|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kopacze i trener napluli nam w twarz. I niech się Guli nie denerwuje bo to nie ostatni raz kiedy zamiast dopingować musimy szukać chusteczek... :(
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przykro mówić, ale to co nasi dziś zagrali to jest totalne dno. Występ Diaza poniżej krytyki. Porażka tym bardziej bolesna, że Legia zagrała jeszcze większe dno. W ogóle graliśmy bez ładu, zabrakło moim zdaniem lidera
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Hej
Proszę na priv kogoś kumatego w sprawach odzyskiwania zagubionych na sektorze w sosnowcu ![]()
Płaszów stary wierny Wisle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tak jak myślałem... zagraliśmy na stojąco. W stylu Andrew Goloty... czyli lekceważąc przeciwnika i kibiców. Może Legia nas nie sprała jak Adamek sprał Anderw ale w sumie możemy dziękować, że było tylko 0:1 bo do już do przerwy mogło być 0:2/0:3
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
chyba jednak Ty inny mecz oglądałeś...
bo ja mam podobne zdanie jak kolega thechris... niestety...żal dupe ściśka jak się ogląda naszych kopaczy...i to w tak słabej lidze.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Bo widzisz, niektorzy z nas mają całkiem dobrą pamięc i pamietają np to http://www.youtube.com/watch?v=bVzx-XjXvrY (nie mowiac juz o czasach najnowszych i meczu z Austrią). A tak w ogole to sie nie przejmujcie. Tzn sam jestem zaskoczony nasza wygraną (12 lat czekania na wyjazdowe zwyciestwo z Wami to sporo, chociaz przez to, ze mecz byl w Sosno to mimo wszystko to nie bylo to), ale zdaje sobie sprawe, ze rownie dobrze Wy mogliscie wygrac 1-0, a poza tym my jeszcze pewnie przegramy z Bełchatowem czy cos i wszystko wroci do normy z ostatnich paru lat (z wyjątkami) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
W srodku pola praktycznie nie istnielismy-gdy zobaczylem Mauro i Juniora w wyjsciowej jedenastce - myslalem,ze to jakies zarty.Pawelek mogl odpoczac jeszcze jeden mecz-choc po prawdzie myslalem ,ze Cebanu prezentuje sie lepiej.Mam nadzieje , ze po odejsciu Kazimierskiego w koncu znajda jakiegos dobrego bramkarza.Wracam do kufla - komorka wylaczona , nie mam ochoty z nikim gadac...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
w sumie to mysle, ze popadamy w panike... Wisełka dalej jest liderem, ma przewage 4 punktów i mecz z Legia mysle, ze mozemy potraktowac w kategoriach wypadku przy pracy (przecież wszystkiego wygrac sie nie da, poza tym legła miała cholernie duzo szczęscia) Atmosfera na forum co najmniej jakbyśmy spadli z Ekstraklasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jest tylko jedna możliwość, która mogłaby zmienić lekceważący regres Wisły. Absolutnie nie są to kibice. Ani trener cudotwórca. Są to piłkarze a przede wszystkim możliwością tą jest Cupiał. W Legii i Amice zapowiedziano rewolucje kadrowe, jeśli kluby odpadną z walki o mistrza. W obydwu klubach postraszono trenerów i całe sztaby. Zapowiedziano czystki i zakupy piłkarzy lepszych. Legia zapowiedziała zimą ostre transfery a Walter to potwierdził, podobnie jak Rutkowski. Piłkarze przynajmniej zaczęli chcieć biegać. A w Wiśle Cupiał zapowiedział podwyżkę i przedłużenie Skorży a piłkarze wiedzą co to znaczy. Skorża będzie bez kasy na transfery i dlatego skromna w porównaniu do zakupu piłkarzy inwestycja w cudotwórcę, będzie jedyną, bo Wisły nie stać nawet na wysokie kontrakty dla sensownych darmowych piłkarzy. Czekać się będzie do lata na darmowego Nowaka, o ile starczy na jego pensje a ten nie dołączy do szacownego grona przyszłych i obecnych Wiślackich rekonwalescentów. Małecki skasował podwyżkę i przestał grać a nawet biegać i jest kolejnym identycznym przykładem bezmocy naszego klubu. Reszta kunktatorskich piłkarzy, nie mając konkurencji i wiedząc o jej nienadejściu z powodu biedy, jedzie po najmniejszej lini wysiłku oraz konsumuje wysokie pieniążki bezwstydnie i bez pardonu dla Wisły. A Skorża aby ograć kluby o wielokrotnie mniejszych budżetach, będzie prosił piłkarzy o zaangażowanie, kolejną metodą poszukiwania profesjonalizmu w jakiś nowych, integracyjnych miejscach rozrywkowych typu Cyrk na kólkach. Ot cała historia. Żadne tam inne tłumaczenia. Wystarczyłaby tylko prawdziwa konkurencja i świadomość nieuniknięcia drzwi za lekceważenie wszystkich i wszystkiego a Levadia, Legia i Amica z Wisłą nie miałyby czego szukać. A tak Legia już jest za rogiem a wiosną znacznie wzmocniona, prawdopodobnie nas wyprzedzi i być może Amica także, bo u nas transferami będą powracający po ciężkich kontuzjach piłkarze, którzy może formę odzyskają w kolejnym sezonie albo i w ogóle a w razie kontuzji jedynego gracza na danej pozycji, zastępuje ktoś z innej pozycji boiskowej .
