|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Obejrzałem dzisiaj mecz VFL Wolfsburg - Borussią Dortmund. Kuba rozegrał całkiem dobre spotkanie, miał znaczący udział przy drugiej bramce dla BVB, a do tego brał się za rozgrywanie. Musze przyznać, że ciekawe piłki zagrywał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A Baszczyński i Zieńczuk grali dziś przeciwko sobie
Zwycięsko wyszedł Baszczu i Atromitos wygrał 1-0 ze Skodą. Marcin zagrał pełne 90 minut, Zieniu na ławce![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Adam Nawałka głównym kandydatem na trenera Górnika Zabrze.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1..._Urban___.html |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj 24. urodziny "Błaszcza"
Sto lat! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kuba to wieliki czlowiek i wielki Wislak Powodzenia i obys jeszcze keidys zalozyl swoja ukochana koszulke z Biala gwiazdą na piersi ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak, Wislak z niego niesamowity. Spedzil tu cale lata i bronil sie nogami i rekami przed wyjazdem, nie to co sprzedawczyk Frankowski..
Ludzie, opanujcie sie. Zaraz z Uche zrobicie wielkiego Wislaka, albo z Kukielki, czy Kowalczyka.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamilcz człowieku zamilcz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To Ty się opanuj i nie stawiaj Kuby w jednym szeregu z Uche, czy Frankowskim.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Zamilcz! ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Pe...wiadomosc.html
Dan jak zwykle to samo... Unirea ma tylko 4 mln e budżetu, więc kontrakty tam pewnie mają jak w Zagłębiu. Ciekawe czy udało by się z tamtąd wyciągnąć jakiegoś grajka i jak się cenią? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Co jakiś czas trafia się taki prawdziwek, który koniecznie chce zabłysnąć. Szkoda nerwów i czasu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.12.2009 o godz. 16:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
W tym wywiadzie nie ma nic nowego, więc nie sądze, żeby Dan o tym "wywiadzie" w ogole wiedział. Poza tym są pewne przeklamania - Unirea nie sprowadzała wszystkich piłkarzy za darmo. Sprzedawała jednych, kupowała innych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No ale skoro wszyscy wiedzą ze tak jest i polscy pilkarze mają za dobrze ,to dlaczego nikt nie chce o tym szerzej mowic Petresku mowi to wprost ,natomiast jakos u nas ten problem jest zminimalizowany i wszyscy mysla ze jest dobrze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A w Rumunii też mają przerwę. Walka o mistrza zapowiada się pasjonująco - jeszcze 1 czy 2 kolejki temu 1 i 6 zespół dzielił 1 punkt ![]() Tabela na koniec wygląda tak 1.Cluj 34 2.Unirea 34 3.Steaua 34 4.Timisoara 31 5.Rapid 31 6.Vaslui 30 Framacie - liczę na jakieś informacje, jeśli oczywiście będą się pojawiać, dotyczące transferów Unirei a także przyszłości Dana, mam nadzieje że prowadzenie kadry Szkocji to tylko plotka. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zawsze wydawało mi się, że Wiślak to ktoś kto w naszym klubie gra, pracuje, kręci się koło niego latami (chociażby Kmiecik, Czerwiec, Kulawik, czy Moskal). W moim przekonaniu Kuba, chociaż szalenie sympatyczny i pozytywny był u nas króciutko. Pamiętam nawet mecz z Panathinaikosem, jak biegł, cieszył się po golu (nie jestem pewien czyim) i całował herb Wisły. Wydało mi się to wtedy trochę śmieszne, przecież Kuba był u nas krótko i na zasadzie młodego, przebojowego, chcącego się wypromować. Chociaż oczywiście było mi z tego powodu miło. Nie chciałem nikogo obrazić, nie wiem też o klubie i graczach wszystkiego. Wyraziłem swoje zdanie, tylko tyle.
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wywiad z Tomkiem Frankowskim: http://www.youtube.com/watch?v=exuCaT_zqf4
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No dobra, ale to twoje zdanie troszkę uderza w Kubę i kibiców, nie sądzisz? I to - uderza bardzo niesprawiedliwie.
Skoro sam przyznajesz, że nie wiesz o co chodzi, to po co zaczynasz temat? Kuba na pewno nie dorobił się na grze w Wiśle tyle, ile niektórzy jej "bohaterowie", a mimo tego zawsze zachowywał i zachowuje się bardzo fair wobec klubu, kibiców. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=GrXFzhbaWok haahahah Radzio
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Widziałem dzis Sarnata
zapytałem sie czy dałby mi autograf to w ogóle jego rwakacja była taka ze powiedział nie ma sprawy,poszedł do auta znalazł zdjecieWisły z 99 roku podpisał sie i mi dał ;d |
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248763,13861...oreportaz.html
Pierwszy od góry - nasz były dyrektor ds. marketingu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=22406
Cytat:
![]() Z mojej strony życzę mu wszystkiego najlepszego! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak czytam te wszystkie wywiady i artykuły o Mauro to, aż się łezka w oku kręci...(jak baba) ale co począć odchodzi jeden z najwybitniejszych piłkarzy ostatniego dziesięciolecia... mam nadzieję, że jeszcze do nas wróci!!! Teraz niech jedzie na zarabia pieniędzy na koniec, a później niech szuka dla nas brazylijskich i argentyńskich perełek
![]() POWODZENIE! P.S. Osobiście mam żal do zarządu, że pozwolili poczuć się niechcianym drugi raz w tym roku legendzie naszego klubu i skazali i na tułaczkę, bo zarówno Baszczyński jak i Cantoro Wiśle by się przydali jeszcze na rok... ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja powtórzył ostatnio kilka razy sam pan Cantoro - "w piłce nożnej nie ma sentymentów".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Widzę,że dla ludzi z SKWK cacy jest tylko pan Małecki, który co powie jest traktowane jako świętość..
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Misiu, do mnie pijesz ? Jak tak to nie trafiłeś, oj baaaardzo nie trafiłeś
![]() |
|