The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2009, 15:22
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Śmiać mi się z tewgo chce. Czy Wy nie widzicie,że ich celem tak samo jak Waltera nie jest oczyszczenie piłki,tylko doprowadzenie do takich zmain,aby liga była pokazywana w Polsacie. Zbliża się kolejny kontrakt więc trzeba zmienić zaplecze,na "naszych"a wszytko to pod płaszczykiem walki z korupcją w PZPN-ie. Oni wcale nie mają żadnych wyższych intencji,TVN i Polsat. Wyrwać chcą jak najwięcej dla siebie,bo ci co są gwarantuje kasę komu innemu. Ot cała filozofia,a Wy dajecie się w to wkręcać. Polega to na ty,że beton zastapimy betonem,no ale to będzie nasz beton,więc dobry beton. I PR zrobimy mu taki,że nikt słowka nie piśnie przeciwko. I o to cała gra się toczy.Złudzeń nie miejcie.
Myslenie rodem z PiSu(rozumiem, ze wyborca?)...wszedzie spisek...no offence .
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.12.2009, 15:55
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
A ja się w tym względzie akurat zgadzam z Marszałkiem, nie ma co mieć żadnych złudzeń....

(A wkręty polityczne w innym wątku!)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.12.2009, 17:35
Aha.. Czyli wszystko jest w najlepszym porządku. Dobrze wiedzieć.
A co do tego:
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Śmiać mi się z tewgo chce. Czy Wy nie widzicie,że ich celem tak samo jak Waltera nie jest oczyszczenie piłki,tylko doprowadzenie do takich zmain,aby liga była pokazywana w Polsacie. Zbliża się kolejny kontrakt więc trzeba zmienić zaplecze,na "naszych"a wszytko to pod płaszczykiem walki z korupcją w PZPN-ie. Oni wcale nie mają żadnych wyższych intencji,TVN i Polsat. Wyrwać chcą jak najwięcej dla siebie,bo ci co są gwarantuje kasę komu innemu. Ot cała filozofia,a Wy dajecie się w to wkręcać. Polega to na ty,że beton zastapimy betonem,no ale to będzie nasz beton,więc dobry beton. I PR zrobimy mu taki,że nikt słowka nie piśnie przeciwko. I o to cała gra się toczy.Złudzeń nie miejcie.
to aż szkoda to komentować.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 20.12.2009 o godz. 17:38.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.12.2009, 17:58
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Aha.. Czyli wszystko jest w najlepszym porządku. Dobrze wiedzieć.
A co do tego:

to aż szkoda to komentować.
Komentuj nie komentuj,wszak sam Walter się przyznaje i mówi otwarcie jaka dla niego jest recepta na naprawe ligiA ja nie wiem rodem z czego to jest myslenie,i mało mnie to interesuje,jak to tak widzę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.12.2009, 20:26
Bardzo proszę o przeczytanie tego posta

My sobie tutaj rozmawiamy o Lacie, Greniu, Jagodzińskim ,kiedyś Listkiewiczu, o Kręcinie... A uwierzcie mi to jest wierzchołek OGROMNEJ, OGROMNEJ góry lodowej. Akurat w tej chwili w naszym MZPN robię kurs sędziowski. Kto był w siedzibie MZPN to wie jak to tam wygląda- na ścianach jubileuszowe zdjęcia Betonu, komuną śmierdzi już jak się wchodzi, nawet kawę, starym komunistycznym zwyczajem, w szklankach się podaję. (Nie będę podawał nazwisk, gdyż nie jest to potrzebne).

