|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam, Panowie wiem że to nie ten temat ale mam takie pytanko czy istnieje jakaś możliwość żebyśmy jednak mogli jechać do Chorzowa 6 Grudnia na Ruch
![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam Panowie mam do Was takie pytanie ponieważ do tej pory nie uczestniczyłem w meczach wyjazdowych więc nie bardzo wiem co i jak
![]() A więc tak ja mam do Wodzisławia jakieś 30 km i bardzo chciałbym się wybrać na ten mecz orientuje się może ktoś czy będą bilety na sektor dla gości i w jakiej cenie są |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a czemu bysmy mieli tam nie pojechac ? czy to kara za Kielce ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
za Kilelce sa 2 zakazy wyjazdowe ?/czy cos mnie ominelo pozatym po takiej zenadzie sam niewiem czy jest sens dopingowac takich leni i nieudacznjkow ktorzy maja nas w dupie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wcale nie będę zdziwiony jak Wisła ten mecz przegra, bądź bezbarwnie zremisuje 0:0. Prawdę powiedziawszy ciężko jest mi sobie teraz wyobrazić zdecydowane zwycięstwo. Odra nigdy nam nie leżała. A w obecnym kryzysie taki wyjazd może się źle skończyć. Może w moim poście poziom pesymizmu sięga zenitu, ale cóż ostatnie doświadczenia pokazują, że jest on uzasadniony. Nie widzę w chwili obecnej 11 pewnych zawodników, którzy wyjdą i pokażą, że potrafią grać. Taktyka Odry zapewne opierać się będzie na tym co grała Cracovia. Czy nasi ultra ofensywni gracze będą potrafili przebić mur? Czy nasza niepewna obrona poradzi sobie z przypadkową kontrą? Pytań jest wiele. Czasu do przygotowania się do meczu teoretycznie też sporo....
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mogą przegrać, zremisować, cokolwiek. Ale więcej się tu spodziewam po Skorży niż po grajkach. Czyli odstawienie od składu Brożków, Łobo, Jopa to absolutne minimum. Jeśli tego nie zrobi to do widzenia w zimie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To będzie test na twardość jaj Skorży. Generalnie wydaje mi się, że rewolucji nie ma się co spodziewać. Brożki na pewno będą grały. Jop jednak mógłby sobie usiąść na ławce...Fajnie byłoby gdyby trener zaaplikował na ten mecz do 11-stki z 2-3 młodych graczy, w miejsce nieproduktywnych gwiazdorów. Naprawdę jako do ludzi nic do nich nie mam, ale jako zawodnicy, Wojtek nie obraź się, ale uważam, że z całą pewnością chłopaki z ME godnie mogą Cię zastąpić na skrzydle. Nie wiem w czym tkwi fenomen Twojej gry...przychodząc do Wisły na takim kontrakcie stałeś się mega farciarzem.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ok, ale kto miałby zastąpić Jopa na środku obrony? Niestety przy naszej kadrze nie widzę alternatywy :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
wyjazd ze skaldu Jop, Łobodzinski, Kirm, Brożek, Malecki ,Diaz i Jrsak... hmm w sumie duzo przemeczyc te 3 ostatnie mecze sezonu i 3 miechy wolnego jakies wczasy w cieplych krajach i od marca do pracy co tydzien i jakos zleci pilkarzyki - pajacyki ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a choćby dać szanse Czekajowi zagrać z Odrą! gorzej od Jopa zagrać nie można. Niech młody sie ogrywa. Brożek niech idze na l4 i wyleczy do końca swój uraz i przemyśli co chce dalej robić. Łobodzinskiemu Kirmowi Jirsakowi załatwić spotakania z psychologami może to im pomoże. Umiejętności mają. Na treningach ponoć się swietnie prezentuja a dochodzi co do czego i w emczu totalna klapa.
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jop, Łobodzinski, Małecki i Paweł Brożek do rezerw. Ktokolwiek inny raczej nie bedzie słabszy, a na pewno powalczy.
Zresztą z taką ambicją i chęcią walki mamy szansę chyba tylko z reprezentacją fanów serialu "M jak miłość" i to pod warunkiem rozgrywania meczu w godzinie emisji tej megaprodukcji. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzieki Grajkowie Za Wstyd Jaki Przyniesliscie 75% Mieszkancow Krakowa . Zmarnowac Tak Piekny RozdziaŁ Historii -bezcenne !!!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wg mnie od kilku spotkań fatalnie prezentuje się Jop i Łobodziński (systematycznie zmieniany przez Ćwielonga)
Na Odrę powinniśmy wyjść takim składem imho: Pawełek - Brożek, Marcelo, Ktokolwiek byle nie Jop, Alvarez, Jirsak, Diaz, Kirm, Małecki, Ćwielong, Brożek. Po przerwie na boisko Boguski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A skad sie bierze liczba 3ech meczy podawana tutaj na forum? Myslalem ze jest tylko Odra i Ruch( do tego na zakazie....)
Powód: eR
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 24.11.2009 o godz. 20:31.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak przed każdym meczem z Odrą mam mieszanie uczucia. Z jednej strony - jak co sezon - patrząc na tabele powinniśmy ich rozwalić w proch i pył. Odkąd pamiętam jednak, zawsze tracimy z Tą druzyna strasznie glupie punkty na wyjazdach.
