|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
bawić tzn robić burdy, bić sie ? pić ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja rozumiem wszystkie strony ... są emocje, jest walka dlatego w wypadku złej gry sa takie wpadki... ale nic się nie dzieje bez powodów. Jakby piłkarze dobrze grali to by się nic nie stało. A na przyszłość to każdą karę powinni kibice odpokutować, tzn. poprzez podwyżkę na następny mecz ceny biletów albo zbiórkę pieniędzy. Jeżeli klub dostaje kare to tak samo i kibice! Jeżeli kibice żądają lepszego klubu, piłkarzy to niech nie skąpią kasy na bilety...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie - do czego konkretnie to odnosisz, kolego? Bo odnoszę wrażenie że próbowałeś błysnąć, ale wyszła straszna żenada.
To samo pytanie do Mar85. Wysokość kary skandalicznie wysoka, ale co zrobić. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
aż mi się serce kraje jak widzę że kibice tego samego klubu nazywają się bydłem czy bandytami,coś się dzieje niedobrego z mojego punktu widzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mnie się zbiera na wymioty, ale mniejsza z tym.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Bydło było w Sosnowcu. Reszta .......iła w tym czasie o brakach jaj u Skorży, jakichś hard łorkach Petrescu i rękach Brożka. Przestańcie się ośmieszać i .......ić co poniektórzy o jakichś bojkotach, bo wielu po 30letnich stażach nie przerażają przegrane z Legią, Poznaniem czy Cracovią. Łza poleci, ale trzeba to przyjąć na klatę i robić swoje. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Dla Wisły, nie piłkarzy, trenerów i sprzątaczek. Pomijam już fakt że kara przekręcona. Ale to nie pierwszy tego typu wałek. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
... |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Co się działo pod kasami dokładnie? Mógłby ktoś przybliżyć?
![]()
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ekstraklasy Wisła Kraków - Cracovia (bójka kibiców Wisły Kraków z służbami ochrony oraz ugodzenie dwóch pracowników ochrony nożem przed rozpoczęciem spotkania; wznoszenie okrzyków o treściach antysemickich; wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych; spalenie flag i szalików klubu Cracovia; opóźnienie rozpoczęcia drugiej połowy meczu w związku z wywieszeniem transparentu niezwiązanego z klubem i rozgrywkami).
ja sie pytam co to? bylo tak? bo watpie haha |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
A czy dostali nożem to nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale ludzie..ta nagonka to sa juz jaja...
ok moze i sie zlozyly te race transparenty i dywan...ale bez jaj ...50000 i 2 mecze za to ? hahha no nie zniose... a oni wiedza za co dostali ten oklep jak nie wpuscili z 20 osob chociaz mieli bilety? dostali oklep...i tyle a nie napisza co bylo po meczu?"? jak wyszli wszyscy... ostatnich 2 chlopakow ktorzy wychodzili tak spalowali cvele... za nic bo chcieli sie odegraz za to ze dostali w.......... przepraszam ale juz nie moge wytrzymac... tej calej prowokacji itd.... DRAMAT!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.11.2009 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ciekawe po co to wszystko? Po cholere te burdy, palenie dywanów?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
daveTS, skoro jesteś "Chuliganem" to zapewne widziałeś co się działo i nie chcesz oglądać swojej mordki w internecie...? Myślę, że jesteś także świadom, że kilku"chuliganów" za filmowanie "zdarzeń" niepotrzebnie zebrało oklep, gdyż zbytnio angażowali się w "zdarzenie".
Reasumując śmigaj na interie i onet zwalczać pasiastych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kara abstrakcyjna, zreszta w lidze robi sie coraz bardziej abstrakcyjnie.