Jeżeli chodzi o organizację kursu- zgłosiło się okolo 65 osób, koszt:100 zł. Pierwsze spotkanie - w siedzibie MZPN- "rozmowa kwalifikacyjna". Na niej krótki test oraz rozmowa całe szczeście nei z Betonem tylko z obecnymi lub byłymi sędziami, którzy akurat coś chcą zmienić(o tym później). Później cyklcznie co tydzień w poniedziałek odbywają się wykłady na AGH na Wydziale Odlewnictwa. I tutaj pozwolę sobie akurat pochwalić organizatorów. Wykłady są na nowej sali z pełnym wyposażeniem- nagłosnienie, projektor itd.Wykłady prowadzą akurat naprawdę porządni ludzie (młodzi byli, obecni sędziowie, obserwatorzy). Tylko raz wykładowcą był jakiś stary dziad, akurat tematem było pole gry i on przez jakkieś 2 godziny niemiłosiernie zanudzał, sam nie mogąc połapać się w obliczeniach i wymiarach. W czasie kursu wykładowcy często wspominają nam o Betonie- raz była to historia o tym jak przez ponad rok jeden musiał namawiać cały zarząd by w końcu założyć stronę internetową. Dlaczego nei chcieli? "Tego się nie da kontrolować, to jakiś Internet". Ten Beton musi mieć nad wszystkim kontrolę, komputer jest dla nich wyżej i daltego się go boją. Paru opowiada, że z awansami arbitrów to jest tak, że trzeba mieć koneksje albo nie podskakiwać.
Zresztą po co kogoś awansować? Niech nie zajdzie dalej niż MY! Bo MZ tu jesteđmz najlepsi. Wsóelkim zmianom tenże Beton mówi stanowcze NIE! Parę opowieści mi już wyleciało niestety z głowy- jak przypomnę sobie to na pewno tutaj napiszę.

I na deser najlepsze. Jakieś 2 czy 3 tygodnie temu na nasz wykład wparował były prezes. ledwo stojąc mówi: "Ja muszę wam coś pwoedzieć., muszę coś powiedzieć." Kompletnie napruty prezesik zaczął opowiadać że on tu na AGH 50 lat siedzi i nic nie robi tylko wódkę pije. Podszedł do jednej z dziewczyn na naszym kursie i powiedział, oblizując się przy tym; "wiesz, ja mam 28 lat.... do setki". Trwało to około pół godziny, przy zażenowanym wykładowcy, jak i całej zebranej sali. Oczywiście nie zabrakło też wypowiedzi o tym, że to warto się podlizać , bo on to może dużo załatwić.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.12.2009, 21:24
podoba mi się Engel w Cafe Futbol, jak zawsze bezbłędny.
Obojętnie, co mu Borek z Kołtoniem i Kowalczykiem powiedzą, wyroki sądowe pokażą, przekręty i bzdury przedstawią on po swojemu, piękną polszczyzną, niepowtarzalnym timbre głosu, pieściwym budowaniem zdań wielokrotnie złożonych rozmywa każdy temat.
Przepieron, by mocniej nie powiedzieć

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.12.2009, 21:31
harthausen napisał(a):Wyświetl post
podoba mi się Engel w Cafe Futbol, jak zawsze bezbłędny.
Obojętnie, co mu Borek z Kołtoniem i Kowalczykiem powiedzą, wyroki sądowe pokażą, przekręty i bzdury przedstawią on po swojemu, piękną polszczyzną, niepowtarzalnym timbre głosu, pieściwym budowaniem zdań wielokrotnie złożonych rozmywa każdy temat.
Przepieron, by mocniej nie powiedzieć
Zawsze się wyplącze z byle gó***a
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Stary 20.12.2009, 22:23
Tak słysząc co się dzieje w PZPN-ie to człowiek jakoś specjalnie zdziwiony nie jest bo to nic nowego. Co do zmian, ja uważam że dopóki ktoś nie rozgoni tego towarzystwa to nic się nie zmieni. Ludzie którzy znajdują się w PZPN-ie poprostu już są przesiąknięci tą atmosferą, w dodatku mam wrażenie że mało kto ma tam jakikolwiek pomysł na zmiany. Przez tyle lat nic nie zmienili więc teraz mieliby nagle coś zmienić.
Jak był Listkiewicz to też niektórzy wykrzykiwali że gorzej być nie może a jednak.
W ogóle ta cała opozycja to mnie śmieszy, jak oni przygotowywali się do tego obalenia? Wykrzykując wszędzie jaki to PZPN jest zły, Lato i spółka beznadziejni, o tym wszyscy dobrze wiedzą. Tylko czy ktoś powiedział co będzie po ewentualnym obaleniu Laty?, kto miałby być kandydatem na prezesa?, ktoś przedstawił jakiś program? Dziwić się że ludzie nie chcą ich poprzeć, wyskoczyli, pokrzyczeli i myśleli że kosmos zawojują. Kto zapewni że Greń czy Jagodziński nie robią tego tylko po to aby odegrać się na Lacie, samemu wskoczyć na stołki a reszta ich nie interesuje. Lato jest dla nich zły bo otoczył się wąską grupą ludzi, kasę pewnie też dzieli tylko między swoich to reszta się zbuntowała.
Szkoda że Wisła opowiedziała się po stronie takiej a nie innej.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.12.2009, 22:34
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
To ty mi powiedz w czym beton spod znaku Grenia i Jagodzińskiego jest lepszy od betonu Laty? Jako światły wyborca naszego Wodza i Jego Partii ( lubisz szufladkować - masz ) na pewno jesteś w stanie to sensownie uargumentować. Czekam.

