|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
zastanawiam się, jak to możliwe, że zaraz po operacji lekarze nie zauważyli tej igły w kolanie Guły.
przecież to wydaje się być nie prawdopodobne, żeby nie zauważyć tego w rentgenie po operacji, chyba że owego nie było. oby ta igła nie popsuła coś w kolanie przez tak długi czas. ps. najlepszego Sobol. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
łohoho mały odkryciem roku ale zestresowany
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Grał dzisiaj Wolfsburg z Borussią. To co wyprawiali piłkarze BVB zwłaszcza w pierwszej połowie z Wilkami to coś niesamowitego grając na wyjeździe! Ciągły pressing, agresywność w odbiorze, a do tego finezja w rozgrywaniu ataku. Tyle pokazał mimo wszystko średniak (lecz z aspiracjami) niemieckiej Bundesligi. Nie ma tam wielkich wirtuozów, a zagrali piłkę naprawdę przyjemną do oglądania.
2-0 dla BVB po dziesięciu minutach i oni nie odpuścili meczu nawet na sekundę. U nas pewnie już zawodnicy czekali na końcowy gwizdek, a tam jakby zaangażowanie w mecz było jeszcze większe. Skończyło się wynikiem 3-1 dla BVB. Dawno żadne spotkanie nie zrobiło na mnie takiego wrażenia. Czekam tylko dnia, żeby ktoś naszych tak ustawił by przez cały mecz grali, a nie tylko czasem biegali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wczoraj o 23 na stacjew benzynową na której pracuje podjechał Mariusz Jop
Kupił sobie mirinde i batony ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A patelni nie kupował ?!
![]() Przepraszam, nie mogłam |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jest jakas relacja z gali ? youtubu albo galeria?
Może pierwsza nagroda , dlatego. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wy się z Jopa nie śmiejcie, bo on ostatni mecz tak zajebiście zagrał ,że teraż będzie gwiazdor i mu Cleber , Głowa i Marcelo będą glace polerować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakby mi tyle płacili co jemu to mógłbym się poświęcić i jeść cały rok makarony i pić mineralną.
O poświęcaniu się dla dobra klubu raczej nie wspominam,bo w przypadku Jopa to chyba zbytnio przywiązania do Wisły nie ma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na zachodzie takie akcje są niedopuszczalne, tam piłkarze już mają taki nawyk, że w przerwie nie jedzą/piją takich rzeczy. Niestety w Polsce to jest inaczej. Jakbym zarabiał np. 40 tyś. miesięcznie to mogę jeść cały rok płatki z mlekiem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W dupach widzę, że się dzieciarni przewraca dlatego, że jakiś pokemon znalazł problem w tym, że Jop kupował batony i mirindę. A Ty wyżej idź i poinformuj swojego kolegę, który jest blisko klubu o tym jak to Jop śmiał kupić (może np. swoim dzieciom?) te szkodliwe produkty.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bardzo trafne spostrzezenie .Już sie niedobrze robi gdzie nie zagladne na forum to widze tego Brożka uffff
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na forum można wygłaszać swoje poglądy (może mam inne myślenie o piłce), a od Brożka się odwalcie. Chłopak miał kontuzje przez 3/4 rundy i dlatego tak grał. Jeszcze 2 lata temu pialiście z zachwytu na jego widok...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widac ,że poważnie podchodzi do zawodu,mógł sobie kupić piwsko i chipsy a kupił mirinde i dwa mikołajki w czekoladzie,do tego jeszcze zatrzymał sie na chwile,pogadał..Wporządku gość
Jakieś dwa tygodnie temu był Skorza z rodzinką jezdzi AUDI Q7 białym też sie miły wydawał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Spokojnie Panowie, spokojnie.
