|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Bawi mnie to cale lockerz
Czysta strata czasu.Nie rozumiem o co to cale zamieszanie, przeciez to zwykle naciaganie, prawie jakas piramida, a dokladnie to piramidalna bzdura. Ze niby ktos wam ma przysylac ipody za logowanie kumpli ? A jaki w tym interes mialaby miec ta druga strona? Po cholere im jakies wasze formularze. Jak ktos robi biznes to musi miec obroty a jedyne co robicie z tymi zaproszeniami to robice ruch w necie. Jeszcze do napalanie sie na jakas, za przeproszeniem, koszulke za 20 znajomych, to bez przesady! To dziala jak jakis Amway i tyle, nagonic klientow supervisorowi ktory dostaje dzialke od zakupow "jego" ludzi a i tak zarabiac na tym beda tylko ci z samego poczatku. Wy, wy robicie za naganiaczy, i nic z tego nie bedziecie mieli. No chyba ze koszulke ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Udało sie coś komuś zamówić?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaka jest dzisiaj odpowiedz na dailies?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak nikomu nie udało sie zamówic to chyba szkoda czasu na to...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na forum lockerz.com.pl dużo osób sie chwali zamówieniami.
Ja dziś sie dowiedziałem, że jak sie jest na Z-List to koszulke trzeba zamówić mailowo... Mam 34 zaakceptowane zaproszenia, ale przed dostawami ten licznik po lewej stronie sie wyzerował. Od tego czasu wysłałem 1 zaproszenie no i pisze, że brakuje mi 19 do Z-list. Ale w prawym górnym rogu pisze, że jestem Z-List member i punkty dostaje podwójnie... Też macie tak na tym liczniku? ![]() Byle jaka...
Ostatnio edytowane przez Kamson : 18.10.2009 o godz. 12:11.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
BArdzo możliwe, że działa to na zasadzie, ze im wiecej osob wchodzi na to, loguje się codziennie, właściciele strony dostają kasę. I tak im się opłaca fundować nagrody. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mam taki problem:
po pierwszym logowaniu mam pierwszą planszę, klikam play, i jest gra. po skończeniu gry klikam next i kupa. to samo w IE7, Firefoxie, Operze i Chromie. Mam zainstalowanego nowego flasha. Da się coś z tym poradzić? ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W miejsce STATE wpisujemy PL. Te wszystkie możliwości mają pojawić się w listopadzie, kiedy konkretnie nie wiadomo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Może coś dla nowych, żeby nie tracili:
Po zarejestrowaniu otrzymacie możliwość zagrania w grę. Polega ona na łapaniu spadających banknotów (sterowania myszką !). Postarajcie się, bo można na tym zyskać sporo, jak na sam początek. ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co to jest ta Z-List
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
po zaproszeniu 20 osób dostajesz się na Z-list
jest to rodzaj bonusu, Twoje ptz zdobywane za codzienne czynności ( logowanie, odpowiedzi na codzienne pytanie itd) mnożą się podwójnie po za tym dostajesz od serwisu koszulkę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy można bedzie coś zamówic i tym co zamówili juz przyszło czy nie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zamowic to mozna juz teraz tylko ze kompozycje pulpitu od Lockersow...
ogolnie to mimo moich poczatkowych informacji moj zapal zaczyna slabnac co do tej strony, niestety. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
One z czasem będą dodawane. Nie tak dawno miałem ten sam problem i po dwóch tygodniach dodali mi całą sumę punktów. Btw. teraz mam podobnie, z tym że nie dodają mi nawet za zalogowanie. Trzeba czekać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kiedy są te "doładowywania" nagród?
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
podobno nie beda tego oglaszac z uprzedzeniem tylko podaja komunikat na lockerzu lub wiadomosc na maila przysla
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W listopadzie mają być dwie "dostawy". Pierwsza tylko dla członków Z-list (którzy dostanę maile w dniu w którym będzie dostawa) a druga dla wszystkich.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostałeś wcześniej maila, że ci wysłali?
Do mnie przyszło coś takiego Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
2 dni temu dostalem maila, ze moja koszulka ' jest juz w drodze', ale z tego co wiem to nie wszyscy maila dostaja,a koszulka i tak dochodzi
. W z-list jestem jakos od konca pazdziernika, wiec dosc szybko sie uwineli![]() Btw. w "state" wpisujemy: PL ,a telefon w tej formie: 0048xxxxxxxxx |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A czy działają wam te dwie pozycje u góry strony? Zwą się chyba 'coming soon'
Mi po nakliknięciu na nie nic się nie pojawia Aha i nie wiecie dlaczego zamiast filmow wyswietlaja mi sie puste biale pola?
Ostatnio edytowane przez KonradC1992 : 12.11.2009 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
"coming soon" -.-' trochę angielskiego i człowiek się gubi...
Krótko i na temat.... "coming soon" oznacza, że te opcje będą dostępne wkrótce. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Aha to sorry zbłaźniłem się
dzieki |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam takie pytanie :
Jak się loguję na lockerz.com to mnie wywala do strony gdzie trzeba się zalogować O CO KAMAN ? Jak przysłali mi ten link , żeby potwierdzić wiarygodność e-mail to jak go przyciskam to też mnie wyrzuca na stronę gdzie trzeba się zalogować ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
takie są kłopoty z serwerem, zapewne przeciążeniowe, pare razy tak już było niedługo wróci do normy
![]() ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Witam, wczoraj założyłam konto na całym tym Lockerz.com i mi nie działa. np nie dostałam punktów za zalogowanie się dziś, za odpowiedz na pytanie, za zaproszenie znajomych. Cały czas mam 0 punktów. A po drugie gdzie mam sprawdzić wysłane zaproszenia ? Wysłałam i nie wiem gdzie to sprawdzić czy ktoś założył konto z mojego zaproszenia.
Byłabym wdzięczna za odpowiedzi na moje pytania pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Do góry!
Odwiedza ktoś jeszcze tą stronę ? Uzbierałem 420 punktów i wtenczas nie miałem żadnego powiadomienia na email o dostępnych nagrodach czy coś w tym stylu. "Wygrał" ktoś coś poza durną koszulką ? )![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|