Mnie to przypomina przepychanki między kacykami PZPR - tylko tam wszystko działo się bez udziału kamer, a o zgodę dzwoniło się do Moskwy, nie "Sport Five".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.12.2009, 22:36
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Tak słysząc co się dzieje w PZPN-ie to człowiek jakoś specjalnie zdziwiony nie jest bo to nic nowego.
Nie zgadzam się. Ja widzę mały przełom. Do tej pory jednogłośne środowisko się podzieliło. Obojętne kto wygra to widać, że druga strona cały czas będzie patrzeć na ręce.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 20.12.2009, 22:51
Greń powiedzial w tv ze bierze ze soba do zwiazku np. Bońka czy Kozminskiego juniora. A to juz jakas swieza krew.
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.12.2009, 23:00
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Greń powiedzial w tv ze bierze ze soba do zwiazku np. Bońka czy Kozminskiego juniora. A to juz jakas swieza krew.

Boniek zapewne pójdzie za nim jak w dym
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.12.2009, 23:03
Swieża krew
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 20.12.2009, 23:06
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Swieża krew
Jezyki zna, znajomosci ma, managerem tez jest. Wolisz Kręcine?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 20.12.2009, 23:08
Obojętne.

Boniek - byl w zarzadzie jak ustawianie meczów było nagminne. Przekrety z Widzewem nawet zal wspominać.

Koźmiński - pierwsze co zrobi to zainstaluje gdzies swojego ojca.

Rząsa tez zna jezyki,a dzis pierwsze co zrobił to głos za Grześkiem.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.12.2009, 23:11
Jezyki zna, znajomosci ma, managerem tez jest. Wolisz Kręcine?
No tak - co jest lepsze, żółtaczka czy cholera. Odwieczny dylemat.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.12.2009, 23:13
Śmiać mi się chce jak widze płacze że nie wybraliśmy sprzedawczyka Grenia który najpierw wylansował Lato na prezesa związku a potem się obraził że nie dostał takiego stanowiska na jakie liczył. I znaczy co? W ciągu roku tak zmienił swoje poglądy że za rządzenia jego i jego świty polska piłka stałaby się krajem mlekiem i miodem płynąca?

Ale od czasu jak Tusk wygrał wybory swoimi obietnicami o cudzie to nic mnie już nie zdziwi. Ludzie łykają co im media podadzą jak pelikan świeże rybki.

PS. Mówienie że gorzej być nie może jest nie na miejscu. To samo słyszałem jak obalano Listkiewicza o podejrzewam że pewnie większość wolałaby jego powrotu.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.12.2009 o godz. 23:18.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 20.12.2009, 23:20
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Śmiać mi się chce jak widze płacze że nie wybraliśmy sprzedawczyka Grenia który najpierw wylansował Lato na prezesa związku a potem się obraził że nie dostał takiego stanowiska na jakie liczył. I znaczy co? W ciągu roku tak zmienił swoje poglądy że za rządzenia jego i jego świty polska piłka stałaby się krajem mlekiem i miodem płynąca?

Ale od czasu jak Tusk wygrał wybory swoimi obietnicami o cudzie to nic mnie już nie zdziwi. Ludzie łykają co im media podadzą jak pelikan świeże rybki.

PS. Mówienie że gorzej być nie może jest nie na miejscu. To samo słyszałem jak obalano Listkiewicza o podejrzewam że pewnie większość wolałaby jego powrotu.
Nie żebym bronił Grenia i mu jakość specjalnie wierzył, ale gość otwarcie powiedział, że on chciałby, żeby przyszły prezes realizował program Laty. A nie podoba mu się, że Lato tego nie robi
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.12.2009, 23:29
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To ty mi powiedz w czym beton spod znaku Grenia i Jagodzińskiego jest lepszy od betonu Laty? Jako światły wyborca naszego Wodza i Jego Partii ( lubisz szufladkować - masz ) na pewno jesteś w stanie to sensownie uargumentować. Czekam.

