The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp...

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kokrys
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2009, 21:54
Czekam na filmiki z oprawy dzisiejszej
Odpowiedz cytując
Roger_biezanow
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.11.2009, 11:58
Kolejna meczowa GALERIA
Odpowiedz cytując
daba
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 27.11.2009, 18:21
KATERINA ZOHNOVA: Podoba mi się hiszpański stylWiedziałam, że jest tutaj dużo wartościowych zawodniczek. W takim klubie naprawdę trzeba walczyć o występy – komentuje Katerina Zohnova swoje pierwsze miesiące w Wiśle Can-Pack Kraków. Jej najbliższym rywalem będzie KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski, z którym Czeszka sięgnęła po wicemistrzostwo Ford Germaz Ekstraklasy w poprzednim sezonie.

Wisła Can-Pack kolejnym etapem w karierze

- Po ubiegłym sezonie w zespole panowała nienajlepsza atmosfera. Na szczęście firma Can-Pack pozostała przy sponsorowaniu, ale długo nie było jasne, czy uda się uzyskać miejsce w Eurolidze. Jak układały się wobec tego negocjacje?

- Cóż, nigdy tak nie ma, że wszystko idzie po twojej myśli. Miejmy nadzieję, że ten sezon będzie zdecydowanie lepszy. Ja jednak od początku otrzymywałam gwarancję, że klub stworzy warunki do gry o najwyższe cele. Kiedy podpisywałam kontrakt, mówiło się o udziale w Eurolidze. Jak się później okazało, perypetie związane z pucharami trochę się ciągnęły, ale wszystko skończyło się dobrze. I to jakie mamy teraz wyniki! (śmiech)

- Była Pani jedną z rewelacji poprzedniego sezonu. Jakie były początkowo oczekiwania względem gry w Krakowie?

- Wiedziałam, że jest tutaj dużo wartościowych zawodniczek. W takim klubie naprawdę trzeba walczyć o występy. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie mam takiego nazwiska jak niektóre koleżanki. Poprzednie rozgrywki były pierwszymi poza krajem. Po prostu chcę pomóc drużynie, a naturalną sprawą jest, że chciałabym spędzać na parkiecie możliwie najwięcej minut.

- Szybko udało się Pani „złapać” wspólny język z trenerem Jose Ignacio Hernandezem?

- Nie było mowy o żadnej barierze językowej, od samego początku przypadł mi do gustu hiszpański styl prowadzenia drużyny. Nie pracujemy pod presją, a jest dbałość o miłą atmosferę podczas treningów. Nie są one jedynie jednostkami do wypełnienia, a mają dostarczać nam także radości. Trener oczywiście nie zapomina o wskazówkach czy komentarzach, co było źle. Ale czyni to w pozytywnej otoczce.

- Jak tłumaczyłyście sobie falstart w lidze?

- Musiałyśmy się przyzwyczaić do gry w różnych składach w Ford Germaz Ekstraklasie i Eurolidze. Brakowało nam zgrania. Być może też po części zawodziła koncentracja, co mogło wynikać z udanych sparingów.

- Wyszłyście na prostą. W środę podtrzymałyście passę w Eurolidze, chociaż łatwo wcale nie było. Ale właśnie takie zwycięstwa kształtują drużynę.

- Tak, to było dla nas ważne. Grałyśmy źle, nie zrealizowałyśmy zadań zleconych przez trenera, przez co przeciwniczki rzucały z dystansu. Możemy być jednak zadowolone, że i w takim meczu potrafiłyśmy okazać się lepsze.

- Udział w play-off macie zapewniony. Nie uśpi was to?

- Mam nadzieję, że tak nie będzie. Przecież teraz każde zwycięstwo będzie wyjątkowo istotne. Im zajmiemy wyższe miejsce, tym zagramy z potencjalnie słabszym rywalem w pierwszej rundzie play-off. Musimy zrobić wszystko, by wygrać jak najwięcej meczów, bo wtedy będzie nam łatwiej o awans do najlepszej ósmeki.

- Chyba nikt nie ma wątpliwości, że walka o mistrzostwo Polski rozegra się w tym sezonie pomiędzy Wisłą Can-Pack a Lotosem Gdynia. Jak ocenia Pani przeciwniczki po dwóch bezpośrednich spotkaniach?

