The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2009, 20:45
Jak ćwierkają wróble na krakowskim Rynku ofertę bycia lekarzem kadry otrzymał ... dr Urban.
Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Od: 07.2009

Stary 04.11.2009, 14:21
Asystentami Smudy są Wałdoch i Kazimierski .
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.11.2009, 14:40
Kazimierski, nasz Kazimierski od Pawełka? ;]
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.11.2009, 14:50
Tak, widzicie. Smuda mógł wybrać każdego polskiego fachowca, a wybrał Kazimierskiego.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.11.2009, 15:24
to moze teraz Pawełek do repy trafi
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 04.11.2009, 15:43
No i bardzo dobrze , że go wybrał ! Nie na darmo Skorża mowił , że mamy najlepszy sztab szkoleniowy w kraju bo to prawda, teraz mamy na to naoczny dowód. Ale Wałdoch to dla mnie zaskoczenie, ale nie mam nic przeciw temu
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.11.2009, 16:34
Wałdoch jest ikoną Schalke, klubu kojarzonego w całych Niemczech z Polakami. Trenuje tam młodych piłkarzy tak jak i inni trenerzy różnych młodzieżówek Gelsenkirchen 04 o polskich korzeniach. Wybór trafny. No i Wałdoch karierę zaczynał w Lechii Gdańsk. Ot taka ciekawostka

Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Stary 04.11.2009, 16:55
Może mamy najlepszy sztab w Polsce, ale nie wmówicie mi ,że nasz Kazimierski jest lepszy od np. Dowhania czy Dawidziuka.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.11.2009, 17:03
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
No i bardzo dobrze , że go wybrał ! Nie na darmo Skorża mowił , że mamy najlepszy sztab szkoleniowy w kraju bo to prawda, teraz mamy na to naoczny dowód. Ale Wałdoch to dla mnie zaskoczenie, ale nie mam nic przeciw temu
Kpisz
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 04.11.2009, 18:01
No i proszę, Kazimierski nie chce pracować "na pół gwizdka" w Wiśle, więc zostawi nas dla kadry
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Stary 04.11.2009, 18:08
Szczególnie mnie to nie zmartwiło - wręcz przeciwnie .
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 04.11.2009, 22:42
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Jak ćwierkają wróble na krakowskim Rynku ofertę bycia lekarzem kadry otrzymał ... dr Urban.

"... a lekarzem Mariusz Urban, którego Franz zna z Wisły Kraków..."

http://futbolnet.pl/wiadomosci/konfe...ow-piechniczka
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 04.11.2009, 22:50
Niom I nie tylko jego "od nas" chciał Franz, ale jak Kazimiera bez wahania odejdzie z Wisły, tak nie wszyscy są do tego skłonni. A nasz trenejro nie zgadza się kategorycznie na łączenie funkcji w kadrze i Wiśle.
Odpowiedz cytując
timmdorf
Banita

Od: 10.2009

Stary 05.11.2009, 14:47
hmmm na konferencji prasowej Smuda miał cenzurę z jednej Piechniczek z drugiej Engle
Ostatnio edytowane przez timmdorf : 03.12.2009 o godz. 19:40.
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.11.2009, 14:49
Nie macie wrażenia, że Piechniczek dalej chce być w centrum uwagi. Jego czas już minął, ale on nie może się z tym pogodzić. W ogóle z niego jest niezły krętacz: pobiera pensje senatora, pensje z zarządu PZPN i jeszcze był w zarządzie Odry Wodzisław, gdzie brał kasę. Dziadek jest pazerny na kasę jak cholera
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 05.11.2009, 15:53
Jest pazerny i za wszelką cenę chcę przypominać o sobie jako o wielkim trenerze z którym biało czerwoni zajęli 3 miejsce w 1982r , że za to należy mu się prawie każde stanowisko w polskiej piłce. Takie przynajmniej ja odnosze wrazenie
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 05.11.2009, 17:04
Antek Piechniczek to burak jakich mało na konferencji Smudy od.......ił one man show. Widać ,że Smuda to najwspanialszy wybór dla takich ludzi jak Engel , Piechniczek i inne diabły z muzeum PRL na miodowej. Przy "elokwencji" Smudy , już widzę kto będzie wiódł prym w mediach. Czasami można byłoby odnieść wrażenie ,że Smuda ma tylko dać twarz i sondaże. Smuda mówi nie powołam Smolarka , a Antek już ripostuje "a ja bym go powołał". Gdzie tu autorytet? Mnie bawi takie gadanie ,że wybrany zostanie trener ale całego grono dziadów będzie go "wspierać". Co to ****a ma być? Jest człowiek wybrany.. bierze odpowiedzialność i pracuje sam bez dyrektyw od Antka , Jurka, Grześka czy Adasia. Poza tym Antek Piechniczek całe życie miał wielki kompleks Górskiego ,że o Górskim się mówi a Antku nie. Że Górski był legendą , Antek gdzieś tam się plątał pod nogami. Mnie jeszcze przeraża to w jakim świecie ,żyje Antek przecież on próbuje oceniać i komentować pewne fakty bieżące używając , argumentując zdarzeniami z lat 50. XX wieku czy nawet jeszcze z przed drugiej wojny światowej. Świat s.......ił nam o lata świetlne a Antek wesoło wplata jeszcze jeremiady o tym jak to Zygryfd Sołtysik czy Lucjan Brychczy kopali się po czołach. ****a jak się oglądnie mecze Pucharu Europy z lat 50 60 i tylko nawet finały to widać ,że ta piłka była tak mizerna w odniesieniu do dzisiejszego stanu ,że taki Real Madryt z czasów generała Franco to by w dzisiejszych uwarunkowaniach przegrał pewnie z Podbeskidziem. W każdej wypowiedzi Antek musi zahaczyć ****a o Ruch Hajduki Wielkie bo się zesrał.
PS. ****a ale Smuda to jest analfabeta. Ktoś może nie mieć matury i być murarzem ale to o czym pomyśli potrafi sprawnie przekuć na zgrabną wypowiedź, tymczasem Franz buduje zdania po polsku tak jakby ****a nigdy nie chodził do szkoły, widać również w jakim środowisku przez całe życie się obracał. Językowy dramat.... Śmierć Sajgon rzeź....
http://www.antonipiechniczek.pl/galeria2.php antek w sombrero , zajebiste zdjęcie...

