|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A Jarosz i ten Branco nie sprowadzili też aby Costy i Traore którzy jednak się sprawdzili? Zresztą dyskusja Jarosz sam zapowiada we wszystkich mediach że nie będzie się mieszał do transferów(w sumie trudno się mieszać do czegoś czego nie ma
). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
'Wraca zaufany człowiek Cupiała' wywiad z J.Jaroszem
Cytat:
To tak dla co nie których na ostudzenie głów pół żartem pół serio przed/w trakcie sezonu "ogórkowego''
Ostatnio edytowane przez matti220 : 09.01.2010 o godz. 00:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Może trzeba kupić Scout8? Tak czy owak szrot hiszpański (Legia jak Arrubarena czy Tito) czy portugalski (Zagłębie) lepszy niż nic. O przezpraszam powinienem napisać "prawdziwi" profesjonaliści portugalscy ![]() PS Chyba lepszy kierunek to jednak Brazylia niż grzebanie w odpadach w Portugalii. Prędzej w Brazylii zostanie jakiś dobry kopacz przeoczony niż w Europie. No albo trzeba sięgnąć na wyższą półkę a na to nas nie stać. Bo jak tacy kopacze jak Caiado mają nas zasilać.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Skorża coś mówił o 2-3 transferach, to już je mamy
![]() A tak na serio to mam nadzieje że panowie nie są tu tylko po to by trzymać łapę na opchnięciu Marcelo bądź Kirma Pomysł na dodaniu menadżerki Skorży był od pierwszej minuty poroniony - tu nawet nie chodzi o zaufanie, które ja mam akurat ograniczone ale menadżerem to sobie może być Ferguson, który pod sobą ma i tak cały sztab ludzi a nie Skorża co zostaje sam. Zobaczymy co z tego wyniknie Ale odpowiedź na to pytanie padła już lata temu, tyle że niektórzy nie są w stanie jej albo dostrzec albo zaakceptować.I fundamentem tu jest 'nie dokładać'
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.01.2010 o godz. 01:33.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła walczy z Lechem o Rodionowa z BATE.Białorusini wycenili swojego napastnika na milion Euro
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...061,1,720.html Jeśli chodzi o Nowaka to mam nadzieje że to jest żart że Wisła sie nim interesuje . To jest zbyt kontuzjogenny zawodnik i znajac życie to pewnie zaraz złapałby uraz i tyle byłoby z niego pożytku http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Tre...059,1,727.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.01.2010 o godz. 07:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ciekawi mnie tylko czy to prawda ? raczej nie bo kto normalny poleci do prasy i powie "tak, chcemy jego" to są gierki tylko aby wypromować zawodników (zwiększyć zainteresowanie) albo po prostu gazety nie maja o czym pisać przykład Kirm w Grecji. Poczekajmy do końca okienka, wtedy będziemy narzekac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nowak to poroniony pomysł. Zawodnik ten ma olbrzymie umiejętności i obok Brożka i Lewandowskiego jest najlepszym napastnikiem w tym kraju. Problem w tym, że to kolejny zawodnik ze szklanymi nogami. Opieka medyczna w Wiśle jaka jest wszyscy wiemy. Wiemy też, jak wygląda wprowadzanie zawodnika po kontuzji do gry. Pod tym względem jesteśmy głęboko w dupie niestety.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Moje zdanie o Nowaku: Po co na gracz, który co najmniej połowę sezonu będzie się leczyć. Gdyby był do wzięcia za darmo to jeszcze można, ale 400-500 tysięcy euro to kpina
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Módlmy się aby pomysł z Nowakiem był tylko kaczką dziennikarską.A poza tym pismaki sami kręcą sobie bata.Raz piszą że zero transferów gdyż kasy nie ma, budżet ledwo dopięty- jak napisali "realny" .A tu zaraz Wisła walczy o Nowaka i może dac nawet 2 mln zł, następny Rodionow i zaciąg z Lewskiego Sofia...kto w to wszystko ma wierzyć?
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cupiał nareszcie doczekał się stadionu i wyłożył 10 mil Euro na trasnfery
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.efakt.pl/Kosowski-czeka-n...y,61392,1.html
Kosowski za pół roku wolnym graczem Dlaczego Wisła nie złoży mu propozycji kontraktu na poziomie 300 tysięcy euro? ![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cantoro zszedl nam z listy plac, to mozna by bylo z Kosa sprobowac, mysle ze on niemialby nic przeciwko kolejnemu powrotowi, tylko zaproponowac mu jakis sensowny kontrakt...
