|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
ale promocje to możemy robić jakbyśmy mieli nóż na gardle komornika za drzwiami widmo degradacji, bliski koniec kontraktu grajka itd. jak Zenit chce Brozka to spokojnie da te 3 mln euro a prawda jest taka że dla Zenita Brożek jest dopiero którymś w kolejce napastnikiem i mają zapewne multum kasy na transfery |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oczywistością jest, że jeśli mielibyśmy sprzedawać Marcelo to chcielibyśmy jak najwięcej zarobić. Pamiętajmy jednak, że mimo wszystko kryzys wiele klubów w większym lub mniejszym stopniu dotknął i coraz dokładniej oglądają każde euro przed jego wydaniem.
A to że jelenie zapłacili 3mln euro za Dudkę to osobiście postrzegam to jak los jeden na milion. Przecież ten facet.. zresztą szkoda nawet gadać. Ważne, że na nim zarobiliśmy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie, z całym szacunkiem, ale za obrońców się tyle nie płaci. Żeby zarobić 4 miliony euro na obrońcy, to musiałby mieć naprawdę znane nazwisko. Na dziś i to przy bardzo dobrych wiatrach, dwa miliony euro to byłoby coś.
Dopóki nie osiągniemy jakiegoś spektakularnego rezultatu w pucharach lub Marcelo nie zagra w reprezentacji Brazylii, o czymś więcej niż 2 miliony euro możemy marzyć. Brożek to na dziś góra 1,5 miliona. Jeśli dojdzie do formy na wiosnę i będzie pakował sporo bramek, pokaże się w reprezentacji - to może weźmiemy 2,5. Miło się fantazjuje, ale na tę chwilę 4,5 miliona za tę dwójkę, to naprawdę gruba kasa, na którą i tak szanse są bardzo małe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
EOT. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dlatego trzeba Marcelo Brozka Boguskiego Małeckiego Kirma i jeszcze kilku innych pokazywać co sezon w pucharach , nie wyobrażam sobie aby przy nowym stadionie faza grupowa LE nie była koniecznym minimum , dlatego teraz to potrzebujemy wzmocnień i dobrego przygotowania zespołu a nie sprzedawania najlepszych graczy w momencie gdy grają poniżej swoich możliwości
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lemoniadowy Joe tylko, że w tych pucharach trzeba grać
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Umiejętności, które pokazuje oraz potencjał, który niewątpliwie posiada wkrótce ( podejrzewam ) zostaną dostrzeżone, jak nie już zostały dostrzeżony w solidnym klubie z solidnej ligi zagranicznej. Także akurat fakt, że gra w Ekstraklasie w Polsce nie dyskwalifikuje go i ceny, którą powinna Wisła postawić adekwatną do Jego umiejętności. Za darmo to już pół wieku na Ruskich robiliśmy. Starczy.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Więc nie była to jakaś znowu totalnie abstrakcyjna kasa, nie przesadzajmy tylko analizujmy wszystkie czynniki. Podobna charakterystyka w wypadku Murawskiego. Marcelo jest młody, dobrze gra w żenującej lidze - to jego jedyne atuty. Trochę mało, by strzelac fochy na oferty np 3 milionowe, jak tu niektórzy sugerują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Gargula dziś operacja
http://www.tvn24.pl/0,1634610,0,1,ig...wiadomosc.html ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html
"Szczerze? Na boisku, w emocjach, gdy jest adrenalina mówi się różne rzeczy, by zdeprymować przeciwnika. Rozśmiesza mnie to, że taki Brzyski idzie do gazet i się skarży. Mówi, że przegrali, bo Małecki wyzywał. Gówno prawda." O Małym było już dużo napisane a co do Brzyskiego to w sumie chce mi się trochę śmiać. ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Za halówkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.goool.pl/main_v3.php?id=24686 Niezłe śmiać sie chce
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Garguła miał mieć dzisiaj zabieg. Mogłaby oficialna napisać, czy w końcu doszło do rekonstrukcji więzadła, czy skończyło się na mnie poważnych sprawach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przeczytałem dzisiaj w PS wywiad z tym niemieckim chirurgiem który operował Gargamela (Fass chyba) i włos na głowie mi się zjeżył. Gdy czytałem w brukowcach że zostawił w kolanie Guły igłę to myślałem że to takie standardowe jajca ale chłop sam się do tego przyznał. Co ciekawe nie powiedział o tym po zabiegu Gule (liczył że tego nie zauważą na rezonansie
Gdyby to nie było tak tragiczne to było to naprawdę bardzo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
W Dziennniku Polskim tez szeroko o tym pisano. Bo to tez wazne jak tam dokladnie bedzie ta operacja przeprowadzana,bo to zalezy jak dlugo Gula bedzie przechodzil rehebilitacje..dla nas wazna kwestia.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto zarabia najwięcej w Ekstraklasie?
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html ...W drużynie mistrzów Polski najlepiej opłacanym zawodnikiem jest Wojciech Łobodziński (65 tys. PLN), natomiast niekwestionowana gwiazda zespołu, Brazylijczyk Marcelo - zarabia raptem 8 tysięcy złotych.... No to jakaś parodia. ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
8 tysięcy złotych, czyli 96 tys. rocznie? A więc mniej niż 25 tys. € rocznie... Więcej, to on zarabiał w Brazylii więc są to wierutne bzdury. A ranking sporządził:
Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co do Garguły to niestety wszyscy się poruszamy po omacku. Nikt nie powie prawdy bo prawdopodobnie zarówno doktor cudotwórca jak i rehabilitanci są winni. Rozmawiałem z ortopedą ( sam jestem na etapie rehabilitacji) i również powiedział że igła w nodze to duże niedopatrzenie ale niekoniecznie musi przeszkadzać. Problem jest taki że nie wiemy czy tylko igłę zostawili, czy nie spierd..... czegoś innego. Co do rehabilitacji to po moim dość skomplikowanym złamaniu ( z naderwaniem wiązadeł) mnie cały czas powtarzali że operacja to jedno ale rehabilitacja to będzie druga nie mniej ważna połowa leczenia.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://naszfutbol.pl/news/gargula-juz-po-operacji-250 - Tutaj jest skrócony news z oficjalki. Zgadzam sie z rafkurem. Nikt nie chce niestety powiedzieć prawdy ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Garguła przeszedł drugą operację w Łodzi. Przydałaby się o tym wzmianka na stronie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|