Wczoraj w Hucie na hali ComComZone (czy jak to się pisze) miałem przyjemnosc spotkac Sobola i Cantoro na meczu juniorów Wisły. Co do ich grających dzieciaków, to syn Cantora nieźle gra. Niewiele można powiedziec po jednym obejrzanym meczu, ale dobry jest, wkońcu geny piłkarskie ![]() ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tego już za wiele, gdzie nam do Europy? Widział ktoś z Was żeby Raul albo Giggs jedli mikołajki? Mało tego 2 mikołajki? Powinni go do młodej od razu i nawet nie słuchać wyjaśnień. A tak na przyszłość to bym radził żeby w kontraktach była klauzura: Nie można jeść ani kupować mikołajków
Boże co się z tym forum dzieje? ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe no nie..napisałem to w ramach takiej małej ciekawostki ze Jop to ciekawy człowiek,miły i sympatyczny a co po nie którzy robią afere z tego ze je batony haha..eh ogarnijcie sie bo za chwile moze byc za późno
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki odkryciem roku. Dostał oskara canalu+.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Głowa obrońcą roku
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
tak jak wszyscy jedzą słodycze, ziemniaki, piją alkohol, uprawiają seks i robią kupę. czy coś w tym nienormalnego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o alko to tak...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
no dobra, ale to zalezy czy z umiarem,na zasadzie raz na czas... to chyba mozna? wiadomo, że nie w czasie rozgrywek,przed czy po meczu, choc niektorzy itak robia to!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak od czasu do czasu piłkarz chlapnie kilka browarów to jeszcze nie powód by przypinać mu wizytówkę 'alkoholik', 'imprezowicz', etc. I nie piszcie, "jakbym ja zarabiał...", nie zarabiacie i zarabiać nie będziecie no i ja razem z Wami. Trzeba było kopać piłeczkę od młodych lat to może...Bytovia Bytów by Nas kupiła.
![]() ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://futbolnet.pl/wiadomosci/marce...-spasc-z-konia Wywiad z Marcelo
Powód: m
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 15.12.2009 o godz. 17:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Z tego wywiadu mozna wynies wrazenie ze Marcelo jest chetny raczej do pozostania ,a odejdzie jesli by dostal dobra oferte i dla siebie ale i dla Wisly.,zreszta sam podkresla ze chce wypelnic kontrakt a wczesniej awnasowac do Ligi Mistrzow z Wisłą. dosc optymistyczny wywiad ,widac ze napalony na "kariere" jeszce nie jest ,choc ta napewno go czekai nawet mentlanie ma inne podejscie niz inni Polscy zawodnicy bo ci juz by marzyli o podboju zachodu...... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Marcelo - jeżeli sprzedać to 3-4 miliony euro. Chłopak jest względnie młody, dobre warunki, strzela bramki.
Zresztą, jak się chce budować silną Wisłę to nie mozna pozbywac sie takich zawodnikow. Ciekaw jestem ile dostaje pensji. Dziwi mnie jedynie to, ze taki zawodnik dostaje mniej od Lobodzinskiego, czy innych zawodnikow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i oto mi chodzi właśnie sam Marcelo nigdzie się nie spieszy a połowa forum już go sprzedała!
mamy w śr. obrony to co chciał trener porządnie obstawione pozycje ![]() A swoją drogą czytaliście wywiad z Kubowiczem na oficjalnej str? Koleś gra we Flocie na lewej obronie oceniają go nieźle wiec może jak wróci z wypożyczenia konkurowałby z Brożkiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Podobnie jak w plebiscycie tygodnika Piłka Nożna, odkryciem roku uznano Patryka Małeckiego z Wisły Kraków, który po zbieranych zewsząd nagrodach i wyróżnieniach pewnie jeszcze bardziej obrośnie w piórka. Napastnikowi Wisły, który tylko w ten weekend odebrał dwie prestiżowe nagrody ze świata mediów radzilibyśmy również popracować nad zachowaniem przed kamerami. Spośród motłochu nudnych ligowców na razie wyróżnia go bowiem nie tylko dobra gra, ale też notoryczne "yyy" między jednym zdaniem, a drugim.
Dla wszystkich, którzy wszystko co pisze Weszło, biorą na serio. Oj Mały wygryzł ze składu biednego Andrzejka... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|