Świetny materiał na weszło.com http://www.weszlo.com/news/3981
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.11.2009 o godz. 01:17.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.11.2009, 20:21
http://www.sport.pl/sport/1,65025,72...nie_Slask.html

Nie wiem czy będa wygrywać, nie wiem czy będa najlepsi, ale wiem jedno---w końcu będzie się chciało popatrzeć na mecz Reprezentacji Polski. Drużyny Smudy zawsze grały dosyć efektownie i walecznie wiec licze , że się nic nie zmieni w tej kwestii.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.11.2009, 21:30
To samo, czytam o tych treningach i mam nadzieję że zobaczę inną, lepszą reprezentację Polski.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.11.2009, 16:59
skrzydła Kosa - Błaszczu, moje marzenie spełnione. Środek Obraniak, Dudka dla zabezpieczenia (choc wole Murawskiego). Mysle ze oprócz Dudki i Kokoszki to skład jest świetny.

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.11.2009, 19:56
Bronex napisał(a):Wyświetl post
PS. ****a ale Smuda to jest analfabeta. Ktoś może nie mieć matury i być murarzem ale to o czym pomyśli potrafi sprawnie przekuć na zgrabną wypowiedź, tymczasem Franz buduje zdania po polsku tak jakby ****a nigdy nie chodził do szkoły, widać również w jakim środowisku przez całe życie się obracał. Językowy dramat.... Śmierć Sajgon rzeź....
http://www.antonipiechniczek.pl/galeria2.php antek w sombrero , zajebiste zdjęcie...

Świetny materiał na weszło.com http://www.weszlo.com/news/3981

Hehehe dokladnie.

Peichniczek mentlanie jest umiejscowiony gdzies tak w latach 70 ,poczatek 80.
On zawsze sie wywinie i wyjdzie na to ze jego uwstecznniony tok myslenia jest "dzisiejszy"
Dlatego ja uwazam ze z tym panem nie ma co rozmawiac bo jemu sie nie przegada.Tkwi w swojej zatwardzialej rzeczywistossc(dla niego -dla nas przeszlosci). .Zreszta nie bez kozery lesnie dziadki pędzą go do wiekszsci wywiadow.

Co do Smudy to tez sie zastanawiam jak mozna budowac tak nielogicznie brzmiące zdania i zeby to mialo jakis sens,czyli zeby ten ktory pytanie zadaje nie musial prosic o powtorzenie odpowiedzi bo on tego nie łapie..Przyznam ze czasem jak juz niechcąco natkne sie na wywiad z nim ,to niewiem czy on na jakies dane pytanie odpwoedzial twierdząco ,czy przecząco
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.11.2009 o godz. 20:01.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
maro olTSkul
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.11.2009, 21:53
Przestańcie już , Smuda jaki jest , taki jest. Druga sprawa -Antoni P. - słyszeliście wypowiedź że Smuda jest najlepszy , bo jest spoza układu ? no, k***a normalnie - śmiech na sali . ...i co to miało być sie pytam i jeszcze ten perfidny uśmieszek ..........żenada
TYLKO WISŁA TS
Odpowiedz cytując
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Stary 12.11.2009, 22:05
HEDu napisał(a):Wyświetl post
skrzydła Kosa - Błaszczu, moje marzenie spełnione. Środek Obraniak, Dudka dla zabezpieczenia (choc wole Murawskiego). Mysle ze oprócz Dudki i Kokoszki to skład jest świetny.
Akurat Dudka jako defensywny pomocnik jest zajebisty. Śmiem twierdzic ze nawet lepszy od Sobola, któremu zdarzają się głupie straty. Dudka potrafi uderzyc dograc prostopadła piłkę, odebrac, jedyne co mu brakuje to charakter. Ale umiejętności ma nieprzeciętne jak na polskiego piłkarza. Chociaz Muraś oczywiście go przerasta. Moim zdaniem w środku jak wyzdrowieje Muraś powinnismy grac Dudka-Murawski, na Lewym Ludo na prawym Błaszczu.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.11.2009, 22:10
skoro już tak niektórzy śmieją się ze Smudy, że nie potrafi się wypowiadać, to co powiecie o Jeleniu?

Kiedyś świetny tekst na gali powiedział Małysz- on za bardzo nie wie co by miał powiedzieć, bo on jest od skakania a nie od gadania.
Smudę czy Jelenia będę rozliczał z wyników, a nie z tego, jak udziela wywiadów (mistrzem manipulacji i udzielania wywiadów był Leo).
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.11.2009, 11:14
Od lat krąży w środowisku anegdota, jak to ekipa starego Widzewa - tego z czasów Ligi Mistrzów - schodzi po treningu do szatni. Idą sobie Maciej Szczęsny i spółka, a z tyłu Franz. "Wiesz, Maciek, zacząłem się uczyć języka" - krzyczy Smuda do Szczęsnego. Ten, odwracając się, ze znaną sobie złośliwością pyta: "Polskiego?". "Nie, k..., angielskiego" - pada odpowiedź.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.11.2009, 12:48
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
skoro już tak niektórzy śmieją się ze Smudy, że nie potrafi się wypowiadać, to co powiecie o Jeleniu?

Kiedyś świetny tekst na gali powiedział Małysz- on za bardzo nie wie co by miał powiedzieć, bo on jest od skakania a nie od gadania.
Smudę czy Jelenia będę rozliczał z wyników, a nie z tego, jak udziela wywiadów (mistrzem manipulacji i udzielania wywiadów był Leo).
Jelen nie jest tępy tylko ma wadę wymowy. A Franz to taki prostak. Ale raz, że ostatnio nabrał troche ogłady, a dwa do naszych leni trzeba chama, a nie doktora

A jeszcze co do Kazimierskiego, to on na kadrę jest w sam raz. Przecież tam jest kwestia tylko, żeby ich rozruszać po przyjeździe. Nic ich uczyć nie trzeba, bo rozwijają się w klubach.
Dlatego styl Jacka czyli - lewa, prawa, lewa, prawa, prysznic i w miasto - będzie jak znalazł.
Ostatnio edytowane przez tofik : 13.11.2009 o godz. 12:55.
..
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 13.11.2009, 13:22
tofik napisał(a):Wyświetl post

Dlatego styl Jacka czyli - lewa, prawa, lewa, prawa, prysznic i w miasto - będzie jak znalazł.

Mysle ze jak Boruca kiedys powolaja to szybko chlopaki znajda wspolny jezyk.
,
Odpowiedz cytując
magowski
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 13.11.2009, 14:17
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Dorzućmy do tego towarzystwa Rybusa i można iść na konferencje prasową
Tak dla żartu bo wszystkich trzech szanuje.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 13.11.2009, 15:12
Ale i tak tych wszystkich poliglotów przerasta Grzesio Lato Parę tygodni temu (chyba 3) był w CafeFutbol program z Bońkiem, w którym przypominali wypowiedzi Laty z kampanii wyborczej sprzed roku na prezesa. To słuchając tego co gada Lato po prostu się pokładałem ze śmiechu Ani ładu, ani składu, ani sensu..
Ostatnio edytowane przez ciacho : 13.11.2009 o godz. 15:16.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.11.2009, 15:17
MichauSzczu napisał(a):Wyświetl post
Akurat Dudka jako defensywny pomocnik jest zajebisty. Śmiem twierdzic ze nawet lepszy od Sobola, któremu zdarzają się głupie straty. Dudka potrafi uderzyc dograc prostopadła piłkę, odebrac, jedyne co mu brakuje to charakter. Ale umiejętności ma nieprzeciętne jak na polskiego piłkarza. Chociaz Muraś oczywiście go przerasta. Moim zdaniem w środku jak wyzdrowieje Muraś powinnismy grac Dudka-Murawski, na Lewym Ludo na prawym Błaszczu.
znowu 2 defensywnych pomocników ? dlatego dobrze, ze Kosa gra.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów