|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=106
O 19.30 gra w lidze rumunskiej Unirea Dana Petrescu. Powyzej link do transmisji tego i innych meczow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
K. Uche strzelil gola na 2:1 z Realem Madryt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Geniusz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
az mozna powiedziec ze kalu ma patent na real.. 2 lata temu bramki im tam wpakowal, choc jednej nie slusznie nie uznali.. se chlopina radzi, ale i tak pewnie gdyby swego czasu albo nie gdakal, albo poprostu go puscili do ajaxu to to pewnie by robil za jednego z lepszych skrzydlowych w europie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html
Szkoda mi gościa, bo pamiętam jego mecz z Man Utd. Pamiętam również jak przychodził do Wisły i jakie nadzieje wzbudzał jako piłkarz. Szkoda naprawdę. ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Chyba sobie jaja robisz? Poczytaj jego wywiady o Wiśle - całkiem na trzeźwo udzielane Niech chleje. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja nie piszę co on bredzi tylko szkoda mi go jako chorego człowieka i jako piłkarza bo smykałkę do gry w piłkę to On miał!
A żale to on sobie może teraz wylewać bo wiadomo że wszyscy i wszytko było źle tylko nie On. ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
dl a Sypka trzebaby stworzyć nowy temat - "Degeneraci"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie wiem jakie ma oferty, ale zlozyl swoje aplikacje na posade trenera Szkocji.
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...ls/8392436.stm Z tego co pamietam, poprzedni trener na tej pozycji dostawal 300 000 funtow rocznie. ![]()
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dziś na AZSie AGHu spotkałem na korytarzu Clebera
przyszedł odebrać syna z treningu ![]() edit: chyba mojego posta można przenieś do |Nasi piłkarze..."
Ostatnio edytowane przez Proud : 08.12.2009 o godz. 10:25.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
"Ok, I will sign with Wisla, stop following me" ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...ls/8402689.stm ![]()
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się że po ostatnim meczu i radości Niedzielana po bramce w tej przerwie czy kolejnej dołączy do pasów jak sam mówi ma mieszkanie w Krakowie i miasto jest ładne i fajne a chęć odegrania się na Wisełce pewnie ma ogromna
no i atak Matusiak z Niedzielanem 2 zawodników myślących że są wielkimi gwiazdami i że wyjadą za granice już w najbliżej przyszłości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Słyszałem, że Cracovia ma na swoim stadionie wybudować Warszawę, żeby jeszcze bardziej dokopać Wiśle (plan b. przewiduje założenie w Warszawie filii Cracovii i atakowania Wisły na dwóch frontach).. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Przecież już mają w Warszawie swoją filię...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dlatego max, który możemy osiągnąć przez najbliższe 100 lat to jest niemiecki średniak. Z jego sposobem szkolenia, zarządzania, z jego bazą treningową i polityką finansową, transferową. Nie rozumiem czemu Cupiał, człowiek, który sam, lub którego ludzie utrzymywał kontakty z Mandziarą i kilkoma innymi menedżerami działającymi w Niemczech, nie pokusił się o sprowadzenie tu kilku architektów takiego klubu i poukładaniu tego burdelu.
Żadnej Francji, Anglii, Hiszpanii tu nigdy nie będzie bo nie mamy perspektyw na rozwój gospodarczy, finansowy, jakikolwiek ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tomek Dawidowski właśnie strzelił gola Cracovii <wow>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dawidowski, strzelił gola :O
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jeszcze z 2 bramki i będzie lament że Skorża nie wyznał się na potencjale i talencie Dawidowskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może i strzelił ale ja w to nie wierzę.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Po prostu jaja do potęgi "n-tej". Na prawdę nie wierzyłem, że mu się kiedykolwiek uda. A tymczasem: Tomasz Dawidowski strzelił gola...
Czy Wisełki nie pozdrawiał przy okazji PS1. Na boisko wszedł Wasiluk - będą grać w koszykówkę ![]() PS2. Tomek, jeszcze 5 minut plus czas doliczony. Może zdążysz wbić hattricka Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 12.12.2009 o godz. 16:35.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale nas nie pozdrowił, nosz ;(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Historyczna chwila
![]() Dzisiaj Żuraw zremisował z Kosą 1:1. Apoel pozostaje na 1 miejscu. Kosa zagrał cały mecz, Jasiek wszedł w 90 minucie, Żuraw nie grał. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Uche znowu strzela
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Za to Franek zakręcił Edkiem Cecotem i strzelił ładną brameczkę.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|