The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 21:01
Te dwie porażki przypominają mi okres z poprzedniego sezonu, gdzie przegraliśmy z Ruchem i ze Śląskiem. To nie był podobny okres jak teraz? Wynika z tego, że drużyny Skorży nie potrafią grać w listopadzie/grudniu
Wisła jest najważniejsza!
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.11.2009, 21:02
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Smutno mi gdy myślę, że taki Łobodziński zarabia dużo więcej niż niegdyś Ryszard Czerwiec, Kazimierz Moskal czy Tomasz Kulawik....
Mnie jest smutno gdy myślę, że Łobodziński zarabia w Wiśle.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 22.11.2009, 21:05
kiedyś w mojej firmie był szef, prawdziwy sk....
były wyniki i porządek

potem przyszedł ten "dobry"
wyniki też były, przez 5 miesięcy, a potem wszyscy zaczęli mieć wszystko w dupie
a dobry się frustrował, bo nie chciał nikomu zrobić krzywdy
wyjeb... go 4 mies później

także gdzieś już to widziałem, gdzieś już to słyszałem
jeżeli teraz Skorża będzie twardy z tymi samymi piłkarzami, to nikt mu już nie uwierzy, to nie w jego naturze
teraz Cupiał ma da wyjścia: albo wypieprzy 7 zawodników z drużyny i Skorża zacznie od zera
albo będzie się modlił na Jasnej Górze o powrót Dana do Krakowa...
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.11.2009, 21:11
Cytat:
Z reszta, po tym co dzisiaj widziałem to nie chce mi sie nic pisac. Przegrajmy w cholere 0:4, niech te Diazy, Cantora i Jopy idą się walić a reszcie obciąć pół pensji, może to coś pomoże.
To mój post z początku tego wątku który bardzo podtrzymuje. Liczę, że po kolejnej kompromitacji dojdzie wreszcie do jakiegoś przełomu. Jakiegokolwiek. Czy Skorża out (wypalił się imho, ale to temat rzeka i w innym wątku), czy połowę składu wypieprzyć. Jedno jest pewne, mistrz Polski w postaci obecnej Wisły Kraków to kolejna kompromitacja w pucharach. Nie można do tego dopuścić.
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 22.11.2009, 21:11
Smutne nie jest to, że Łobodziński zarabia więcej od Kazka czy Tomka, tylko to, że on zarabia więcej od sumy ich pensji!!

Przecież taki gość nie dałby rady w żadnej robocie, a za kopanie (nie mylić z graniem) zarabia krocie, czy Wojciech ma w ogóle mature
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.11.2009, 21:14
MMTS napisał(a):Wyświetl post
kiedyś w mojej firmie był szef, prawdziwy sk....
były wyniki i porządek

potem przyszedł ten "dobry"
wyniki też były, przez 5 miesięcy, a potem wszyscy zaczęli mieć wszystko w dupie
a dobry się frustrował, bo nie chciał nikomu zrobić krzywdy
wyjeb... go 4 mies później

także gdzieś już to widziałem, gdzieś już to słyszałem
jeżeli teraz Skorża będzie twardy z tymi samymi piłkarzami, to nikt mu już nie uwierzy, to nie w jego naturze
teraz Cupiał ma da wyjścia: albo wypieprzy 7 zawodników z drużyny i Skorża zacznie od zera
albo będzie się modlił na Jasnej Górze o powrót Dana do Krakowa...
Dan ma nas już głęboko w ...upie,tak jak zresztą Kosa,Jasiek,Sosin i jeszcze paru innych! Grają sobie w LM i się śmieją z naszych GWIAZDORÓW !!!!
FRANTIC
Member

Od: 08.2004

Stary 22.11.2009, 21:25
I wiesz co będzie się wiązało z powrotem Dana?

Przegląd Sportowy: Małecki: Jesteśmy zmęczeni
To przykład. Pozatym myślisz, że Dan zrezygnuje z gry w LM i przyjdzie do Krakowa jeszcze raz?