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
NIE dla Nowaka ktory ciagle ma cos ze zdrowiem. Wystarczy nam juz w druzynie rencistow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
co do Nowaka, jemu kontrakt wygasa za pol roku, nikt nie da za niego 2 banki...chociaz jest kontuzjogenny to za darmo po sezonie chetnie widzialbym go w druzynie...z kontaktem uzaleznionym od wystepow
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakby Dawidek popracował na siłce, poodbijał by sie pare razy od Clebera, moze nabrał by sił i witalności by pograć cały sezon, to było by to wielkie wzmocnienie, gdyz to jest najlepszych technicznie piłkarz w lidze.
To jest taki nowy Frankowski. Zreszta to widac po zachowaniu na boisku. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Kosowskiego to jestem na tak , dać mu kontrakt Łobo a jego wypożyczyć albo niech szuka sobie nowego pracodawcy. Co do Nowaka jest kontuzjogenny ale skoro trener Skorża go chce to może zaufajmy naszemu trenerowi a może to tylko plotki? Błaszczu też ma podobny organizm do Nowaka a był naszą gwiazdą , Jeleń też bardzo często łapie kontuzje a jest najlepszym napastnikiem w Auxerre. Nowak mógłby przyjść ale wtedy potrzebowalibyśmy 4 równych napastników , wprzypadku gdy wypadł by jeden inni zastąpiliby go bez problemu. Tylko mnie zastanawia jedno, czy w przypadku przyjścia Nowaka rezygnujemy z wysokiego napastnika? Czy może Nowak jest szykowany jako następca Brozia i przyszedł by teraz, Brożek pewnie odejdzie w lecie a wtedy przyjdzie wysoki napastnik, chyba że trener chce przesunąć Małego na skrzydło a w przypadku przyjścia Kosy Małego czekałaby ława- może to i dobrze bo Mały nie jest jeszcze zawodnikiem na pierwszą 11, potrafi zagrać świetny mecz ale nie potrafi ustabilizować formy. Ciekawie będzie w tym okienku ale być może skończy się tak jak zawsze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja mu życzę transferu do MU i wpływu kasy z jego sprzedaży Bełchatowowi na poziomie 10 mln euro. A od nas jak najdalej. Z ligi polskiej nie ma nikogo godnego uwagi aby nas mógł wzmocnić w czymkolwiek. Szkoda kasy,nerwów, czasu. Amatorzy u steru, amatorskie pomysły i decyzje, to i amatorski poziom drużyny.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nowak
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przeraziłem się gdy zobaczyłem wiadomość o Nowaku. Mam nadzieję, że Skorża nie popełni tego błędu. Może i jest to dobry gracz, ale zdrowia to on nie ma.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Lech robi spektakularne transfery to Skorża chce odpowiedzieć. A ponieważ kasy nie ma to... wiadomo sięga po to co przecenione lol.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 09.01.2010 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to dziennikarska kaczka.
Jeśli nie to idzie się załamać na myśl, jak niezdolnych do nauki na własnych błędach mamy decydentów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nowak to czysta plotka,,ludzie.. Pojawia się news, a wy wszystkiemu wierzycie. To jest tylko i wyłącznie manipulacja, podstawa do tego zeby nakręcać potencjalną "nieudolnosc transferowa" Wisly. Wstrzymajmy sie do momentu powrotu Skorzy. Zobaczymy wtedy kogo uda mu sie skompletowac przed pierwszym zgrupowaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Nowak to tylko zasłona dymna lub niedoinformowanie pismaków, a w rzeczywistości staramy się o transfer lub sondujemy możliwość transferu Costly'ego.
A co do Kosowskiego, to bardzo chętnie, a Kirm na prawą lub transfer za sporą kasę. Z tym, że przedłużenie kontraktu Kosie przez obecny klub, to pewnie tylko dogadanie kwestii finansowej - dla nas i tak za wysokiej.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 09.01.2010 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8144 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Kosa na lewe skrzydło (o ile zainteresowaliby sie nim nasi decydenci) i Kirm (który chyba lepiej czuje sie na prawej stronie) na prawe, to byłoby git.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|