The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2009, 13:57
Panowie spokojnie... po pierwsze trzeba się zastanowić czy taki zdarzenie miało miejsce bo weszło i fakt to chyba nie najlepsze źródło informacji (tym bardziej że jeden bierze info od drugiego), ale mniejsza z tym.
Brzyski: "Chciałem go za to przeprosić, a on rzucił się na mnie z bluzgami, że jestem frajerem i mam spierd... Byłem zaskoczony jego zachowaniem."
Jak Mały go rzekomo obrzucił obelgami ten bez wątpienia odpowiedział "Patryk jestem bardzo zaskoczony twoim zachowaniem, jestem od Ciebie starszy. Przepraszam że Cię faulowałem". A jak piłkarze Ruchu się tak skarżą to Mały faktycznie miał rację - są frajerami i to tylko potwierdza że Polscy piłkarze to pipy a nie piłkarze. Oczywiście nie bronie Małeckiego bo jak to prawda to nie powinien się tak zachować, ale nie ganie go specjalnie bo grając w jakąkolwiek grę kontaktową wiem że obelgi są na porządku dziennym.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.12.2009, 14:17
To co się dzieje w tym temacie to typowa moralność Kalego. Jakby się okazało ,ze ktoś z Ruchu powiedział do naszego piłkarza "spierdalaj pedale" czy "wstawaj chuju, wstawaj śmieciu" to byście lamentowali pod niebiosa jakim to prawem obraża się piłkarza Mistrza Polski , tu trzeba trochę szacunku, piętnowalibyście chamstwo. Tymczasem jak rzecz idzie o naszego zawodnika to już się zaczyna usprawiedliwianie , pojawia się mityczny spisek, oni kłamią polecieli do gazet. Ludzie!! Chamstwo zawsze będzie chamstwem, obojętnie czym nie będziemy się usprawiedliwiać emocjami , rangą meczu. Jeżeli Małecki pojechał po Brzyskim i Sadloku jak burak to trzeba to buractwem nazwać. Zresztą dotychczasowe dokonania Małeckiego pozwalają nam stwierdzić ,że nazywanie Patryka pieniaczem przez Fakt jest jakoś uprawnione. Tu trzeba jeszcze odpowiedzieć sobie na jedno pytanie. Czy jeżeli coś jest obiektywnie złe a zdarza się powszechnie to czy ta powszechność minimalizuje negatywność tego złego? Odnoszę wrażenie ,że mylicie dwie sprawy. Czym innym jest powiedzenie sobie gdzieś w przestrzeń podczas meczu wulgaryzmu a czym innym bluzganie innym konkretnym piłkarzom. Sędzia jest chroniony wyzwiska = kartka = szatnia.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 09.12.2009 o godz. 14:22.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.12.2009, 14:31
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
jest taka niepisana zasada, że to co na boisku się dzieje tam zostaje!!
dla mnie ciotą okazał się Brzyski płaczek nie z tej ziemi jak widać, tylko jakby Małecki go tak naszedł to na pewno Brzyski by powiedział "oj spoko nic się nie stało" haha co za ludzie grają w tej lidze ;/
Zgadzam się!!!! Gdyby mecz skończył się wynikiem 3:1,a nie 1:3 to ten cały Brzyski (czy inny Sadlok) nawet by nie pamiętał że dostał wiązankę od Patryka .A tak,trzeba się wyżalić całemu światu jaki ten Małecki jest zły i niedobry . 1 : 3 i tyle.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 09.12.2009, 14:39
A ja sie zgadzam z Bronexem, chamstwo to chamstwo.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.12.2009, 14:44
Patryk nie potrafi trzymać języka za zębami. I nie potrzebne są tu cytaty z ostatniego meczu. Nieraz, nie dwa stawał przed kamerą C+ i mówił za dużo. Im wcześniej trafi kosa na kamień tym lepiej.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 09.12.2009, 14:46
Maciuś grałeś kiedyś w piłkę? JA nie gram zawodowo a czasem w ferworze walki i chęci zwycięstwa potrafię walnąć gorszą wiązankę i sam nie raz słyszałem gorsze, kiedyś po zdarzeniu z Zidane'm było kilka takich donosów co piłkarze mówią do innych i zaraz cała reszta potępiła to zachowanie!

To co na boisku się dzieje, tam zostaje! i tyle w temacie

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.12.2009, 14:49
Bronex napisał(a):Wyświetl post
To co się dzieje w tym temacie to typowa moralność Kalego. Jakby się okazało ,ze ktoś z Ruchu powiedział do naszego piłkarza "spierdalaj pedale" czy "wstawaj chuju, wstawaj śmieciu" to byście lamentowali pod niebiosa jakim to prawem obraża się piłkarza Mistrza Polski , tu trzeba trochę szacunku, piętnowalibyście chamstwo.
Tak, na pewno. Myślę, że większość normalnych ludzi po prostu wzruszyłaby ramionami.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.12.2009 o godz. 14:52.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 09.12.2009, 14:50
Krytykować wulgarne słownictwo na boisku mogą chyba jedynie osoby, którew piłkę nigdy nie grały. Proszę, nie róbmy z tego sportu siatkówki albo baletu mongolskiego.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 09.12.2009, 14:52
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Maciuś grałeś kiedyś w piłkę? JA nie gram zawodowo a czasem w ferworze walki i chęci zwycięstwa potrafię walnąć gorszą wiązankę i sam nie raz słyszałem gorsze, kiedyś po zdarzeniu z Zidane'm było kilka takich donosów co piłkarze mówią do innych i zaraz cała reszta potępiła to zachowanie!

To co na boisku się dzieje, tam zostaje! i tyle w temacie
no oczywiscie.
Jak wynosisz ferwor boiskowy poza mecz, to jest sie CI*Ą a nie piłkarzem.
Zreszta,teraz najlepiej zrobic nagonke na Wisłe, bo znów ucieka w tabeli.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 09.12.2009, 14:56
Piłkarskie Oscary 2009 - nominacje:

Piłkarz roku:
Paweł Brożek (Wisła Kraków)
Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre)
Robert Lewandowski (Lech Poznań)

Najlepszy bramkarz ekstraklasy:
Jan Mucha (Legia Warszawa)
Mariusz Pawełek (Wisła Kraków)
Wojciech Skaba (Legia Warszawa/Polonia Bytom)

Najlepszy obrońca ekstraklasy:
Manuel Arboleda (Lech Poznań)
Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków)
Marcelo (Wisła Kraków)

Najlepszy pomocnik ekstraklasy:
Maciej Iwański (Legia Warszawa)
Sławomir Peszko (Lech Poznań)
Radosław Sobolewski (Wisła Kraków)

Najlepszy napastnik ekstraklasy:

Robert Lewandowski (Lech Poznań)
Andrzej Niedzielan (Wisła Kraków/Ruch Chorzów)

Odkrycie roku - nadzieja na Euro 2012:

Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok)
Patryk Małecki (Wisła Kraków)
Artur Sobiech (Ruch Chorzów)

Trener roku:
Waldemar Fornalik (Ruch Chorzów)
Maciej Skorża (Wisła Kraków)
Franciszek Smuda (Lech Poznań/Zagłębie Lubin/reprezentacja Polski)

Najlepszy dziennikarz prasowy:
Zbigniew Cieńciała (Sport)
Marek Gilarski (Przegląd Sportowy)
Dariusz Tuzimek (Przegląd Sportowy)

Najlepszy komentator telewizyjny i radiowy:
Mateusz Borek (Polsat)
Marcin Rosłoń (Canal Plus)
Tomasz Smokowski (Canal Plus)

Publiczność roku:
Lech Poznań
Lechia Gdańsk
Ruch Chorzów

Bramka roku (głosują abonenci Canal Plus):

Tomasz Frankowski (Jagiellonia Białystok)
Paweł Gamla (Piast Gliwice)
Marek Gancarczyk (Śląsk Wrocław)
Marcin Kikut (Lech Poznań)
Adam Marciniak (Górnik Zabrze)
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.12.2009, 14:57
Jesteście jak dzieci. To są informacje nie sprawdzone. Co naprawdę powiedział Małecki, do kogo i dlaczego tego nikt z nas nie wie. Przypominam uprzejmie wszystkim jak z Boguskiego zrobiono brutala. Czy jednak aby naprawdę tak było? Teraz tylko dlatego, że Małecki jest jaki jest wierzycie jakiemuś faktowi i weszło. No proszę Was...Przynajmniej na tym forum powinno się zachować zimną głowę, jak się coś pisze. Różni to czytają. A jak lubicie dać upust frustracji to onet czeka.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 09.12.2009, 15:00
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Krytykować wulgarne słownictwo na boisku mogą chyba jedynie osoby, którew piłkę nigdy nie grały. Proszę, nie róbmy z tego sportu siatkówki albo baletu mongolskiego.
No ja jestem chyba jednym z wyjątków potwierdzających Twoją regułę. Grałem i krytykuję. Zawsze mnie to raziło. I co najśmieszniejsze najbardziej na boisku klną Ci co grają najsłabiej.
Odpowiedz cytując
IpkiS_Samo_zŁo
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.12.2009, 15:09
A przypadkiem nie chodzi tu o to ze Malecki nagminnie zachowuje sie po chamsku?
TRZY NAJPIĘKNIEJSZE POLSKIE MIASTA...
... TRZY NAJWSPANIASZE POLSKIE KLUBY....
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.12.2009, 15:14
Bronex napisał(a):Wyświetl post
No ja jestem chyba jednym z wyjątków potwierdzających Twoją regułę. Grałem i krytykuję. Zawsze mnie to raziło. I co najśmieszniejsze najbardziej na boisku klną Ci co grają najsłabiej.
Przypominam jeszcze raz w niedzielę-Małecki: bramka + asysta...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.12.2009, 15:16
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę drążyć tematu ale nie widzisz różnicy między wulgarnym słownictwem a lżeniem przeciwnika?
Na marginesie - jak grasz z kolesiami których nie znasz, to wyzywasz ich od kurew i pedałów? - nie sądzę.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 09.12.2009, 15:17
Jakiś czas temu dostałem bana na dwa tygodnie za to, że co do Pana Małeckiego użyłem określenia "prymityw". Nie dyskutuję czy słusznie czy nie ale mam pytanie. Zakładając że Pan Małecki skierował do innych graczy te słowa które podobno skierował ( mam nadzieję ze jest to kaczka dziennikarska na potrzeby chwili - aż mi się nie chce wierzyć że można reprezentować taki poziom intelektualny ) to jak określiłaby Szanowna Administracja Tego Forum osobę która tak a nie inaczej się zachowała? Proszę o jakąś podpowiedź.
Uprzedzam komentarze - tak grałem kiedyś i gram cały czas w gry zespołowe ( i nie tylko) ale znam pojęcie takie jak szacunek do przeciwnika które niektórym jest widać obce.

Nie wiem, może znów dostanę bana za użycie słowa "prymityw" szczerze mówiąc nie będę płakał z tego powodu.
Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Od: 07.2009

Stary 09.12.2009, 15:19
Małecki zachował się chamsko i koniec . Ale lepsze jaja są na onecie .
Zrobili artykuł o zachowaniu Małego i takie zdanie :
Cytat:
Według serwisu weszlo.com, Małecki zwyzywał rywali od najgorszych
Haha, onet to jeden z największych polskich portali informacyjnych a opierają sie na informacjach jakichś kolesi ,którzy nawet sie nie podpisują pod artykułami. Smiech na sali.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.12.2009, 15:30
rafkur napisał(a):Wyświetl post

Nie wiem, może znów dostanę bana za użycie słowa "prymityw" szczerze mówiąc nie będę płakał z tego powodu.
Nie Ty jeden 'leżałeś' za Małego

I to nie chodzi o to żeby dopieprzać się do niego o byle co, ale Mały musi trochę odpuścić bo zmarnuje sobie karierę i to też nie chodzi o to by z niego drugi Boguski się zrobił

ps Bramkarz roku - Mariusz Pawełek - leże , jeszcze tylko brakuje Łobo jako pomocnika roku.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.12.2009, 15:48
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiesz , akurat Małecki jest ostatnim z naszej drużyny którego bym posądzał o takie inteligentne zagrywki
Mały niech się lepiej zajmnie swoją osobą , bo jest nad czym pracować. W obecnych czasach piłkarz poza talentem powinien być także osobą INTELIGENTNĄ.
Może lepiej KULTURALNĄ - piłka nożna (pośrednio) i inteligencja (bardzo pośrednio i chyba niesłusznie) za sprawą MENSY z Doda się kojarzy. Ja już wolę, żeby Mały został jaki jest niż miałby do tej "inteligentnej" być podobny .

Nie jestem entuzjasta tego typu "konwersacji" (też wolę styl Głowy czy Sobola) ale żeby tak się rozczulać bluzgiem Małego ...
Przesada.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.12.2009, 15:52
Sytuacja jak dziesiątki innych, tytuł gazety, która to info podała nakazuje się zastanowić czy takie wydarzenie w ogóle miało miejsce, a wy sie napinacie jakby nie wiadomo co się stało
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 09.12.2009, 15:56
grzechu1991 a widziałeś tą akcje z Małeckim bo ja nie, a jest z tego afera
Gerrarda nie zobaczysz jak klnie na innych bo po 1 nie usłyszysz na tak wielkich stadionach, a po 2 nikt nie będzie donosił na takie zachowanie.

Dla mnie to jest wielka ściema bo od przegranych derbów Mały się zmienił <troszeczkę ale jednak >
już nie macha tak bardzo tymi rekami,a skupił się bardziej na ciągnięciu naszej of. gry.

Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.12.2009, 16:21
Cytat:
Brazylijczyk Cleber wrócił do Wisły Kraków. A że głupio mu było powiedzieć, że w Rosji się nie sprawdził i że to były dla niego za wysokie progi, zaczął od opowiadania, że tak naprawdę to Wisła jest świetnym zespołem, który w lidze rosyjskiej robiłby furorę. Niech nikt więc nie podejrzewa, że sportowo robi krok w tył. Co to, to nie!

- Poziom ligi rosyjskiej jest zbliżony do polskiej, różnica leży w tym, że w Rosji jest o wiele więcej pieniędzy na pozyskiwanie nowych zawodników. Ale poziom gry jest podobny, każda rosyjska drużyna ma przynajmniej pięciu bardzo dobrych piłkarzy zagranicznych - stwierdził. O faktycznie, to zupełnie jak u nas! Pięciu dobrych piłkarzy zagranicznych znajdziemy w każdym zespole. Na przykład w takim Piaście mają Sedlaczka i... No, Sedlaczka. A w Arce Sakaliewa, w Lechii Cvirika...

Dalej Cleber mówi: - Biorąc pod uwagę organizację klubu, gdyby Wisła grała w Rosji, to co roku grałaby w Lidze Mistrzów... Bez dwóch zdań. Co tam jakieś CSKA, niech się schowają Spartaki, Zenity i inne Dynama. Wisła na podium, rok w rok!

Oj, Cleber, Cleber... Gdyby Wisła grała w Rosji, to co roku grałaby w drugiej lidze. Ale fajnie, że wróciłeś. Jop będzie mógł zająć się polerowaniem glacy.
Weszło show ciąg dalszy. Mam nadzieję że ktoś kiedyś tego tłuściocha Zarzecznego powiesi za jaja. Artykułów o Wiśle z których wyciekał litrami jad było już sporo, ale to zaczyna już być irytujące. Może tak niech ten gruby frustrat pokaże jaja i pisze takie rzeczy w swoim śmiesznym szmatławcu "FN", bo anonimowo w internecie to nawet i ja mogę sobie obrzucać błotem Bogu ducha winnego Clebera.

Szczytem szczytów było obsmarowanie na weszło felietonów Iwana, zamieszczanych w "FN". Zarzeczny i Kmiecik dla sieciowego poklasku są gotowi nawet srać we własne gniazdo.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 09.12.2009, 16:34
Shark pozdrawiam Cię ciepło. Nie sprowokujesz mnie.

Dla mnie temat Patryka Małeckiego i jego wywodów pod adresem piłkarzy Ruchu jest zamknięty. Było minęło. Jestem pewny ,że wcześniej czy później jedni i drudzy ,w tej czy innej formie się "dogadają". Jeżeli wyzywanie ma być usankcjonowane jakimiś emocjami dobrze niechaj i tak pozostanie. Gazety też pewnie kłamią i chcą zniszczyć kulturalnego , ciepłego Patryka Małeckiego. Jestem pewien ,że ta postać będzie przyczynkiem do dyskusji na tym forum jeszcze nie jeden raz.

A propos tego grania i zwania na boisku. Miałem przyjemność kiedyś znać świetnie zapowiadającego się piłkarza ,który grał jako etatowy prawy obrońca w jednym z zespołów byłej 4 ligi. Co więcej miałem przyjemność grać z nim w jednym bloku defensywnym, w jednym zespole. Ja traktowałem piłkę zawsze jako zabawę ,amatorkę , z której nie będę się żywił. On z piłką wiązał całe swoje życie , cały czas prawił co sobie kupi jak dostanie już pierwszą dobrą pensję. Piłkarsko był bardzo perspektywiczny. Każdy to mówił. Każdy laik to mówił ale też wielu fachowców to dostrzegło. Przyszedł taki dzień ,że przyjechał przedstawiciel klubu wtedy pierwszoligowego ,cholernie znanego wtedy klubu z topu i zaproponowano mu kontrakt. Oczywiście wielka radość. Dla mojego znajomego to było ukoronowanie marzeń na tym etapie. Niestety mój koleżka miał jedną brzydką przypadłość był wrednym chamem na boisku. A to kogoś opluł jak nie patrzył. A to naubliżał solidnie nie przebierając w słowach. Piłkarzom ,sędziemu , trenerowi gości , potrafił nawet pójść pod trybunę kibiców gości i dupę pokazać. I pewnego razu był taki meczyk w którym grał przeciwko dość doświadczonemu prawie 35-letniemu pomocnikowi na swojej stronie. I też swoim zwyczajem puścił mu wiązankę przy jakieś okazji. Ten koleś nic się nie odezwał. Minęło jakieś 15 minut i tak wszedł w niego wślizgiem ,że ten wielce wygadany piłkarz, który już widział oczami wyobraźni jak biega po boiska pierwszej ligi zdobywa bramki , do dzisiaj chodzi o kulach i pije browary na ławce pod blokiem.

PS. Co jest nieprawdziwego w tym co pisze Weszło.com o wypowiedzi Clebiego. Każdy kto zna ligę rosyjską to komentarz tego anonima z Weszło.com uzna za prawdziwy.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 09.12.2009 o godz. 16:42.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.12.2009, 16:44
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nie Ty jeden 'leżałeś' za Małego

I to nie chodzi o to żeby dopieprzać się do niego o byle co, ale Mały musi trochę odpuścić bo zmarnuje sobie karierę i to też nie chodzi o to by z niego drugi Boguski się zrobił

ps Bramkarz roku - Mariusz Pawełek - leże , jeszcze tylko brakuje Łobo jako pomocnika roku.

Chyba nie masz nic do Rafała ? ja go lubie taki jaki jest . Przynajmniej gra konkretnie.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 09.12.2009, 18:16
Według mnie:

Cytat:
Piłkarz roku:

Najlepszy bramkarz Ekstraklasy:
Jan Mucha (Legia Warszawa)

Najlepszy obrońca Ekstraklasy:
Marcelo (Wisła Kraków)

Najlepszy pomocnik Ekstraklasy:
Sławomir Peszko (Lech Poznań)

Najlepszy napastnik Ekstraklasy:

Odkrycie roku - nadzieja na Euro 2012:
Patryk Małecki (Wisła Kraków)

Trener roku:
Maciej Skorża (Wisła Kraków)
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 09.12.2009, 18:21
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie masz nic do Rafała ? ja go lubie taki jaki jest . Przynajmniej gra konkretnie.

Koledze chodziło raczej o to, że Pan Małecki raczej nie osiągnie poziomu Pana Boguskiego na żadnej płaszczyźnie
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.12.2009, 19:16
Coach napisał(a):Wyświetl post
Sytuacja jak dziesiątki innych, tytuł gazety, która to info podała nakazuje się zastanowić czy takie wydarzenie w ogóle miało miejsce, a wy sie napinacie jakby nie wiadomo co się stało

Bo to jest tak ze Wisla wygrala ,chłopaki w kółku sie pocieszyly no to trzeba szybko przerwać ta sielanke,bo w Wisle dzieje sie dobrze..

nie widzicie ze to jest wszystko pieknie wykreowanetakie mącenie wody ktora chwilowo sie uspokoiła

nie ma sensu wogole sie nad tym rozwodzic ,bo takich sytuacji w KAZDYM meczu jest po kilkanascie

nie robcie z piłkarzy Miodkow czy Bralczykow
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.12.2009, 22:46
przypominam ze te oscary to nie jest nagroda za 2008/2009 tylko za 2009. Wiec Paweł Brożek nie powinien raczej dostac zadnej nagrody - na wiosne kontuzja i pozniej raczej dosc slaba postawa, a teraz na jesien kilka asyst i bramek, ale ponizej swojego poziomu. Swoja droga do dupy to jest, nagroda za rok 2009 a kazdy mysli tylko o rundzie jesiennej, a wiosne juz zapomina. Bo co robi tu Niedzielan? Sobiech?
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.12.2009, 22:56
troche zabardzo rozdmuchali ta sprawe z Małeckim.
Przecież kto grał w piłke to wie ze w czasie gry towrzysza emocje, mozna przeciwnika nienawidziec na boisku, nie kiedy dochodzi do zgrzytow itp. Ale po meczu kazdy przybija piatke i jest ok. Nikt nie placze w TV ze ktos cos komus powiedzial i obrazil.

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.12.2009, 23:21
Andrzejek przegrał, wyszedł na debila biegnąc z pyszczkiem do Skroży, to musiał się poskarżyć kolegom z weszlo.com, jaki to Patryk jest niewychowany, niekulturalny i w dodatku używa brzydkich wyrazów. Do tej pory, przyznaję się bez bicia, lubiłem czytać weszlo, ale teraz mnie wkur**li na maksa. Owszem, Mały do najinteligentniejszych ludzi nie należy, ale publiczne obsmarowywanie go i powątpiewanie w jego zdolność obsługi sztućców jest chamskie i nie na miejscu. Skoro panowie z weszło są tacy dystyngowani, to dlaczego w co drugim ich artykule są słowa na k, ch, itd.

Piłka to emocje, kiedyś graliśmy z kumplami z reprezentacją Salezjańskiego Seminarium Duchownego i zdziwilibyście się jakie tam słowa padały z ich strony, zapewniam że nie była to "motyla noga" czy "niech to dunder świśnie". Skoro nawet w osobach duchownych futbol wyzwala takie emocje, to czy można oczekiwać od prostego chłopaka - Małeckiego, podczas meczu ligowego, kultury Bogusława Kaczyńskiego? Nie. Zresztą każdy z nas klnie, język polski jest zaśmiecony, nie ma co się oszukiwać, bo inaczej wychodzi się na hipokrytę.

A Jeleniowi i Janikowi trzeba dać kopa w dupę. Wybrali - woleli Grajpek niż Wisłę Kraków, ich sprawa. Swoją drogą ciekawe kto i ile promili miał w krwi, ten co się dobijał do Skorży w nocy Mam pewien typ, jest on raczej oczywisty
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów