|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nie pojawia ci sie nic w Moje dokumenty/Sports Interactive/FM 2010/screenshoths ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
11 pkt przewagi na 11 meczy przed koncem sezonu to niewiele... wiec jeszcze nie ciesz się za wsześnie ![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Albo jakby wziac na czas zglaszania urlop na 1 dzien? ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O ile mi wiadomo tak właśnie jest, że przy 24/25 zawodnikach nie woła o kolejnych wychowanków. To samo podczas meczu gdy nie spełniasz wymagań bierzesz 6 a nie 7 rezerwowych i po sprawie;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
weźcie mi wyjaśnijcie coś...
jeśli w meczu VILLARREAL - WISŁA było 3:2 ( dwie bramki na wyjeździe podkreślam ) a w Krakowie w rewanżu było 1:1 to chyba ja powinienem awansować co ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jakby było 3-3 to awans byłby twój.....
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Dzięki za pomoc i od razu się pochwale ![]() ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to się ****a wszyscy pośmialiśmy, wymieniliśmy się linkami wszyscy.... no buha ha ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Właśnie skończyłem swój 7 sezon.Zająłem 1 miejsce z aż 80 pkt.Królem strzelców został Ricardinho.Poniżej screeny :
Tabela : ![]() Statystyki zawodników : ![]() Aktualny skład : ![]() I Ricardinho : ![]() Co do Europejskich pucharów to w grupie LM 3 miejsce(w grupie był Real , Inter Monaco i Wisła).W lidze europejskiej trafiłem na Feyenoord i w dwumeczu wygrałem 4:1.Potem na Galatasaray w dwumeczu wygrałem 3:2.I odpadłem w ćwierćfinale z Tottenhamem przegrywając u siebie 2:3 a na wyjeździe 3:1. Edit : kamilll wysłałem ci priva może uda mi sie pomóc
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 23.12.2009 o godz. 22:49.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
cos sie da temu zaradzic? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
crash dumps to jak układy.
nie ma rady ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() Twoje bramki na wyjeździe nie były nawet brane pod uwagę, ponieważ przegrałeś i zremisowałeś. Co innego jakbyś zremisował dwa mecze, bądź jeden wygrał drugi przegrał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale to już nie aktualne jest od dłuższego czasu, a Wy dalej o tym samym....
pooglądaj lepiej demoty, zamiast odpisywać na stare posty. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam.
![]() ilu macie zatrudnionych scoutów? mozecie podac jakies nazwiska, ktorych moglbym 'przygarnac'? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kacap zależy kim grasz podam ci kilka nazwisk Globisz ,Bonhof, Nedved Pavel Nedved,Marcel Desailly,Solskier,Jóźwiak,Nowak,Wałdoch,Radolsky,C opjak,Kafarsk,Cesare Maldini,Arrigo Sachii jeśli grasz Wisłą to Bonhof powinen przyjść z miłą chęcią za odpowiednią płace w końcu scout zaprzyjaźnionego klubu z Wisłą BVB a ta przy okazji podajcie kilka dobrych nazwisk kandytów na trenera bramkarzy mile widziane zagraniczne nazwiska szukam bo Kazimierski wyleciał a Dowhań nie chce mi przejść do Wisły mimo że gram w pucharze UEFA
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 25.12.2009 o godz. 19:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a przy okazji możecie wrzucić link ze zdjeciami młodej Barcy tj Barcelony Athletic szukam bo właśnie mam współprace z tym klubem i chce wypożyczyć kilku młodych grajków a nie lubie piłkarzy bez twarzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FM 2010 ma jedno moim zdaniem b. duże nie dociągnięcie.
Mianowicie zdobyłem tytuł mistrza polski, oraz puchar polski. no a w Super Pucharze Polski gra Mistrz kraju ze zdobywca pucharu... no ale skoro miałem podwójną koronę, to ciężko grać z samym sobą... i zagrałem w SPP ze Śląskiem Wrocław - przegranym pucharu polski... no ale spoko, udało mi się zdobyć SPP, i potrójna korona. Awansowałem do fazy grupowej LM, zająłem 3 miejsce i dotarłem do ćwiercfinału LE ale odpadłem z Fiorentina. Teraz w LM mam Ac Milan , Sporting Lisbona ( z R.Lewandowskim ) i Malmo FF w grupie. No i mały paradoks, pokonuje 3:0 szwedzkie Malmo, ale w PP z takim samym składem przegrywam z Gieksą Ka-ce w karnych 5:4... Ale gra wciąga ! Szkoda tylko, że mi lech, jaga czy legia wykupują sztab szkoleniowy. A Heniu Kasperczak przy maksymalnych dostepnych zarobkach na miesiąc i 800.000 zl za podpisanie kontraktu, nei chce się zgodzić na trenowanie mojego zespołu. Szkoda też, że Błaszczykowski, Baszczyński, Żurawski czy Wichniarek - nie chcą przejść za granicy do Krk. I zastanawiam się, jak Wam się udało kupić Roberta Lewandowskiego z Lecha, nawet gdy było mnie stać na 28 melonów za niego, to wybierał za 26 sporting albo wyśmiewał moją ofertę ;-/. Jose - dzięki za nazwiska. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
mieliście tak, że caly zespół u was miał status że nie może zagrać w najbliższym meczu, który nei znikał nawet po kilku kolejkach? Jak się tego pozbyc? oO
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
cały zespół ? to raczej nie możliwe, bo musiałeś powołać 25 czy 28 zawodników i przydzielić im numery. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zacząłem grac Groningen, bo nie znalazlem sposobu na napraiwenie save Wisły ;/
wiec kupilem S. Lung jr, R. Lewandowskiego i Krivetsa i Cristaldo 1 mecz sezonu z Ajaxem, i wygrana u siebie 5do 3 @kacap co do SPP- w poprzednich wersjach tez gralem z przegranym Pucharu Polski, oczywiscie wtedy jak ja wygralem PP ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://img34.yfrog.com/i/mckn.png/ ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
A zgłaszałeś zespół do rozgrywek? W prawym dolnym rogu tego screena jest przycisk zmień, spróbuj w niego wejść i potem zgłosić zawodników. Powinno pomóc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgłaszałem, Ci zawodnicy co są wybrani są normalnie zgłoszeni :/
![]()
|
|
|