Niestety, według mnie głowną role odgrywa mentalność, jak są derby dajmy na to Londynu Arsenal - Tottenham to zawodnicy chcą się nawzajem zjeść, ostra gra, rywalizacja mówiąc dosadnie chcą się zesrać, w Polsce słysze, że mecz derbowy traktuje się jak każdy inny. Wyobraźcie sobie czy ktokolwiek w Liverpoolu czy to z obozu Liverpoolu czy Evertonu powie , że traktuje ten mecz jak np. Liverpool - Stoke? Aczkolwiek uprzedzam, że tylko są to moje rozważania a że jestem zły to moge troszkę zbytnio narzekać...

A druga sprawa to brak zawodnika z Krakowa, zawodnika który wie co to są derby, który jako młody wiedział o co chodzi kibicom, co dla nich znaczy WISŁA PANY, obecni piłkarze wiedzą co to znaczy wypłata i wakacje. A zimowy obóz przygotowawczy sugeruje zrobić w Polsce bo czy którykolwiek z tych zawodników zasługuje na trenowanie w cieple na ładnych boiskach?
Ostatnio edytowane przez FRANTIC : 22.11.2009 o godz. 21:28.
TYLKO WISŁA !
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 22.11.2009, 21:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mnie jest smutno gdy myślę, że Łobodziński zarabia w Wiśle.
Czemu tylko do tej marnoty się tak przyczepiliście? Dla mnie Brożek z Małeckim to powinni po treningach jeszcze przez dwie godziny uczyć się przyjmowania piłki. Przecież to istna żenada, że tacy goście zarabiają takie pieniądze. Jako osoba pracująca sumiennie czuje się dzisiaj obrażony tym co zobaczyłem w tym sezonie (może poza Lubinem). Niedokładność, nieporadność i nieskuteczność to nasza domena. Przejebaliśmy wszystko co najważniejsze w tej rundzie, a z taką grą pewnie także i mistrza.
Panie Maćku albo pan złapiesz za jaja te rozszczekane i błyszczące ( ale po knajpach krakowskich ) gwiazdki albo weź się pan podaj do dymisji.
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.11.2009, 21:27
szkoda że Pater,Moskal,Kulawik,Sarnat czy Kaliciak dziś nie grali w Naszych barwach - zwycięstwo byłoby pewne....

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
FRANTIC
Member

Stary 22.11.2009, 21:33
pikey napisał(a):Wyświetl post
Nie no k.... to chyba nie na poważnie
Przegląd Sportowy - to nie, ale reszta jak najbardziej tak, czemu by niby nie? Piłkarze przypadiem nie narzekali na obciążenia treningowe za Dana?
TYLKO WISŁA !
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 22.11.2009, 21:34
pikey napisał(a):Wyświetl post
Nie no k.... to chyba nie na poważnie
A na żarty? Lepiej nie pamiętać takich rzeczy, przecież to wielki Brożek czy Małecki, zróbmy im kilka vlepek w nowej serii.
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.11.2009, 21:35
FRANTIC napisał(a):Wyświetl post
Przegląd Sportowy - to nie, ale reszta jak najbardziej tak, czemu by niby nie? Piłkarze przypadiem nie narzekali na obciążenia treningowe za Dana?
ciekawe czym są zmęczeni... na pewno nie grą. Brożek chyba machaniem rękami jak nie chce mu się do niedokładnego podania podbiec, a Małecki pyskowaniem...
Clanowy
Member

Od: 05.2004

Stary 22.11.2009, 21:36
Weźcie się od.......cie od Łobodzińskiego!!!!

"Jak się wpadnie między wrony trzeba krakać tak jak one" - po prostu dostosował się do poziomu i porządku panującego w klubie.

Małecki i Brożek "kapitan" to jak gangrena jak noga z gangreną - amputować!!!!!
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.11.2009, 21:39
FRANTIC napisał(a):Wyświetl post
Dan już ( niestety ) nie wróci, a co do piłkarzy to już teraz wyglądają na przemęczonych totalnie, a chyba Skorża na treningach ich nie katuje.

