|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
1q2 ale porównanie z imprezą jest nietrafione jak dla mnie. Kradniesz portfel- tu wszystko zależy tylko od Ciebie, nie ma kogoś, kto stoi z boku i powie Ci- tak bierz lub nie, nie bierz.
w spotkaniu to nie od Henryego zależało, czy będzie gol uznany czy nie. Wszystko było w rękach sędziego. i zadam Tobie to pytanie- ściągałeś kiedyś na jakiejś kartkówce, klasówce, kolokwium czy też egzaminie? Jestem na 99% pewny, że tak. Czy to nie 'złodziejstwo'?![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja pierdziele. Wyobrazcie sobie Lobodzinskiego wsrod tych vuvuzel. Jemu doping byl za glosny... :( PS. 9 dolcow na amzon.com chyba se kupie. sasiad mnie w****ia ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co do sędziego głównego to na niego też bym głównej winy nie zwalał, on widział tylko plecy Henryego w dodatku było też tam kilku innych zawodników więc naprawdę ciężko takie zagranie wyłapać stojąc gdzieś przed polem karnym. Winna wg. mnie sędziego liniowego który najpierw nie pokazał spalonego a i rękę powinien zauważyć. Gdyby to był mecz grupowy w kwalifikacjach pewnie nikt by o tym długo nie rozpamiętywał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurde no, ja też się przychylam do tej opinii. No gdyby i może Henry mógł się zastanowić i rozważyłby wszystkie za i przeciw, to by tego nie zrobił, choć też wątpię.
![]() Ale na boisku to jest impuls, ułamek sekundy, chcesz po prostu wygrać, końcówka meczu, piłka Ci ucieka, kurde zgarniasz ją sam nawet nie wiesz czym, pada bramka, euforia, zero czasu na zastanowienie. Sam pamiętam że na boisku to mi zawsze klepa waliła totalna, miałem ambicja 10, agresja 10, potrafiłem ordynarną kosę sprzedać najlepszemu kumplowi na asfalcie, a dopiero za parę chwil się zastanowiłem co ja do k. nędzy odwalam? ;DD Co innego nurkowanie i wymuszanie karnych, bo to jest z rozmysłem, jawne oszustwo i za to powinny być czerwone kartki z miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
co do trąbek i organizowania mistrzostw lub jakiejkolwiek dużej imprezy w takich krajach
oglądałem bodajze puchar konfederacji, oczywiście jeden wielki tumult tych całych vuvuzeli i jakto w trakcie transmisji z meczów jak jakas przerwa była w meczu zrobili rzut kamery na trybuny, a dokładnie jakiegos siedzącego tam murzyna. tenże dżentelmen w momencie jak zobaczył sie na telebimie najpierw walną taki uśmiech co mu widac było ósemki a następnie przejechał palcem wskazującym po szyi w geście podżynania gardła, kamera momentalnie zoom na boisko i juz nie pokazywali trybun kumpel spędził tam rok. wrócił jako zaprzysięgły rasista w RPA jest 50 000 morderstw rocznie a najlepiej rozwinietym przemysłem jest ochrona. tylko że nie taka jak w naszym mniemaniu, tylko regularna armia z helikopterami , transporterami i bronią ciężką chronią osiedla białych przed czarnymi coś w rodzaju takich klimatów jak był w filmie ZONA juz jakis wielbiciel równości żałował ze jak pojadą dziennikarze i działacze z całego świata to kilku okradną lub zabiją to w świecie zostanie obalony sielankowy obraz postapartheidu dlatego troche ciesze sie że nie jedziemy do tego gównianego kraju tak wogóle to można by sie zastanowić nad założeniem tematu MŚ rpa 2010
Ostatnio edytowane przez panew : 20.11.2009 o godz. 06:43.
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Fakt, można by chyba taki temat założyć, skoro już nie dotyczy naszej repry
A wracając jeszcze do przestępczości, postapartheidu, to mój kolega z pracy dobrze się orientuje w absurdach dziejących się w krajach afrykańskich i podesłał mi np. takiego linka: http://deathofdurban.blogspot.com/ Durban, to jedno z miast gospodarzy MŚ oczywiście. O tym, że ciągle tam są czarodzieje i inne badziewie chyba nie muszę mówić. Pewne jest, że krew będzie się lała gęsto. A, i przypomniała mi się historia o morderstwach dokonywanych na białych farmerach, wyżeranie co tam mieli na szybkości i palenie ich farm, a potem saprajs, bo bambusy nie miały co jeść. Jak to możliwe? :O ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 20.11.2009 o godz. 10:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
henry to qrwa zwykla twarz fifa fair play , a odpierdala takie numery i to nie pierwszy raz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
piłka jest grą błędów.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Raz dwa trzy... i ten k...a koński śmiech! Na tą mende nie da sie patrzeć raz dwa trzy... ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
to ogólnie o piłce polskiej
http://www.weszlo.com/news/4129 Cytat:
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,73556,73...ad_Boruca.html
O której ten mecz był ? Bo o 12 to ja jeszcze Kazimierskiego na Wiśle widziałam ... |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
o 13 45 pewnie ma szybka miotłe z turbodynamonem zamiast silnika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kolejny Reprezentant Polski nam chyba przybędzie za Odry a konkretnie z Leverkusen - Sinkiewicz.Smuda ma sie z tym stoperem spotkac. W sumie to podstawowy zawodnik Bayeru wiec napewno sie przyda.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Smu...587,1,291.html |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jeleń lepszy od Kaki i Teveza w rankingu Castrol http://waszapilka.pl/article,3851,Ra...len_przed_Kaka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Boenischem chyba nie wyjdzie bo w wywiadzie powiedział że nie zagra dla Polski.
http://www.youtube.com/watch?v=tBxZf...eature=related |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Polskę się nosi w sercu, a nie przez rok zastanawia, czy się chce grac z białym orzełkiem na piersi. W takich wypadkach procedura powinna byc prosta - jedzie Smuda do zawodnika, rozmawiaja, pada pytanie: chcesz grac dla Polski? I bez zastanowiania powinno byc "TAK" albo "nie", a nie bawienie sie w ciuciubabkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam podobne zdanie. Jeśli facet się zastanawia tak długo to trzeba go olać.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Boenish to ciota:d
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Powinien decydowac czy chce grac dla Polski czy dla Niemiec,a nie zwlekac z tym tak długo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panowie, ten film jej z kwietnia 2008 roku . . .
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/user/gyhujfukcip
Na kanale tego użytkownika jest umieszczony film "Trzecia część meczu o Reprezentacji" Orange sport Jak na mnie wywarł całkiem pozytywne wrażenie. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Schabek : 30.12.2009 o godz. 21:05.
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda chce Polańskiego do Reprezentacji.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Kad...725,1,291.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miś Koala asystentem
. O ile obrońcą był dobrym, o tyle trenerem to jest co najwyżej (!) kiepskim. Ehh, osamotniony Smuda, no nie wiem czy podoła bez sztabu . Bo Kazimierski czy Koala to raczej nie są trenerzy o wysokich notowaniach, czy jakiejkolwiek charyzmie (Zielinski). Kiepsko to widzę.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() nie ten: ![]() |
|
|
|