Pomijam już sam fakt, o naszej wybitnej formie, którą nasi grajkowie raczą dysponować. Obstawiam skromnie 0-1 dla Wisly. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ja nie jade do żadnego Wodzisławia. Dosc sie juz wstydu najadałem i nerwicy nabawiłem przez tych nierobów nieudacznikow piłkarzyn od siedmiu bolesci. niech sie najpierw biegac naucza bo na 20 metrach to sie z 10 razy o własne nogi potykali na derbach. oni maja nas w dupie i vice versa.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mecze z Odrą, z dwoma wyjątkami, jakimi były tylko 2 gładkie wygrane na Reymonta, pamiętam niemal wszystkie.
Widziałem, jak w Wodzisławiu odtańczyli Lajkonika. Pamiętam, jak 4 lata temu Penksa wdusił w ostatnich sekundach na 1-1 Pamiętam , jak 3 lata temu dwóch naszych wyleciało za nic. Pamiętam, jak 2 temu nas niemiłosiernie klepali (słupki, poprzeczki, a grał Kosa oraz Zieniu z Broziem w życiowej formie!) Pamiętam rok temu, jak wdusiliśmy dopiero w doliczonym czasie, mimo że Odra grała w 10. Teraz Odra, która chce się odgryźć i skopie nas solidnie kontra drużyna która nie wie, gdzie jest raz, a gdzie dwa. Na dramaturgię nie będziemy narzekać Panowie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Rzadko oglądam tego typu tematy, ale to co widze co się tu dzieje - to jakies nieporozumienie. Pamiętajcie, że to forum jest oglólnodostępne. Rozumiem że każdemu z nas frustracja po derbach bardzo mocno wzrosła, ale są pewne granice. Pisanie nie jade bo mam Wisłe w dupie itp.- to jest własnie pisanie kibiców sukcesu, którzy jak zdobedziemy mistrza bedą pierwsi się tym lansowac.
![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jest okazja żeby odpuścić jeden wyjazd i w ten sposób zademonstrować swój sprzeciw wobec piłkarzyn (!), a nie KLUBU.To Oni splamili honor Wisły,a nie KIBICE .... Przecież to my kibice zawsze dotrzymujemy słowa i honoru,więc jak to się ma do śpiewanych na Derbach przyspiewkach o nie wybaczaniu przegranej w derbach ?...Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja na Odre wyszedłbym takim składem Pawełek-Alvarez, Głowacki, Diaz, Brożek-Łobodziński, Cantoro, Jirsak, Kirm-Małecki, Ćwielong. Piłkarze chcą rechabilitacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ale pamiętajcie, że właśnie teraz musimy grac za drużynę nawet jak jej nie idzie musimy być silniejsi i nie odpuszczać. Pozdrawiam. ![]()
"Chcemy być sobą, chcemy być sobą...WRESZCIE"
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ku przestrodze dla naszych gwiazdeczek ...
Wisła - Legia 0:1, Wisła - Cracovia 0:1 Odra - Legia 1:0, Odra - Cracovia 1:0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeżeli mają jeszcze odrobinę szacunku do nas kibiców to wygrają ten mecz spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70995,72...ie_premii.html
Cytat:
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez pikey : 25.11.2009 o godz. 09:44.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kluczem do zwyciestwa bedzie brak w druzynie Lobodzinskiego.
1 - Spadnie liczba strat na prawym skrzydle 2 - Spadnie liczba wybijanych na oslep pilek przez obroncow przeciwnika, po idiotycznej probie dosrodkowania - , wybicia ktore jednak sie okazuja nie takimi znow na oslep bo zazwyczaj rozpoczynaja kontre w ktorej nie radzi sobie np Jop czu Diaz. 3 - Zrobi sie miejsce dla Maleckiego, ktory jest mega.......owaty w strzelaniu na bramke ale szarpac umie jak malo kto w lidze. 4 - Niech katastrofa z zydami bedzie ostatanim meczem tej...tej... TEGO NIEUDACZNIKA w Wisle. Bedzie mial co wspominac na starosc. Pawelek - Alvarez (absolutny zakaz kopania pilki na odleglosc wieksza niz 10m), Jop (grac 30m od bramki), Marcelo (grac 10m od bramki), Diaz (zakaz "rajdow" z pilka i bez, zakaz dosrodkowywan,) - Kirm (nie przejmowac krzykliwym kurduplem ganiajacym po drugiej stronie), Cantoro (po prostu nie s....... tego Mauro), Jirsak , Janik, Malecki (zamknij Amigo morde i zacznij grac w pilke na poziomie do jakiego masz predyspozycje, absolutny zakaz kopania w strone bramki przeciwnika) - Brozek lub Cwielong. Na boisku wygramy 5:1 Odra slaba, a nszym bedzie sie wydawac ze to zajebisty sposob na odkupienie 2 katastrof. Ale oczywiscie Pan Skorza postawi na zespol ktory zebral w piec od Legii i Parchatkowa Dolnego, i zow sie okaze ze pilkarze nie maja umiejetnosci na ekstraklase a jakis Piechniak nam wtloczy oddechem pilke do bramki obok przypadkowo mienietego z akcja i rozumem Pawelka. ****a mac !
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 25.11.2009 o godz. 11:19.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kluczem do zwycięstwa będzie usadzenie na ławce Brożka. Niszczy wszystkie ofensywne akcje w zarodku. Wysunięty napastnik musi być cały czas w ruchu i żyć z podań. A nie stać jak krowa i machać łapami i opieprzać kolegów. Z resztą drewno z niego nawet jak mu na nogę podać to piłka odskoczy.
Leszczak/Boguski w ataku. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Za Brożka wejdzie Boguski i tyle będzie zmian ;D
Ja bym wrzucił atak Boguski, Leszczak, Małecki za Lobo na skrzydło, Cantoro na środek za Diaza, Diaz na środek obrony za Jopa. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|