Po takim meczu trudno zebrać myśli, ale rzeczywiście z tego materiału już więcej się nie da wycisnąć. Nawet jakby przyszedł trener ,,z jajami" to przecież nie sprawi, że Jop zacznie myśleć, a Łobodziński czarować zwodami. Myślę że potrzeba przede wszystkim trenera, który nie będzie się bał wprowadzić więcej młodzieży do składu- rzeczywiście a nie tak jak dzisiaj na 4 minuty, żeby gwiazdy zobaczyły, że Wisła i Kibice nie są na nich skazani.
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 22.11.2009, 21:39
Niech te nasze płaczki zawodowe uczą się od Tottenhamu Londyn! Dziś ograli Wigan 9-1 ... Brozio nasz Pawełek niech bierze przykład z Defoe! ...

Niech idą do kopalni jakiejś popracować z tydzień to się naucza! I nie wypłacać im do cholery pensji! :|
...gwiazdki...

EDIT: *pikey*- Jop i Łobo pewnie nie, ale Mały jednak ma potencjał. Noi Boguski wraca...
Krakowska Wiślaczka!
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 22.11.2009, 21:41
Brożek Paweł , Łobodziński , Diaz , Jop , -to są zawodnicy ktorzy poprostu moim zdaniem albo musza rozwiazac z nimi kontakty albo sprzedać bo niektórzy mieli oferty
Jovanovic - masz plusa.
michelangelo10
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 22.11.2009, 21:42
za takie granie i zero ambicji, przegrane derby to powinni dostac na treningu od kibicow!!! najwiekszy wstyd od 50 lat!!!
pikey
Senior Member

Stary 22.11.2009, 21:42
Clanowy napisał(a):Wyświetl post
Małecki i Brożek "kapitan" to jak gangrena jak noga z gangreną - amputować!!!!!
Może najpierw leczenie objawowe- parę kolejek na ławce, albo w ME ?. W obecnej sytuacji kadrowej na tak radykalne kroki jak amputacja nas nie stać chyba.
robert1980
Member

Od: 11.2007

Stary 22.11.2009, 21:43
Tu nawet sam Bóg trenerem by został to niektórych wirtuozów nie nauczyłby nawet myślenia
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 22.11.2009, 21:43
Chce się wyć. Jak dobrze policzyłem ostatni raz w najwyższej klasie rozgrywkowej przegraliśmy u siebie 50 lat temu.
Jadąc autem mówiliśmy, że przydałaby się taka wysoka wygrana z 4: 0 po 15 minutach juz wiedziałem, że jak będzie jeden zero dla nas to będzie dobrze.

I jeszcze coś już dawno nie było tak, że musieliśmy śpiewać K.rwa Mać Wisła grać - dziś trzeba było znowu to zaśpiewać.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 22.11.2009 o godz. 21:46.
FRANTIC
Member

Stary 22.11.2009, 21:44
Podobała mi się jedna akcja w koncówce meczu, Brożek chciał przyjąć piłke ale kleju brakło i zamiast powalczyć, zaczął drzeć się na Boguskiego, który notabene dobrze zrobił bo odciągnął Pawłowi bodaj Polczaka, ale cóż można zrobić z przyjęciem 'jak do roboty'.

PS. Brożek gwiazdor ma rozdawać w Wielkopolsce
TYLKO WISŁA !
Denethor
Senior Member

Stary 22.11.2009, 21:45
Po raz kolejny już nie byliśmy zespołem gorszym, a przegraliśmy – złościł się po końcowym gwizdku Paweł Brożek.

