|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a poza tymi herbami to co tam jeszcze jest ciekawego, że aż 2 gb zajmuję ?
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W sumie teraz sprawdziłem i wyszło, że lekko minąłem się z prawdą. Logopack ważył 1GB i w sumie znajdują się tam tylko herby drużyn, ale chyba wszystkich jakie są w grze. Jeszcze nie trafiłem na rywala, który by miał standardowe logo gry. Nawet najsłabsze polskie kluby mają. Zwalili w nim tylko herb Polonii Warszawa, bo ma taki sam jak Polonia Bytom (nawet z napisem) tylko trochę jaśniejszy ;d
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Do tego ściągnąłem 55000 zdjęć zawodników, naprawdę warto - polecam do tego stronkę fm-base.co.uk Mam również kitspack, któy zawiera bardzo dużo strojów z większości lig. Wejdźcie sobie na stronkę podaną przeze mnie powyżej, tam jest sporo gadżetów ![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Powiedzcie mi czy jak ma się pirata to działają te ^ logopacki i inne czy nie
Bo w poprzednich wersjach gry 07/08 nie działały ... ;-/ ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kłamiesz albo nie potrafisz uruchomić.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jak wgram logopack, nic nie stanie sie z save'ami ani z niczym? ;D
ok. działa. dzięki. ;]
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 21.12.2009 o godz. 16:53.
![]() |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Nie. Musisz jedynie wyłączyć buforowanie skórki w ustawieniach.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli wygrywa się ligę, gra w LM, wygrywa jakiś europejski puchar to normalne, że ceny za zawodników idą w górę. Mam włączoną polską ligę, ale nie gram w niej i tam ceny są zwyczajne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To w takim razie ta 2 opcja bo to 3 lata temu było i mogłem coś źle zrobić ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Pierwszy sezon skończony
![]() Najważniejsze wydarzenia: Superpuchar Polski: ![]() Puchar Polski: ![]() Tabela: ![]() Zobaczymy co pokaże kolejny sezon Narazie za friko zakontraktowałem mojego ulubieńca w tej grze - Sofiane Feghouli (Grenoble).![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
kolejna fuzja po Amice |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak policzylem (o ile sie nie myliłem) Jaga nie miała ujemnych punktów u Ciebie zmieniałeś coś w edytorze? no tabela ładnie się prezentuje i gratuluje osiągnięć ![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Oczywiście, że nic nie zmieniałem w edytorze. Przez takie zabawy traci się cały urok gry.
Nawet powiem Ci, że nie zwróciłem uwagi na ujemne punkty, a faktycznie teraz policzyłem i rzeczywiście Jaga wystartowała z zerową ilością oczek. Gram na patchu 10.1.1., więc nawet w podstawowej wersji powinny być uwzględnione ujemne punkty. P.S. Heh Kamilu nawet na to uwagi nie zwróciłem ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamyk : 22.12.2009 o godz. 12:30.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tradycyjnie od trzech FM'ów, podjąłem się zadania miłego, łatwego i przyjemnego. Przywrócenia Leeds United należenego im miejsca...
![]() Za rok będę miał nowy stadion ( i 30 lat spłacania 350MLN pożyczki pod jego budowe ), Lewandowski tak jak w poprzednim FMiem wpisał się do kart historii Leeds zostając najlepszym strzelcem wszechczasów. Oczywiście jak zwykle moi chłopcy potrafią ograć potentatów po 4-5 do 0 by potem nagle przegrać u siebie z ostatnią drużyną... motywacja szwakuje... ![]() Co do ogólnych różnic to, według mnie jest generowane mniej newgenów, którzy w wieku 17 lat są lepsi od połowy świata a jak mają 20 lat mają na koncie 20 występów w reprezentacji dajmy na to Anglii. Komputer bardziej też pilnuje kontraktów zawodników innych klubów. Kiedyś można było spokojnie 1 stycznia zakontraktować sobie 5-8 bardzo dobrych graczy, którzy po zakończeniu sezonu przychodzili do nas za darmo. W ogóle trudniej jest przekonać inne kluby do sprzedaży gwiazd. Jak już kwota rzędu 80MLN E za 20-letniego rumuńskiego obrońce odrzuca mi HSV ( inna sprawa, że jeden z najlepszych klubów w mojej grze ) to mimo wszystko jest to duża różnica w porównaniu z poprzednim FMem. |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Natknąłem się na genialnego regena
![]() ![]() Oczywiście od razu zatrudniłem go w swoim skromniutkim klubie ![]() Niestety Kirm odchodzi do Chelsea za 11,5 mln ojro :/ ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Troche to mało realistyczne, że Lewandowski przechodzi do Wisły w pierwszym sezonie, no ale polska liga nigdy nie byla w FM zbytnio dopracowana...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Właśnie kończę pierwszy sezon w Bundeslidze - gram BVB :] Po rundzie jesiennej ostatnia pozycja w lidze z 15 punktami. Na kolejkę przed końcem 49 punktów i walka o LE. Trzymajcie kciuki bo gram z Wolfsburgiem, który "idzie na majstra"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Noi odpadłem z LM. Na koniec zająłem 3 miejsce (mecz z Interem przegrałem 3:2 a szkoda bo mogłem go nawet wygrać
).Tak wyglądała tabela : ![]() W lidze europejskiej trafiłem na Feyenoord w dwumeczu wygrałem 4:1. Pierwszy mecz : ![]() I screen z rewanżu : ![]() Teraz czeka mnie mecz z Galatasaray.Jak poszło w tym meczu napisze później ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 22.12.2009 o godz. 16:05.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
co mam zrobic, jak zlozylem podanie o prace w reprze Polski, ale ciagle pisze mi ze 'Polska wzywa' daje przyjmij i nic... ;/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Spróbuj dać urlop na 1 dzień może pomoże.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak się robi screena z fm-a? Jak przyciskiem print screen to zapisuje to co jest po zminimalizowaniu gry.
szprotson, tak włąsnie robię i zamiast screena z gry mam to co jest na pulpicie...
Ostatnio edytowane przez putinm : 23.12.2009 o godz. 14:11.
![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
paint i wklej?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Alt + F9 - screeny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A wam działają wyniki i tabela NA ŻYWO ? btw: ![]() a w LE przede mną zenit st. petersburg, a potem psv prawdopodobnie
Ostatnio edytowane przez kacap : 23.12.2009 o godz. 16:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a da się rozwiązać jakoś problem wychowanków ?
jak np musi być zgłoszonych minimum 4, a sprzedałem albo zwolniłem z kontraktu to co wtedy zrobić ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Niestety, tylko wczytanie gry. Ja miałem taki plusik, że Jopa wysłałem na wypożyczenie z klauzulą jego odwołania. |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Za to mi jak na razie w 2 sezonie w lidze idzie całkiem nieźle, za to nie awansowałem do ligi mistrzów:/ Przegrałem na wyjeździe ze Standardem Liegie 1-2, by u siebie wygrać 3-2...ehh te gole na wyjeździe.
W grupie Ligi Europejskiej mam Man City, Basel i Vitorię Guimaraes. Po 4 meczach jestem na 2 miejscu (porażka na wyjeździe z Man City 0-3, Remis u siebie z Vitorią 1-1 i 2 wygrane z Basel - u siebie 6-0, na wyjeździe 2-0). Dotychczasowa tabela: ![]() Mogę zacząć świętowanie obrony mistrzowskiej korony A to Basel na kolanach: ![]() ![]()
|
|