|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
ustawiam go na prawej obronie.Kupiłem go za 7 milionów zł a teraz wart jest 17 milionów.Jeszcze większy interes zrobiłem z tym Masielą przyszedł za 400 tys zł (kończył mu sie kontrakt z M.Hajfa ) a wart jest 20 milionów ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy u Was też w ekstraklasie nie ma przerwy na reprezentację i muszę grać mecz ligowy w dzień meczu kadry, nie mając pół podstawowego składu?... gram na patchu.
Ostatnio edytowane przez Watts : 07.11.2009 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Lepiej napisz skad masz taka fajna skorke i jak ja zainstalowales
![]() tak w ogole to chyba lepiej poczekac na kolejnego patcha, bo gra jest nieciekawa, caly czas mam wyniki hokejowe, po 3:3, 4:3, 3:2.. Poza tym za duzo tych funkcji, wiele jest niepotrzebnych, bo zawodnicy np. nie sluchaja podpowiedzi.. Tak samo z podpowiedziami asystenta, ktore odgrywaly wieksza role w 09, teraz jest bardzo kiepsko. Jesli chodzi o taktyke to wolalem suwaki.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www7.zippyshare.com/v/54336919/file.html
Rozpakowywujesz do Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie też miałem problem, miałem grać mecz w pucharach z Lazio, a tu nie mam 3 podstawowych, bo polecieli do Afryki na repre ..
a jak u was spisuje się Szamotulski ? statystyk nie ma jakiś imponujących , lepszy niż Pawełek ? bo ściągne go chyba na drugiego bramkarza a Masilele podkradła mi Legia :( ale i tak z nią wygrałem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki Watts.
sevenheaven, u mnie Szamo baaardzo srednio w League 1. Myslalem, ze wybroni mi kilka meczow, ale poki co, po 26 meczach wybronil praktycznie jeden, gdzie zostal bohaterem spotkania. A tak poza tym, to 2 bramki na mecz srednio. Choc po czesci to wina obrony.. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Podpowiedzi sztabu szkoleniowego dotyczące tempa gry, szerokości, linii defensywnej czy formacji są bardzo pomocne. Mi nowy sposób ustalania taktyki i przypisywania zawodnikom roli bardzo się podoba. Bardzo intuicyjne rozwiązanie. Jeśli ci nie odpowiada, zawsze możesz przestawić na klasyczne suwaki i strzałki. A co do zawodników to ja widzę różnicę w zachowaniu. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@sevenheaven
Grałeś pewnie w styczniu/lutym, kiedy jest rozgrywany Puchar Narodów Afryki. Ten problem mają wszystkie kluby, bo trwają rozgrywki, a z klubu wyjeżdżają podstawowi piłkarze xP |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Watts, wrzuć jeszcze link do logopacku.
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.cmrev.com/grafika/pobierz...-Logopack.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Sprzedałem Jodłowca za 40 milionów zł więc musiałem go kimś zastąpić sprowadziłem takiego 20-sto latka :
Zapowiada sie bardzo ciekawie ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja nie miałem z tym w ogóle problemów.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wrażenia po rozegraniu pierwszego sezonu
Na plus: - pierwszy raz (a gram od FM05) wartość gracza Wisły sięgnęła 6 milionów euro NARESZCIE - obniżone statystki polskich piłkarzy, jest bardziej realistycznie - strzał w dziesiątkę z zakładkami - tryb 3d daje radę - podpowiedzi współpracowników, bo ma się wrażenie, że nie jest się samemu w tym klubie - przyjemny edytor Na minus: - konferencje prasowe NUDNE i MONOTONNE - Odra, Cracovia i Korona są w czołówce tabeli, a to niezbyt realistyczne Wniosek: Miałem zamiar tylko sprawdzić jak wygląda FM2010 i szybko wrócić do świetnego FM2009, ale FM2010 mnie wciągnął i tutaj zakotwiczę na najbliższy rok. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
do dupy jest to że Fm z płytką chodzi.. jakbym zainstalował przez steama to też by płytka potrzebna była?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zrób sobie obraz płyty i podepnij do wirtualnego dysku. Ja tak mam i zero problemów z płytką.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak instalujesz przez steama nie potrzebna Ci jest płytka.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie Daroo83,ja tak zainstalowałem 09 i nie muszę używać płytki
A też przyznam że od nowości muliła w napędzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To może spróbowalibyśmy zagrać razem przez sieć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeśli FM09 mi ledwo idze na kompie to jest sens instalować FM10?
Dużo wyższe sa wymagania ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie a ile krajow i lig wybieraliscie przed rozpoczeciem sezonu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja gram na średniej bazie 10 krajów i 17 lig i nic mi nie zamula, ale to zależy od kompa.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
26 lig z 22 krajów na małej bazie. Gra działa płynnie, a kompa wcale takiego nowego to nie mam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja to w ogóle widze hardcor jestem ..
gram 1 ligę ( ekstraklase ) na małej bazie ale więcej po moim kompie się nie spodziewam ![]() dobrze, że tryb 2d chociaż chodzi hehe ps. Brożek i Mały u mnie już warci po 5.75 miliona euro, mimo, że wcale dobrze nie grają, mały prawie wcale nie gra ![]() wie ktoś może co daje wymiana murawy ? czy to tylko tak dla picu ? mam dziwny problem albo powazny bug .. w czasie ligii już ściągnalem 3 graczyz wolnego transfery i w ogóle nie mogą grać .. mija 6 kolejka kolejna, a oni są nie dostępni .. też tak macie ? świetny zawodnik jest dostępny za free i mały kontrakt ;o Yakubu , imienia nie pamiętam, wiele lat grał w Vitesse, dość młody 26 lat chyba, obrońca bądź defensywny pomocnik
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 08.11.2009 o godz. 14:01.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja wybralem 10 krajow
i zastanawiam sie kim grac ... czy Wiselka jak to zawsze robilem jak pierwszy raz odpalalem FM-a czy kims slabszym i tworzyc pomalu zespol ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Poleca ktoś jakiś zespół z innej ligi?, bo gram Wisełką czwarty sezon i już trochę nuda.......
Jak ktoś zaczyna dopier grę to polecam na bramkę - Silviu Lunga z Rumunii na pomoc Rodneya Sneijdera no i Sergeya Krivetsa. Ten ostatni piłkarz to jak na naszą ligę geniusz.Wszystkich można ściągnąć już w pierwszym sezonie. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najwięcej osób bierze Leeds United. Polecam również ten zespół, gdyż dla początkujących jest to dobry team.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A dla troszke mniej poczatkujacych polecam Swindon Town. 9mln € długu na dobry poczatek, praktycznie brak gwiazd i 50tys. € na transfery. I wielkie emocje!
![]() |
|
|