|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Komentatorów zdziwiło, że łobo na ławie
![]() lol gol 1-3 lol
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 29.11.2009 o godz. 16:35.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
U siebie piszemy co chcemy i mamy nadzieję, że jeszcze, jakiś czas, mimo Waszej cenzury , będziemy mogli. Na Waszych łamach takich naszych ochotników (albo funkcyjnych, nie wiem) raczej brak. Żyć bez nas nie możecie? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Oba zagrania na czerwo, ale tylko w przypadku Rado była tu długa polemika. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale ta obrona dziurawa...znowu blad Marcelo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oprawa dźwiękowa tego meczu rozwala mnie na atomy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gol ze spalonego.... To są jaja
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jest dla mnie jasne dlaczego Burliga nie dostawal wczesniej wiecej szans. Moze sie jeszcz rozkreci.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skończcie to bezsesowne przepychanie spiskowe a skupcie się na meczu.
KU&^%A MAĆ, znowu jeb&^%a nonszalancja w końcówce. PS. Ja dobrze słyszę Barkę na trybunach ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i znowu dajemy sobie wbić gola;/
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Badam sobie odmienne reakcje - wyobrazam sobie konstrukcje spisku, gdyby Jop grał w Legii i dostał za cos takiego żółta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
"Pepe Pepe daj im pograc" czy jakos tak i ....pograli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Idź siać chaos gdzie indziej! ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak już mówiłem, Odra biega i strzela nam bramke, gdyby tak grali od początku meczu, to byśmy mieli kolejną wpadkę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ogladnij to sobie jeszcze raz uwaznie... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oby nie było nerwówki jak na Koronie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak zwykle musieli stracić, bo wygrać do zera to by za ładnie było...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
będzie ciężko z Ruchem z Jopem i Diazem bez Marcelo........
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Jasne, że możecie pisać co tylko chcecie. A mi się wydaje, że ja mogę w jakimś tam stopniu atakować Wasze poglądy (w kulturalny sposób). To dodaje kolorytu temu forum, które uważam za najlepsze klubowe forum- dlatego też tutaj wchodzę mam nadzieję, że to wystarczający powód A ja mogę trochę odwrócić sytuację. U nas na forum aż tak bardzo nie rozpisujemy się o Wiśle, o jej błędach czy też decyzjach sędziów Wam sprzyjających. Wy o nas piszecie ciągle, więc tak jaby obligujecie nas do włączenia się w dyskusję. Nie wypowiadm się(a przynajmniej staram się) w tematach związanych tylko z Wisłą (jak polityka transferowa itp-bo nie ma to nic wspólnego z Legią). Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas raztaman chamskie zagrania są tylko specjalnością Choto, ewentualnie Szali. Wisły to nie dotyczy.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 16:45.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 połowa to straszna kopanina, aż żal patrzeć, dlaczego my nie możemy po prostu strzelić leszczom kilku bramek?
Ja nie rozumiem jak taki Jop czy Ćwielong w ogóle znaleźli się w naszej ekipie. To co oni prezentują to profanacja futbolu. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i mamy problem, kogo na środek obrony dać , bo bez Głowy i Marcello reszta to sami jajcorze
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Skorża utrzymał posadę.. ale do kiedy?
ogólnie mecz na takie 3- bez ambicji, bez walki, bez akcji.. Skorża co wy tam na treningach robicie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
O tak, jesteście nam potrzebni niczym tlen...
3:1 W grze widać poprawę, ale to mało by powiedzieć, że Skorża się odegrał. Czekamy na więcej!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 29.11.2009 o godz. 16:47.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja ci powiem skąd pepe a no ruch nam go oddał w zamian za rozliczenie długu taki koń trojański
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gorące oceny pomeczowe.
Na plus: 1) ładna akcja Małego i gol 2) gol Kirma 3) więcej niż minuta dla Leszczaka i Burligi Na minus: 1) znowu gol stracony ze szmaciarzami 2) ogólnie bez zmian 3) kartka dla Marcelo (choć nie z jego winy) 4) sytuacja z Brożkiem ( takie się zdarzają oczywiście- ale znowu będę miały warszawskie media powód do uciechy ) ![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Kolejny żenujący mecz Wisły, zwłaszcza II połowa. Nic z tego dobrego nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam gdzies ten mecz, ten wynik i te nasze pseudo gwiazdy piłkarzyny. Zlewam to wszystko. Wywiad z Małeckim po pierwszej połowie- żal było słuchac te jego brednie . A Piotruś Brożek pokazał ze braciszkowie wyraznie grają na złosc trenerowi.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znaleźli się by zaniżać poziom drużyny by za bardzo nie odstawać od innych klubów. To co Jop uskutecznia na boisku to jest po prostu pop......ne. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać przy tej jego przypadkowej asyście, ale za to, że dał dośrodkować Wosiowi przy 3-1 to publiczna chłosta mu się należy. Potem niech się pakuje i spada z Reymonta.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie przestanmy pisac o jakiejs poprawie skoro jej nie ma ...
Patrzmy na to naprawde realnie wygralismy mecz 3-1 z naprawde bardzo slaba Odra grajac samemu slabo... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|