Tego się spodziewałem. Czysta hipokryzja i prymitywne, żałosne próby ratowania tyłka. Taki bajer mogą już chyba tylko łyknąc początkujący "redaktorzy" z "gazety" Fakt.
Albo się coś kopczaowi porąbało albo mówi o innym meczu...
pikey
Senior Member

Stary 22.11.2009, 21:50
Denethor napisał(a):Wyświetl post
Po raz kolejny już nie byliśmy zespołem gorszym, a przegraliśmy – złościł się po końcowym gwizdku Paweł Brożek.
Może po prostu jest starym fanem NBA? Dawno temu, kiedy Chicago Bulls Jordana regularnie wygrywaliz New York Knicks Patrica Ewinga ten ostatni zawsze mawiał ,,Uważam, że byliśmy lepszym zespołem"...
Denethor
Senior Member

Stary 22.11.2009, 21:52
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Brożek Paweł , Łobodziński , Diaz , Jop , -to są zawodnicy ktorzy poprostu moim zdaniem albo musza rozwiazac z nimi kontakty albo sprzedać bo niektórzy mieli oferty
Ten zestaw "piłkarzy" moim skromnym zdaniem, w najlepszej dla nich sytuacji powinien sobie DŁUŻEJ odpocząc od rozgrywek ekstraklasy. To samo dotyczy irytującego, zarozumiałego i pyskatego Małeckiego oraz piłkarza jednego meczu (Levadia) Kirma.
Natomiast Panu Skorży osobiście już dziękuję !
Pan już stracił wszystkie kredyty zaufania !
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.11.2009, 21:55
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Smutno mi gdy myślę, że taki Łobodziński zarabia dużo więcej niż niegdyś Ryszard Czerwiec, Kazimierz Moskal czy Tomasz Kulawik....
chciałbym jeszcez kiedyś zobaczyc takich ofensywnych zawodników w barwach Wisełki.Z przyjemnością sie kiedyś patrzyło na ich grę.Za free sie takich nie znajdzie.Jak Pan Cupiał przykręcił kurek w forsą na transfery to trafiają do nas gracze bardzo przeciętni.
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 22.11.2009, 21:56
tofik napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był Cupiałem, to za karę zatrudniłbym im teraz jakiegoś KATA, przy którym Petrescu to dobry wujek. I żeby płakali ze zmęczenia. A kto by się stawiał to do rezerw, albo rozwiązać kontrakt i niech sobie idzie grać gdzie tam zechce.
Żesz k...a zgadzam się z tobą w 1906%. Z drugiej stronyprzed sezonem zakładałem że mistrzostwa nie będzie a wiec z kimś przegramy.Z prostej rachuby wynika że z najsilniejszymi :Lechem,Legią i z kimś jeszcze (a wyszło ze z parchami) . Czemu? Z prostej przyczyny.Gramy cały sezon na wyjeżdzie.jak ktoś przeanalizował zeszłe sezony to na wyjazdach była straszna lipa.Lech gra właściwie u siebie,Legia też. Tylko te parchy.to już jest przegięcie pały.Poprzedni napisałem że Skorża jest do wy....ia. Ale jak zareaguje i wpuści takiego Lezczaka i Czekaja za Jopa i np.Cwielonga to niech trenuje dopóki Boss nie zatrudni coacha z zagranicy z renomą.Jak nie zareaguje znaczy że jest dupa nie trener i nie będę płakał po nim
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.11.2009, 21:59
Paweł Brożek napisał(a):
Źle weszliśmy w ten mecz, trochę w swoim stylu.
Wisła zawstydziła Gołotę

Czy ci ludzie nie myślą nad tym co mówią i do kogo ?

Nie zauważyli, że dziś powtórzyli mecz z Legią, tyle że ta zmieniła koszulki na czarne.
...nieczytelny...
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 22.11.2009, 22:00
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Zauważcie tylko że Pa.brożek gra pół rundy z kontuzją i o ile jestem dziś w....y na maxa to odpuście chłopu bo gra na swoją odpowiedzlaność bo NIE MA INNEGO NAPASTNIKA!
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
m-i-chal
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 22.11.2009, 22:02
"Piłkarze i sztab szkoleniowy splamili honor Wisły Kraków ...." - nic dodać nic ująć
Chciałem pisać więcej ale szkoda słów...
Ostatnio edytowane przez m-i-chal : 22.11.2009 o godz. 22:07.
wilis
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.11.2009, 22:02
załamany jestem....dramat

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów