac na komorke, bo normalnie to troche duzo zajmują miejsca |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
1. ja zawsze przerabiam za pomocą AllPlayer'a funkcją "DivX Muxer" się to chyba robi
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
jak korzystam z programu AVI RECOMP. Bardzo fajny i łatwy w obsłudze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Więc tak. W domu mamy neostrade na liveboxie. Ja mam przez wifi na laptopie mlody ma po ethernalu do puszki. Jak moge ograniczyc jego dostep do neta bo kur*a wrzuca rapidshare, nk, yt, rt, facebook i ch*j wie co jeszcze i nawet mi gg zacina :O !!!!!!!!!!!!!
Myslalem zeby przegryzc mu kabel ale to ostatecznosc :/ ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Studiował lub miał do czynienia ktoś z Szkołą Wyższą Bogdana Jańskiego?
Wszelakie informacje na temat tej szkoły mile widziane. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś orientację, jak wygląda sytuacja Poczty teraz? W związku z tym paraliżem na kolei są duże opóźnienia? Dziś została do mnie (Kraków) wysłana paczka z Leska (Podkarpackie). Kiedy orientacyjnie może do mnie dotrzeć? Tydzień..?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
1-3 dni ida priorytety, 11.01 wysłałem paczke pod Szczecin i dzis doszła. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy do kupienia jest jeszcze Forza grudniowa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy orientuje się ktoś ile może kosztować przelot tanimi linia w wakacje dokładnie w lipcu z Krakowa do Londynu i z powrotem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
mozna gdzięs w jakimś banku wymienić grosze (1,2,5) na grubsze nominały? nazbierałem tego a do kiosku nie pójde z siatka tylu monet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=Mateuusz;840722
moglby mi ktos powiedziec cos o tej koszulce http://www.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4 ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
A ja potrzebuję program do przeglądania PDF takiego bardziej skomplikowanego FoxitReader i Xchange źle wyświetlają jest jakaś alternatywa ? ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nazywał się program na TVP3, w którym uczestnicy ubrani w koszulki klubów piłkarskich odpowiadali na różne pytania, kapkowali, strzelali karne w takim małym studio ? Było to z 10 lat temu, pamiętam magazyn ten prowadził bodajże Zydorowicz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Był ktoś na błoniach na lodowisku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Remes Cup będzie w tv?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|