The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 22:54
Skorża niech juz odejdzie i patrzy dalej w Beniteza. Wystarczy tego. Trzeba to rozgonić w cholerę, bo nic z tego niestety nie będzie.

A jak Skorża dalej uważa, że Jop jest lepszy od Kowalskiego. To zamiast następnej wypłaty powinien dostać Jopa.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 22.11.2009 o godz. 22:57.
the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 22.11.2009, 22:54
zastanawia mnie skąd to gwiazdorstwo w Wiśle? Patrzę wstecz na wisłe za Szymka Żurawia Kosy, zarabiali na tamte czasy również dużo a czegoś takiego nie było.. na boisku palili buty żeby gola upchać. czasem od kolana czy śledzioną ale prawie zawsze wpadało. a tutaj? samochód dobry mam, dom zbudowałem, kasa co miesiąc na koncie jest a jak nie strzele to nie, może za 3 tygodnie się uda.

smutne realia.
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 22.11.2009, 22:55
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Tak czy siak, WISŁA PANY!
Niestety przez najbiższe pół roku to Cracovia Pany.
Wkur.iało nas jak po naszych zwycięstwach w derbach oni nadal mienili się Panami.
Nie róbmy tak samo.
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 22.11.2009, 22:59
Czułem niestety, że tak to wszystko się skończy. W tym meczu objawiło się totalne zaniechanie jakim był brak wyciągnięcia konsekwencji po meczu z Levadią wobec głównych winowajców tej wtopy. Winowajców jakimi byli jedynie "piłkarze", a raczej skórokopki, jak winno się ich nazywać. Zauważcie, że po tym meczu obwiniano wszystkich oprócz nich, Skorża, Bednarz... cholera wie kto jeszcze. A prawda jest taka, że zarówno tamta wtopa, jak i te obecne z Lechem, Legią i Cracovią są winą braku ich ambicji, i hardcoru na boisku przez 90 minut. Zapewne sądzą oni, że wystarczą im ich umiejętności czysto piłkarskie do wygrywania meczów w polskiej Ekstraklasie czy też z takimi kelnerami jak Estoczyńczycy, zapominając o tym, że sami niewiele więcej potrafią, a w momencie kryzysu formy jedynie walcząc ambitnie jak i ich przeciwnicy mogą ich pokonać. Jedyną winą Skorży jest nadmierne kolesiostwo, vide sytuacja z Kazimierskim...
Tej drużynie jest potrzebny wstrząs, ale nie sądzę, aby mogła być nim zmiana trenera. Odsunięcie kilku piłkarzy od I składu, zwiększenie liczby treningów, kary pieniężne i... kontrola przez Kibiców, kasyn, dyskotek
etc.

Kiedyś nasza passa braku wtopy z Pasami musiała się niestety skończyć, może lepiej, że stało się to w Sosnowcu, a nie w Krakowie...
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.11.2009, 23:01
Nie ma co owijać w bawełnę drużyna poprostu jest bez formy, do tego mam wrażenie że zawodnicy w ogóle nie tworzą drużyny. Grupka zawodników która pierwszy raz się spotkała. Drużyna nie ma stylu, po boisku spaceruje, zawodnicy boją się piłki.
Nie ma co kogoś z osobna krytykować, drużyna po raz kolejny zawiodła jako całość.
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.11.2009, 23:01
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Niestety przez najbiższe pół roku to Cracovia Pany.
Wkur.iało nas jak po naszych zwycięstwach w derbach oni nadal mienili się Panami.
Nie róbmy tak samo.
Dokładnie, pokażmy że umiemy z honorem obejsc się z porażką, a nie malowac po mieście przez pół roku: WISŁA PANY !
Nie zniżajmy się do ich poziomu, wtedy to i bez tego będziemy pany.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.11.2009, 23:03
Co miałem napisać, odnośnie swoich obaw pisałem wczesniej. Wątpliwości nie miałem od Levadii,bo oni nie nadają się do niczego. Ale dziś przeszli samych siebie. Mówcie sobie co chcecie,że trenera mamy ale zawodników nie mamy,lub cokolwiek. Ja wiem,że trenera nie mamy a kopacze są tak nędzni ,że aż wstyd,że u nas grają. Naprawdę dyshonorem, potwarzą dla nas i dla pokoleń Wislaków przed nami jest to,że ci zawodnicy z wyjątkiem Marcelo i Alvareza biegają w koszulkach Wisły. Ubliża to Reymanowi, Motyce i wielu wielu innym znamienitym zawodnikom Wisły, dla których wyjście w koszulce Wisły równało się zaangażowaniu i bezwzględnej determinacji. Jak nie wystarczało umiejętności,cóż,to jest tylko sport.
Dziś została przekroczona niewyobrażalna granica. Niech ci ludzie,których nawet kopaczami wstyd nazwać odejdą,bo nam nie są do niczego potrzebni. Potwarzą dla nas jest to,że w nastepnym meczu zagracie w barwach Wisły. Macie honor odejdzcie.

Gdyby Pan Skorża,który trenerem jest żadnym,co było widać od dawien dawna,miał honor,to zamiast tych ludzi,co dziś polegli wystawiłby juniorów + Alvareza i Marcelo,pokazałby,że coś może. Ale tego nie zrobi bo nic nie może tak jak jego kopacze,co wyglądają jakby na treningach nic nie robili. Odejdźcie, bo wasza bytność w naszym klubie zapisana będzie i tak czarnymi zgłoskami. Powtarzam jeszcze raz. Wielką nieprzyzwoitość sobię robię z tego,że gracie u nas. Nie godni jesteście tego abyśmy na was nawet spojrzeli. Panie Cupiał czyń Pan swą powinność.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
papiwislak
Member

Od: 07.2008

Stary 22.11.2009, 23:05
Na Trening Przyjdziemy!!!!
PowerWiślak123
Member

Od: 02.2008

Stary 22.11.2009, 23:10
Wg mnie Jop to zawodnik którego nie powinno być w Wiśle, Łobodziński na chwilę obecną do zespołu o celach takich jak nasze też się nie nadaję. Faktem jest, że zespół podszedł do meczu z plagą kontuzji, ale to nie zmienia faktu, że ta poraża boli potrójnie, po pierwsze derby, po drugie druga porażka z rzędu, po trzecie lider, Mistrz Polski przegrywa z kopciuszkiem. Jednocześnie nie popieram poglądu o zwolnieniu Skorży, ja uważam, że mimo wszystko zespół prowadzi w tabeli i to w jakiś sposób broni trenera. To jest ciężka rudna, został jeden jesienny mecz, dwie wiosenne kolejki awansem i zimą trzeba się brać za transfery. Dzisiejszy występ to dużo chaosu i starć fizycznych, na pewno mecz walki pytanie ty;lko czy nasi rzeczywiście dali z siebie wszystko bo ja myśle, że nie.

"Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
ROMAN DMOWSKI
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.11.2009, 23:15
the_blues napisał(a):Wyświetl post
zastanawia mnie skąd to gwiazdorstwo w Wiśle? Patrzę wstecz na wisłe za Szymka Żurawia Kosy, zarabiali na tamte czasy również dużo a czegoś takiego nie było.. na boisku palili buty żeby gola upchać. czasem od kolana czy śledzioną ale prawie zawsze wpadało. a tutaj? samochód dobry mam, dom zbudowałem, kasa co miesiąc na koncie jest a jak nie strzele to nie, może za 3 tygodnie się uda.

smutne realia.
Bo tamto pokolenie po pierwsze: miało większy nieco talent
po drugie : większy zmysł do gry kombinacyjnej
po trzecie : miało trenera który miał filozofie gry
po czwarte: cała drużyna funkcjonowała idealnie jak na Polskie warunki jak mechanizm... a Wisła Skorży ma tylko przebłyski od czasu do czasu dobrej gry .... tam to funkcjonowało świetnie z kolejki na kolejke ot to!!!!
i żadne gwiazdorzenie nie miało znaczenia....
o to patrząc na tych grajków ...sądzę że pijany kosowski po nocy w kasynie zagrał by lepiej niż taki Łobodziński...czy Patryk ,, woda sodowa Małecki

Co tu dużo mówić poza dwoma wyjątkami : Marcelo,Sobolewski... nie mamy obecnie piłkarzy klasowych. Reszta to po prostu tacy sobie grajkowie mający przebłyski dobrejj gry ... poziom ligi jest żenujący więc tymi przebłyskami coś się udawało wygrać ale to się chyba już skończyło...
Borinho
Marszałek
Senior Member

Stary 22.11.2009, 23:18
Wiem,że głupich idiotów i nawiedzonych prszesów nie brakuje, ale w dalszym ciągu nie przemawia do mnie fakt o sprzedazy Brożka. Piszecie o tym duzo i rozsądnie, ale trzeba było to zrobić wcześniej, dwa lata temu,bo trzy to on do bramki pustej nie trafiałSprzedać komuś Małeckiego, Łobodzińskiego czy Brozka to chyba robota dla faceta co Trybańskiego do NBA swego czasu wcisnął. Chciaż drugiej strony bliźniemu takie rzeczy robić i kogoś takiego psrzedawaćale uważam, że 500 tysięcy ojro za ich tr5zech to i tak mega kasa,a przynajmniej z wys\datków by nam zeszli.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.11.2009, 23:18
Co ja mam napisać.... Na mecz nie wszedłem ( z rózżńych przyczyn..) ale w sumie to mam w dupie tych kpaczy od dawna. Nie pokazali nic? No cóż..Zdziwiony nie jestem ;-) Jak się komuś nie chce.....
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.11.2009, 23:19
Trudno było taką przegraną przewidzieć po kilkudziesięciu latach wygranych i to akurat z najsłabszą chyba od lat Cracovią, co nie tylko mnie zaskoczyło. Za Skorży, nie tylko z Pasami pękła pewna passa Wisły a w pucharach zaliczyliśmy kompromitacje 103 lecia klubu. Ale także po raz trzeci z rzędu mamy szansę na mistrza za tego samego Skorży, gdyż przynajmniej do następnej kolejki, nadal mamy lidera tabeli. Cupiał ile razy odwiedził ostatnio stadion, tyle razy zaliczył od piłkarzy i trenera w policzek z otwartej. Przyjął to po męsku. My musimy przyjąć dzisiejszą przegraną tak samo, choć boli nas po raz pierwszy, właśnie tak samo jak Cupiała Levadia. Nadużywane słowa " Przepraszam " lub " Rehabilitacja " z uwagi na cykliczność ich występowania wśród wielu obecnych piłkarzy Wisły, nie są już przez nikogo akceptowalne. Niestety piłkarze po raz pierwszy zlekceważyli także i nas. Myślę, że tegoroczne Levadia i Cracovia, nie były przeszkodami dla Wisły nie do pokonania, tylko czegoś tu zabrakło lub czegoś było za dużo. Lech i Legia zresztą także. Wymowny dość dla mnie, jest remis z Bytomiem, gdyż tam także mieliśmy coś ważnego do stracenia i straciliśmy. Myślę, że tym razem Cupiał musi zimą zareagować pozytywnie, żeby Wiśle i sobie przywrócić godność oraz autorytet i oddalić mylne wyobrażenie piłkarzy, że go już na to nie stać.

Ps. lucekj

czep się piłkarzy i trenera lub kogo tam chcesz i wreszcie się ode mnie odstosunkuj, bo to już ociera się o maniakalność wręcz.
Ostatnio edytowane przez kot : 23.11.2009 o godz. 01:31.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.11.2009, 23:21
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Co miałem napisać, odnośnie swoich obaw pisałem wczesniej. Wątpliwości nie miałem od Levadii,bo oni nie nadają się do niczego. Ale dziś przeszli samych siebie. Mówcie sobie co chcecie,że trenera mamy ale zawodników nie mamy,lub cokolwiek. Ja wiem,że trenera nie mamy a kopacze są tak nędzni ,że aż wstyd,że u nas grają. Naprawdę dyshonorem, potwarzą dla nas i dla pokoleń Wislaków przed nami jest to,że ci zawodnicy z wyjątkiem Marcelo i Alvareza biegają w koszulkach Wisły. Ubliża to Reymanowi, Motyce i wielu wielu innym znamienitym zawodnikom Wisły, dla których wyjście w koszulce Wisły równało się zaangażowaniu i bezwzględnej determinacji. Jak nie wystarczało umiejętności,cóż,to jest tylko sport.
Dziś została przekroczona niewyobrażalna granica. Niech ci ludzie,których nawet kopaczami wstyd nazwać odejdą,bo nam nie są do niczego potrzebni. Potwarzą dla nas jest to,że w nastepnym meczu zagracie w barwach Wisły. Macie honor odejdzcie.

