The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2009, 15:56
To własnie z tej montowni przyjezdzaja elementy naszego dachu http://www.mostostal.com/index.php?m...pl&s=&action=0
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.12.2009, 16:00
zbymak napisał(a):Wyświetl post
To własnie z tej montowni przyjezdzaja elementy naszego dachu http://www.mostostal.com/index.php?m...pl&s=&action=0
ja mam informacje że jakieś metalowe elementy do naszego stadionu wykonuje Huta Częstochowa. Nie wiem dokładnie co, ale osoba co to mówiła jest bardziej niż wiarygodna
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 08.12.2009, 16:15
Proud napisał(a):Wyświetl post
ja mam informacje że jakieś metalowe elementy do naszego stadionu wykonuje Huta Częstochowa. Nie wiem dokładnie co, ale osoba co to mówiła jest bardziej niż wiarygodna
Calkiem możliwe ze Huta Częstochowa wykonuje bo w Siedlcach sie to wszystko spawa wierci itp
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.12.2009, 16:23
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ja go wczoraj czytałem to nie wiem czy się śmiać czy płakać... Ludzie mają nasrane do głowy tylko tak to można podsumować, niestety.

http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=pl

Tutaj są zapisane brakuje chyba jednego czy dwóch.

Tak sie zastanawiam jak pan Darek O. się będzie tłumaczył

Od początku mi cos w tym jego zaangażowaniu śmierdziało i wkońcu
wyszło sidło z wora!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 08.12.2009, 16:58
Masakra, uwierzyłem mu. Serio. A tutaj:

Cytat:
My mamy nasz wspólny cel i walczymy do konca do upadlego z pelna ambicja! Walka, Wierność, Wiara, Wielka Wisła!!!
I, już z innego forum:

Cytat:
argumentowal ze jak gts daje 32 to miasto powinno (...)
Cytat:
wiadomo ze olszowka w pierwszej kolejnosci bedzie chcial dla gts bo to pies, ale jak chce tez dla Cracovii to ok.
Cytat:
slyszalem tez w
> radiu jak olszowka psia koncowka mowil ze kibicuje
> psom ale Cracovii potrzeba lodowiska i hali. moze
> nie dojezdzajmy go bo sie w koncu nawroci na nasza
> strone.
I tak dalej. Masakra. Jakbym go spotkał gdzieś na ulicy, ma w zęby koleś. Dwulicowości nie zdzierże.
Szkoda. Zostajemy, jako kibice, sami na placu boju.
Odpowiedz cytując
Wrona
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.12.2009, 17:17
Niechże się moderatorzy obu forów skontaktują ze sobą i wszystko będzie jasne. Skończmy tę komedię.
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki
To się może skończyć źle

[*]
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 08.12.2009, 17:21
Cytat:
Niechże się moderatorzy obu forów skontaktują ze sobą
Wierzysz w to co piszesz? Chociaż dobrze by było, już naprawdę mam mętlik w głowie, a w sumie wystarczy sprawdzić adresy ip. Jeżeli z tego samego komputera, to radny olszówka ma rozdwojenie jaźni, a jak nie to rzeczywiście ktoś tu chce nabruździć.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.12.2009, 17:27
Panie Darku

Ja nawet wybaczyłbym Panu taki szatański plan wywalczenia hali dla Wisły, poprzez zabieg kupienia Radnych klubu 100 obietnicą poparcia ich starań o lodowisko i 1 halę, którą Radni już im zaklepali wcześniej w projekcie " Stadion Cracovii "a nie 2 hal, jak im się to ostatnio marzy.
Jednak wczoraj sprawdziłem nicka tego gościa, co to objawił nam tutaj info w tej rzekomej Pana sprawie. Gość zarejestrował się w Grudniu 2006 i po 3 latach, wczorajsze posty, były jego pierwszymi od tamtego czasu a w ogóle było ich wszystkich 8. Bardzo mnie to zdziwiło i mimo podobnego stylu wpisu na Pasach, upodabniającego pana styl pisania, nabrałem podejrzeń co do tego informatora, który będąc uśpiony przez 3 lata, obudził się wyłącznie w celu skompromoitowania Pana i jak słusznie Pan napisał, osłabienia Pana wiarygodnosci, nie tylko na Wiśle ale także w RM, gdzie ważą się losy hali i stadionu Wisły a Pan jest jedynym inicjatorem w RM, wszelkich realnych działań na rzecz Wisły. Informator uaktywnił sie na naszym forum prawie w tym samym czasie co i te wpisy na forum Pasów nastąpiły ( 3 dni ). Bardzo mnie to zastanowiło, gdyż idąc jego sposobem pomówień, można by dopuszczać myśl, iż sam najpierw skrobnął w Pana imieniu tamte posty a zaraz potem objawił nam się u nas z informacja w tej sprawie. Nie pomawiam go w tej chwili bezpośrednio o takie działanie, ale bardzo mnie to wszystko dziwi.

Proszę robić swoje i nie przejmować się tymi, którzy nie rozumieją, że w walce o swoje, trzeba czasami zawierać kompromisy nawet z największymi wrogami i dla których słowa, ważniejsze są od czynów. Dla mnie liczą się wyłącznie czyny i fakty a te są absolutnie po Pana stronie. Pana nie obowiązują zasady walki w świecie kibicowskim. Pan jest politykiem i układa Pan strategię walki w realiach politycznych a nie kibicowskich. Osobiście wierzę w Pana oddanie dla spraw Wisły i podziwiam Pana determinację, gdy widzę, że po ostatniej akcji stadionowej, kibice Wisły już nie wspierają Pana walki o halę TS tak jak powinni to robić, zaś wielu z nich łatwo przychodzą słowa pomówień i oszczerstw czy nie zrozumienia dla sposobu walki, takich osób jak Pan. Jeszcze raz powtórzę, że liczą się fakty a nie słowa a jak hala Wisły przejdzie do realizacji, to będzie to przede wszystkim Pana zasługa. A kibicom Wisły radzę jak najszybciej pójść po rozum do głowy i wspierać naszego Radnego z całych sił, bo póki co to prowokacja Pasiastych o mało się nie powiodła. Niektórzy powinni przeprosić Pana Darka za pomówienia i niezrozumienie istoty sprawy.

Serdeczne pozdrowienia Wiślackie

kot
Ostatnio edytowane przez kot : 08.12.2009 o godz. 21:28.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.12.2009, 17:27
Niech radny udowodni że jego post jest prawdziwy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.12.2009, 17:30
nie chcialbym sie mieszac w tą parodie z kontami na forach Wisły i Cracovii, ale raczej jestem w stanie uwierzyc ze to tylko udana prowokacja - wlasciwie to tylko dlatego, ze nie wyobrazam sobie jak nieprawdopodobnie głupi musiałby byc ktos kto zrobiłby cos takiego (czyli to co zarzuca sie w tej chwili darkowi olszówce).

Pytanie brzmi skad w ogole ta informacja ze to jedna i ta sama osoba?

edit: no własnie, kot wyjasnil chyba wszystko. W internecie naprawde wiele mozna, wiec trzeba jednak na wszystko patrzec z rezerwą
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 08.12.2009, 17:39
Fuks napisał(a):Wyświetl post
nie chcialbym sie mieszac w tą parodie z kontami na forach Wisły i Cracovii, ale raczej jestem w stanie uwierzyc ze to tylko udana prowokacja - wlasciwie to tylko dlatego, ze nie wyobrazam sobie jak nieprawdopodobnie głupi musiałby byc ktos kto zrobiłby cos takiego (czyli to co zarzuca sie w tej chwili darkowi olszówce).

Pytanie brzmi skad w ogole ta informacja ze to jedna i ta sama osoba?

edit: no własnie, kot wyjasnil chyba wszystko. W internecie naprawde wiele mozna, wiec trzeba jednak na wszystko patrzec z rezerwą
niejaki delgado puścił taka informacje wczoraj, a wlasciwie dzis w nocy.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 08.12.2009, 22:02
A co to jest za hala w Myślenicach, której otwarcie uświetnili dzisiaj nasi gracze? Coś TF czy zwyczajna myślenicka własność? Jakaś baza wypadowa naszego zespołu czy oni tylko byli gośćmi na otwarciu?

Ciekawe kiedy doczekamy się otwarcia trawiastych boisk treningowych przy Reymonta...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 08.12.2009, 22:28
Kolego Hamas*,

mnie tam guzik interesuje, co radny Olszówka wypisuje na forum Pasów. Może sobie wypisywać co chce (pytanie czy to on je wypisuje), mnie interesuje to że w Radzie Miasta faktycznie odwalił kawał dobrej roboty na rzecz Wisły. To są fakty, które mnie interesują i co więcej - fakty potwierdzone przez media.

