|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
6-8 rund dla Walujewa, 1 dla Hayea, a reszta na remis. Kolejne oszustwo w ringu...straszna to dyscyplina...juz dawno nie ma to nic wspolnego z prawdziwym boksem. Facet unikal walki przez 12 rund i zadal moze 10 groznych ciosow, a dla sedziow oznacza to zbicie mistrza...niesamowita historia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobre. Swiat zszedł na psy. Lepiej krasc niz byc uczciwym, fajniejszy jest ktos zły niz ktos uczciwy bo przeciez jak uczciwy to jakis frajer musi byc, jak ktos abstynent to jakis dziwny bo przeciez jak mozna nie pic no i ustawiona walka a Heye patrzy w kamere i udaje ze mysli ze wygral, zero skrupulow. Po ustawionej walce udaje ze wygral, udaje ze jest przekonany, udaje ze zasluzenie zwyciezyl, Walujew z kolei wcale niewkurzony, no fajnie, zrobili go w ciula a ten sie nie w****ił
Jak na moj leb to walka została ustawiona. Walujew i Heye wiedzieli kto w niejw ygra. Walujewowi wiele walk Niemcy pomogli wygrac (np z Holifieldem) gdzie przegrał a mimo to sedziowie dali mu wygrana wiec teraz powiedzieli ze ta walke bedzie musial przegrac - stad sie nie wkurzyl z powodu dzisiejszego werdyktu. Heye wiedzial ze wygra wiec sie nie staral. Niesamowite dla mnie bylo jak patrzyl w kamery, w oczy ludzi i udawał ze jest przekonany ze wygral zasluzenie ;/ Nie ma juz zadnych wartosci na swiecie Wszystko to biznes, lepiej było zeby Hey wygral bo dzieki temu wiecej ludzi zarobi kase na tym i juz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Walujew sprawia wrazenie zupelnie innego czlowieka...poprostu zachowal sie z klasa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Może i prawda ale mnie się wydaje , że Haey się po prostu przestraszył ruska i dlatego tak nie smiało atakował , a jak naprawdę wygladała 12 runda , naprawdę olbrzym mógł paść na dekki
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nie jestem ekspertem ale powiedzmy że Haye mógł wygrać (moim zdaniem Walujev ale dajmy na to że MÓGŁ) To teraz niech mi ktoś powie czemu 116 - 112! Co najwyżej 115-113 a walke to oglądał chyba tylko ten co dał remis;/
Lekko go przechyliło ale nawet nie można mówić o oszołomieniu bo przecież by go lał pod linami a nie mógł się dostać Powód: 12 runda
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 08.11.2009 o godz. 00:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
jak widziałem rundy od 1 do 11 to Brytyjczyk nic nie pokazał, wolny , bojażliwy, uciekający, ze trzy razy czysto uderzył, agresywności zero , on kazdą praktycznie rundę za to powinien przegrac w stosunku 115-113, oczywiście mówie o rundach 1-11 , 12 niestety najlepszej nie widziałem...
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wlasnie takie "wyniki" zniechecily mnie do kupy gowna jaka jest tzw.zawodowy boks... Tylko MMA i UFC!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() A w czwartej rundzie przeszedł lekki zawał, w szóstej rundzie wypadł mu kręg a w dziesiątej skoczyła mu gorączka ... Mam nadzieję że John Ruiz mu głowę urwie ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestem wściekły, że dałem się nabrać na oglądanie tego cyrku. Mam dość boksu na dobre pół roku.
A walk clowna Haye'a nie będę w ogóle oglądał. Wróżę temu pajacowi karierę na miarę Shannona Briggsa - podobny szpanerski styl, podobnie przekręcony wynik walki dającej mu wejście na bokserskie salony (Brigs wygrał z dziadkiem Foremanem, mimo że przez całą walkę był okładany po gębie). A boks w wadze ciężkiej sięgnął dna. Wiadomo, reżyseria zawsze była w tym sporcie. Ale żeby mistrzem świata został tchórz, który przez 11 z 12 rund ucieka przed przeciwnikiem... W tym cyrku nie może zabraknąć naszego clowna. Andrzej, wracaj koniecznie na III pojedynek z Bowem. Więcej w tym będzie doznań sportowych, niż w pojedynkach "Kosiarza" ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Problem w tym, że Wałujew miał chyba najlepszą walkę od lat. Był w miarę szybki (!!!) i miał dobrą taktykę. Więc to nie przez niego walka wyglądała tragicznie. Tragiczny w tej walce był nowy mistrz świata, który po prostu uciekał przed Wałujewem.
Ja nawet mu się specjalnie nie dziwię - też bym uciekał, problem w tym że to on odgrażał się że urwie Rosjaninowi głowę. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dokładnie tak. wyzywał Walujeva i gówno pokazał. Taki wielki kozak był a spier**** całą walkę.
Walka Gołoty z Adamkiem w porównaniu do tej to akurat była ciekawa.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A teraz jeszcze ta cipka będzie pod ochroną sędziów przez kilka walk.
Valuev się po prostu znudził, najpierw kręcili jego rywali, żeby Rusek utrzymał pas, a teraz skręcili jego, bo uznali, że mu wystarczy ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy też to zauważyliście, ale w przerwach między rundami pokazywali powtórki tylko akcji Haye'a.
To było chyba ustawione od początku do końca. Wałujew już się przejadł a teraz Haye da troszkę zarobić promotorom i tv. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Manny "Pacman" Pacquiao - Miguel Cotto - wie ktos moze, gdzie bedzie mozna zobaczyc ta walke?
http://sport.interia.pl/boks/news/w-...olarow,1395547 ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Polsat Sport Extra
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ktoś oglądał "Pacmana" ? Warto? Będzie gdzieś jakaś powtórka ?
![]() http://eurosport.yahoo.com/15112009/...ght-crown.html Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=7PqFOuUBrsI Tutaj można obejrzeć highlight'y.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogladam wlasnie runde 11 i 12, i pytam dlaczego sedzia przerwal walke
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo dostawał oklep. Walkę przerwać powinna ekipa Cotto dużo wcześniej. Zanim zaczał uciekać po ringu od Paca. Ale tego nie zrobili no i faktycznie sędzia wkroczył w dziwnym momencie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Teraz ma dojśc podobno w końcu do walki PacMana z Floydem Mayweather'em..zobaczymy czy coś z tego hitowo zapowiadającego sie pojedynku wyjdzie.
![]() eh i Andrew już niczym mnie nie zadziwi chyba..ale juz lepszym pomysłem byłby ten jego pojedynem z Bowe niż zabawa w wrestling.. ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
z Bowem to też byłby już cyrk, a nie boks, koleś od czasu tego lania, które dwukrotnie dostał od Gołoty kilkanaście lat temu stoczył trzy walki, wszystkie co prawda wygrał, ale przeciwników miał raczej niezbyt wymagających
![]() http://www.boxrec.com/list_bouts.php...1640&cat=boxer |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zgadza sie..ale to byłaby jakaś tam Walka zawsze a nie udawanie i teatrzyk taki. Choc w sumie jezeli Hatton,Mayweather czy Holyfield mogli w takie coś sie 'bawic' to i Andrew może..szczególnie że jego Małżonka wywiera mały nacisk by wziął tą fuche jednak..łatwą dośc i pienieżno dajną
![]() ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
generalnie malo mnie interesuje boks, ale siedzac sobie na w malym miasteczku na filipinach mialem 1 raz klopot ze znalezieniem taxi i zastanowilo mnie czemu zycie calkowicie zamarlo na ulicach? wszyscy ogladali swego bohatera narodowego (taki nasz malysz to ktorejs potegi), smieszne bylo jak gospodynie domowe piszczaly po celnym uderzeniu, a kilka dni po walce (a pewnie i przed) bohater reklamowal a to zupki knora a to szampon itp. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Tak irytującej walki jak dzisiejsza Kliczki i Johnsona to dawno nie widziałam ... murzyna osiągnąl co chciał, bo w****ił chyba wszystkich. Żałuję, że go Kliczko nie obił tak "raz a poządnie". Ale Ukrainiec chyba nie był dziś w formie :/
Ogólnie spodziewałam się lepszego widowiska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Alez mnie ten caly Johnson wk***wl tym gestami i minami, Na wlasnym pajacowaniu sie skonczylo. Kliczko tez byl ostro wpieniony,szkoda ze murzyna nie trafil raz a porządnie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wywiad z Andrzejem, s****iel nieźle daje po dupie:]
chyba kolumbijski katar pociekł z nosa na końcu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=f7PST...mbedded#at=262
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 15.01.2010 o godz. 21:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak by ktos nie mial co robic to na polsat sport ewentualnie IPLA leci gala z katowic
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Brawo ! ![]()