Gdyby Pan Skorża,który trenerem jest żadnym,co było widać od dawien dawna,miał honor,to zamiast tych ludzi,co dziś polegli wystawiłby juniorów + Alvareza i Marcelo,pokazałby,że coś może. Ale tego nie zrobi bo nic nie może tak jak jego kopacze,co wyglądają jakby na treningach nic nie robili. Odejdźcie, bo wasza bytność w naszym klubie zapisana będzie i tak czarnymi zgłoskami. Powtarzam jeszcze raz. Wielką nieprzyzwoitość sobię robię z tego,że gracie u nas. Nie godni jesteście tego abyśmy na was nawet spojrzeli. Panie Cupiał czyń Pan swą powinność.
Alvareza to chyba po to żeby uczył juniorów wrzucać zawiesiny w pole karne? Ochłoń

Co to my Barcelona jaka żeby ten zespół kalał imię Wisły? To II ligi też nie pamiętasz? Sprzedanego meczu z Legią też nie? Lat gdzie 5 miejsce przyjmowano jako sukces? Ja też wiele nie, ale umiem czytać i znam historię mojego klubu więc czyń swoją powinność i oglądaj mecze primera division... (Ale blamaż - Barca 2 raz zremisowała w baskonii najpierw z Osasuną a potem z Athletic.... blamaż) Tam Twoje miejsce. Zostaw tą biedną Wisłę w spokoju!

Ci którzy mają krótką pamięć - pomimo takich blamaży - jest to złoty okres naszego klubu, więc ochłońcie. I oby trwał jak najdłużej albo było tylko lepiej
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Pan Jotka
Senior Member

Stary 22.11.2009, 23:27
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Alvareza to chyba po to żeby uczył juniorów wrzucać zawiesiny w pole karne? Ochłoń

Co to my Barcelona jaka żeby ten zespół kalał imię Wisły? To II ligi też nie pamiętasz? Sprzedanego meczu z Legią też nie? Lat gdzie 5 miejsce przyjmowano jako sukces? Ja też wiele nie, ale umiem czytać i znam historię mojego klubu więc czyń swoją powinność i oglądaj mecze primera division... (Ale blamaż - Barca 2 raz zremisowała w baskonii najpierw z Osasuną a potem z Athletic.... blamaż) Tam Twoje miejsce. Zostaw tą biedną Wisłę w spokoju!

Ci którzy mają krótką pamięć - pomimo takich blamaży - jest to złoty okres naszego klubu, więc ochłońcie. I oby trwał jak najdłużej albo było tylko lepiej
Sorki ale złota era płacenia za nic chyba sie skończyła .... Albo ruszą dupcie mości piłkarzyki albo bedzie trzeba powiedzieć: PAS!!!!
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.11.2009, 23:30
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Sorki ale złota era płacenia za nic chyba sie skończyła .... Albo ruszą dupcie mości piłkarzyki albo bedzie trzeba powiedzieć: PAS!!!!
To jest inny problem. Jakieś propozycje? Może jak Górnik Zabrze jakieś okolicznościowe koszulki dla piłkarzy przygotować i kazać im nosić na treningu?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 22.11.2009, 23:32
Mam tylko nadzieję, że Cupiał dotrwa z nami do momentu kiedy stadion będzie w pełni funkcjonalny, zasiądzie w swej loży, odpali cygaro i popatrzy na tą hołotę z myślą "trzeba wykopać kilku grajków, płacę im całkiem niezłe pieniądze a oni sobie ze mnie jaja robią".
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.11.2009, 23:34
Dużo tu żalu i defetyzmu, ale w sumie cóż się dziwić... Mnie nawet nie martwią tak bardzo dwie ostatnie porażki jak ich styl. Ja sobie myślę, że to nie kwestia braku ambicji co brak umiejętności. Brakło Sobola, Głowy, odszedł Baszczu i Zieniu, nie ma Boguskiego, Małecki i Brozek bez formy i po prostu nie ma kim grać...

Druga sprawa to gra Wisły bez ładu i składu. Porażka bez pomysłu na grę... Nie zrobiliśmy sztycha w obu meczach a to sa porażki trenera Skorży. Cenię go i szanuję jako trenera i jako człowieka, ale pora trenerze Macieju na tupnięcie nogą. Pora na minę "złego gliniarza". Pora na szybkie reakcje i zmiany wewnątrz drużyny bo jesliby ten fatalny trend a co gorsza styl gry się utrzymał to wolę nie mówić.

Teraz pora na zwycięstwo z Odrą by udać się po zwycięstwo na Ruchu.
Do what you mean and mean what you do.
Pan Jotka
Senior Member

Stary 22.11.2009, 23:35
To jest inny problem. Jakieś propozycje? Może jak Górnik Zabrze jakieś okolicznościowe koszulki dla piłkarzy przygotować i kazać im nosić na treningu?
Mały rekonesans na treningu by nie zaszkodził... Bez tzw.dopingu widać" nie kręcą kołami"..
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.11.2009, 23:37
Nie ma co komentować tego nawet.....po prostu jest to żałosne!!!
Każdemu się może zdarzyć porażka, to oczywiste nawet z taką Legią, ale ku*** bez przesady, że przegrywamy wszystkie mecze o wysoką stawkę i o prestiż!
Dziś zagrali tak do dupy, ze to kosmos, z resztą od dawna tak grają!
Gwiazdorzy zasrani!!! Przegrywają mecz a Ci dalej brazyliane jak w meczu z Koroną!!
Tak to może grać Górnik Wieliczka, ale nie mistrz Polski! Niech Cupiał sprowadzi ich na ziemię w końcu i niech zacznie się im chcieć grać... bo grają jakby to był ich mus.
Brak ambicji, nie stwarza im to już przyjemności.
Co do trenera to moim zdaniem nie jego wina... choć zbyt mało motywuje ich do gry...!
Co do piłkarzy to bez komentarza.... na ch*j te zasrane wrzutki. Czy u nas nie ma osoby która potrafi i nie boi się uderzyć z dystansu Czy to takie trudne TRZEBA WYBIĆ Z GŁOWY ICH TĄ MENTALNOŚĆ GRY WCHODZĄC TO BRAMKI !!! TO NIE BRAZYLIA!!!
Wstyd jak ja pierd**e.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.11.2009, 23:39
Nawet mistrzostwo nie zrekompensuje w mojej ocenie tej kompromitacji z parchami!
Rozumiem że czasem nie idzie ale k....a to co dzisiaj się działo na boisku woła
o pomstę do nieba.

Niestety tym meczem piłkarze pokazali że mają Nas kibiców w dupie!
Ja mam za to ich przeprosiny w tym samym miejscu.Koniec z wybaczaniem wszystkiego!
TYLKO WISŁA!
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.11.2009, 23:42
cieszyć się po ostatnich dwóch meczach nie ma specjalnie z czego, ale radziłbym wszystkim zachować dystans do zdarzeń taki, jaki prezentuje Ogryzek. I Jotka też.

Mnie też szlag trafia, jak widzę zaangażowanie naszych grajków na boisku. Zdecydowanie za źle skonstruowane kontrakty mają, że mogą sobie na olewanie pozwolić.

Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.11.2009, 23:45
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rosic_kibicow/

Paweł Brożek napisał(a):
Wolelibyście, żeby ta runda się już zakończyła?
Będą trzy mecze na to, żeby chociaż trochę się zrehabilitować w oczach kibiców.
Sory Paweł ale na to już nie liczcie. Pokazaliście, że macie nas w dupie. I vice versa!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.11.2009, 23:45
Prawda jest taka ze ci piłkarze maja na nas wyje**ne i im to zwisa co my o nich myślimy/piszemy po tym meczu bo i tak kasa wpłynie na konto.. Cierpliwość ma swoje granice i ta granica dzisiaj została stanowczo przekroczona
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.11.2009, 23:48
Po stracie Głowackiego i Sobola ten zespół nie funkcjonuje!!!Oby już skończyła się ta runda jesienna bo jest tragicznie!Mam coraz mniej zaufania do Skorży!Przegrał każdy najważniejszy mecz ja nie wiem co się dzieję z tą drużyna a postawa Jopa to kompletne dno!Obyśmy nie skończyli jak 3 sezony temu...Na 8 miejscu!
Marszałek
Senior Member

Stary 22.11.2009, 23:51

Co to my Barcelona jaka żeby ten zespół kalał imię Wisły? To II ligi też nie pamiętasz? Sprzedanego meczu z Legią też nie? Lat gdzie 5 miejsce przyjmowano jako sukces? Ja też wiele nie, ale umiem czytać i znam historię mojego klubu więc czyń swoją powinność i oglądaj mecze primera division
A co mnie jakaś Barcelona obchodzi. Cyrkowcy z Katalonii dla pryszczatych chłopców. Co do ALvareza,ten mecz mu nie wydszedł,ale coś się stara. Przynajmniej to.
Inteligentny wyciąga wnioski. Wycięgnięto je po Legii,wyciągnięto je ostatnio dochodząc do kontraktów motywacyjnych. Inteligentny i z ambicjami stawia sobie coraz to wyższe cele. Dla Ciebie celem jest utrzymanie statud quo. A ja uważam,że za 400 tysięcy co zarabia Łobodziński można podpisać dwóch piłkarzy,którzy przyjąć i podać piłkę mogą zaraz po obudzeniu. I dlatego,że znam historię swego klubu uważam,że to co dzisiaj się stało jest dyshornorem dla nas wszystkich,własnie ze względu na zastępy naszych poprzedników. Dla mnie Wisła może grać jak swego czasu z Lublinianką w II lidze, ale niech to będzie walka, ambicja. Dlatego po tym co się dziś stało,co było zresztą do przewidzenia uważam,że powinny zostać wyciągnięte wnioski, daleko posunięte i co ważne zrealizowane. Sumienne i rozsądne gospodarowanie kasą jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Wnioski,wnioski i jeszcze raz wnioski. Pewne rzeczy już jaskrawo widać, ale widzi je ten co chce jak się okazuje. Dla niektórych nic się nie stało. Można i tak.

Dystans zdrowy zachowywałem od czasów Levadii, teraz widzę,że to co prognozowałem sepłniło się szybciej niż sądziłem.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 22.11.2009 o godz. 23:54.
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.11.2009, 23:51
Czym chce się rehabilitować wygraną z Odrą Wodzisław Proszę Cię Paweł nie kompromituj się, już pokazałeś klasę dziś, tego już się nie da cofnąć i nie da niczym wynagrodzić!!

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.11.2009, 23:54
Kamson napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rosic_kibicow/

Sory Paweł ale na to już nie liczcie. Pokazaliście, że macie nas w dupie. I vice versa!

o k***wa Brozek chce sie z czegos jeszce rehabilitowac? wtopili najwazniejszy mecz,tu juz nie ma z czego sie rehabilitowac panie Brozek

mial juz 3 szanse po Levadii ,Amice i Legii...i juz wystarczy,ja juz tego nie kupuje

naprawde wstyd ze tacy ludzie zakladaja koszulki z Biala Gwiazdą na piersi i hańbią ten klub.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 22.11.2009 o godz. 23:57.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.11.2009, 00:00
kolejne przeprosiny ... które to?
Gargamel
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 23.11.2009, 00:05
Czystkę powinni na zimę zrobić, jak to nasz były trener Petrescu w Unirei... nie ma przebacz!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów