|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na dziś Unirea i Braga pomimo że w poniedziałki podobno zawsze się przegrywa :]
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 01.12.2009 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja mam Ovce plus over 5,5
i mam nadzieje zem kur.. nie zapeszył sobie chwaląc sie typem ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sporting Braga - Uniao Leiria (Typ) 1 1,50 2:0
Carolina Hurricanes - Washington Capitals (Typ) 2 1,90 2:3 Milwaukee Bucks - Chicago Bulls (Typ) 1 1,65 99:97 Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers (Typ) 1 1,10 104:102 Utah Jazz - Memphis Grizzlies (Typ) 1 1,15 120:93 za 30 zł ,ładnie weszło, ale troche na farcie, wiec jestem w koncu na plus |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Farjestads BK - Djurgarden LB 5,5 1 1,55 Po trzech meczach overowych Djurgardenu pora na under
Ostatnio edytowane przez gris : 01.12.2009 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mi Atlanta Thrashers na mega farcie weszła - decydujący gol na 6 sek przed końcem
Na dziś Slavia-Litvinov - ostatni bilans 5 porażek na 6 meczów u siebie ,może w końcu się przełamią ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.12.2009 o godz. 11:51.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mi w końcu weszło coś w hokeju a mianowicie Detroit ale drugi kupon był z tym over 5,5 i zwyczajowo jednej bramki zabrakło:/
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciężko było niestety żeby Ovi coś ustrzelił bo go prawie znieśli z lodu w 8. minucie pierwszej tercji.
Kontuzja kolana i nie wiadomo kiedy wróci do gry. Na dzisiaj odradzam granie Man Utd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
szukam jakiś typów od speców z hokeja na dziś , pomożecie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Weszło. Na dziś i jutro Sampdoria, Huddersfield, Leeds, Genoa, Fulham, Villarreal, PSV Eindhoven. Nie zagralem tego wszystkiego na jednym kuponie bo pewnie jeden mecz by mi nie wszedł i dupa. Dwa ostatnie typy z X bo Villareal gra dramatycznie słabo na wyjazdach a PSV już ma raczej zapewniony awans i gra z będącą w dobrej formie Spartą Praga (5 zwycięstw w 5 ostatnich meczach). Wolałem nie ryzykować to zagrałem tylko dla podbicia kursu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na jutro:
Boulogne - PSG kurs: 1.75 Xerez (+1) - Barcelona kurs: 1.82 Sheriff T. - Steaua under 2,5 kurs: 1.60 Jakieś spostrzeżenia? Mile widziane uwagi. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
PSG śmierdzi i to strasznie,zobacz sobie ich statystyki wyjazdowe i jeszcze raz sie zastanow,na wyjezdzie 2-2-3. Bolougne ostatnio gra fatalnie,ale jak dla mnie u siebie sie przelamie i moze byc remis,jezeli PSG nie wykaze sie czyms niezwyklym,a prawda taka ze jest obecnie ligowym sredniakiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy w jakim składzie wyjdą ale MU to jest coś zwłaszcza u siebie
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Już sie mozna domyslic :
W podstawowym składzie Czerwonych Diabłów nie zabraknie dzisiaj młodych graczy. Carling Cup od zawsze był okazją dla mniej doświadczonych i rzadziej grających graczy Manchesteru United. Nie inaczej będzie dzisiaj. Zaczynając od linii ataku o miejsce w składzie rywalizować dzisiaj będą Federico Macheda, Danny Welbeck oraz Michael Owen. Wiec hunter ma racje odradzajac granie,nawet u siebie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Według mnie to może byc łatwy mecz dla PSG ale nie musi.. Bolougne ma w składzie drwali ktorzy moga zamurowac i tynkowac bramke.. byle by obronic jeden punkt. Przewidywany skląd PSG: ( według mnie ) Edel Ceara Camara Sakho Armand Giuly Clément Makelele Sessegnon Luyindula Erding albo Maurice Barcelony to jestem natomiast pewny na 99% ze wejdzie mi handi. Dzieki za opinie.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 01.12.2009 o godz. 20:37.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Leeds w ofensywie raczej nie gra najmocniejszym zestawieniem. :/ Ale może to i lepiej, bo ostatnio raczej zawiedli jeśli idzie o strzelanie bramek, więc może jak Beckford czy Snodgrass wyjdą na podmęczonego przeciwnika to efekt będzie dobry...
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a co proponujecie na jutro ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam teraz Sampdorie, Aston Ville, podparty Man U i Huddersfield .. narazie srednio to wyglada, chociaz zadna nie przegrywa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam singla na Tranmere po kursie 8 Edit: Heh, niestety i dla mnie i dla Ciebie skończyło się 3-3. Tranmere 3 razy przegrywało, ale wyrównywali za każdym razem. Weszlo.com oczywiście dało typ na 1 jako swój główny na dziś Cóż, ważne, że Leeds powtórzyło swój wynik z FA Cup.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 01.12.2009 o godz. 22:45.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u mnie wreszcie zła passa przełamana, MU, Aston, Norwich
![]() na noc zagram chyba Montreal i Chicago |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak widzę wynik Montrealu nie tylko mnie zaskoczył. Cóż- całe nhl.
Na dziś ManCity- Arsenal 1.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Największym wałkiem nocy jest wynik Phoenix w Nowym Jorku :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja. Dopiero teraz zobaczyłem jaka kadra Arsenalu na mecz z City.
Zauważyłem też inny ciekawy typ na dzisiaj. HSV Hamburg potężnie osłabione, więc dwójeczka w zakładzie bez remisu, za 4.50, na Austriaków wygląda kusząco ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na tobecie masz typ na 2 dnb na ten mecz za 5,34.
Skusiłem się za dyszkę- zobaczymy co to będzie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ciekawy kurs jest też dziś na Wisłę z Salamancą chociaż mam jakieś dziwne przeczucie że będzie pierwsza porażka w Eurolidze...
City-Arsenal zagrałem na x2 tak samo jak HSV-Rapid ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Na dzis :
Xerez-Barcelona(-1) 2 1 .62 Man City-Arsenal 1 1.85 Anderlecht-Dinamo 1 1.50 Ako:4.50 Dlaczego tak,a nie inaczej : Barcelona-pisalem juz wyzej cos na ten temat.Gram jednak hc,Barcelona ostatnio w meczach z Realem i Interem nie mogla rozwinac skrzydeł,dzis jada do Xerez,co prawda bez Pique i Busquetsa,ale w koncu bede mogli pograc ta swoja pilka,bo rywal najslabszy z mozliwychl.Licze na przelamanie tej niemocy na wyjazdach i ostre strzelanie. Man City-ostatnio caly czas seria remisow.Dzis graj u siebie z Arsenalem,ktory wychodzi młodzikami i jak zwykle Wenger robi sobie poligon doswiadczalny w pucharze..W koncu u siebie musza wygrac,a dzis jest do tego bardzo dobra okazja ![]() Anderlecht-na swoim obiekcie gra bardzo dobrze,widac roznice pomiedzy umiejetnosciami graczy belgijskiej druzyny,a Dinama,ktore w lidze na swoim stadionie spisuje sie także swietnie,a na wyjazdach juz roznie. Warto przypomniec,iż Anderlecht wygral juz z Dinamem na wyjezdzie 2-0 ![]()
Ostatnio edytowane przez maciek777 : 02.12.2009 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Też mam takie przeczucie... Wisła ma duże wahania formy, Salamanka to ponadto dość solidna ekipa także wyjazdowe zwycięstwo Krakowianek w I meczu traktowałbym w kategorii niespodzianki. Mecz jak dla mnie loteria, ale gdybym musiał już go obstawić to zagrałbym 2.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|