- To jest silna ekipa, a pamiętajmy, że po Nowym Roku dojdzie najprawdopodobniej Tamika Catchings. Niemniej widzę możliwość odniesienia zwycięstwa, bo wiemy, że zagrałyśmy nienajlepiej podczas ostatniej konfrontacji. Jeśli chodzi o nasz zespół, nie mamy jednej zawodniczki, która jest liderką. Każda z nas może wziąć odpowiedzialność na siebie i odegrać ważną rolę w kolejnym meczu.

źródło: sportowetempo.pl
całość wywiadu: http://sportowetempo.pl/na_topie/art...iszpanski_styl
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.11.2009, 18:44
A kiedy jest mecz Wisła - Lotos?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
OSFP
Banita

Od: 07.2003

Stary 27.11.2009, 19:46
już był.......
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.11.2009, 15:57
Czemu nie grają w ogóle Agnieszka Kułaga i Maja Vucurović?

Wisła
Odpowiedz cytując
bimbam
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 28.11.2009, 16:43
Aga - kontuzja
Maja - skomplikowana sprawa....
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
Odpowiedz cytując
Zibizib
Member

Od: 05.2007

Stary 28.11.2009, 20:41
Myślę, że po dzisiejszym meczu z Gorzowem ewidentnie widać to o czym sie mówiło czyli zbyt słabe Polki w naszym składzie. Niestety Aga, Ewelina i Magda to zbyt mało na naszą ligę. Można wygrać Euroligę ale w lidze w tym składzie będzie chyba cieniutko. Ci którzy są bliżej drużyny powinni poruszyć działaczy aby przed play off kogoś znaleźli.
Dziewczyny walczą, ale czegoś brakuje.
Wspaniałą stmosfera na trybunach.
Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.11.2009, 21:09
ale kogo ? przecież generalnie poziom Polek jeśli chodzi o koszykówkę jest słaby. Ale łapy precz od Eweliny ona jest bardzo dobra, jak dostaje tylko celne podania to 100 % skuteczności
każdy miewa słabe momenty, no ale trzeba wygrywać.
mam nadzieję że się rozegrają jeszcze i będzie zwycięstwo za zwycięstwem
pozdrawiam
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując
Ałgaja
Senior Member

Stary 28.11.2009, 21:19
Tzn. kogo znaleźć i gdzie?
Zakontraktowanie teraz klasowej Polki jest niemożliwe, bo nie ma jej zwyczajnie skąd wziąć i jakby to kończy ten temat. Zresztą działacze przed sezonem marzyli o trochę innym polskim zestawieniu, ale z powodu "pazerności" polskich koszykarek niestety nie wyszło.
Tym samym musimy grać tym co mamy... Prawdą jest, że dziś Polki oprócz Ewki wiele do gry nie wniosły, Aga z Magdą dobrze broniły, ale w ataku nie pomogły. Niemniej skład: Kobryn, Majewska, Skorek i Wielebnowska to (wbrew pozorom i statystykom ) mocne personalnie zestawienie, co każda z nich nie raz pokazała. I pozostaje nam wierzyć, że Wielebna zacznie grać regularnie dobrze, Aga częściej będzie w plkk pomagać zespołowi tak jak to robi w eurolidze, a Magdzie przestanie drżeć ręka.
Odpowiedz cytując
Zibizib
Member

Stary 28.11.2009, 21:20
Nie mam nic do Eweliny. Musi być jednak wieksza rotacja. Dorota i Ania jak na razie nic nie grają. Choć w przeszłości też miały dobre mecze.
Drużyna musi sie też nauczyć,że przewaga 13 punktów to nie jest koniec meczu. W środę udało sie wrócić do gry dzisiaj niestety już nie. było przykro to oglądać. cały mecz jednak bardzo ciekawy.
Zawodniczki, które by sie Wiśle przydały grają gdzei indziej i wiem, że szanse na zmianę są małe. wszystko jednak wskazuje, że będzei to niezbędne. w zeszłym roku przegrywaliśmy z powodu kontuzji. teraz mamy pełny i dobry skład a efekt jest gorszy niz w zeszłym roku. Pomijam oczywiścei Euroligę gdzie jest super
Ostatnio edytowane przez Zibizib : 28.11.2009 o godz. 21:26.
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 28.11.2009, 21:27
Panowie wyżej, no meczyk był na najwyższym poziomie, ale niestety porażka, ale jak to się mówi "mądry polak po szkodzie". Dla dizewczyn będzie to lekcja, widać, że to przeżywały, także napeno będą się chciały zrehabilitować.
Odpowiedz cytując
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 29.11.2009, 16:29
Co sie dzieje ze Skerovic?
Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
bimbam
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 29.11.2009, 16:46
skera w brnie
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
Odpowiedz cytując
Invisible
napred zvezda leeee!

Od: 05.2006

Stary 29.11.2009, 17:46
Zibizib napisał(a):Wyświetl post
Nie mam nic do Eweliny. Musi być jednak wieksza rotacja. Dorota i Ania jak na razie nic nie grają. Choć w przeszłości też miały dobre mecze.
Drużyna musi sie też nauczyć,że przewaga 13 punktów to nie jest koniec meczu. W środę udało sie wrócić do gry dzisiaj niestety już nie. było przykro to oglądać. cały mecz jednak bardzo ciekawy.
Zawodniczki, które by sie Wiśle przydały grają gdzei indziej i wiem, że szanse na zmianę są małe. wszystko jednak wskazuje, że będzei to niezbędne. w zeszłym roku przegrywaliśmy z powodu kontuzji. teraz mamy pełny i dobry skład a efekt jest gorszy niz w zeszłym roku. Pomijam oczywiścei Euroligę gdzie jest super

Moim skromnym zdaniem, tak jak już pisali poprzednicy zmian na 100% nie bedzie bo klasycznie, wszystkie dobre Polki już są zakontraktowane w tym sezonie. To nie jest piłka nożna, gdzie po rundzie można kogoś sprzedać, a kogoś kupić.

Dla mnie błędem było pozostawienie w drużynie Pani Gburczyk. Z całym szacunkiem dla Doris za Jej postawe i wkład w poprzednie mistrzostwa, ale już w poprzednim sezonie było widać, że najlepsze czasy są już za nią. A ten sezon tylko to potwierdza. W każdym spotkaniu wydaje się być maksymalnie zagubiona.
Dla mnie tylko blokuje miejsce w składzie dla innej wartosciowej zawodniczki z naszego kraju.

Drugim problemem jest, moim zdaniem, brak zaufania Hernadeza do Niuni. Chyba trener powinien ogladnąc kilka spotkań z poprzednich sezonów, gdzie o sile drużyny decydowała własnie Ania. Nie wiem dlaczego tak zadko ją wypuszcza do gry, ktora po przerwie spowodowanej kontuzja jest JEJ najbardziej potrzebna.
Tym bardziej, że Ania w przeciwienstwie do Doroty, jak nie rzuca, to przynajmniej dobrze broni i mocno walczy.

Myśle, że u dziewczyn pojawił się tez mały problem mentalny, o ktorym wspominał juz trener. Otoz, w meczach eurligowych cała drużyna chodzi jak w zegarku, jest skupienie, chec wygrywania, jest walka. Niestety w meczach ligowych tego nie ma, za to jest pewność siebie która mocno je zgubiła już w 4 spotkaniach. Niestety musielibyśmy wygrać rozgrywki Euroligii, żeby być pewnym gry w niej w przyszłym sezonie. Życze dziewczynom i kibicom tego z całego serca, ale MP jest drugim, jak nie najważniejszym priorytetem..
Wierze, że w z każdym spotkaniem bedzie coraz lepiej i wszystko bedzie wrcało na właściwe tory...

AVE!
PNU '06
Odpowiedz cytując
Ałgaja
Senior Member

Stary 29.11.2009, 18:04
Dorota to obecnie blokuje przede wszystkim miejsce Mai w składzie.

Hernandez niech lepiej starych meczy nie ogląda bo jeszcze trafi na 7 mecz finałowy sprzed 3 sezonów gdzie Doris rzuciła 3 trójki!

Anka na 10 meczy ligowych (Rybnika z wiadomych względów nie ma co liczyć) w 7 z nich zagrała blisko 20 minut lub więcej, sezon zaczynała w s5 i było widać że trener na początku bardziej ufa jej niż Adze...więc to nie jest tak, że nie dostawała/dostaje szans i nie ma jak zapracować na minuty w eurolidze...

Porównanie Wielebnej do Doris nie ma sensu za bardzo (no ew. forsować raczej słuszną myśl, że Hernandez powinien spróbować Anki na 3ce), bo w innym przypadku to w ostatnim czasie Dorota "zabrała" Niuni tylko te 4 wczorajsze minuty...
Odpowiedz cytując
Invisible
napred zvezda leeee!

Od: 05.2006

Stary 30.11.2009, 09:23
Ałgaja napisał(a):Wyświetl post
Dorota to obecnie blokuje przede wszystkim miejsce Mai w składzie.

Hernandez niech lepiej starych meczy nie ogląda bo jeszcze trafi na 7 mecz finałowy sprzed 3 sezonów gdzie Doris rzuciła 3 trójki!

Anka na 10 meczy ligowych (Rybnika z wiadomych względów nie ma co liczyć) w 7 z nich zagrała blisko 20 minut lub więcej, sezon zaczynała w s5 i było widać że trener na początku bardziej ufa jej niż Adze...więc to nie jest tak, że nie dostawała/dostaje szans i nie ma jak zapracować na minuty w eurolidze...

Porównanie Wielebnej do Doris nie ma sensu za bardzo (no ew. forsować raczej słuszną myśl, że Hernandez powinien spróbować Anki na 3ce), bo w innym przypadku to w ostatnim czasie Dorota "zabrała" Niuni tylko te 4 wczorajsze minuty...
Nie chce wchodzić w dyskusje, ale kilka słów wyjaśnienia.
Generalnie owszem Doris blokuje miejsce w sładzie, natomiast pamiętaj, że jest przepis mówiący o ilości Polek w drużynie, w tym o młodych dziewczynach, które również muszą być w meczowej "12". Doszło do tego, że kontuzjowana Gajdosz musiała siedzieć na ławce w Poznaniu i być w protokole, zamiast zwolnić miejsce np. Mai. Przepisy i nic na to nie poradzimy... Tym bardziej, że Kulaga tez ma uraz... i kolejna Polka wypadła...

Jeśli chodzi o Anie i Doris, to moja wypowiedź nie miała być porównaniem tych zawodniczek, tylko pokazaniem moim zdaniem dwóch problemów.
O Dorocie sie już wypowiedziałem, więc nie bede tego kontynuował, natomiast jeśli chodzi o Anie to moim zdaniem gra po 2/3 minuty i zmiana to nie jest wystarczająca ilość czasu, żeby coś pokazać i wejść w mecz.

W przytoczonym już Poznaniu, Ania wyszła w pierwszej piątce i po 5 minutach została zdjęta z boiska. Weszłą dopiero w drugiej połowie bodajże i to tez na chwile....

Nie chce tutaj być obrońcą i adwokatem Ani, tylko pokazuje to co moim zdaniem rzuca się w oczy w ostatnich kilku spotkaniach ligowych.

Pozdrawiam, AVE!
PNU '06
Odpowiedz cytując
Ałgaja
Senior Member

Stary 30.11.2009, 10:17
Na idiotyczny przepis o 2 młodych zwiedzających Polskę oczywiście nic nie poradzimy, więc za prosto jest uznać, że to przez niego Maja nie może nawet siedzieć na ławce i nic z tym dalej nie robić.
Na meczową 12tkę, która jedzie na spotkanie już coś poradzić można i moim zdaniem lepiej byłoby gdyby tam kosztem Doroty (której dobre występy w tym i poprzednim sezonie można policzyć na palcach 1 ręki...) znalazła się czasem Maja.
Wyżej wspomniany przepis o młodych powoduje, że w meczowym składzie musimy mieć tylko 4 polskie seniorki i obecnie taką ilością spokojnie dysponujemy i jest to ilość zupełnie wystarczająca do sensownej rotacji, młode czy mają kontuzje czy nie muszą i tak siedzieć...

Ja nie czuję też potrzeby "pastwić się" nad Anką, ale ze statystyk wynika, że w Poznaniu grała 20 min, więc jeśli w 1 połowie grała 5min, to jej wejścia w 2 połowie nie można nazwać chwilą. W meczu z Muksem 7 naszych zawodniczek grało krócej niż Niunia.
I tym samym zostanę przy swoim zdaniu, że jeśli w 7 meczach na 10 w lidze przy tak wyrównanej kadrze jak Wiślacka, gdzie do rotacji jest 8-9 osób, dostaje się blisko 20 minut to nie jest to bardzo mało, tym bardziej że mniej więcej tyle samo czasu dostają wszyscy (w lidze więcej minut mają tylko Liron, Marta i Ewka, ale to dziwić nie może).
A na koniec się powtórzę; wydaje mi się, że jest jakaś przyczyna tego, że obecnie Hernandez bardziej ufa Adze niż Niuni, tym bardziej że jak już wspomniałam, Wielebna u niego startowała z lepszej niż Majewska pozycji.
Sądzę, że Anka będzie miała jeszcze nie raz możliwość udowodnienia swoją postawą, że na minuty w ważnych meczach także zasługuje i pokaże trenerowi, że warto na nią stawiać, bo dobrej, szczególnie polskiej zawodniczki obecnie bardzo potrzebujemy.
Odpowiedz cytując
Zibizib
Member

Stary 02.12.2009, 21:04
Kolejne wspaniałe zwycięstwo Wisły w Eurolidze. Znów wspaniała Fernandez 19 pkt oraz double-double J. Burse. Genialna końcówka Wisły. Telewizja nie chciała tego pokazać. Tak chyba nigdy nie było
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 02.12.2009, 21:20
Że chociaż przeszły kolejną rundę. O biciu się o F4 nawet nie myślę...na tym etapie
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Cetnik
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.12.2009, 22:32
Przejdą,przejdą bo w końcu będą wysoko rozstawione w następnej rundzie dzięki tym wszystkim zwycięstwom. Mecz niesamowicie emocjonujący,w większości czasu wyrównany ale jak to się mówi ładnie: Wygrała drużyna lepsza.
SAMO JEDAN KLUB...

Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.12.2009, 23:05
PLAKATY do następnych meczy wstawiajcie !
Odpowiedz cytując
Roger_biezanow
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.12.2009, 10:29
Mecz świetny, takiego bilansu chyba nawet najwięksi optymiści się nie spodziewali
Dla chętnych troche fotek z wczorajszego meczu: Galeria
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 03.12.2009, 10:51
A którą grupę mamy po rundzie zasadniczej w Play off?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 03.12.2009, 11:06
banasik napisał(a):Wyświetl post
Pytanie brzmi - co my w Eurolidze zdziałamy, skoro mamy najsłabszy skład od paru lat?
Tak chciałem zacytować post, z czasu gdy dowiedzieliśmy się, że gramy w eurolidze. Do osobistego zastanowienia
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
Ałgaja
Senior Member

Stary 03.12.2009, 11:11
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A którą grupę mamy po rundzie zasadniczej w Play off?
Żadną czyli wszystkie
Po RS tworzy się wspólną tabele wszystkich 16 zespołów, które awansowały dalej i na jej podstawie tworzy się pary 1 z 16, 2 z 15 itd.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 03.12.2009, 11:31
Ałgaja napisał(a):Wyświetl post
Żadną czyli wszystkie
Po RS tworzy się wspólną tabele wszystkich 16 zespołów, które awansowały dalej i na jej podstawie tworzy się pary 1 z 16, 2 z 15 itd.
A no to nie ma się co napalać tylko de facto trzeba czekać do końca rozgrywek.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 06.12.2009, 20:19
Wiślackie mikołajki w Prokocimiu

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków oraz koszykarki Wisły Can-Pack Kraków zorganizowali wiślackie mikołajki w Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym Kraków-Prokocim.

Kibice oraz zawodniczki odwiedzili tym razem oddział rehabiltacji. Drużynę Wisły Can-Pack Kraków reprezentowały Liron Cohen, Katka Zohnova, Agnieszka Majewska, Ewelina Kobryn i Ania Wielebnowska. Dzieci otrzymaly zarówno wiślackie gadżety jak również różnorakie artykuly biurowe (kredki,flamastry, długopisy, zeszyt itp) oraz maskotki.

Podczas odwiedzin panowała miła i sympatyczna atmosfera,a dzieci z uśmiechem na twarzy rozmawiały z naszymi zawodniczkami na różne interesujące tematy.

Oprócz wiślackich paczek dla każdego pacjenta przekazano szpitalowi pozostałą część artykułów biurowych, które znajdą się w szpitalnej świetlicy gdzie młodzi pacjenci będą mogli z nich korzystać.

Na koniec Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków pragnie gorąco podziękować drużynie Wisły Can-Pack Kraków za przyłączenie się do naszej akcji. Dziękujemy zawodniczkom, które razem z nami udały się z mikołajkowymi paczkami do szpitala: KATKA ZOHNOVA, ANIA WIELEBNOWSKA, LIRON COHEN, EWELINA KOBRYN, AGNIESZKA MAJEWSKA - DZIĘKUJEMY!

Galeria na stronie SKWK
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.12.2009, 10:55
Jakie są najbliższe mecze Wisły Can Pack w Krakowie w tym roku Bo w Kalendarzu Wiślaka jest co innego, a na stronie wislacanpack.pl jest co innego
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 07.12.2009, 12:02
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
Jakie są najbliższe mecze Wisły Can Pack w Krakowie w tym roku Bo w Kalendarzu Wiślaka jest co innego, a na stronie wislacanpack.pl jest co innego
http://www.plkk.pl/index.php?p=clubs&id=9&s=schedule

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8j...ndID_7049.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów