|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Podoba mi się młody Kwapisz z Piasta. Widać że bramkarze wyszkoleni w KSZO prezentują na prawdę niezły poziom, a ten Kwapisz wydaje się mieć spory talent.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kupując kogos z polskiej ligi trzeba brać naturalnie pod uwagę ewentualne wpływy z jego wytransferowania na zachód.
A jak wiadomo, Polacy nie cieszą się za dobrą opinią i wiele klubów boi się wydac większej kwoty na nich. Wszystko to pokłosie wielu zawodników którzy byli niewypałami i zrobili innym świetną markę za granicą. Dlatego ja osobiście jak miałbym do wyboru Sobiecha, albo Traore, to wybrałbym tego drugiego. Łatwiej jest wypromować obcokrajowca niż Polaka na obecną chwilę. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 09.11.2009 o godz. 23:12.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74327.8,1248708...wiadomosc.html
Gdybym był bogaty... to zrobiłbymwszystko aby go zakontraktować... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co do Glika to ja nie wiem czy on nam potrzebny kowalski obok niego się ogrywa i ja nie widzę wielkiej różnicy więc jak młody nasz wróci za darmo to po co nam drugi taki jakby cleber został u nas w sztabie szkoleniowym to mógłby nam zrobić kilku stoperów. Jak dla mnie to najważniejsze na tą chwilę jest się zwiazać z Cleberem na dłużej podpisać z nim roczny kontrakt wysłać na szkolenia trenerskie do Angli i mamy wielkiego profesjonaliste w klubie. I myślę że o takich ruchach powinniśmy myśleć. A co do Traore to jestem na tak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O tak, boki obrony Golański- Alvarez(jeśli udało by się go zakontraktować) to byłoby coś!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Również jestem za transferem Pawła do naszego klubu... to byłby strzał w 10, a na dodatek chłopak jest w formie.
Jestem ciekaw czy taki zawodnik, reprezentant swojego kraju byłby w zasięgu Wisły... http://www.transfermarkt.de/de/spiel...la/profil.html
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 11.11.2009 o godz. 13:08.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Prawde mowiac, ostatnio w polskiej lidze mniej jest transferow miedzy klubam jak kiedys.
Ogladajac Sarvasa z Polonii i Traore z Zaglebia mysle ze mogliby sie sprawdzic w Wisle. Nie sa to jacys swietni zawodnicy ale warto sprobowac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Pytanie tylko co na taką propozycję sam Golański? Czy Wisła będzie dla niego atrakcyjna pod względem sportowym |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sarvas jest bardzo dobry technicznie, tylko że bardzo nierówny. Zresztą w Polonii gra, nie ma się co dziwić. Powiem Wam, że mam takie przeczucie że ten Morretto zostanie. Tym bardziej że nie ma J. Kazimierskiego, a przy okazji jest na wolnym co jest dużym plusem.
Ostatnio edytowane przez Eleusis : 11.11.2009 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Golonka niezły, ale ciągle się sypie. No i mamy na jego pozycję Alvareza.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Koszakow, Polonia Nowy Tomyśl, II liga kuj.-pom.-wlkp, 15 kolejka i 22 gole, o 11 wiecej niz 2 w kolejnosci. Ciekawy zawodnik.
Edit. Facet ma 36 lat, falszywy alarm ![]()
Ostatnio edytowane przez JacaTS : 11.11.2009 o godz. 19:11.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dimitrij Koszakow ;] niegdyś próbował sił w Amice i w Groclinie ( dla najmłodszych kibiców - są to nazwy Lecha Pozań i Polonii Warszawa sprzed 10 lat. Co ciekawe w tym czasie w lidze grał też prawdziwy Lech Poznań - ale spadł, oraz prawdziwa Polonia Warszawa, która zdobyła mistrzostwo)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,109318,title,...wiadomosc.html
sory za off-a, ale nie wiedziałem do końca gdzie to wrzucić ![]() ciekawa wersja Mijajlovica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja już pamiętam jak Golański z konieczności grał na lewej obronie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
u mnie druzyne prowadzilby Paul Ince...obecnie prowadzi 3 ligowa druzyne w Anglii, trener bez sukcesow...i o to mi chodzi
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z czego glupio piejesz? Mam Ci przypomniec skad jest Kuba czy Nowak?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Emjot ma rację ;D nie pamiętasz tego całego Koszakowa to nie mędrkuj teraz. Nawet jak młody był to się nie nadawał
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie pamietam. Powiem wiecej, w zyciu goscia nie widzialem i nie mam o nim zielonego pojecia. Ale statystyka stoi za facetem murem, 22 gole w 15 kolejce robia wrazenie. Poza tym zdystansuj sie troche do tego tematu, bo w swojej tworczosci niewiele bardziej sie rozni od smisznych zdjec i filmikow.
Pozdrawiam ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No ale Dudu jak grał to grał bardzo dobrze, byłem bardzo zdziwiony ze sie go pozbyli. Może to taki typ zawodnika meczowego. Na treningach słabiutko, a w meczy przynajmniej przywoicie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() Co do Dudu to faktycznie, szkoda, że się go pozbyli... Ale cóż... Był Beto w końcu :| ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wracając na ziemię po temacie Golańskiego, wydaje mi się, że powinniśmy się zainteresować tym gościem:
Cytat:
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Wrobel to poziom ligowy, z takimi zawodnikami nigdy nie wydostaniemy sie z przecietnosci.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na ławę? I za siedzenie na ławie brałby ok. 300 000 euro? W takim wypadku wypadałoby sprzedać darmozjada
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bełchatów idzie na sprzedaż.Może ceny za tych zawodników nie będą tak wysokie teraz ? Ja bym sie zainteresował Coslym i Cetnarskim.Gol też by sie przydał bo Sobol ma już swoje lata
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|