|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czyli raczej nie ma się co spodziewać problemów z przydzieleniem dodatkowej kasy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie ile osób bierze udział w jutrzejszym jakże ważnym dla Nas głosowani? i ile głosów
jest potrzebnych dla przegłosowania dodatkowej kasy na dokończenie budowy stadionu? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Problemów myślę należy się spodziewać gdyż dzis glosowali ludzie jako tako uświadomieni (pewnie też przez p.Olszówkę )- i to jednak komisja sportu. jutro zasiądą pozostali radni z innych komisji z których każda pewnie chętnie by skorzystała na kasie która ma być na stadion więc wiadomo że ...będzie ciężko.Ale bądzmy dobrej mysli
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Markus napisał:
Cytat:
Przed wyborami przykleić temat na kogo nie głosujemy i wpisywac takie nazwiska działające na szkodę Wisły a tym samymi Krakowa. Nie wystarczy tylko nie głosować, trzeba jeszcze odradzać innym ! A jutro wszyscy na Plac Wszystkich Świętych ! I jazda, jazda... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Punkt 9 na placu
I jedziemy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
To ten pan Grzegorz Stawowy http://www.bip.krakow.pl/?sub_dok_id=15031 warto go zapamietać ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rada zaczyna się o godzinie 10.00. Sprawa naszego stadionu jest punktem nr 5.
Głosowanie? Bóg jeden raczy wiedzieć, ale pewnie późnym popołudniem lub wręcz wieczorem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapewne przeciwnicy budowy i uchwalenia uruchomienia tych 30 mln będą przewlekać i opóźniać sprawę, by zmęczyć czekających przed gmachem kibiców i nie głosować gdy będą kamery TV. Mam nadzieję, że im się nie damy!
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No dobra będzie 30 mln dodatkowe na dokończenie juz prowadzonych prac. A co z murawą i resztą? Ponoć jeszcze 25mln brakuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Radiu Kraków właśnie podano, że na sesji jest kilkudziesięciu kibiców Wisły :]. Wypowiedzi kilku były na antenie.
Wydaje się, że radni przegłosują tą poprawkę w budżecie. Podziękowania dla wszystkich, którzy poświęcili swój czas i poszli na sesję. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gratulacje heh
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gówno prawda. Rady nie przerwano.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Swoją drogą, ale kure#$@#% nudne są te obrady... Wytrzymałem dwie godziny...
Gościu na mównicy mówi swoje, reszta czyta gazety... ****a, oni za to kasę biorą... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ważne by ktoś został przy rozpatrywaniu punktu 19, czyli tej interesującej nas zmiany w budżecie. Dobrze byłoby posłuchać dyskusji nad projektem tej uchwały i poznać stanowisko radnych i to jak głosują. Szkoda, że obrady nie są dostępne w wersji online, tak jak to jest np. w Warszawie. |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
To trzeba było przyjść i posłuchać.
![]() "Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka." ROMAN DMOWSKI |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jak tam głosowanie, wie ktoś coś ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Z tego co się dowiaduję, to dopiero w godzinach wieczornych (ok 19). A z rzeczy, które wiem na pewno okazuje się, że Pani Jantos jest tak otwarta na nasze argumenty jak beton z pzpr za ich najlepszych lat. :/ Co za babsko, ludzie.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trwa jałowa dyskusja w Radzie Miasta, różne pytania, które nic nie wnoszą do tematu... Głosowanie ma być podobno na zakończenie obrad...
Co do pani Jantos, z dzisiejszego DP (jak ktoś wklejał, to przepraszam, nie moge teraz przegladnac tematu): Małgorzata Jantos (PO) Hala widowiskowo-sportowa: TAK To dobry pomysł. Musimy się przyjrzeć jak zostanie rozłożona spłata kredytu, na jaki okres czasu. Stadion Wisły: NIE WIEM Jestem strażnikiem pieniędzy wszystkich mieszkańców Krakowa. Hala Wisły: TAK Jeżeli marszałek wywalczył 8 mln euro, to szkoda żeby przepadły. A także: Marta Patena (PO) Hala widowiskowo-sportowa: TAK Jestem za, ale pytanie o lokalizację i finansowanie - czy akurat z kredytu. Stadion Wisły: NIE Czy całe miasto ma finansować hobby nielicznej grupy ludzi? Hala Wisły: NIE Jestem przeciwko wydawaniu pieniędzy głównie na igrzyska. Są pilniejsze potrzeby naszego miasta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ach, ta pani Jantos. Jak się uprze swojego, to za żadne skarby nie zmieni zdania.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Patena to chyba miała gwoździa w kołysce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy całe miasto ma płacić pensje biurokratą z urzędu miasta i rady takich jak pani Patena. Sorry ale czy 6 mln ludzi, by tylu kibiców ma Wisła wg ankiety pod patronatem UEFA to jest nieliczna grupa?
![]() "Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka." ROMAN DMOWSKI |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie wytłumaczysz,jak ktoś się uprze i zaweźmie to tak jest....w życiu na stadionie nie była ale wie niby wszystko,czasami to na prawdę żałuję że urodziłem się w takim kraju :/
Jak na razie to nie tragedia,ale wyobraźcie sobie sytuacje w której to głos takiej cipy ma decydować o stadionie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mógłbyś wkleić linka do tej ankiety? Nie że bym Ci nie wierzył, tylko jestem ciekawy tego wyniku.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze to nieprawda - jesli tak, to niestety nie wszyscy dorosli do odgrywania roli jaka kibice Wisly moga odgrywac w tym miescie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|