|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Właśnie zabieram się do oglądnięcia The Blind Side na filmwebie ma wyśmienite noty !
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 25.12.2009 o godz. 23:07.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dom Zły! Świetne polskie kino!
Serdecznie polecam! ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
To zachęcam do ponownego oglądnięcia
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Byłam na "Avatarze" REWELACJA! Każdy musi to zobaczyć! Te efekty 3D robią niesamowite wrażenie, i fabuła dość ciekawa że te 2,5 godziny dość szybko leci.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Co do The Hurt Locker , to chyba najlepszy obraz jaki ostatnio widziałem. Stawiam go w czołówce filmów tego roku obok "The Moon" i "Bękartów Wojny". Właśnie zabieram się za "Invictus". Postaram się coś o nim napisać jutro. Pozdrawiam |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Faktycznie... nie przepadam za kinem sci-fi ale muszę przyznać że film rewelacyjny!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie wróciłem z kina, AVATAR w wersji 3D. Nie powiem nic bo dolna część szczęki została w kinie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
do napisania na forum szczęka Ci nie jest potrzebna.
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A propos "Avatar'a" w jakim kinie oglądaliście go w wersji 3D?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Podbijam pytanie o to w jakim kinie warto obejrzeć Avatara?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja byłem w CinemaCity na Zakopiańskiej, ale podejrzewam że wszędzie mają tą samą wersję
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Imax .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Avatar ma dwie wersje - cyfrowy i imax. polecam imax. plaza, bonarka, zakopianka... chyba w kazdym cinema city jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nadrobiłem sobie zaległości wczoraj. Zobaczyłem film Moon. Film dobry. Ale bez rewelacji. Nie ma żadnych ochów i achów. Nihil novi w dziedzinie kina można by rzec. Po obejrzeniu zastanawia mnie jedna rzecz. Skąd się wzięło tyle zachwytów nad nim. Jakbym się uparł to może bym go wcisnął w drugą dziesiątkę, najlepszych filmów jakie oglądałem w tym roku. A do sylwestra pewnie jeszcze coś obejrzę.
Drugi film jaki oglądałem to "Blondynka w koszarach". Myślałem, że to będzie coś lekkiego i przyjemnego. Tym czasem okazało się, że ten film to pomyłka. Ani troszeczkę nie jest śmieszny. Za to strasznie oklepany, powielone schematy itd. Miejscami kolosalnie nudny. Powinni tego zabronić. Pobrałem przed momentem "Ink". Może ktoś coś powiedzieć na jego temat bez zdradzania fabuły? Oglądał ktoś? Dobre to jest? PS: Święta jak zwykle zaatakowały mnie "Kevinem" i "Szklaną pułapką" ![]()
Ostatnio edytowane przez Gordian : 29.12.2009 o godz. 08:25.
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Multikino koło Aqua Parku na Dobrego Pasterza
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.filmweb.pl/f443101/Invictus,2009 bardzo dobre kino. reżyseria Clint Eastwood mam nadzieję że nakręci jeszcze jakiś film, jak dożyje
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
A co sądzicie o "Death Race" ? http://www.youtube.com/watch?v=4NneA6wJawQ
albo o "Super Zioło" ? http://www.youtube.com/watch?v=bVabKLupaw8 Polecam ![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Z jakiej strony pobrałeś ten film? Powód: nieaktualne
Ostatnio edytowane przez sergio : 31.12.2009 o godz. 10:08.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Avatar w Bonarce Cinema City, mają projektor Imaxa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
patrzyłem właśnie na strone Bonarki i jest tylko 3D cyfrowy. nie ma Imaxa. więc jak to jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i jest po "Ink". Muszę szczerze powiedzieć, że film mnie ROZ.......IŁ! Po obejrzeniu nie wiem co mam powiedzieć. Takiego filmu jeszcze w tym roku nie oglądałem. Film dziwny, momentami, nudny, melancholijny, smutny, wręcz usypiający. Niekiedy obraz wygląda jak HDR w grach. Tytułowy Ink jakiś taki groteskowy. Mimo tego wszystkiego naprawdę dobry film. Przed obejrzeniem Avatara, nr jeden na mojej prywatnej liście filmów 2009.
Death Race - Od biedy może być. Nieskomplikowane, czyste kino akcji, z wyścigami w tle. Typowo amerykański przerost formy nad treścią, ale do obejrzenia. Super zioło - Jedna z największych kaszan jakie widziałem. Takie murzyńskie FUBU - "for us, by us". Nie polecam. Całość kręci się jak w tytule w okół merry. Zdecydowana większość obsady to murzyni. Żenujący poziom gagów. Rynsztokowy poziom humoru.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 01.01.2010 o godz. 09:32.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
"Dom Zły" to jest naprawdę bardzo dobry," mocny" polski film . Polecam fanom krwawego kina a przy okazji można zobaczyć co nieco patologi PRL i nie tylko , świetny klimat dokładnie oddający pewien wycinek z życia z tamtego systemu.
W klimacie zbliżony do rosyjskiego Gruz 200 tylko w wersji light
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 02.01.2010 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
polecam dzis filmy na tv:
Wierny Ogrodnik (TVN) Biloxi Blues (TVN7) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czytałem wcześniejsze opinie dotyczące filmu Avatar. Większość, o ile nie wszystkie, były bardzo pozytywne. Po dzisiejszym seansie w Plazie (IMAX) pozostaje mi jedynie potwierdzić, to co napisaliście. Niesamowite efekty, które są ukoronowaniem tego pięknego fantastycznego świata.
Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia, niech nie czeka. Efekty genialne, a i muzyka też niczego sobie ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dom Zły - zaje.. tylko nie zrozumiałem za bardzo końcówki, ale może dlatego że oglądałem o 4ej w nocy
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ostatnio oglądałem "The blind side" z sandrą bullock, mogę z czystym sumieniem polecić tą pozycje w sumie każdemu. Historia murzynka w tym filmie jest opowiedziana w sposób przystępny chyba dla każdego. Do tego film oparty na faktach. Nie chcę zdradzać fabuły, ale to nie jest zwykły dramat, który ma tylko wyciskać łzy i nic więcej. Kreacje aktorskie sa naprawę dobre i chyba do żadnego akora nie da się doczepić.
The Blind Side, to film który na pewno na dłużej zagości w mojej kolekcji ale i na pewno w mojej pamięci. pozdrawiam. ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|