Mnie to przypomina przepychanki między kacykami PZPR - tylko tam wszystko działo się bez udziału kamer, a o zgodę dzwoniło się do Moskwy, nie "Sport Five".
Szkoda że temat poleciał - zapachniało cenzurą rodem z
A ja Ci uargumentuje.

Oczywiście że tam jeden wart drugiego, choć są odcienie szarości a obecni przy korycie to czerń.
Natomiast chyba przeoczyłeś czego zjazd miał dotyczyć w najważniejszym punkcie - Nie Greń czy ktokolwiek inny za Latę , nawet nie wykopanie już dziś tej ekipy i zamienienia jej drugą a jedynie udzielenia bądź nie absolutorium obecnej bandzie.To był zjazd który miał powiedzieć tej ekipie, rozpasanej jak żadna inna w historii - jest ok albo nie jest ok.
Co by było dalej - ch to wie, natomiast łapa powinna uschnąć każdemu , kto firmuje Late i spółkę.

Banalnie proste pytanie i jest mi po prostu wstyd że nasz klub dał im votum zaufania.Zaklepał cały ten syf, razem z 50 tyś dla Grzesia,gigantycznymi premiami dla reszty tej bandy,przeżerania grubych milionów, pijaństwa, głosowania kolesi z wyrokami sądowymi itp.

Dla mnie to jest po prostu kpina i wstyd iść w jednym szeregu z tą bandą a także, ramie w ramie z chłopakami od profesura z drugiej strony Błoń.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.12.2009 o godz. 23:32.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.12.2009, 23:36
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Natomiast chyba przeoczyłeś czego zjazd miał dotyczyć w najważniejszym punkcie - Nie Greń czy ktokolwiek inny za Latę , nawet nie wykopanie już dziś tej ekipy i zamienienia jej drugą a jedynie udzielenia bądź nie absolutorium obecnej bandzie.To był zjazd który miał powiedzieć tej ekipie, rozpasanej jak żadna inna w historii - jest ok albo nie jest ok.
Bzdura. Nie udzielenie absolutorium miało być pierwszym krokiem do odwołania obecnych władz i wyboru nowych. Z resztą ta śmieszna opozycja otwarcie o tym mówiła. W inny sposób przed upływem kadencji nie da się tego zrobić. Czyli w gruncie rzeczy zjazd miał dotyczyć właśnie tego "Greń czy ktokolwiek inny za Latę". Chyba nie myślisz, że całe zamieszanie miało być tylko pogrożeniem palcem?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 20.12.2009, 23:44
Cichy napisał(a):Wyświetl post
Bzdura. Nie udzielenie absolutorium miało być pierwszym krokiem do odwołania obecnych władz i wyboru nowych. Z resztą ta śmieszna opozycja otwarcie o tym mówiła. W inny sposób przed upływem kadencji nie da się tego zrobić. Czyli w gruncie rzeczy zjazd miał dotyczyć właśnie tego "Greń czy ktokolwiek inny za Latę". Chyba nie myślisz, że całe zamieszanie miało być tylko pogrożeniem palcem?
Żadna bzdura, bo kto dziś zagłosował za udzieleniem absolutorium firmuje tym samym działalność tej bandy z PZPNu i sam się nią staje. Co by nastąpiło później nie ma tu znaczenia.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.12.2009, 23:56
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Banalnie proste pytanie i jest mi po prostu wstyd że nasz klub dał im votum zaufania.Zaklepał cały ten syf, razem z 50 tyś dla Grzesia,gigantycznymi premiami dla reszty tej bandy,przeżerania grubych milionów, pijaństwa, głosowania kolesi z wyrokami sądowymi itp.