Kpina z klubu w wydaniu Cupiała, szukającego co rok LM i jednocześnie napastnika od czasu duetu Żuraw/Franek i kpina z klubu w wykonaniu piłkarzy nie do ruszenia z powodu braku zastępców, gdyż zamiast wzmocnień, Skorża transferował osłabienia i nadal zapowiada polskie nazwiska. Ps. EUREKA. Jest progres we wnioskach. Łobodziński w liczbie mnogiej doszedł wreszcie po tylu latach do wniosku, że trzeba się zabrać do pracy. Wkraczają do akcji Garguła i Boguski i trzeba się zabrać do roboty. Zrozumiał to nawet Małecki, który i tak jeszcze za dużo nie musi, bo znowu będzie miał za konkurenta Wojtka albo Pepe, których może rzeskoczyć na pół gwizdka wysiłku. Jakież to wszystko strasznie profesjonalne, pod warunkiem, że ambicji starczy na zawsze. Jeszcze Brożki nie mają konkurentów i dlatego poprawy póki co nie przewidują. Jopa i Ćwielonga już chyba nic nie rusza.
Ostatnio edytowane przez kot : 07.11.2009 o godz. 05:04.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ostatni dobry mecz w wykonaniu Wisły to mecz z Zagłebiem a pozniej .....bez komentarza
Probuje sie dopatrzec jakiejs mysli taktycznej trenera i co widze kopnij i biegnij ,wybij,wrzuc w pole karne hmm.. taki system gry moze zaproponowac kazdy nie tylko brany pod uwage trener dla reprezentacji szukam dalej czegos bardziej nowatorskiego oryginalnego ..no jest!! po 1.przy zucie roznym ,wolnym grac na Marcelo zawsze za kazdym razem do upadlego po 2.przy pilce jest Brozek zgrywa do Małeckiego ten oddaje lub na odwrot po 3.wygrywamy przegrywamy remisujemy trza zaskoczyc przeciwnika wprowadzic nowe sily musi zejsc Łobo wejdzie ...tak..Ćwieląg a jak gra Ćwieląg to co a ile osob bylo pewnych ze na ostatnie 10-15 min wejdzie Gargula (to tak poza tematem)po 4.dosc oryginalne Kirm moze zmienic sie pozycja z Łobo po 5 .najlepsze czekamy na pilke; uciekajac robiac ruch ryzykujemy ze przeciwnik to rozszyfruje a tak stojac w miejscu rywal nic nie wie UWAGA KONIEC TAKTYKI!!kurcze o co chodzi czy pan Skorża jest tak slabym trenerem ,nie ma jaj ,boi sie podjac radykalnych decyzji ,a moze to jest jego taktyka wkoncu mamy mistrza jestesmy liderem wiec nie ma sie o co marwic!! co tam porazka z Lechem z Legia czy "porazka" z Polania Bytom brak ambicji ,zaangazowania w meczu jestesmy liderem to wlasnie takie Poznanie czy Wa-wy POWINNY POZBYC SIE TRENEROW!! no o co wam chodzi !! a po co sie wysilac mamy lidera wiec morda w kubel pospolity kibicu ja Patryk M.jestem gwiazda dostalem podwyzke za swoje osiagniecia juz mam pewna pensje ..sci tysiecy to nie bede sie staral bo jeszcze zlapie kontuzje ja Pawel B.moglem odesjcs do angli ale zostalem dla was wiec sie cieszccie... ja Mauro C. halo to ja pamietacie mauuoooo maurro canttttooro ..no co to juz za malo ja Mariusz J. moze ktos kojarzy no moze chociaz J..nie nikt ![]() ja Łobodziński W ja tu przyszedlem jako gwiazda w kontracie nie mam zapisu "dac z siebie wszystko" ja Pawełek M.nie mam sobie nic do zarzucenia kibice sa niesprawiedliwi ja junior D...sory jego nie rozumiem ![]() itd.... a o co ci chodzi kibicu czego od nas zadasz teraz od siebie Wisła moze przegrac kazdy mecz to jest sport zawsze bede jej kibicowal czy bedzie mistrzem czy bedzie grac w 2 lidze czy nawet sprzeda mecz jak to mialo miejsce parenascie lat temu BOL W SERCU POZOSTANIE !! ale zawsze bede jej kibicowal !!! no wiec co z tym trenerem zwolnic czy zostyawic a wypir...w uj !! nie czekajcie moze "ladne jaja" w nastepnym meczu da pograc temu leszczakowi wiecej niz 30 sek i gwarantuje wam ze za huja nie zagra gorzej niz JOP!!!!ale panie batix zle to widzisz przeciez polski futbol jest ok. patrz na repre chocby to jest nasz wyznacznik !! ....chm no patrze ...a co wy przeciez nie jest zle -chyba- to ze nie awansowalismy to jest wina (wpisz co chcesz) a kto nas wyprzedza w rankingu panstw ? burkina faso w Pzpn -ie grzesiu nie widzi problemu -to czemu my go widzimy jesli go widzisz jestes hooliganem bo w meczu w kielcach zachowales sie gorzej niz kibic gospodarzy i przez 2 mecze posiedziszw domu i zlego zlowa na swoj zwiazek nie powiesz !! a moglo byc gorzej ![]() !!!!!! no i kuzwa mieszasz repre z rozgrywkami ligowymi haha nie wiesz o czym piszesz przeskakujesz z tematu na temat sory masz racje zeczywiscie za duzo wypilem sorki wszystkim jak wytrzezwieje pokasuje swoje glupoty nie dawajcie bana mody kto by probowal porownywac poziom ligi do repry a wlasciwie co ma do do tego mecz :RUNDY" EKSTRAKLASY hit pol sezonu ..ze co byl na tym meczu Smuda ? po co ? panie franek wiem ze chciales dobrze cala polska tak chce ale lepiej jechacc do niemiec kleknac podnies rece i prosic ....panie benischs masz pan polskie korzenie pozniej powtorzyc panie aquafreska prosze ...prosze!!! a czemu to pisze oni sa gowno lepsi od naszysz moze i nawet gorsi technicznie ale maja trenerow i motyatorow ktorzy potrafia ich zmotywowac .......nac w stol
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.11.2009 o godz. 15:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Oglądałem mecz w C+ z tego co widziałem to nasi piłkarze po meczu nie podeszli do kibiców ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeden z gorszych meczów obecnego sezonu, na jakim mialem okazje być.
DNO DNO DNO Tam jest nasze miejsce... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nic nowego nie napisze - D-N-O. zagrali jak ostatnie c..y. wiekszosc stala na boisku jak krowki i czekala chyba az ich wydoja.
jedyni ktorym chcialo sie grac to Marcelo (najlepszy w calym meczu), Alvarez, nawet Kirm i Irsak. Malecki (!!!) Brozek, Diaz - szkoda slow. ten zespol nie ma jaj. teraz najbardziej by pasowala akcja, jak na Gorniku w zeszlym sezonie. nawet tekst z koszulek pasuje.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 07.11.2009 o godz. 07:55.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a bedac Cupialem powiedzialbym :
cytuje: panowie k..a k..a k.....a k....a mac!!! co wy od k X4 robimy tak !! kazdy z was ma od dzis podstawe wyplaty czyli 1276 brutto miesiecznie chcecie wiecej!!to jedziecie premie za zaangazowanie x zlotych za zwyciestwo x j.w za zwyciestwo po walce niech biora to co teraz maja w kontakcie za remis po walce x kuzw |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mnie boli, że ci ludzie nie walczą. Z boku było widać, że walczą tylko Marcelo, Alvarez, Jirsak i Kirm. Jopa tak się nie czepiajcie, odwalił padakę przy akcji z Chinyamą, ale w sumie zagrał solidnie. Przez niego nie przegraliśmy.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a co do obcokrajowcow to oni teraz tworza trzon Wisły |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Małecki pokazał, że w trudnych meczach o stawkę jest prawdziwym Wiślackim bohaterem i za Białą Gwiazdę dałby się pokroić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piłkarze powinni sponsorować kibicom bilety na derby z Cracovią. Tylko te pazerne gwiazdeczki nawet złotówki od siebie nie dadzą.... Co taki Cupiał sobie pomyśli: Płace im wielkie pieniądze jak na polskie warunki, a oni nie walczą i nie potrafią wymienić 3 podań. W polskiej lidze tylko kontrakty motywacyjne muszą być. Na zachodzie dają gwarantowane, ale tam grają zawodowcy.
Ostatnio edytowane przez Peroslaw88 : 07.11.2009 o godz. 08:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ja widzialem to tak Małecki pokazal ze jak zarabial 5-6 tys to mu zalezalo ale na podwyzce i odkad dostal ta kase (i z calym szacunkiem dla niego jak pbiegal do kibicow i utozsamial sie z Wisła) to teraz zrobil sie gwiazda i jak standardowy polski pilkarz pop...dalszy rozwoj no i po co
Ostatnio edytowane przez batix : 07.11.2009 o godz. 08:36.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Napiszę to co kolega napisał wyżej. Serce w ten mecz włożyli tylko MARCELO, który dla mnie był najlepszy na boisku, Kirm, Alvarez i po przerwie Jirsak.
Nie mówię że reszta zawodników przeszłą obok meczu, po prostu chciało im się trochę mniej. Co godne podkreślania nie chciało się niestety żadnemu Polakowi. Z całym szacunkiem dla Pawła ale nie zasłużył na noszenie opaski kapitańskiej. Jeśli ktoś ją powinien nosić w następnych meczach to Marcelo.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.11.2009 o godz. 08:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Powiem tak: jak by połowa ludzi z tego forum wykonywała by swoją pracę tak jak nasi ''piłkarze'' to dawno bylibyśmy na bezrobociu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak jak wyzej najlepszy wystep na boisku zaliczyli Marcelo i Alvarez.
A co do Maleckiego to wystep ponizej krytyki.. Zamiast skupiac sie na dawaniu wywiadow do kazdej gazety i lansowaniu sie, powinien skoncentrowac sie na pilce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez Sobolewskiego i Głowackiego ta drużyna nie ma jaj. Sam Marcelo to za mało...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Małecki,Łobo,Jop do końca rundy na ławę,a za nich Leszczak,Ćwielong,Garguła. Abstrahując od żenującego poziomu meczu i naszych pseudogwiazdek muszę powiedzieć,że było parę klasyków,a zwłaszcza jeden-Łobo miał wiele fatalnych dośrodkowań,ale wczorajsze z około 50 minuty nawet mnie zszokowało. Nie wiem jak to wyglądało z trybuny w Sosnowcu,ale w tv to naprawdę była tragedia.Takiego dośrodkowania jeszcze nie widaziałem,Pablo przy Wojtku to mistrz-poważnie. Do klasyków zaliczam również setkę Małeckiego (drugi mecz po Lechu kiedy to nasz pyskaty gwiazdorek gra żenującą padakę) i występ Jopa (ach te próby długiego podania do Łobodzińskiego) Parodia i zje... noc przez ten nasz występ. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jestem jednoczesnie strasznie rozczarowany samym meczem jak wkurzony gra Wislakow. Przegralismy jak dotad wszystkie wazne mecze w tym sezonie. W tym roku zostaly juz tylko derby Sosnowca do wygrania.
Sam mecz byl chyba okropny do ogladania dla kibicow innych druzyn niz Wisla i Legia. Wisła przegrala mecz bo zagrala statycznie (szczegolnie w pierwszej polowie) gdzie nikt nie probowal szukac pozycji i byc aktywnym tylko wszyscy czekali a Legia skutecznie blokowala i skrzydla i srodek pola. Z braku ruchu nie bylo gry i byly straty i balony do gory bo nie bylo do kogo pilki podac. Ja mam najwieszke pretensje do Skorzy i do pilkarzy o to, ze widzac jak sprawa wyglada nie probowali wlasciwie zmienic gry tylko dalej walili glowa w mur. Co prawda wszedl Jirsak ale obraz gry sie nie zmienil za bardzo. Dopiero jak sie Legia cofnela pod koniec meczu to Wislacy byli w stanie wymienic pare podac po ziemii ale i tak akcja sie konczyla najczesciej strata bo bledzie technicznym albo taktycznym (czytaj: reszcie nie chcialo sie biegac i wychodzic na pozycje). Diaz znow straty takie robil ze glowa bolala, Cantoro powolny, skrzydlowi grali tylko chwilami albo wcale. Najgorszy ba boisku Jop i "reprezentant" Małecki. To juz chyba Clebera mozna by podpisac do konca sezonu, nie wierze ze bedzie gral gorzej niz Jop. Brozek po raz kolejny nic nie zrobil ale to tez efekt fatalnej gry drugiej linii. W skrocie porazka zasluzona niestety. Najlepsi na boisku Marcelo i Astiz, potem dlugo nic. Nie widzialem w grze Wisly wczoraj zadnych schematow, ktore Skorza niby cwiczy od 3 lat. Nie bylo pojedynkow 1 na 1, nie bylo celnych dosrodkowan, za to czasem okropne bledy indywidualne. Jesli sile Wisly maja weryfikowac mecze z silnymi rywalami to ja nie widze postepu zadnego. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No cóż, wielki hit, wielki kit.
