|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Przypomnę słowa Skorży z wczoraj: "Cała drużyna jest w formie"....
Nam potrzeba trenera pokroju Petrescu, a nie ****usia (inaczej nie można nazwać). Kto nie chce zapier.... to transfer do Odry... Opole... ![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wstyd przegrać u siebie z tak grającą Legią!! Oni nawet już nie chcieli nas dobijać, tylko się kurczowo tego 1:0 trzymali. W ogóle mecz bardzo słaby. Najgorsze, że o ile dawniej stwarzaliśmy po 20 sytuacji ale skuteczność bywała zerowa, to teraz nawet sytuacji nie ma.
Brakuje w drużynie graczy z jajami: Sobola i Głowy, a także kreatywnego Boguskiego. Bez nich gramy samymi schematami. Żal mi Małego, uderzyła mu sodówa do głowy, trochę przygwiazdorzył i teraz mu kompletnie nie idzie. Liczę jednak, że się pozbiera. Przegraliśmy z Lechem i Legią a to kibica najbardziej boli. Ale trzeba grać dalej, mistrzostwo to mistrzostwo nawet jeśli się je zdobywa wygrywając tylko z ogórami... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja jestem dużym zwolennikiem Skorzy, ale po tym meczu niech się zastanowi co zrobić z tą drużyną, przegrywamy prawie każdy mecz z Lechem od dłuższego czasu, teraz jeszcze u siebie z Legią z którą w lidze u siebie nie przegraliśmy od sam nie wiem kiedy (co prawda Sosnowiec to nie Kraków i Reymonta, ale jednak u jesteśmy gospodarzem). Coś z tym trzeba zrobić, mistrza pewnie i tak zdobędziemy przez wygrywanie z ogórkami, ale później co? Znów Levadia?...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Brawo dla naszych pseudo gwiazdek za przechodzenie meczu.
Brawa dla Małeckiego za nie trafnie do pustej bramki. Moja mama nie potrafiłaby tego nie trafić, a Małecki potrafił. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mamy druzyne ktora jak straci pierwsza gola z lepszym zespolem to wiadomo juz ze przegraja!!! Technika zero kazde przyjecie pilki to porazka podskakuje pod brode zero akcji z wieksza liczba podan niz 4 brak ambiji trener bez jaj( nie mowie ze slaby ale cykor jakich malo w polsce) boi sie wpuszczac mlodych zawodnikow a co do tych gwiazdeczek to H*J IM W D*PE!!! WISLA TO MY!!! WISLA TO MY!!!
![]()
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trener trenerem ale zauważcie że, niektórzy piłkarze niezasługują aby reprezentować nasze barwy.Junior Diaz kolejny fatalny mecz zdecydowanie wole już polskeigo koapcza w jego miejsce.Patryk małecki chyab musi na ławke pójśc bo coś z nim nie tak.A pan Jop to już sami wiecie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wnioski po tym meczu sa proste. Skorża nic sie nie nauczył na podstawie przegranych meczach w pucharach . wystawienie w pierwszej połowie dwoch def. pomocników to był bład . Jedynym usprawiedliwieniem trenera to to ze ma waska kadre jesli Cupiał mysli ze z kadra 16 piłkarzy zdobedziemy MP to sie myli . wiem ze teraz jest ciezko z budzetem ale trzeba sie pozbyc w zimie szrotów typu Jop , Cwielong i Cantoro i sprowadzic solidnych graczy o przepraszam zapomniałem o Łobodzinskim .Małecki zagrał słabo ale on jest usprawiedliwiony po czesci poniewaz ciagnoł gre Wisły przez wiele spotkan pomimo małego doswiadczenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Skorża kolejny raz przegrał "prestiżowy mecz"
trzeba sie zastanowić co dalej czy go zostawić?czy mu podziękować. on już za dużo stracił szans;/ a te miernoty ktore uwazaja sie za pilkarzy i zawodowcow powinno sumiennie trenowac trenowac i jeszcze raz trenowac! a nie opierdalac i ciagnac swoja kariere na łatce "talent" wiekszosc z naszej druzyny nie da rady zagranica. Marcelo ma szanse na kariere zagranica. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ciekawe jak się mecz podobał Bogusiowi C.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Poziom meczu - żałosny
Poziom Legii - żałosny Poziom Wisły - dno dno dno dno dno Legia grała taką kichę że aż żal było patrzeć, niestety wisła grała jeszcze gorzej - no i zadecydował 1 farfocel. |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
W tym momencie Małecki przeszedł sam siebie , i to nie dzisiaj zagral do d**y tylko od meczu z Lechem nic nie robi! Jak on chce grac w reprezentacji jak on nie umie przyjąć piłki , nie umie pomyslec na boisku , jedyne co mu sie chce zrobic to isć do Franctica albo do Cienia! Strasznie sie na nim zawiodlem , jak i na postawie calej druzyny !! Myśle ze Cupiał wyciagnie z tego wnioski !!
