|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kur*a !!! Zabije tego Lisandro !! Ostatnia minuta i wygrana 500 PLN, cudem wywalczona wcześniej przez Inter poszla sie czesać !! Niefart roku !!
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O jacież nie dupcę. :O Sam też mam na koncie kilka grubszych wtop, ale nie gram nigdy grubo kuponów z ako po 10- 20, tylko na podwojenie, potrojenie max. Generalnie nie zazdroszczę
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam
Co myślicie o: Hamburger SV - Celtic Glasgow 1 1.5 NK Dinamo Zagrzeb - Ajax Amsterdam powyżej 2.5 bramki 1.7 ? Warto na jednym kuponie zagrać? |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
speedy musze przyznac ze całkiem niezle
)) masz jakies ciekawe typy na weekend![]()
HRABSTWO BIEŻANÓW PÓŁNOC
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O, kolejny tutaj amator szybkich "pewnych" pieniędzy.
Jeśli chcesz grać tak, jak gra speedy, to musisz mieć wolny z tysiączek, żeby w razie czego nie musieć iść na żebry po wtopie. A co do kuponu speedy'ego to piękna sprawa. Expekt nie robi problemu z wypłacaniem takich kwot?Ja natomiast mam problem z betssonem. Trafiłem nocną nhl, kupon niby ma status "wygrany", a kasy ****a na koncie nie ma. Napisałem do nich maila i czekam na odpowiedź. Jak tylko przeleją kasę, to się od nich zawijam, bo szkoda zdrowia na szarpanie się z takim bukiem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co proponujecie na Lige Europejską?
Po wczorajszym gdzie wszedl mi tylko Inter jestem na 0, a dzisiaj sproboje tak. Anderlecht - Poli Timisoara 1 1,60 Anderlecht po 3 meczach, choć prowadzi w grupie ma tylko 5 punktów. Timisoara w swojej lidze gromi wszystkich, lecz na LE jest zwyczajnie za słaba. Udało im się u siebie zremisować z Anderlechtem, ale teraz nie sądze by na wyjeździe potrafili urwać punkty. Fenerbahce - Steua 1 1,57 Tu podobna sytuacja, różnice punktowe w grupie są niewielkie. Steaua jest ostatnio w nie najlepszej formie i w 3 ostatnich meczach LE nie strzeliła nawet gola. Turcja to trudny teren. Myślę, że Fenerbahce da radę. AKO 2.51 I oprócz tego D.Bukareszt - Galatasaray 2 2,25 D.Zagrzeb - Ajax 2 2,0 Sturm Graz - Panathinaikos 2 2,35 2 z 3
Ostatnio edytowane przez FredzIo : 05.11.2009 o godz. 10:25.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no i elegancko
3-2. choć to jednak zawsze przykre jak Caps przegrywają,nawet jak dają zarobić![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dinamo Zagrzeb-Ajax 2
Slavia Pr.-Valencia 2 Dinamo Bukareszt-Galatasaray 2 Sturm Graz-Panathinaikos 2 Levski Sofia-Salzburg 2 Nacional Funchal-Athletic Bilbao 2 |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
moze skorzysta ktos na tym ![]() ![]()
HRABSTWO BIEŻANÓW PÓŁNOC
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
taki kuponik żeby było co sprawdzać
![]() Ottawa-Tampa Bay (zw.)____________1___________1.52 Ajax(strzeli/niestrz.)________________1___________1.20 Roma-Fulham______________________1___________1.70 Anderlecht-Timisoara________________1___________1.60 Galatasaray(strz./niestrz.)___________1_____________1.20 Levski S.-Salzburg__________________2____________2.20 Sporting L.-Ventspils________________1____________1.22 Minnesota-Vancouver(zw.)___________2____________1.90 stawka;2zł Kurs ogólny;30,36 zakładana wygrana;54,70zł komentarze mile widziane ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Anderlecht - Poli - 1x
D.Zagrzeb - Ajax- x2 Heerenveen- Hertha - 1x Sturm Graz - Pao - x2 Levski S. - Salzburg - x2 D.Bukareszt - Galatasaray - x2 Genoa - Lille - x2 Rapid W. - H.Tel.Aviv - x2 FC Kopenhaga - PSC - X2 bardzo ostrożnie za 2 zł w STS - 26.30 zł. === Lechia - Korona - 1x Śląsk - Piast - 1x Polonia W - ksc - 1x Wisła - Legia - 1x GKS - Arka - 1x Ruch - Jaga - 1x 50 zł - do wygrania 101.70 zł. STS ==== Gorzów - Kluczbork - 1x Warta P. - Łks Łódź - 1x Katowice - Pogoń - x2 Podbeskidzie - Sandejca - 1x Ząbki - Stalowa Wola - 1 Motor - Flota - x2 Wisła Płock - Znicz - 1x Kszo - Górnik Zabrze - x2 Widzew - Gornk Łęczna - 1 2 zł - 20 złoty do wygrania. STS ==== Ruch - Jaga - 1 Gks - Arka - 1 Wisła - Legia 1 Polonia W. - ksc - 1x Śląsk - Piast - 1 Lechia - Korona 1x za 2 zł - 21 zł . Sts ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oj uwierz że ten pech prześladuje większość grających - gdyby nie on to byłbym bogatym człowiekiem
![]() A ostatnio mi też nic nie idzie - więc gram symbolicznie Dziś Valencja,Genoa,AEK,Cluj ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie dostal nikt zawalu podczas meczu Genoa?
Jeszcze Ukraincy z Doniecka wygraja i Gracy. Oby wygrali...Powód: &
Ostatnio edytowane przez Pawel.Busko : 05.11.2009 o godz. 21:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja na szwabach jestem 75 w plecy bo nie potrafią jednej bramki słabemu Celticowi strzelić :/
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moje oficjalne stanowisko po dzisiejszych meczach jest takie, że jebać europejskie puchary.
Ligi europejskie i hokej amerykański. Reszta to chwdp.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Poniżej moje dwa kupony "pół żartem, pół serio". Główkuje i nie chce wejść to może chociaż dla zabawy los się uśmiechnie
![]() Na dziś wieczór: Unam Pumas - America de Mexico (Podwójna szansa) X2 1,41 Columbus Crew - Real Salt Lake (Typ) 1 1,60 Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins (Typ) 2 2,50 Utah Jazz - San Antonio Spurs (under/over 199.5) (Totals) 2 1,85 I na jutro: Bayer 04 Leverkusen - Eintracht Frankfurt (Typ) 1 1,40 Wisla Krakow - Legia Warszawa (Typ) 1 1,85 Marmi Lanza Verona - Andreoli Latina (Typ) 1 1,20 SM Caen - Tours FC (Typ) 1 1,55 Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks (Typ) 1 2,25 Oba po piątaku... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie miałem jeszcze problemu z wypłatą, max 2 dni i kasa jest na koncie.
Jeśli mam się o coś przyczepić to limity, już kilkakrotnie nie zezwolono mi na grę za wysokie stawiki.. tj chce postawić dajmy na to 400, zezwolono mi tylko na 201.
Wole się nie udzielać, bo ludzie się rzucą, obstawią wszystkie oszczędności, żaden mecz nie wejdzie, kasa przepadnie, będzie płacz, zgrzyt, rodziny się rozlecą i wszystko spadnie na mnie ![]() Obejrzyj sobie film "Podwójna gra (Two for the money)", wszystko zrozumiesz ![]() ---------------------------------------------------------------------------- A jeśli tak bardzo się napaliłeś to jakbym miał grać to coś z tego: Zagłębie Lubin kurs 2,30 1-2 Bayer Leverkusen 1,45 4-0 Wolfsburg 3,10 1-2 Aston Villa 1,75 5-1 Man City 1,30 3-3 Juve 1,85 2-5 Hamburger 2,20 2-2 Hertha 2,20 (Wichniarek się dzisiaj przełamał to walnie hattricka ;p) 0-1 Valencia 1,50 3-1 Real Madryt 1,95 2-3 Oczywiście grasz na własne ryzyko, bo jak wejdzie z tego połowa to będę się cieszył. edit: w sumie lepiej niż przypuszczałem ![]() Powód: wyniki
Ostatnio edytowane przez Speedy : 08.11.2009 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FredzIo gratuluje
Mi równie| sie udalo 100 ZL do przodu![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zdecydowanie popieram Twoje stanowisko. To co zrobił wczoraj Liverpool i dzisiaj Valencia jest dla mnie nie do ogarnięcia.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jako że jestem rozpromieniony wygraną typuje weekend:
Lechia Gdansk - Kielce Korona 1 1,9 Korona w 5 ostatnich meczach przegrała 4, po remisie z Dolcanem Ząbki udało jej sie wywalczyc awans w dogrywce. W takiej formie nie sądze by dali rade Lechii w Gdańsku. Oprócz tego na niekorzyść Korony działają osłabienia, spowodowane sporą ilością czerwonych i żółtych kartek w ostatnich meczach. Polonia Warszawa - Cracovia Krakow 1 1,7 Cracovia to po prostu najsłabsza drużyna w naszej ekstraklasie. Wiemy wszyscy, że miejsce Cracovii jest w 1 lidze, ale musimy poczekać do następnego sezonu, aby stało się to faktem. Lechia to średnia ligowa drużyna, która ze słabszymi sobie radzi, a z lepszymi przegrywa. Tak też będzie w tym przypadku. AKO 3.23 Ponadto: Odra Wodzislaw Slaski - Zaglebie Lubin X 3,0 Ruch Chorzow - Jagiellonia Bialystok X 3,35 Slask Wroclaw - Piast Gliwice X 3,6 2z3 ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Liga Europejska = Liga Cudów , dzisiaj aż 15 czerwonych kartek, niezły wynik , ja trafiłem na Twente , Fenerbahce i Anderlecht także przody a jutro za 50 dyszek na Wisłe i Lechie , powodzenia dla wszystkich
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie zapominaj o hokeju europejskim - imo jest bardziej przewidywalny niż NHL ,choć oczywiście szału jakiegoś nie ma, do tego dochodzą niższe współczynniki a system każdego hokeja , powoduje że prawdziwe żniwa mamy dopiero luty/marzec.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
kur** ![]() ![]() jak pech to pech.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no tez sie nadzialem na Sporting
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki maly wczorajszy sukces przedstawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a ja dziś sobie zagram under 2,5 w meczach Wisła-Legia oraz Groningen-Heracles
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|