Paradoks. Polskie kluby maja jednych z najlepszych kibicow w Europie, mimo ze sama liga jest zenujaca, z katastrofalnym sedziowaniem, no ale... rzepy czepiaja sie wlasnie kibicow hehe niech sie wezma za poziom rozgrywek najpierw kacapy ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tak to jest
niszczy sie dzis jedyne co nam pozostalo w tym kraju co mozemy pwoeidziec ze jest na Europejskim Poziomie -Polskie Kibicowanie. niedlugo kara bedzie za stanie w młynie ,a lesnie dziadki juz pewnie zbierają kase na mecze w RPA. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
"- bójkę kibiców Wisły Kraków z służbami ochrony oraz ugodzenie dwóch pracowników ochrony nożem przed rozpoczęciem spotkania"
To ten gość powinien dostać przykładną karę a nie Wisła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ale tego, że to ochrona prowokowała kibiców okrzykami "Cracovia rządzi w Krakowie' tego już dupki nie wzięli pod uwagę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A te pieniądze z kar dla klubów sa przekazywane ekstraklasie S.A. czy idą do burdelu(czyt. pzpn-u)
Kara jest nieadekwatna do zdarzeń poza boiskowych i wzięta z dupy. Mam nadzieję że klub odwoła się i kara zostanie zmniejszona bo to są jakies jaja ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale nie ma co się dziwić. Komisja Ligi to legijne towarzycho. Pewnie posiedzenia odbywają w szalikach Legii. Każdy pretekst znajdą by dopieprzyć Wiśle, dopóki będzie w tabeli zagrażać Legii. 2 wyjazdy bez kibiców, 2 mecze u siebie bez kibiców. Liczą że to pomoże ich ukochanemu klubowi. Wszyscy napieprzają na PZPN, a tu Rusko ze swoją bandą z Ekstraklasy pozostaje w cieniu i bez pozdrowień na meczach. Arka paliła szaliki Lechii na środowych derbach, ale tu coś cicho o karach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dawno mnie nie bylo i dzisiaj wchodze i odrazu taki kop w dupe!!Co to? Komuna wrocila razem z cenzura?J....e prolegijne gowno!! Sorki,ponioslo mnie,ale czemu my zawsze obrywamy?!
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bo ten mecz był awansem z kolejki rozgrywanej w najblizszy wekend, wiec kary za ten mecz beda rozpatrywane za tydzień. Poza tym nie życzmy zadnemu klubowi tego by dostawał kary.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przestańcie już się ośmieszać bo to było tak:
Chłopaki z ochrony chciały skompromitować Wisłę i dwaj ochroniarze sami sobie wbili nóż i zwalili na kibiców. Na szczęście w okolicy była spora grupka kulturalnych, wykształconych panów ubranych w dresy, którzy mimo nikczemnego zachowania się ochroniarzy próbowali im ratować życie za co zostali pobici przez kolegów tych 2 ochroniarzy. Warto również wspomnieć o nędznej prowokacji ze strony policji która akurat nie była obecna(co nie zmienia faktu że prowokację przeprowadzili wzorowo). |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co za posrana rzeczywistość, układy nas niszczą:(
A prawda tym czasem jest zgoła odmienna, widać Kielce nikogo nic nie nauczyły i po raz kolejny daliśmy pretekst do nałożenia kary, a Ci co ugodzili nożami to zwyczajne śmiecie. Robmy tak dalej to będziemy przez cały sezon 'wspierać' Wisłę przed telewizorami. Dziwimy się piłkarzom, że źle grają? Najpierw ****a popatrzmy co my robimy, bo wedle nowej przyśpiewki "TO JEST ŻENADA WISEŁKO TO JEST ŻENADA!!!!!" ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Race - odpalone przed meczem, nie przeszkodziły w jego rozgrywaniu.
Dywan z szali - tradycja ![]() Bitwa z ochroną - za to kary sie nie czepiam, ale nie wiem od czego to sie zaczęło. Okrzyki antysemickie... ! JŻS!Opóźnienie drugiej połowy - wg mojego zegarka na meczu, transparent został zdjęty dokładnie 15 min po zakończeniu 1. połowy. Opóźnienie wynosiło więc dokładnie 0 minut. Tak w ogóle to co w transparencie było "nie tak"? Anglia coraz bliżej... Aaaameeeen.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 26.11.2009 o godz. 21:43.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A Wy, bando kretynów, wierzcie ślepo w to, co piszą w gazetach- po szczyt obiektywizmu wybierajcie się do Wyborczej- tam zawsze sama prawda. Rzygać mi się chce jak Was czytam. Niech ktoś to forum wyczyści z pokemoństwa, bo takiego zlotu pięntastoletnich prawdziwych kibiców zafascynowanych krucjatą przeciw kibolstwu rodem z GW i tvn nie ma chyba na żadnym innym klubowym forum w Polsce.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 26.11.2009 o godz. 21:43.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ja nie wiem o czym ty mówisz skąd GW wie o czym śpiewaliśmy w Kielcach ? z kibice.net ?
e;jestem na czasie i co ?
Ostatnio edytowane przez South : 26.11.2009 o godz. 22:07.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty jesteś na czasie, czy spałeś miesiąc?
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|