Ave ![]() 06.07.1987 Ś.P KOMPOT [*] † 26.03.2010 † |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Akurat jak ktoś .......i jedną sytuację w meczu to się mówi - życie.Tak to już jest że nawet najwięksi nie strzelali w decydujących momentach więc za jedno wydarzenie nie można rozliczać a za całą pracę w danym okresie.Dlatego jest w stanie Małego bronic, Skorży już nie.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem po sezonie należy poszukać nowego trenera. 3 ważny mecz i 3 raz w pałe. Druzyna nie ma charakteru co pokazuja mecze w kielcach i wczesniejsze gdzie wszystkich zadowala minimalne zwycięstwo. W meczach tak naprawde o stawke kolejny raz zawodzi i możemy dziekowac Legii i Lechowi ze kelnerow lekcewaza bo to głownie ich zasluga ze mamy lidera i te nasze 2 mistrzostwa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nasz poziom gry był masakryczny. Dużo niedokadności, problemy z przyjęciem piłki i najważniejsze - SKUTECZNOŚĆ. Jak się nie strzela bramek, to się nie wygrywa. Ile trzeba stworzyć sytuacji, żeby strzelić gola
Zgadzam się z medykiem - wygrywamy z Odrami czy Piastami, a jak przyjdzie zagrać z kimś mocniejszym, to jest kicha. A później w pucharach znowu jakaś Levadia czy Tbilisi... ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Powinnismy miec takiego trenera jak DAN PETRESCU tylko ze jak taki przyjdzie to druzyna go zwolni bo im biegac zacznie kazac i pojdzie na skarge do cupiala DNOOOOOOOOOOOO!!!!
![]()
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tu żaden trener nie pomoże... To co przyszło nam oglądać to był żenujący spektakl, który dla kogos kto nie orientuje sie w układzie tabeli mógłby równie dobrze być mecze dwóch ostatnich druzyn, a nie liderów.
Dopóki skrzydła nie zaczną nam hulać jak za Henia, dopóty będzie taka wielka masakra i kopanina przez środek. Garguła, Boguski i może Małecki dają nadzieję na dobry środek pomocy, ale nic sie nie da zrobić jak nie zaczną hulac skrzydła, które w tym meczu kompletnie nie funkcjonowały i to jest największy ból. Wielki brak Kamila Kosowskiego. On nawet przeciwko Chelsea potrafi szarpnąć, co było widać ostatnio w CL. Mam głeboką nadzieję, że Kirm jakoś się jeszcze nie zaaklimatyzował i dlatego gra taką kichę, ale oszukuje sam siebie, bo dobrze wiem, że tak nie jest. Brak nam dwóch szybkich skrzydłowych z dobrą "kiwką". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Marcelo jako jedyny na plus. Małecki, Cantoro, Łobodziński, Diaz, Piotr Brożek poniżej krytyki. Z meczu na mecz nasi piłkarze wypadają coraz gorzej. Mam nadzieję, że do Skorży nareszcie dotarło, że Jirsak jest o niebo lepszy o Cantoro. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Skorża nie ma jaj. Łobodziński to jest muł do potęgi. Koleś powinien grać w 4 lidze, bo może tam dadzą się nabrać na jego schematyczny zwód...
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak starałem się nie krytykować trenera, tak mam nadzieję że teraz BC się naoglądał i zrobi porządek. Jesteśmy na tyle silną drużyną, że nie sztuka wygrać z Koroną czy Zagłębiem. Kolejne puchary i co ?
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak to Skorża mówił przed meczem?Że zepchną Legię do głębokiej defensywy...?No to zepchnęli...Nie mam pytań...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na głównej stronie dumnie "stoi" 84% zdecydowanego poparcia dla Skorży.Jak można było po takiej hańbie jak Levadia dalej popierać tego trenera? Czas Wiśle ucieka w zastraszającym tempie,a drużyna nie robi żadnych postępów.Z tym trenerem będą tylko wygrane z ogórkami w lidze.Trawestując Dantego:Wy,którzy popieracie Skorże,porzućcie wszelką nadzieję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ten mecz to nic odkrywczego nie wniósł. Mamy przeciętną drużynę, przeciętnych kopaczy i większość 'wpadek' tłumaczonych brakiem determinacji to wcale nie brak determinacji, po prostu brak umiejętności. Jedyna nasza przewaga to taka, że inni grają jeszcze gorzej.
Z tą drużyną nigdzie poza polskie podwórko nosa nie wychylimy. |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie dam rady.
Ślisko tak, że się przewracają a kopnąc z 16 metrów to nie ma kto. Jedyny Jirsak i od razu setka była. Taktycznie to gorzej niż dramat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie miejcie pretensji do Skorży, to on strzelał na pustą bramkę, czy Małecki? To on chodził po boisku, czy nasze gwiazdy. Boli mnie że nie potrafimy wygrywać meczów o stawkę...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ogole dzis Jirsak jakis nabuzowany xD 3 razy prawie sie bił, przepychał i śmiał z Małeckiego (nawet przy jednym z roznych Mały podszedł zeby mu podac a Jirsak wykonał po swojemu). Ogolnie dno
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Po drugie dobrze, ze to nie wy decydujecie o zwolnieniach. Przypomnijcie sobie sprawe Dana Petrescu Rowniez chcieliscie go zwolnic(udalo wam sie). Kiedy dowiedzieliscie sie ze Dan jest w LM mowiliscie:" on jest zajebisty, szkoda ze niema go w Wisle... ", czasmi warto jest sie zastanowic, ochlonac i nie pisac pod wplywem emocji. Raz sie wygrywa, a raz nie... Takie jest zycie ![]() P.s Powinni wylaczac forum w czasie trwania meczu jak i kilka godzin po jego zakonczeniu... to mogloby wyeliminowac nie potrzebna napinke. Elo! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest to, że pomimo tak żałosnego poziomu, który prezentujemy, nie widze drużyny, która mogłaby nam mistrzostwo odebrać
Spoko teraz pocisniemy kilku ogórków, później koniec rundy. Wakacje w tropikach, wracamy trochę potruchtamy i jakoś zleci byle do maja i będzie można odpocząć. Uff. E: Ciekawy jestem, co Cupiał sobie myśli, jak ogląda te zbieraninę za miliony euro rocznie. A ta zbieranina nawet kilku podań wymienić nie potrafi. Pewnie coś w stylu Adasia Miauczyńskiego "****a, ładuję w to kasę tyle lat, trenerów zmieniam, a to wszystko jak krew w piach!" Na prawdę nie miałbym mu za złe gdyby sprzedał te primadonny w ****ziec. Drużynę oparł na nieźle(ale bez przesady) opłacanych obcokrajowcach typu Kirm, Alvarez, Marcelo itp, którzy zagwarantowaliby zaangażowanie i solidność. I to wszystko. Nie musimy być w lidze mistrzów, nikt tu cudów sobie nie wyobraża. Niestety Polacy nie mają mentalności do gry w piłkę, brak im profesjonalizmu, a pływają w pieniądzach. Zapanowało u nas rozbestwienie na maxa. Bo to, co obecnie właściciel wydaje to jest dopiero budżetowa DZIURA, na dodatek bez dna.
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.11.2009 o godz. 22:41.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mamy młodych zawodników w ME. Jest Leszczak który już puka do seniorskiej piłki, jemu trzeba dać szansę a posadzić Małeckiego albo Brożka, bo na nich patrzeć się nie da. W środku jak nic Guła z Jirsakiem jak dla mnie.
A co do Brożka to z tego co pamiętam on gra z przepukliną którą ma zrobić dopiero po tej rundzie, może to przez to tak gra bo mu nie pozwala ona grać na maksa? Myślę że najwyższa pora na rewolucje w składzie bo większość ludzi przyzwyczaiła się do wyjściowego składu i odpuszcza sobie na maksa... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ale gdyby im sie chcialo to mysle, ze ten brak umiejetnosci ambicja by nadrobili i chociaz remis by był
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|