|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii. Postanowił dodać do świętej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić, l tak się stało. Czuł się wspaniale. Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list:
"Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj: - Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut; - Jest 10 przykazań, a nie 12; - Jest 12 apostołów, a nie 10; - Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T"; - Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara; - Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi, a nie Indianie; - Nie wolno na Judasza mówić "ten sk**wysyn"; - Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w ****u; - Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg to przesada; - Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina; - Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą; - Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla; - Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "k**wa mać"; - A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao"; - Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy. - Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta. To byłem ja, Biskup. Amen!" ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pali się wieżowiec. Ludzie zebrali się na dachu. Na dole znalazł się BOHATER i krzyczy, żeby skakali. Pierwsza odważna osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Druga osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Jako trzeci skacze murzyn.
Bohater usunął się i murzyn grzmotnął o ziemię. - Spalonych nie rzucajcie! W niebie święty Piotr spotyka księżniczkę Dianę i mówi - nie wolno chodzić w niebie z korona na głowie, tu wszyscy są równi! - to nie korona! to... alufelga! ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
umarłam, mogłeś chociaż ostrzec ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie sledze watku juz od dluzszego czasu, wiec nie wiem czy bylo, ale jak dla mnie miazga.
zajebista koszerna wkretka http://www.youtube.com/watch?v=v6wYs...layer_embedded ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Pewnego wieczora ojciec słyszy modlitwę synka:
- Boże, pobłogosław mamusię, tatusia i babcię. Do widzenia, dziadziu. Uznaje, że to dziwne, ale nie zwraca na to szczególnej uwagi. Następnego dnia dziadek umiera. Jakiś miesiąc później ojciec ponownie słyszy dziwną modlitwę synka: - Boże, pobłogosław mamusię i tatusia. Do widzenia, babciu. Następnego dnia babcia umiera. Ojciec jest nie na żarty przestraszony. Jakieś dwa tygodnie później słyszy pod drzwiami syna: - Boże, pobłogosław mamę. Do widzenia, tatusiu. Ojciec - prawie w stanie przedzawałowym. Następnego dnia idzie do roboty wcześniej, żeby uniknąć ruchu ulicznego. Cały czas jest jednak spięty, rozbity, rozkojarzony, spodziewa się najgorszego. Po pracy idzie wzmocnić się do pubu. Do domu dociera koło północy. Od progu przeprasza żonę: - Kochanie, miałem dzisiaj fatalny dzień... - Miałeś zły dzień? Miałeś zły dzień? Ty?! A co ja mam powiedzieć? Listonosz miał zawał na progu naszych drzwi! Pani w szkole zadała aby dzieci w domu wymyśliły jakiś ładny kolor. Jasiu w domu siedział i starał się wymyślić jakiś ładny kolor i wymyślił! Anielski Błękit! Tak, pomyślał, że to świetny pomysł, ale postanowił zadzwonić do Tomka, najlepszego ucznia w klasie, aby porównać kolory. - Cześć Tomek! Jaki kolor wymyśliłeś? - Anielski Błękit Jasiu Jasiu zdenerwowany odłożył słuchawkę i pomyślał, "Pani na pewno nie uwierzy, że to ja go wymyśliłem, bo to Tomek jest najlepszym uczniem w klasie" Jasiu dalej siedział i rozmyślał nad kolorem aż wymyślił Krwistą Czerwień! Uradowany na następny dzień w szkole nie mógł się doczekać aż pani wywoła go do odpowiedzi, aby pochwalić się swoim kolorem. Pani zaczęła pytać: - Tomku jaki kolor wymyśliłeś? - zapytała pani - Anielski Błękit proszę pani! - odpowiedział Tomek - ŚWIETNIE TOMKU! 5! - Teraz może Jasiu nam powie. Nagle do klasy wszedł pan Dyrektor wraz z małym murzynkiem. - Dzieci, to wasz nowy kolega Mumud z Kenii. Będzie chodził do waszej klasy - powiedział dyrektor - Świetnie, Witaj Mumud, może od razu powiesz nam jaki śliczny kolor znasz? - zapytała pani - Krwista Czerwień proszę pani! - odpowiedział mały murzynek - Świetnie, no to teraz pora na Jasia. Jasiu jaki kolor wymyśliłeś? - Je***y czarny |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1634638...wiadomosc.html
Włącznie sobie filmik - mistrz wysławiania się! ![]() ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,109318,title,...l?ticaid=19529
Chociaż ten artykuł nawet nie jest śmieszny. Jest żałosny. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Dla fanów GIT-produkcji.
http://www.youtube.com/watch?v=_-rQvembBCY http://www.youtube.com/watch?v=NAc5AGxMHQo
Ostatnio edytowane przez M89 : 22.12.2009 o godz. 09:01.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
to ja pomogę panu Bakero.
Wbrew temu co mówi dziennikarz Polacos nazywani sa wszyscy mieszkańcy Katalonii. W wielu małych miasteczkach sa knajpy/hotele o takich nazwach. Wg znajomego katalończyka(potwierdzone przez barcelońskiego taksówkarza) wzięło sie to stąd, ze kataloński dla Hiszpanów jest tak odleły jak polski, wieć mówia na nich Polacy. Moja teoria jest taka, ze Polacos to odpowiednik naszego Rumuna. ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Choć zapewne ma mieć to wydźwięk pejoratywny... Pozdr ![]()
BEZ PODPISU...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
jeżeli jest wymawiane przez hiszpana, bo skoro knajpy mają tak nazwane to chyba siebie by nie wyzywali
to jest raczej jak słow "żyd" u nas i w Rosji(a tam ma to tylko znaczenie pejoratywne - stąd chyba oburzenie żydów rosyjskich na nazwanie ich ... żydami) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_76qj_JaVSk GIT-PRODUKCJA EURO 2012
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jest rusek, niemiec, polak i diabelek.
Diabeł zamknął ich w piekle i powiedział, że wypuści ich dopiero wtedy, kiedy podadzą mu liczbę, której nie będzie mógł sobie wyobrazić. Pierwszy jest rusek- cytylion. Diabeł myśli, myśli.., ale wymyślił i wtrącił ruska do lochów. Drugi jest niemiec- kwartylion. Diabeł myśli, myśli, poci się, ale wymyślił wtrącił niemca do lochów. Następny jest polak- "w ****". Diabeł myśli, myśli, poci się, gnębi i niestety nie wymyślił. Wypuścił polaka na wolność. Po pewnym czasie diabeł sobie tak siedzi i myśli o liczbach, i liczba "w ****" nie daje mu spokoju, więc postanawia wyjść na "góre". Przechodzi koło pierwszego lepszego sklepu monopolowego, i zauważył pijanego mężczyzne(pijaka xD); podchodzi do niego i mówi: -Cześć, mam pytanie... -Csesc -Wiesz jaka to jest liczba "w ****" ? -A wiem.. -Proszę powiedz -Widzisz to drzewo (pokazuje na drzewko stojące pare metrów od nich) -A widzę... -No to jak z tąd do tego drzewa i w ****u...
Ostatnio edytowane przez SzopAsR : 22.12.2009 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=rY4lk...layer_embedded SGH- Lip Dub - Footloose !!!
Co prawda to nie moja uczelnia, ale są znakomici ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
również znakomici http://www.youtube.com/watch?v=rP27lsIEKcE ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Łatwo stwierdzić ktory z tych krajów ma ładniejsze studentki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie wiem czy ktos to wrzucał...może nie
http://www.joemonster.org/phorum/rea...7273&t=1007273 ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|