Wygląda na to że Legia ma intrygującą taktykę: postarać się by przeciwnik (w tym wypadku Wisła) dostosował się poziomem do ich nędznej gry. Zwróćcie uwagę, jak Wisła grała wczoraj i jak z Lechem. Tam mieliście dużo fajnych sytuacji, mecz był żywy i ciekawy. Wczoraj natomiast Legia swoją wybijanką i kopaniną całkowicie zniszczyła Wiśle psychikę ![]() No ale cóż widać, na lepszych to działa. Dla mnie zawodnik meczu to ewidentnie Astiz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
no ochłonąłem troche, ale takie dna to nie widziałem od bardzo dawna. Pozostaje pogratulować Legii, która była zdecydowanie bardziej zdeterminowana i było to widać na boisku. Ja nie wiem czy nie lepiej budować zespół na obcokrajowcach tak jak np. Arsenal, bo na Polskich gwiazdorkach daleko nie ujedziemy. A i jeśli Skorża wyciąga jakieś wnioski to Małecki zawedruje na Derbach na ławke
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pawełek - 4 - jeden kiks - jedna bramka
Alvarez - 7 - nareszcie włącza się do akcji ofensywnych, walczy w ataku i odbiorze, oby go wykupili Jop - 4 - żałosny kiks tego obrońcy i kilka mniejszych głupich błędów, szkoda, że nie ma go kim zastąpić... Marcelo - 8 - na tego zawodnika czekają już kluby w najlepszych ligach Piotrek Brożek - 4 - błędy w ustawieniu, przez co straciliśmy bramkę i bardziej przeszkadzał niż pomagał Łobodziński - 5 - na początku grał świetnie, dobre podanie do Brożka i kilka fajnych akcji, ale szybko wrócił do swojego nędznego poziomu Cantoro - 3 - temu panu już dziękujemy Diaz - 4 - jedno fajne podanie, niech wraca lepiej na lewą obronę Kirm - 6 - ambitnie, ale nic wielkiego nie pokazał Małecki - 1 - zmarnował setkę, a jego całą grę można określić jako "nędzę" Paweł Brożek - 4 - bez formy, jaki kapitan taki zespół Jirsak - 6 - dobra zmiana, trochę powalczył, ale za mało, cóż - taki charakter... Ćwielong - 3 - niewidoczny, nic nie pokazał, słaba zmiana Garguła - za krótko - czekamy na wiosnę... Skorża - 2 - nic mu dzisiaj nie wyszło, przestraszył się słabego rywala, a motywator to z niego żaden, plus za ciekawą koncepcję ułożenia drużyny |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
oglądam powtórkę tej padaki na c+, na temat gry nie ma co się wypowiadać (jedyne pochwały dla MArcelo, reszta daleko w tyle)
chciałem tylko zaznaczyć, że KAZIMIERZ WĘGRZYN to największa prostaczyna sprzedajna jaka grała w naszym klubie! Tyle niechęcie płynie z jego paszczeny, że nie da się tego słuchać "aj mógł dograć ..., teraz świetnie AStiz,świetnie", takiego anty wiślackiego komentarza nie było od dawna, zawsze szuka byle pretekstu aby pojechać po nas Szymek widać, że ma sentyment i zawsze ciepło wypowiada się, a Węgrzyn przeszedł pranie mózgu u starozakonnych. Węgrzyn zero szacunku dla ciebie, nigdy nie byłeś godny noszenia koszulki z białą gwiazdą na piersi, jak to czytasz, to wiedz o tym, że wielu kibiców w myślach pluje na ciebie.
Ostatnio edytowane przez lucekj : 07.11.2009 o godz. 10:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Meilismy Sarnata i Marka Zająca mamy Pawełka i Jopa i wielkie gówno! A reszta zero zaangażowania i jeszcze te przyjecia pilki na 2 m noz qrwa zenada! Legia nie lepiej coraz gorzej w tej lidze...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|