|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mimo wygranej nadal bardzo słaba gra. Widać że nie dzieje się dobrze w drużynie skoro zawodnik pozwala sobie na pyskówkę w stosunku do trenera.Prawidłowa reakcja Skorży w tej sytuacji.
Jop tragedia , nawet na tle tak słabego przeciwnika popełniał szkolne błędy, widać brak zwrotności i szybkości.On nawet nie potrafi się prawidłowo ustawić w najprostszych sytuacjach.Zresztą o jego grze zostało tu powiedziane wystarczająco dużo. Jestem pełen obaw jeśli chodzi o następny mecz z Ruchem biorąc pod uwagę jeszcze brak Marcelo.Byłem daleki od spiskowej teorii ale oglądając wczorajszy mecz Legii (urojone spalone + faul z dupy po którym padła bramka) i nasz dzisiejszy gdzie obrońca dostaje kartkę za nic która eliminuje go z następnego meczu oraz kilka niesłusznych spalonych odgwizdanych na naszych zawodnikach ...zaczynam w nią wierzyć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Większość znanych trenerów nie miała osiągnięć piłkarskich z takim Mourinho na czele... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Mourinho to wyjątek. Smuda, Kasperczak czy nawet Urban to byli dobrzy piłkarze. Ps. Piłkarz nie ma prawa tak się odezwać u trenera, który ma autorytet i charakter. Widać, że nasi kopacze u Skorży tego nie widzą i są takie odzywki.
Ostatnio edytowane przez Peroslaw88 : 29.11.2009 o godz. 17:19.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Trener ma tydzień, wie, jakimi ludźmi dysponuje. Od tego ma kiepełę , by wymyślić jak Wisełka ma zagrać. Czy to będzie non stop atak, czy to będzie wzmocniona obrona kontrami Małeckiego czy Kirma - mnie to rybka. Tak krawiec kraje, jak mu materiału staje, on ma coś wykombinować a piłkarze wykonać.
Cwany ( w dobrym rozumieniu słowa) Orest wymyślił co trzeba by nas pognębić, teraz kolej na pana Macieja. Ja w pracy dostaję do szefa listę: to i to do zrobienia, o trudnościach mogę (ale nie muszę, jego moje problemy walą) zameldować w piątek, przy piwku, jak sobie z nimi dałem radę. Oczywiście o tym nie gadamy, bo on arkowiec
Ostatnio edytowane przez harthausen : 29.11.2009 o godz. 17:21.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
skoro widziales tam wejscie na czerwona karte idz prosze sie pozalic na wojskowym forum.... albo napisz do pzpnu.... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie piłkarze, tylko Brożki. Zmanierowane gwiazdeczki. Z pretensjami do całego świata od zawsze...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Edit. Konrad, Brozki to oddzielna historia. Maja swoj niebywaly wklad w wyniki Wisly od kilku sezonow i gwiazdorskie inklinacje, ale to trener pozwolil sobie wejsc na glowe. Nie odwrotnie.
Ostatnio edytowane przez JacaTS : 29.11.2009 o godz. 17:30.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ironia dotyczyła Szali i Choto, a nie Jopa. Mam nadzieję, że teraz zrozumiałeś, bo jaśniej tego wyłumaczyć już nie umiem. Bez odbioru.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem za ten faul Jop mógł dostać tak żółtą jak i czerwoną kartkę.Nie dziwcie się jak sami wszędzie spiski widzicie, że oponenci będą milczeć
![]() W sumie to ja nie wiem czy nie lepiej by było gdyby dostał czerwoną, bo ja obrony Diaz - Jop kompletnie nie widzę - obaj są łatwym celem do okiwania i obaj faulują więc to się może skończyć szybką czerwienią. Mecz bez szału ale trza się jakoś odbijać od dna i tak też było - Na plus wyjściowa 11 jak i momentalne zareagowanie na fochy Brożka - Wd mnie trener zrobił tyle ile mógł, by pokazać że skończyło się granie kichy bez żadnych konsekwencji a przy tym nie osłabił zespołu , a tak by było gdyby wymienił pół składu. ToTylkoJa - zauważ jedynie że ta czerwień dla Jopa nic by nie zmieniła , w sensie że mecz i tak byśmy wygrali - natomiast żółta - moim zdaniem niesłuszna - dla Marcelo, baardzo dużo zmienia w kontekście meczu w Chorzowie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 29.11.2009 o godz. 17:35.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jakie: bez napinki. Własnie, że się napinasz Zwykly faul taktyczny, nawet niebolesny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FraMat wybacz, ale facet ma racje. Gdyby analogiczna sytuacja przytrafila sie jakiemukolwiek Legioniscie banda sfrustrowanych wyznawcow konspiracyjnej teorii pzpnowsko-legijnej bilaby juz piane jak to wszystkie organa, wlacznie z FIFA, UEFA i Rzecznikiem Praw Obywatelskich sa sprzymierzone przeciwko Wisle.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ToTylkoJa weź idź na swoje forum bo psujesz mi humor
Plusy Dobra gra w pierwszej połowie chodź były błedy(Jop) Dobry mecz Kirma na prawej stronie, może on na lewej słabo się spisuje a na prawej gra dobrze?Wiem jedno,Łobo w meczu z Ruchem siedzi dalej na ławie ![]() Brak Brożka=dobra gra Minusy: Małecki znowu coś ma do Jirsaka w przerwie meczu na boisku też coś wymachiwał Marcelo żółta kartka no ale według komentatorów c+ nie było żółtka. Chaotyczna druga połowa i nie potrzebna stracona bramka. Zachowanie gwiazdora Brozka yyhh Może,by tak sprzedać braci Brożków i sprowadzić dwóch nowych grajków? Może to przez nich w szatni zła atmosfera? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Jedynie może cieszyć 3 pkt i że Kirm miał jaja strzelić na bramke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ty twierdzisz,że Jop powinien za takie coś czerwień dostać? Sadlok w niedawnym meczu Lech- Ruch prawie połamał Gancarczyka i teraz ten nie może zagrać do końca roku. I co dostał ? Żółtko ! No i jak porównasz te dwie sytuacje ? P.S Gdyby faulowali Choto albo Szala to jestem przekonany ,że nawet kartki by nie było,,a może nawet faulowany zawodnik by dostał żółtą za symulowanie... ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Może nie widziałem dokładnie ale bardziej mi się wydaje że lekko przewrażliwiony jesteś - to bardziej wyglądało na w końcu normalną gadkę a nie na jakieś 'ale'.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
...Ale dziwna sytuacja z Brożkiem ...podejżewałbym o takie coś każdego tylko nie jego ..dziwne zachowanie to jest młoda ekstraklasa do konca tego roku |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1q2 Sam nie wiem jak mam to traktować, jak schodzili do szatni najpierw się trzymali razem potem coś Małecki do niego powiedział(pokazał ręką) potem w meczu....
Ok,powiedzmy, że to normalna wymiana zdań ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bo wiesz, co wtedy czuł zawodnik Odry. Po jego minie sądzę, że go jednak zabolało. Ale Ty wiesz lepiej ![]() Chodzi tylko o sam fakt. Gdyby tak zrobił Choto, to niektórzy kibice Wisły domagali by się zawiasów na kilka spotkań. Zaraz padały by teksty, że Choto uprawia karate. Ale jeszcze to przypomne, gdy Choto będzie miał podobne wejście, co to dzisiejsze Jopa Jesli dla Ciebie przedstawienie swojego zdania to napinka, to może niech się nikt w ogóle nie wypowiada? Łokieć Rado, wejście Sadloka, wejście Jopa- czerwa jak nic, a nie tylko zółtka i więcej luzu, bo żyłka peknie ![]()
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 17:46.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
po co spekulujesz co by było gdyby...? ja odnoszę się tylko do faktów - był faul taktyczny, niegroźny - żółta kartka bez wymysłów idź się pozalic na swoje forum wymyślasz głupoty, żeby ludzi denerwować a potem wyjeżdżasz z tekstem; "więcej luzu, bo żyłka peknie". Hipokryta
Ostatnio edytowane przez FraMat : 29.11.2009 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
PROSZĘ JAKIEGOŚ MODERATORA O PACYFIKACJE tych nawiedzonych z Warszawy! To temat o meczu Odra Wisła! Wszędzie się w.......ą.... a modzi śpią? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie co śpiewali kibice Wisły dzisiaj, było coś że Każda gwiazda... dalej nie pamiętam;p
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Braciszek zostal posadzony na lawce za granie kaszany wiec Piotrek chcial pokazac trenerowi ze nie wolno zadzierac z Brozkami. Jesli teraz Maciek sie ugnie to nie ma prawa prowadzic tej druzyny na wiosne. Jesli nie, to bedzie mial wojne ale niestety innego wyjscia nie widze ani dla niego ani dla Wisly. Czas Brozkow minal, chwala im za to co zrobili ale teraz czas przerwac ta mizerie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kto wie, czy najciekawsze nie była by wiadomość, co tak NAPRAWDĘ się w naszej szatni dzieje. Casus Petrescu to takie memento (ostrzeżenie). Nic nie mam (na razie ) od Piotra B. Ale w starciu trener - piłkarz podświadomie ustawiam się po stronie trenera. Szczególnie po tym, co Dan ostatnio osiąga. Wie chłop, co mówi.
edytka: Island napisał: Cytat:
Mam nadzieję, że obie strony się opamiętają, dogadają po męsku i każdy będzie po męsku robił to, co do niego należy. Każdy ma jakieś swoje widzenie świata i własnych ambicji. Czasami pobłądzi, bo się przecenia. Ale każdy może pogodzić cel osobisty z nadrzędnym (WISŁA). Na to liczę, a nie na głupie ambicjonalne wojenki. Innymi słowy: wypić flachę, trenera przeprosić, trener się nie wygłupia i Piotr dalej robi porządną robotę na swojej pozycji. Na upartego kilka (nie za dużo) meczy w ME na otrzeźwienie. Pomogło Lechowi doprowadzenie do rozumu Rengifo, to i naszym nie zaszkodzi.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 29.11.2009 o godz. 18:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To tak jakbys chcial porownywac nieszczesliwy wypadek z rytualnym morderstwem przy uzyciu pily mechanicznej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Koronny argument- idz się pożalić na swoje forum: moja odp-nie mam swojego forum, jeszcze takowego nie zalożyłem. Tekstem 'więcej luzu bo zyłka peknie' chciałem rozładować coraz to bardziej napięta atmosferę. Dodałem do tego wszystkiego --> . Cóż, nie udało się. Jestem hipokrytą. Ogryzku, czy faul Jopa był w meczu FK Moskwa-Spartak Moskwa, czy też w spotkaniu Odra-Wisła Kraków? Eustachy: chyba nie zrozumiałeś dokładnie, o co mi chodzi. Nie napiszę, że wejście Choto w Piszczka nie było chamskie- bo było i to bardzo. Kilka innych jego wejść też było nie na miejscu. Chodiz mi o to, że gdyby np wczoraj Choto wszedł w rywala tak jak uczynił to dziś Jop, to niektórzy zaczeli by pisać, że Choto to rzeźnik i gra chamsko. O faulu Jopa nikt nie napisał. Tak, jakby go wcale nie było. Bo wszystko co związane z Legią, to złe, spiskowe, chamskie itd.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 18:00.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oglądam teraz pierwszą połowę meczu Arsenal - Chelsea i po meczu Wisły zauważyłem taką rzecz. Wisła powinna zagrać w meczu z Odrą (najsłabszą drużyna ligi), tak żeby nie dać jej piłki. Powinny tworzyć takie akcje jak tworzą Arsenal i Chelsea. Przecież piłkarze Odry powinni tylko biegać za piłką. Wiec... dlaczego tak nie jest? Rozumiem, że nie ma Głowackiego, Soboleskiego, nie było długi czas Boguskiego, Garguły, Singlara, Czasami wypadali ze składu Brożek, Pawełek, ale... wydaje mi się iż trener Skorża nie ma pomysłu na grę Wisły. Przecież to co powiedział Leszczak po debiucie( wrzucać piłki w pole karne), czy to jak gra Wisła (dalekie piłki na napastników) jest śmieszne. Z TAKĄ GRĄ NIE MAMY NA CO LICZYĆ W EUROPEJSKICH PUCHARACH...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dowiem się czemu Paweł Brożek nie grał i jeśli jest kontuzjowany, kiedy wróci
|
|