|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Żeby Małecki tu na bohatera nie wyrósł. I żeby się za wielu z was nie przejechało, mówiąc o innych zawodnikach. Jest paru takich zawodników, choćby Sobol, co na boisku urwą ci nogę, a poza boiskiem sami by ją zszywali przy piwie czy czym tam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sorki ale odróżniajmy nerwy i przeklinanie od chamskiego obrażania ludzi ....
Skończy się to kiedyś na strzale w makówkę Patryczka bo któż lubi być wyzywany ... Energię P. na grę zostaw. Tak na marginesie: w relacjach TV można by ustawiać mikrofony tak by było słychać piłkarzy i trenera gdyby nie ... to "mięso" przerywane słowami od biedy nadającymi się dla ogółu ..... Trzeba to powoli zmieniać.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 08.12.2009 o godz. 21:46.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie ma sensu dywagować o czymś co nie wiemy czy się nawet wydarzyło.
Kto grał w piłkę lub uprawiał jakikolwiek sport (poza szachami ten wie, że emocje mogą być przy tym ogromne. Moim zdaniem jest jednak ogromna różnica między rzuceniem k#%*@, ale mi zeszło, k@#$% dlaczego mi nie podałeś, a ale z Ciebie ch^& pier$%^*ony. Czym innym jest rzucanie mięsem "w eter", a czym innym obelgi kierować bezpośrednio do zawodnika przeciwnej drużyny.Pierwsze jest wg mnie normalnością. Drugie ociera się wg mnie o buractwo i prędzej czy później skończy się plaskaczem Tak jak napisałem na początku, nie wiem czy konkretnie ta sytuacja miała miejsce. Natomiast jeśli chodzi o Patryka to mam nadzieję, że dorośnie w końcu i całą sportową agresję będzie wyładowywał na dodatkowych treningach strzałów, przyjęć piłki i rzutów wolnych. Bo takim "kozaczeniem" jego osoba jedynie traci, nawet przy dobrej grze... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Długo jeszcze będziecie rozwijać ten niezmiernie frapujący temat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A najlepiej przyczepić każdemu z trenerów mikrofony do kołnierzy i słuchać co mówią do grajków na boisku przy linii bocznych, ławki rezerwowej, współpracowników i z jaką taktyką wyjeżdżają w danym momencie.
I za każdy wulgaryzm przerywać mecz. Czyli tak co parę sekund. Po jakże fantazyjnej pomysłowości Anglików nie spodziewałbym się takich ruchów. Niektórzy ich przebijają w zwalczaniu wszystkiego co możliwe i przez co piłka nożna ma jeszcze jakiś sens. Jeszcze trochę i zaczną nakazywać piłkarzom golić głowy na łyso. Niedawno o tym bodaj Jerzy "dementuję iż dementowałem jakobym dementował" Jurczyński mówił, "..długie ma włosy i on chcę zrobić karierę na zachodzie. Niech się stuknie w łeb" Czy jakoś tak.
Ostatnio edytowane przez element : 08.12.2009 o godz. 22:23.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Wisła |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przepraszam Mały nadal się uczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tak sie bawi mlodzież http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...krakow,1408452
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
to jest najlepsze
Cytat:
![]() moze chial dodatkową rozpiske treningów ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stawiam na Wojtka, bo zajebany był i pomylił adres.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Hmmmm młodzi chcą grac i uczestniczyc wszędzie
Nie robiłbym z tego większej afery,choc oczywiście rozmowa wychowawcza się jak najbardziej należy... Większym problemem jest to,że z ich powodu musiał w polu grac bramkarz...To daje mi naprawdę do myślenia gdzie jest nasze ...zaplecze,młodzież,szkolenie,aż w końcu...PRZYSZŁOŚC... Gdy nie można uzbierac 11 chłopaków na mecz w WIŚLE KRAKÓW ... Wiem,że takich przypadków jest wiele ale ja np.najwięcej takich znam z lig juniorów okręgowych ...![]()
!ArmiaBiałejGwiazdy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Skąd dziennikarze mogą wiedzieć, że jakiś zawodnik wpadł nocą w niewiadomym celu do trenera?
Mają takie dojścia czy dom Skorży jest obserwowany 24h przez paparrazich? I jeśli to prawda ciekawe, który to grajek był![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tak, tak. Dzisiaj ściemnił i nie pojechał z WISŁĄ jako jej zawodnik na mecz tylko z kumplami, jutro wystartuje do trenera, że ćwiczenia ch.jowe, taktyka niedobra i w ogóle to on będzie grał po swojemu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A ja nie widzę tutaj żadnego ściemniania ... Chłopaki są młodzi chcą się pokazac ... Może uznali,że większą dla nich szansą są MP ... Jak widac udało im się " zasłynęli "... i piszemy o nich już 8-go posta
Pozdro ![]()
!ArmiaBiałejGwiazdy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wyjebałbym obu, już mam dość lekceważenia obowiązków przez tych kopaczy. Przynajmniej pozostali mieliby o czym rozmyślać. Następnym razem zamiast treningu będzie wolał wyjście z kolegami na piwo. To nie jest zawodostwo tylko gówniarzeria, trzeba mieć jakiś szacunek do wykonywanego zawodu a jak ktoś ma gdzieś klub w takim wieku to wypad. Pomyście jak taka sytuacja miałaby miejsce w normalnej firmie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
prasa wciąż poluje na Małego.Drobne zdarzenie jakich jest pełno podczas każdego meczu urasta do rangi skandalu.
http://www.efakt.pl/Malecki-bluzgal-...y,59139,1.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
czego mozna sie spodziewac po ``fakcie``........ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja .......e
szukajcie a znajdziecie tak mówi księga ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kto kiedykolwiek grał w piłkę i nigdy nie zbluzgał przeciwnika niech pierwszy rzuci kamień w Małego. Choćbyś nie wiem jak miał mocne nerwy i zimna krew, w ferworze walki skacze ciśnienie do tego dochodzi wysiłek który również sprawia że serce zaczyna mocniej bić, a w takich monetach trudno żeby coś się nie wymsknęło. Nawet jeśli to jest tylko zwykłe ****a.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już go osądziliście ?
Na Darka też szybko zapadł wyrok . Trochę powściągliwości by się przydało. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
fuckt podłapał temat z weszło.com.
Dzieciaki poskarżyły się wujkowi Andrzejowi. Z Niedzielana śmieją się że się wypuścił z tym okazywaniem radości po bramce. Zbłaźnił się koleś bo podrażnił LWA, próbuje odwrócić uwagę od swojej błazenady. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A co do Janika i Jelenia oraz ............... to skomentuję tylko że w sztabie Wisły Kraków powinien zostać zatrudniony psycholog.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Nic nie zrobił, odpowiedział http://www.youtube.com/watch?v=8yMlSRIPSxE |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jest taka niepisana zasada, że to co na boisku się dzieje tam zostaje!!
dla mnie ciotą okazał się Brzyski płaczek nie z tej ziemi jak widać, tylko jakby Małecki go tak naszedł to na pewno Brzyski by powiedział "oj spoko nic się nie stało" haha co za ludzie grają w tej lidze ;/ ![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|