Nie jestem żadnym fanem Pana Olszówki, pamiętam jego dosyć zabawne epizody w radzie i podczas kampanii wyborczej (BTW: ludzie z czasem dorośleją i zmieniają poglądy, więc nikogo nie można na zawsze skreślać) - ale faktem jest że z polityków krakowskich poza nim pies z kulawą nogą się sprawą stadionu nie zainteresował. Począwszy od klanu Fedorowiczów, ponoć od czasów Smoka Wawelskiego prowiślackich.

Co więcej, dzięki interwencji Olszówki i radnych PiS (wiadomo, że interwencji nie bezinteresownej, ale jednak interwencji) jest jeszcze szansa uratować budżet Krakowa przed ingerencją RIO, a także uwzględnić w nim poprawki dotyczące finansowania budowy hali.

* nick wybitnie "pasuje" do poglądów politycznych - co ma fundamentalizm islamski do poglądów narodowych? No ale cóż, mamy demokrację
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 09.12.2009, 00:10
Hmmm, mam dobry powód do tego by sądzić, że mackon to nie Darek Olszówka (i sądzę, że PvD zgodzi się ze mną).
Pozdrawiam pana Darka, z którym miałem okazję zamienić dosłownie parę słów nie tak dawno po meczu koszykarek.
Odpowiedz cytując
Mako
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.12.2009, 00:13
QBAS napisał(a):Wyświetl post
A co to jest za hala w Myślenicach, której otwarcie uświetnili dzisiaj nasi gracze? Coś TF czy zwyczajna myślenicka własność? Jakaś baza wypadowa naszego zespołu czy oni tylko byli gośćmi na otwarciu?

Ciekawe kiedy doczekamy się otwarcia trawiastych boisk treningowych przy Reymonta...

To w całości inwestycja miasta Myślenice ( przy pomocy dotacji unijnych). Poza halą powstało już boisko ze sztuczną trawą, budowana jest strzelinca a niedługo hotel. W hali jest cały kompleks siłown,i odnowy itp. Do tego zadaszyli trybuny na głównym boisku Dalinu a na wiosne ma być remont głównej płyty plus budowa jeszcze jednego boiska treningowego tym razem z naturalną trawą. Generalnie wreszcie cos w Myślenicach ruszyło pod względem infrastruktury sportowej (ostatnią inwestycja: basen w 2000r). Bo hali z prawdziwego zdarzenia to bakowało tu od kilkunastu lat. Do tego ma dojść rewitalizacja i renowacja Zarabia więc zrobi sie fajne miejsce do rekreacji. pozdro
Odpowiedz cytując
Norek
TWSD FOTO

Od: 06.2003

Stary 09.12.2009, 00:16
Tak na chłopski rozum - jaki interes miałby pan Olszówka w lizaniu dupska sąsiadkom? Do rady miasta startuje z okręgu, gdzie jest sama Wisła, dostał się już stamtąd już dwa razy i nic nie wskazuje, żeby w następnych wyborach było inaczej. I co, idzie zbijać "polityczny kapitał" na forum pasów? Jaki widzicie w tym sens? Ja żadnej logiki tu znaleźć nie moge...
©
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2009, 00:31
czy ktoś kto kibicował Wiśle kilka lat może się przerzucić na Cracovie po zaledwie jednych(1!) przegranych derbach...?

wątpię. Tak to nawet kibice sukcesu nie mają.

Mam nadzieję że pan Darek Olszówka mówi prawdę.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 09.12.2009, 01:19
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Hmmm, mam dobry powód do tego by sądzić, że mackon to nie Darek Olszówka (i sądzę, że PvD zgodzi się ze mną).
Pozdrawiam pana Darka, z którym miałem okazję zamienić dosłownie parę słów nie tak dawno po meczu koszykarek.
Dla mnie to wyjasna cala sprawe.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 09.12.2009, 02:31
Cieszę się bardzo Panie Darku, że mimo tej paskudnej, Pasiastej prowokacji i także haniebnej postawy, niektórych niedorośniętych kibiców Wisły, pozostał Pan na tym forum, bo to że z Wisłą pozostanie Pan po życia kres, to wiem na pewno. Wszyscy doszukują się tutaj Pana interesów politycznych, zapominając , że nie wszyscy dla Wisły robią cokolwiek, wyłącznie dla interesu. Są tacy kibice, którzy dla interesu Wisły a nie własnego, poświęciliby więcej, niż nie jeden werbalny napinacz internetowy czy stadionowy a nawet i piłkarz czy inny pracownik Wisły.
Dlatego Panie Darku, proszę się nie zrażać tymi prowokacjami i robić dalej swoje. Historia i Wisła nas rozliczy a nie Ci prowokatorzy lub napinacze stadionowo-internetowi, którym się wydaje, że są Bóg wie kim i czym. Wyraźnie widać, że jest opcja kibiców po obu stronach barykady a może i nie tylko, którym Pana działania na rzecz Wisły a zwłaszcza stadionu i hali TS nie pasują. Chętnie, wielu polityków, ponad podziałami kibicowskimi, spiłoby nektar z Pana działań, bo przecież zbliżają się wybory. Nie wszyscy też, w szeroko rozumianej Wiśle a nie tylko wśród Pasów, są jednakowo mocno zainteresowani, tak powstaniem stadionu, jak i hali TS. Niestety. Co widać i słychać, lub raczej, czego nie widać i nie słychać. Są też zwykli megalomani, oceniający innych z góry i to bez samorefleksji nad swoją chorobą. Cóż, taki jest świat i musimy go brać, takim jakim jest. Nie wolno się poddawać i trzeba na zdwojoną nagonkę, odpowiedzieć zdwojoną energią w sprawie, która stała się przyczyną tej nagonki. A sprawą tą jest dobro Wisły. Proszę mi wierzyć, czyny dobre będą nagrodzone a czyny złe będą potępione. Słowa się nie liczą, poza modlitwą. Wiem, że boli po drodze, lecz co nas nie zabije, to nas wzmocni. Liczę, że nawet na tym forum, znajdzie się więcej Wiślaków , wyrośniętych z krótkich spodenek i poparcie w sprawie Pana działań na rzecz Wisły, nadejdzie jak najszybciej z ich strony a będzie ich tylu, ile tylko najjaśniejsza Biała Gwiazda będzie ich w stanie oświecić. Jeszcze raz mówię, że Pan jest politykiem i jako polityk ma Pan prawo do działań innych, niż wśród kibiców. Jakby Tusk z Kaczyńskim stosowali metody kibicowskie, to pojęcie kompromisu, zastąpiłyby siekiery i karabiny a przecież są wyborcy jednych i drugich i to także, tak na Wiśle, jak i Cracovii a przed derbami kluby organizują wspólny obiad a nie jatkę. Tak więc te próby Pana dyskryminacji, są śmieszne w obliczu Pana działań i postawy, gdyż Pan, od tych, którzy w Pana uderzyli, nie różni się niczym, że im wolno być konsyliacyjnymi a Panu nie. Bo i dlaczego im wolno z Pasami się dogadywać a Panu nie ? Czyżby Pan był politykiem trendowatym ? Wolne żarty, obliczone na ciemnotę i emocje fanatyzmu kibicowskiego.

serdeczne pozdrowienia Wiślackie

kot

" Przyjaciół poznaje się w biedzie a tych negatywnie zweryfikowanych, należy się strzec bardziej, niż zadeklarowanych, zagorzałych wrogów "
Ostatnio edytowane przez kot : 09.12.2009 o godz. 04:15.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 09.12.2009, 08:51
W takim razie przepraszam za wcześniejsze cytaty i chwile zwątpienia I życzę Panu dalszej chęci i przede wszystkim sukcesów w walce o ukończenie stadionu i wybudowanie hali Wisły.
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Stary 09.12.2009, 09:11
Teraz byłoby jeszcze dobrze poznać "kto za tym stoi"?
Kłamstwo ma krótkie nogi, a ta prowokacja, mimo że pozornie dobrze przygotowana, była jednak krótkowzroczna.
Mam nadzieję, że poznany chociaż inicjały tego prowokatora.
Np. G.S. czy cóś
Odpowiedz cytując
szark
Member

Od: 02.2008

Stary 09.12.2009, 09:36
To jest właśnie polska, dowodów nie mają a już chcą ludziom zęby wybijać, i to swoim braciom po szalu. Wstyd. Pokażcie ****a kulturę, nie jesteście carcovią
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.12.2009, 09:44
Lepiej napiszcie co tam się dzieje teraz na budowie bo żadnych zdjęć nie widać. Jak to mówią ani widu ani słychu.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 09.12.2009 o godz. 09:46.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Hamas_kr
Senior Member

Stary 09.12.2009, 10:35
flamengista napisał(a):Wyświetl post
fakty potwierdzone przez media.

No ale cóż, mamy demokrację
Haha... no właśnie...

Cała sprawa radnego Olszówki dowodzi tylko, że pisanie o takich sprawach na otwartych forach jest bezsensowne. W dalsze przypychanki nie ma się co wdawać bo szkoda czasu i klawiatury, a kto rozsądny sobie oceni całą tą sytuacje.

Co do poglądów narodowych, a sprawy islamskiej zapraszam na priv skoro jesteś zainteresowany. Z góry zaznacze, że jest to moje prywatne ( choć nie odosobnione ) zdanie.
Odpowiedz cytując
THEGAME
Junior Member

Od: 01.2003

Stary 09.12.2009, 10:40. Kamerki
Wogole z tymi kamerkami to jest naprawde smieszne. Dziennie zagladam. Obraz zmmienia sie nie co pare minut lecz co pare dni.
DON'T HUNT WHAT YOU CAN'T KILL
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2009, 10:42
u mnie dobrze działają

co kilka minut się ładuje.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.12.2009, 11:01
THEGAME napisał(a):Wyświetl post
Wogole z tymi kamerkami to jest naprawde smieszne. Dziennie zagladam. Obraz zmmienia sie nie co pare minut lecz co pare dni.
Prawym na obraz i odśwież
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 09.12.2009, 14:26
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to wyjasna cala sprawe.
Zastanawiam się, o co w ogóle ta dyskusja?

Odkąd to forum Cracovii jest miejscem wystawiania ludziom świadectwa uczciwości lub "certyfikatów Wiślackości"?

Odkąd to, cokolwiek co się tam pisze, ma jakiekolwiek znaczenie?

Panie Darku Olszówka, proszę nie przejmować się całym idiotycznym zamieszaniem i po prostu nadal robić swoje. Zadanie ma Pan niełatwe, bo trzeba szybko znaleźć sposób, by pomimo braku wniosku Majchrowskiego zabezpieczyć pieniądze w miejskim budżecie na sprawy, które nie obejmuje obecna umowa z Polimexem - położenie murawy, kołowrotki, monitoring itd. I doprowadzić do jak najszybszego rozpisania przetargów na te sprawy!
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
zawiślak23
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 09.12.2009, 14:40
Z nudy i z ciekawości i dla zabawy , mierzyłem sobie miarką w Google Earth długości stadionów w Polsce i Europie(od linii do linii).I wyszło mi ,że długość boiska Wisły wynosi powyżej 99 metrów(wg danych ma mieć 105m).Dla porównania Stadion Legii - blisko 105, Stadion Lecha , blisko 104m , stadion Cracovii(przed przebudową) -blisko 105 m.Tak samo Barcelona ,Real ,Bayern(czyli tak jak maja w oficjalnych danych o stadionie).
Stadion Chelsea ma w oficjalnych danych 102 m (mi wyszło bardzo blisko 102).Oczywiście wiem ,że takie pomiary to tylko zabawa i nie można ich brać na poważnie , ale mnie zastanawia aż tak duża różnica w stosunku do tego jakie wymiary naszego stadionu podaje się oficjalnie.Dlatego chcę wiedzieć czy boisko Wisły ma naprawdę 105 metrów?Czy ktoś to mierzy w ogóle?Bo trochę mnie to dziwi ,że na innych stadionach raczej wszystko mi się zgadzało.

Ps.Dla tych co będą mnie atakować--Wiem ,wiem ,że takie pomiary są mało warte, ale powtarzam , robiłem to z ciekawości ,po prostu tylko boisko Wisły odeszło od normy.
Odpowiedz cytując
Jarromiro
Member

Od: 05.2003

Stary 09.12.2009, 15:12
E tam mnie wyszło lekko 107 m
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów