|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Panowie polecicie jakąś fajną drużyne z 3 lub 4 ligi Hiszpańskiej albo Angielskiej ?
.Bo gra Wisełką już mi sie znudziła...![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Leeds United
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś herby do premiership, bo w tych co ja mam brakuje Wolverhampton i Burnley ?
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
włączam mecz i widze jakieś rozmazane paski zamiast piłkarzy
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://www.sortitoutsi.net/ tutaj można znaleźć niemalże wszystko do upiększenia FMa. W prawym górnym rogu trzeba tylko wybrać odpowiednia wersje gry.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie przesadzili w nowym w FM 2010 z nawigacja meczu. Jest tyle dostepnych opcji dotyczacych stylu gry i postawy na boisku ,ze tak naprawde trudno sie juz w tym polapac jak ustawic druzyne i indywiudalne zadania dla pilkarzy. Ktos moze powiedziec im wiecej opcji tym lepiej ,ale dla mnie to jest troche groch z kapusta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
AS82 zgodze sie z Toba. Ja jak na poczatku wlaczyłem FM10 i wziałem sie za ustawianie taktyki to juz mialem zaczac szukac jakiejs gotowej taktyki w necie bo tyle tego bylo do rozkminienia ze az sie przerazilem. Postanowilem jednak sam ulozyc taktyki no i jakos sie gra
![]() Mnie zaskakuja ceny zawodnikow. Taki Brozek 29 mln zł w Wisle grajac a Kuba w Bundeslidze 26 mln hehe niezle. U mnie najdrozszy Polak to wlasnie Paweł. Szybko tez podskoczyly ceny za Marcelo, Jirsaka. W sumie to tak wlasnie powinno byc skoro klub awansował do LM to i ceny musza isc w gore mocno zas z drugiej strony czlowiek czuje sie z tym nieswojo bo w poprzednich wersjach tak duzo moi pilkarze w Wisle nie kosztowali ) Ogolnie byla taka zasada. Miałem super pilkarza i kosztowal w Wisle powieedzmy 15 mln zł, przechodzil do ligi np hiszpanskiej i nagle wartosc szybko rosla, moze postanowiono w nowym FMie zrobic tak ze nawet w polskiej lidze pilkarz moze kosztowac krocie- oby bo w sumie racja skoro klub gra w pucharach a pilkarze maja wysokie oceny w meczach.![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ufff panowie naprawiłem
Tylko_Wisła! w Lotka Wisła wygrała czy co? skąd tyle hajsu o.O
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 06.11.2009 o godz. 19:32.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprowadziłem do Wisły brazylijskiego ofensywnego pomocnika/napastnika .Scaut przekonywał mnie że jest świetny. Dałem za nie go ...52 miliony (mój budżet to 80 milionów)i chyba żałuje , może mnie jeszcze zadziwi kto wie
Edit : zaraz podam to nazwisko musze sprawdzić Brylant : Kilka sukcesów między narodowych i troche sie uzbierało ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 06.11.2009 o godz. 22:13.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
No chyba że to tajemnica |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nazywa sie Neymar jego staty pod spodem :
http://www.voila.pl/475/xqpik/index.php?get=1&f=1 Wiem , wiem pisze że nie jestem zadowolony a w lidze ma 1 meczu 1 bramke ale oglądałem ten mecz i zmarnował z 5 bardzo dobrych sytuacji. ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wypożycz go do jakiegoś słabego zespołu niech się ob gra sezon i niech wraca ;D najlepiej wypożycz go 1 Ligi Polskiej
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie miał ktoś sytucje w sezonie że grał mecza w rundzie rewanżowej z poczatkiem grudnia a kolejnego grał z końcem lutego
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
edit: Moje Millwall zajęło 6. miejsce w CC League 1 na koniec sezonu. Miejsce wyrwane, nomen omen, lwu z paszczy. Miejsce w Championship zapewnione w 111. minucie finału z Leeds.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 06.11.2009 o godz. 23:19.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Lepiej aby zawodnicy grali w U-21 Wisły czy np. wypożyczyć kogoś do Znicza Pruszków
Jakie cechy powinien posiadać dobry scaut
Ostatnio edytowane przez kadziolek1906 : 06.11.2009 o godz. 23:46.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczace instalacji.
Mianowicie, po sciagnieciu FM'a i zainstalowaniu STEAMA wyskakuje mi okienko zeby wpisac kod produkcyjny. Skad go wziac ? ![]() Wielkie Derby Krakowa
- są częścią polskiej piłki, a w ich losach, niczym w lustrze, odbija się historia Polski. Przetrwały zabory i dwie wojny światowe. Nie udało się ich zniszczyć nawet Adolfowi Hitlerowi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jezeli nie bedziesz instalował przez steama to nie trzeba będzie mieć kodu ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ok, dzieki wielkie
![]() ![]() Wielkie Derby Krakowa
- są częścią polskiej piłki, a w ich losach, niczym w lustrze, odbija się historia Polski. Przetrwały zabory i dwie wojny światowe. Nie udało się ich zniszczyć nawet Adolfowi Hitlerowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Prawy i Lewy obrońca by mi sie przydał. Jakieś propozycje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam problem po zainstalowaniu FM10 jak chce włączyć grę wyskakuje mi że nie ma pliku " d3dx9_41.dll. "
nie wiecie czym jest to spowodowane i jak można się pozbyć tego problemu ? Pierwsza moja myśl to to że wystarczy zainstalować DirectX no ale wole się upewnić czy dobrze myślę ;-P ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do Wisły
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 07.11.2009 o godz. 10:16.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
wpisz nazwę tego pliku w wyszukiwarce i go ścięgnij poprostu i wklej do katalogu z grą |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Dzięki za chęć pomocy ;-) Teraz Tylko Spolszczenie i Gramy... ;-P ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
jakiego polecacie bramkarza do Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sukcesy w I sezonie:
- Mistrzostwo kraju (22 - 7 - 1) 73 pkt - Superpuchar kraju Mój skład przed rozpoczęciem II sezonu: | Wyb | Inf | Nazwisko| Pozycja | Kraj | Wzrost | Waga | Wiek | Wartość | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | R1 | | | Grzegorz Szamotulski | BR | | POL | 189 cm | 90 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | BR | | | Mariusz Pawelek | BR | | POL | 185 cm | 81 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | OŚ | | ŻK | Arkadiusz Glowacki | LB, O Ś | | POL | 186 cm | 82 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | R2 | | | Peter Singlar | O PL, WO P | | SVK | 183 cm | 82 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | PP | | | Andraz Kirm | O P, WO PL, P PLŚ | | SVN | 183 cm | 70 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | OL | | | Junior Enrique Díaz | O LŚ, DP, P LŚ | | CRC | 181 cm | 75 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | - | | Ktz | Mariusz Jop | O Ś | | POL | 185 cm | 78 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | OŚ | | | Marcelo | O Ś | | BRA | 190 cm | 79 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | OP | | | Ivan Bandalovski | O/WO P | | BUL | 179 cm | 73 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | - | | Ktz | Piotr Brozek | O/OP L | | POL | 178 cm | 74 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | PŚ | | | Radoslaw Sobolewski | DP, P Ś | | POL | 182 cm | 78 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | - | | NR | Janusz Gol | DP, P Ś | | POL | 182 cm | 76 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | PL | | | Patryk Malecki | OP PL | | POL | 170 cm | 69 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | R7 | | | Wojciech Lobodzinski | OP PŚ, N Ś | | POL | 188 cm | 82 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | R6 | | Int | Rafal Boguski | OP PL, N | | POL | 173 cm | 70 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | R4 | | | Piotr Cwielong | OP L, N | | POL | 172 cm | 67 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | R5 | | | Lukasz Gargula | OP Ś | | POL | 177 cm | 70 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | OPŚ | | | Tomas Jirsak | OP Ś | | CZE | 172 cm | 64 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | PŚ | | | Semir Stilic | OP Ś | | BIH | 183 cm | 75 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | N | | | Dejan Lekic | N Ś | | SRB | 193 cm | 80 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | - | | Ktz | Pawel Brozek | N | | POL | 178 cm | 69 kg | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | | | | | | | | | | | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@Tylko_Wisła!
Brighton w angielskiej, albo Las Palmas w hiszpańskiej Mają fajne stadiony, niezłe składy, można pograć. Ja będę grał Palemkami po wyjściu kolejnych patchów. Grałem teraz Wisła (Mistrzostwo, dwa superpuchary, grupowa LM z której potem do 1/4 LE się dostałem) ale odpalę sobie nową grę jakimś Realem, czy Barcą, bo źli mnie wygrywanie 5:0 na wyjeździe z Legią i w takim samym ustawieniu przegrywanie po 30 minutach 0:5 ze Śląskiem...
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 06.06.2011 o godz. 13:48.
|
|
|