|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
PiS do tej pory chyba jeszcze nie przedstawił swojego kandydata na Prezydenta. Może zabrzmi to wręcz nieprawdopodobnie, ale obiło mi się o uszy (gdzieś ponoć wywiad się ukazał na ten temat z prof. Terleckim), że do momentu odwołania przez PO posłów Wassermana i Kępy z komisji d/s afery hazardowej, istniała koncepcja poparcia przez PiS w wyborach prezydenckich Kracika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Każdy, powtarzam każdy niech wyśle maila na adres Majchrowskiego. Trzeba mu pokazać, że nie można bezkarnie obrażać klubu, który kochamy, który nie raz jest dla nas całym życiem. Niech ta postkomunistyczno-żydowska świnia wie, że na nasze głosy i na nasze poparcie nie ma co liczyć i niech lepiej się nie pokazuje na naszych obiektach. Powinniśmy się także domagać publicznych przeprosiń. Może nawet ktoś powinien wnieść sprawę o zniesławienie do sądu? Majchrowski MUSI odpowiedzieć za te słowa! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VFUrA0ikR14 - wypowiedz na youtube, im wiecej osob sie dowie tym lepiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
i tutaj rowniez: http://www.youtube.com/watch?v=j-asrNdZbdw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak chcecie do niego pisac to bezl bluzg. Cos w stylu:
"Pragę wyrazić swoje oburzenie Pańską wypowiedzią na treningu noworocznym Cracovii. Jako profesor UJ i prezydent miasta Krakowa zachował się pan niegodnie. Zawstydził pan tytuł profesorski oraz instytucję prezydenta miasta, a co za tym idzie zawstydził pan najstarszy w Polsce Uniwersytet oraz cały Kraków." itd ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Proponuję w dniu wyborów zrobić akcję anty - mAJchrowską, 1000 osób, megafon, barwy i różne...... hasła.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wysylac maile a tekst mozecie wkleic ten wzej napisany przez Orzeu
on pojawil sie na tym treningu jak Prezydent Krakowa a nie jako osoba ktora przyszla sobie na trening Pasow i stad takie zachowanie jest po prostu SKANDALEM. nas klub pownien zajac sie tą sprawą bo Majchrowski mowil te slowa jako osoba PUBLICZNA ktora w tym momecie musi wazyc slowa i uwazac co mówi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
j**ać ciszę wyborczą, AKCJA WIŚLACKI SPONTAN, ZROBIMY JUDASKIEMU KIEPOWI PRAWDZIWE PIEKŁO!!! KRAKÓW TRÓJKOLOROWY A NIE JUDASZOWY
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ktos pisał o Wassermannie - bez żartów II tura w jego wykonaniu (podobnie jak ostatnio Terleckiego) to wszystko co możliwe. W niej juz poległby zdecydowanie... To taki przeciętny polityk kojarzący się szaremu odbiorcy z wanienną aferą i tyle. Zresztą PiS sam w sobie jest za słaby w Krakowie by powalczyć z J.M., którego z pewnością poprze w ew II turze choćby część elektoratu PO (Kracika). Z kolei nie wierzę, by w wypadku takiej własnie II tury (Majcher vs Wassermann) "młodzi wykszatłceni" z Krakowa masowo poparli tego drugiego "od Kaczyńskich". Jak dla mnie jedynym kandydatem z PiSu zdolnym pokonać Majchrowskiego byłby... Ziobro. Ma wielkie poparcie w Krakowie zwłaszcza wśród najbardziej zdyscyplinowanego starszego elektoratu. Pokazały to eurowybory. Uważam, że jako jedyny byłby w stanie skutecznie przekonać do siebie sporą część elektoratu Majchrowskiego. Ale raczej zostanie w Brukseli więc to tylko takie gdybanie. Podsumowując - będe w szoku jeśli J.M. nie załapie się na trzecią kadencję. Naprawdę :/
Ostatnio edytowane przez felipe : 02.01.2010 o godz. 16:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
witam,
wysyłam tego e-maila pod wpływam wydarzenia które miało miejsce na treningu noworocznym Cracovii. Jestem obudzona, ze prezydent CAŁEGO Krakowa pojawia się na tym wydarzeniu, nie jako prezydent ale jako kibic. Wstydem jest demonstrować swoje poparcie w takiej sytuacji. mam nadzieje, że nigdy więcej nie postawi Pan nogi na Reymonta 22, nie tam Pana miejsce. Nie Pana miejsce, w gabinecie Prezydenta Krakowa. z poważaniem (wynikającym tylko z piastowania przez Pana stanowiska Prezydenta Krakowa) podpisałam się imieniem i nazwiskiem, które mam takie samo jak jedna z czołowych gwiazd naszego sportu, niech mu namiesza w głowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jedynym kandydatem mogącym pogodzić ich wszystkich jest: ^ratunku biją mnie Niemcy Rokita^ który może wystąpić jako kandydat niezalezny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
P.S. A ja Wam zazdroszcze (tzn Majchrowski to komuch, wiec calkowicie odpada biorac moj system wartosci, ale..), bo człowiek przynajmniej nie jest mdły. Wolelbyscie zeby siedzial cicho, a potem na tydzien przd wyborami przychodzil raz na stadion do Was i sie usmiechal? U nas w Warszawie tak jest. Kazdy kandydat na prezydenta, na tydzien przed wyborami okazuje sie wielkim kibicem. Pani Hania nawet opowiadala, ze jej zdaniem najlepszym pilkarzem Legii jest Ebi Smolarek. A tak przynajmniej jest sytuacja jasna i nie ma tej obrzydliwej hipokryzji. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ale tu mozesz miec racje, poparcie może być mniej lub bardziej oficjalne, zależnie od wyników wyborów do Rady Miasta, a tu może być różnie, bo jak nikt w tv nie postraszy rezimem kaczorów to się "młodzi inteligentni" mogą nie zmobilizować.
![]() Miałem na myśli że Wassermann może wygrać z Kracikiem, bo dla większości mieszkańców miasta jest lepiej znany niż Kracik, no i to co pisałem wyżej o dość zdyscyplinowanym elektoracie PiSu w porównaniu z PO. Na 99% się załapie, nie wiedzieć czemu bez żadnych konsekwencji mu przechodzą problemy ze stadionem, zadlużenie miasta, KSW, Motel Krak i zadłużanie spółek.
Ostatnio edytowane przez P.e.c.h : 02.01.2010 o godz. 17:10.
|
||
|
|
konserwa
Offline |
|
||
Mimo wszystko Kraków wciąż pozostaje miastem konserwatywnym, a jak napisałeś "młodzi wykształceni" są w znacznej mierze także "napływowi", czyli studiują jedynie w Krakowie głosując w swoim miejscu zamieszkania. Faktem jest także, iż Wasserman zyskał ostatnio w oczach opinii publicznej, dlatego też sądzę, że mimo wszystko szanse na pokonanie Majchrowskiego w II turze by miał.
. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o PiS, to nieoficjalnie się mówi, że wystawią Krzysztofa Szczerskiego. Facet niezwykle inteligentny, specjalista od spraw europejskich, wykładowca UJotu, ale nie ma znanego nazwiska i to jest największy problem. Mimo że z czystym sumieniem mógłbym na niego zagłosować i polecałbym każdemu to zrobić, to jego wystawienie przeciwko dwójce Majchrowski-Kracik, skończyłoby się dla PiSu katastrofą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Za kilka minut w faktach, będzie o sytuacji jakiej sie dopuścił pan mAJchrowski. A więc słusznie media zaczynają nagłaśnieać sprawe
![]() Takie ot, info ![]() PS; fialo, zacytowali któregoś Twojego posta ![]()
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 02.01.2010 o godz. 19:11.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Włączcie fakty ma być materiał o incydencie pana prezydenta,widziałem zapowiedź to przepraszał <foch> Widać, że wytrzeźwiał...
edit Jachcik mnie wyprzedził ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet paru z Was trafiło do telewizji, dobrze że nie połasili się na te groźby
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Jurand : 02.01.2010 o godz. 19:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
tu akurat plus dla mediów że rozgłaśniają tą sprawę.
Ogólnie to nie najgorzej po lewak Majchrowski tą wypowiedzią właściwie zamknął sobie drogę do zwycięstwa w wyborach. ![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak fakty przedstawiły tę sprawę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak nasz OBRZEZANY prezydent byl w TVN...
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Majchrowski udaje greka, widząc jaki zrobił się szum wokół jego wynurzeń.
Rzecz jasna pokazał się w TVN "pierwszy kibic Wisełki", który synka nie potrafił wychować - Fedorowicz... akurat w jego przypadku przyganianie "burakowi" jest nie na miejscu i zalatuje hipokryzją, po tym jak kiedyś dał sobie zrobić zdjęcie z buldogiem obgryzającym pasiasty szal. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Złotousty Jacuś stwierdził, że akurat chwilę wcześniej usłyszał hymn Cracovii i tak sobie zacytował
Powtórzył ze dwa razy, że nie było najzręczniejsze. Dobre No i przepraszał tych, którzy poczuli się urażeni Oczywiście starał się też dowodzić, że kibicuje Wiśle też, bo przecież dał kasę na stadion. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Własnie oglądałem - bez komentarza.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Majchrowski jest żałosny!! szkoda na niego głosować... taka prawda ze dofinansowanie stadionu z jego strony zostalo wymuszone na nim przez media kibiców i wyższe władze...
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ehhh spóźniłem się 5 minut. Wie ktoś może czy na TVN24 będzie jeszcze ten temat?
![]() |
|
|