Dla mnie to jest po prostu kpina i wstyd iść w jednym szeregu z tą bandą a także, ramie w ramie z chłopakami od profesura z drugiej strony Błoń.

są gdzie oficjalne wyniki ,kto i jak glosowal

jelsi to prawda to rzecyzwiscie kompromitacja

wspierać taką bande darmozjadów nic nie robiacych oprocz banikietow i obżerania sie na swoich zjażdzikach

Krecina niedlugo nie bedzie sie w kadrze ujęciowym mieścił
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.12.2009, 00:11
1q2 - moją odpowiedź masz w temacie o ekstraklasie.
To jest jak z komunistycznymi reformami - system nie jest w stanie sam siebie naprawić, bo u jego podstaw legły debilne założenia. Możesz sobie wierzyć w bajki o absolutorium, ale to Twój problem. Grzesiu nie robi niczego, czego nie robiliby jego poprzednicy - tyle, że jest zbyt ograniczony, żeby swoje działania odpowiednio przykryć. Zastąpienie Laty kimkolwiek innym to zmiana fasady - nie warta uwagi poważnych ludzi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.12.2009 o godz. 00:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.12.2009, 00:25
Myślę że przynajmniej mogliśmy się wstrzymać od głosu a nie głosować za starymi cepami
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.12.2009, 00:29
sergio napisał(a):Wyświetl post
Myślę że przynajmniej mogliśmy się wstrzymać od głosu a nie głosować za starymi cepami
Podejrzewam, że klubom udało się coś wynegocjować za to poparcie. Ja nie widzę w tym niczego zdrożnego - nie jest winą Cupiała kondycja polskiej piłki, a puste gesty niczego nie zmienią.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.12.2009 o godz. 00:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 21.12.2009, 00:48
Z tego co slyszalem to kularach mówiło sie, ze poparcie Wisły jest handlem za odwieszenie kary zamknieca stadionu - wszak pzpn jest instancja odwoławcza od e.s.a.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.12.2009, 02:00
Popieramy ten uklad i tego prezesa, i zadne debilne tlumaczenia tego nie zmienia. Przy okazji podzielilismy(m.in.) cala ekstraklase i zacementowalismy obecny stan rzeczy(a bedzie jeszcze gorzej po kolejnych 3 latach) na dlugi okres czasu. Jesli wam pasuje Lato i lesne dziady z zarzadu, to gratuluje !
Odpowiedz cytując
miki2006
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.12.2009, 07:17
.......enie po prostu pzpn ma haka na każdą drużyne, za pomocą sędziów, wysokimi karami, lub problemami z licencjami mogą uwalić kogo chcą ... spryciule
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.12.2009, 08:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam, że klubom udało się coś wynegocjować za to poparcie. Ja nie widzę w tym niczego zdrożnego - nie jest winą Cupiała kondycja polskiej piłki, a puste gesty niczego nie zmienią.
Powód do dumy, popieranie takiego czegoś.

Wydaje mi się, że dopóki ludzie się nie zdenerwują i nie przestaną chodzić na mecze ligowe to nic się nie zmieni. Jedyna szansa na zmiany będzie w momencie jak np. u nas ludzie powiedzą, że piłkę będą oglądali w knajpach, a dopingować na żywo będą na hali. Wtedy zacznie im uciekać kasa (reklamy, bilety itp.) i może zaczną myśleć nad jakimiś zmianami. Inaczej to nie ma się co łudzić. Poza tym co się dziwić, że ludzie ze środowiska Wisły popierają gościa, który nie umie się po angielsku wysłowić, a o zarządzaniu ma pojęcie identyczne jak nasi działacze.

Wstyd i tyle.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.12.2009, 22:26
Cichy napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście że tak, inaczej by to sensu nie miało - tyle że chodziło mi o to że nie było to takie hop-siup - Lato out za niego Greń - to był jedynie pierwszy krok a co dalej?Na pewno nie gorzej, być może niewiele lepiej bądź w ogóle nie lepiej ale to nie ma znaczenia.Trza było wykopać tego cwaniaka i tyle.Ponoć głosowała tak Legia,Lech,Śląsk czy Lechia...my poszliśmy ramie ramie z Lato i parchami...(cóż za wspaniałe pojednanie),takie są fakty a może nie fakty ale duże prawdopodobieństwo bo przecież sam system głosowania to był jakiś kosmos.

A że coś nam mogli dać?po pierwsze się nie bierze a po drugie co pzpn może nam dać?To rak który tylko żre i nic nikomu nigdy nie dał.
Odwieszenie 2 meczów?nie wierze, tzn w odwieszenie wierze ale nie wierze że można się tak tanio sprzedać.

Z mojej strony koniec tematu - niesmak pozostał ale nie ma sensu tego ciągnąć - z Jednym tu muszę się zgodzić - to nie był pojedynek beton vs reformatorzy a przynajmniej tak to nie wygląda.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów