The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2009, 17:45
Ledwo linki do tych kont wrzuciliscie i juz sie zaczal wysyp pokemonskich komentarzy. Nie lepiej zostawic im troche prywatnosci ?
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 06.12.2009, 17:57
Ja wrócę jeszcze może do Kowalskiego. Wg mnie na dzień dzisiejszy jest za słaby na Wisłę i w meczu z Lechem zagrał słabo, przegrywał prawie wszystkie pojedynki z Lewandowskim , Lewy wyprzedzał go w każdej sytuacji, Kowalski jest za mało zwrotny i gdy ma za przeciwnika kogoś naprawdę dobrego to sobie radzi nie najlepiej. Jest może utalentowany ale musi się jeszcze wiele nauczyć a na wypożyczeniu gdy gra o to będzie mu najłatwiej. Oczywiście Jop też jest za słaby. Musimy poszukać kogoś pokroju Głowy albo Marcelo , nie mówię że w Wiśle potrzebują 4 równych stoperów ale 3 to minimum. Cleber jest już niestety za stary, można z nim podpisać kontrakt do końca sezonu i niech zakończy karierę u nas ale musimy poszukać kogoś innego.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 06.12.2009, 18:53
ja kiedyś napisałem do Mario i wysłałem mu zapro .. zapytałem się czy nie czy nie załatwiłby mi jakiś pamiątek, zdjęć czy autografów piłkarzy i o dziwo .. odpisał, poprosił mnie o adres, moje dane i powiedział, że wyśle, ale .. nic nie wysłał a później już nie odpisywał
od tamtej pory ma u mnie minusa
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.12.2009, 18:57
Ludzie dajcie na luz.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.12.2009, 18:57
http://www.youtube.com/watch?v=3C8nJl4b340#t=6m17s co powiecie o tym? to tylko mnie się wydaje czy Marcelo krzyczy Wisła Wisła! ?
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.12.2009, 19:17
Marcelo to nasz chłop!
On identyfikuje sie wedlug mnie z Wisla.On daje naprawde z siebie wszystko. On naprawdę się cieszy grą i nie olewa meczów, on wie ze świetna gra moze zapracowac na transfer do lepszego zespolu. Bardzo czesto fajnie okazuje emocje po strzelonych bramkach. We wczorajszym meczu podobala mi sie atmosfera wsrod naszych grajkow. Widac jak sie cieszyli wszyscy z ej wygranej.
Chciałbym przeczytac z nim jakis wywiadzik...dawno z nim zadnego wywiadu nie widziałem.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 07.12.2009 o godz. 19:35.

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.12.2009, 19:38
No musze przyznac ze z Marcelo to powilutku robi sie taki "lider"

Chlopak gra na luzie ,ciagle usmiechniety a przy tym gra na 100% i nawet czasem jakaa akcje wyprowadzi

warto dodac ze to najskutejszy obronca w Polsce (5 goli)

poaztym jego zachowaonie ,poklepywanie herbu,gesty do kibicow -jestm pod wrazeniem ze gosc mocno sie angazuje w ten klub i nie traktuje go tylko jako miejsce promocji.

super zawodnik
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.12.2009, 20:13
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No musze przyznac ze z Marcelo to powilutku robi sie taki "lider"

Chlopak gra na luzie ,ciagle usmiechniety a przy tym gra na 100% i nawet czasem jakaa akcje wyprowadzi

warto dodac ze to najskutejszy obronca w Polsce (5 goli)

poaztym jego zachowaonie ,poklepywanie herbu,gesty do kibicow -jestm pod wrazeniem ze gosc mocno sie angazuje w ten klub i nie traktuje go tylko jako miejsce promocji.

super zawodnik
A później odejdzie jak Franek albo Uche i przez forum przeleje się lawina łez, jak to nas wystawił.....Obym się mylił.
Nie o Marcelo zresztą mi chodzi, a o zasadę aby nie robić z piłkarzy idoli i wiślaków z krwi i kości. Na to jest czas po zakończeniu przez nich kariery. Miło jest gdy pocałują herb (a jeszcze milej gdy Białą Gwiazdę), fajnie jest, gdy krzykną Wisła ! - na wrogim terenie, a najmilej i najlepiej gdy zap..ają na całej szerokości i długości boiska. Tylko to nie jest ich wspaniały gest a zasrany obowiązek dopóki tu grają. I lepiej o tym pamiętać, wtedy wszyscy oszczędzimy sobie rozczarowań.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.12.2009, 23:08
spartan napisał(a):Wyświetl post
A później odejdzie jak Franek albo Uche i przez forum przeleje się lawina łez, jak to nas wystawił.....Obym się mylił.
Nie o Marcelo zresztą mi chodzi, a o zasadę aby nie robić z piłkarzy idoli i wiślaków z krwi i kości. Na to jest czas po zakończeniu przez nich kariery. Miło jest gdy pocałują herb (a jeszcze milej gdy Białą Gwiazdę), fajnie jest, gdy krzykną Wisła ! - na wrogim terenie, a najmilej i najlepiej gdy zap..ają na całej szerokości i długości boiska. Tylko to nie jest ich wspaniały gest a zasrany obowiązek dopóki tu grają. I lepiej o tym pamiętać, wtedy wszyscy oszczędzimy sobie rozczarowań.

Ja nie gloryfikuje Marcelo,tylko zwracam uwage na jego zachowanie.

Odbiega od innych i tyle,bo rownie dobrze po meczu moglby od razu isc do szatni,zamiast cos krzyczec albo po golu podrapać sie w tylek zamiast pocalowac herb.

dzis pilkarz to najemnik ,ale tez warto podkreslic ze nie kazdy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.12.2009, 08:18
brazylijczycy maja to do siebie ,że nie tłumią w sobie emocji i szybko się do 'czegoś' przywiązują, tym 'czymś' dla Marcelo jest juz Wisła i stad te 'Wiślackie reakcje'
Odpowiedz cytując
peterwislak
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.12.2009, 09:25
wiadomo ile zarabia tak około trener bramkarzy nasz Kazimierski
bo chce zarabiać w reprezentacji tyle ze PZPN nie da mu tyle ciekawe czy tyle zarabia w Wisle czy po prostu ceni sie jak już trenuje reprezentacje
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 08.12.2009, 10:33
Przepraszam wrocilem do Kowalskiego ale jakos cytat mi sie nie chce wkleic,,,,
no nie wiem jak dla mnie to zwrotnosci juz sie nie nauczyP, ale jak dla mnie wcale nie jest az takim malo zwrotnym zawodnikiem vide Jop
Powód: Brak cytatu
Ostatnio edytowane przez xiondz77 : 08.12.2009 o godz. 10:36.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.12.2009, 10:57
Cytat:
Na razie podpisałem roczny kontrakt. Co potem? Zobaczę jak będę się czuł, wtedy zadecyduję. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł pracować dla tego klubu, odwdzięczać się za to, co od niego dostałem - zadeklarował Cleber.
fajnie się czyta takie rzeczy

oby został w klubie i pracował jako trener, albo scout.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.12.2009, 11:32
Panie Jop ucz pan się od najlepszych

http://www.youtube.com/watch?v=wspBvPqin1o
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.12.2009, 13:18
Proud napisał(a):Wyświetl post
fajnie się czyta takie rzeczy

oby został w klubie i pracował jako trener, albo scout.
Bo on ma mózg którego nie boi się używać, przejawiając też przy tym wartości inne niż for$a(np ambicje)
Właśnie w takich słowach widać, że ktoś kocha futbol.

Wisła
Odpowiedz cytując
majkipolska
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 08.12.2009, 13:29
odnośnie Mauro,

jesli zarzad nie przedluzy mu kontraktu (a wszystko na to wskazuje)- to troche zal chlopiny ze ostatni swoj mecz po prawie 9! latach gry w Wisle zagra przy pustych trybunach i bez zadnego pozegnania od kibicow:/
XI Nie obiecuj.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.12.2009, 15:43
Patryczka znowu poniosło :
http://www.weszlo.com/news/4146

Dobrze, że kolegów z drużyny już tak nie beszta.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.12.2009, 15:53
wątpię aby mały powiedział takie słowa zobacz jaki to serwis kolejny szmatławiec
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kuba_El_ToRo
Member

Od: 05.2007

Stary 08.12.2009, 16:00
Skoro zapytał kim jest to może rzeczywiście nie wiedzial a Sadlok to moze rzeczywiscie pedal chodz by nawet tak powiedzial to co ?
Ps.
a Komentarze tego pod spodem są warte tego artykułu a ten w szczególności
"gbzp (08.12.2009 15:47:44)
prostak, a wislaki jeszcze go bronia bo sie od niego nie roznia... nozownicy"
Powód: hmm?
Ostatnio edytowane przez Kuba_El_ToRo : 08.12.2009 o godz. 16:09.
ZERO szacunku dla tego gatunku

A.C.A.B.
Odpowiedz cytując
Kao
Member

Od: 07.2008

Stary 08.12.2009, 16:05
akurat na weszlo można się powołać i nie jest to szmałtawiec. Zwłaszcza w tym newsie, bo pamiętajcie, że weszlo ma wtyczki w prawie każdym klubie, znają się np. z Brożkami i Błaszczykowskim. A w Ruchu gra Niedzielan, ich stary znajomy, jak wiemy.

Jest 99% pewności, ze Małecki mówił podobne rzeczy, chociaż ws. symulanta Brzyskiego, jak każdego symulanta, krzyczałem przed telewizorem podobne słowa

Co do weszlo, to boli, jak napisali, żeby uważać na "pomyłki Urbana". Ta pomyłka wywaliła nas z LM. Dziękuję.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.12.2009, 16:07
A kogoś dziwi takie zachowanie Małeckiego?
Odpowiedz cytując
GLOWAKA
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 08.12.2009, 16:11
Kuba_El_ToRo napisał(a):Wyświetl post
Skoro zapytał kim jest to może rzeczywiście nie wiedzial a Sadlok to moze rzeczywiscie pedal chodz by nawet tak powiedzial to co ?
Ps.
a Komentarze tego pod spodem są warte tego artykułu a ten w szczególności
"gbzp (08.12.2009 15:47:44)
prostak, a wislaki jeszcze go bronia bo sie od niego nie roznia... nozownicy"
Witam ! Tak samo ja w Gdańsku w zeszłym sezonie powiedział do naszego bramkarza Kapsy, "do budy ****a" to tez wporzadku

pozdrawiam LG
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 08.12.2009, 16:15
Weszlo z dnia na dzień coraz bardziej mnie przeraża.
Ale afera. Grajek do grajka powiedział **** ci w dupę.
Takich słówek używa się kilka na mecz. Na całym świecie. Tyle że 99% z nich nie jest wyłapywanych.
A i dziwnym by było żeby któryś z nich leciał z płaczem do sędziego bo przeciwnik przeklął w jego towarzystwie.
Choć i takie perełki dało się poznać.
Jeszcze z tydzień i weszlo będzie się moczyć po tym jak grajek po niewykorzystanym rzucie karnym krzyknie "****a mać", którego nie będą wysyłać do poprawczaka tylko na narty do kamieniołomów.

Puszczali pierdy w kanapy przez cały mecz z lornetkami i notesami w dłoniach przed szkiełkiem by zapisać każdy ruch ciała i wrzucić osobny news z jakąś popierdółką.
Oni są niezniszczalni
Ostatnio edytowane przez element : 08.12.2009 o godz. 16:20.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Od: 07.2009

Stary 08.12.2009, 16:31
element , gdyby opisali takie zachowanie piłkarza Amici,Legii albo jakiejś innej Cracovii, to tez bys ich ganil ?
Rozumiem przeklinanie , bo podczas gry nerwy mogą puścić, ale tekst typu : 'Kim Ty ****.. jesteś? ' są nie na miejscu ,a co dopiero powiedziane przez Małeckiego. Bo kim ON ****.. jest. Święta krowa sie znalazła. Szanuje go ,bo ma Wisłę w sercu , ale w głowie pusto.
Powód: pomylka
Ostatnio edytowane przez AdiWiślak. : 08.12.2009 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.12.2009, 16:37
Teraz czysto hipotetycznie - Wisła proponuje kontrakt Sadlokowi, podobny kontrakt proponuje mu Amica. Zgadnijcie kogo wybierze? Druga sprawa to to czy takie słowa w ogóle padły czy to kolejny wymysł dziennikarzy tego portalu, który raczej nie przejmuje się swoją reputacją, ważne żeby wejścia były
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.12.2009, 16:42
Pismaki z weszlo nawet jaj nie maja, zeby sie podpisac pod artykulem, a co dopiero mowic o kontaktach w klubach. Poziom ich tekstwo jak tu juz element napisal jest przerazajacy. Kreuja sie na ostatni bastion obiektywizmu, a tak naprawde liza dupe swoim nielicznym znajomym. O jakis ostrych tekstacg w kierunku PZPN nawet nie wspominam bo co jeden napisze to drugi od razu kasuje. Zalozylo paru chlopaczkow stronke i niestety zdobyli jakas tam popularnosc, ze az ich cytuja w wielu miejscach. Nie ma sie co przejmowac ich wypocinami.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 08.12.2009, 16:45
Ale afera... W lidze angielskiej co chwile widac jak zawodnicy krzycza wszelkie odmiany slowa na "F" w swoja strone. Jakby dziennikarze chcieli sie koncentrowac na takich .......ach to chyba nie starczyloby gazet na inne tematy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.12.2009, 16:51
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
wątpię aby mały powiedział takie słowa zobacz jaki to serwis kolejny szmatławiec
a ja jestem pewien ze tak powiedział
i chwała mu za to
ma jaja przynajmniej

panowie, gramy w pilke, boisko to boisko ale potem sie wraca do ludzi
Pierwsze co trener uczy - trzeba być cwaniakiem na boisku, i takim Patryk jest.

A co, miał przewrócić Brzyskiego i powiedziec, przepraszam pana, prosze wstać. Jestem grzeczny Patryk
NIE!
Nie wiem jak wy, ja oczekuje od piłkarzy podczas meczu zaangażowania takiego, ze moga wyzywac od kur** i innych, ale niech daja z siebie 100%
Jak jest agresja, to widac ze przynajmniej zalezy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 08.12.2009, 16:57
AdiWiślak. napisał(a):Wyświetl post
element , gdyby opisali takie zachowanie piłkarza Amici,Legii albo jakiejś innej Cracovii, to tez bys ich ganil ?
Jedyne co bym zrobił to bym się zaśmiał.
Poza tym nikt mi tego tłuc do łba nie musi bo jak wspomniałem wyżej takie gadki są przy każdym meczu i nie jest to nic nadzwyczajnego. Oczywiście że kogoś bardziej poniesie ale często dlatego że wcześniej ten ktoś mu nabrudził.
Już nie pamiętam kto wtedy Patryka deptał po tym jak Brożek wykonywał rzut wolny i Marcelo zdobył gola.
Może to był któryś z nich.

Tak jak szprotson piszę - ma być .......nięcie. A nie przejmowanie się co kto potem napiszę.
Boisko to nie balet. A trybuny to nie teatr.

A weszlo ma za zadanie szmacić każdego piłkarza od A do Z.
To samo kluby. Na nic więcej ten serwis nie stać, a jedynie na jakieś komiczne newsy że ktoś coś krzyknął.
Bodaj jedyny klub jaki oszczędzają to ŁKS.
Jedyną wzmiankę o ŁKS-ie jaką znalazłem to ta http://www.weszlo.com/news/3194
Z tego co wiem jeden z założycieli serwisu jest kibic ŁKS-u. I tyle z rzetelności.
Z reguły nie zaglądam na ten .......nięty portafik ale jeśli któryś z ich fanów przegląda na bieżąco ich pracę niech wklei jakiś archiwalny bądz dzisiejszy news o ŁKS-ie w którym nie mielą go z gównem. Pomijam fakt że żaden z nich nie ma cywilnej odwagi żeby podpisać się pod zamieszczonymi newsami.
Czyżby bali się rozkminienia poprzez naszą klasę? hyhy
Ostatnio edytowane przez element : 08.12.2009 o godz. 17:12.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Kuba_El_ToRo
Member

Od: 05.2007

Stary 08.12.2009, 17:01
Szczerze to zrobiliscie z tego taki problem ze glowa boli...a co do drużyn przyjaznych to Piłkarze nie muszą pałac do siebie miłością ...Surma też pedał a gra w Lechii...nie róbcie z igły kurewskie widły!
ZERO szacunku dla tego gatunku

A.C.A.B.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów