|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mateuusz- Czytales na pewno info o biletach?
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
" Jednakże w tym dniu zakupu biletu będą mogli dokonać Ci kibice którzy wspierali Białą Gwiazdę co najmniej 4 razy na meczu Wisły w Sosnowcu (wykluczając mecz z Levadią gdyż na ten mecz nie była robiona lista wyjazdowa). "
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No ale mozesz bilet pokazac jak masz i tez bedzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I jak tam wyglada sprawa z biletami faktycznie? Był ktoś dzisiaj i powie jak jest zebym specjalnie 30 km nie jechal?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kupowałem dzisiaj ok. godz. 17 i przewineło się z 10 osób. I z tego co wiudzialem nawet osoby, ktore nie były w Sosnowcu ani razu, bez problemu mogły kupić bilet. Wiem, że jest kilka list i moze to nie ma wielkiego znaczenia ale na mojej byłem ok. 470 miejsca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Odpowie mi ktoś, czy będę mógł jutro bilet dla mnie i dla kolegi, jak będę miał jego dowód?
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nawet nie musisz mieć jego dowodu - wystarczy tylko, że będziesz znał jego imię, nazwisko i PESEL
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj po bilet o 12, i bylo zapisanych ponad 600 osób. Koleś z WŚ poinformował mnie że 'niby jest to pierwszeństwo ale sprzedajemy bilety'. Kpina.
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś takiego. Podobnie było z karnetami - w okresie dla przedłużających osoby nie mające karnetów mogły je nabywać. Gdyby wszystko wyprzedano dzisiaj to byłby to skandal i jawne oszustwo a tak to pewnie sprawa sie rozejdzie. No nic ja ide jutro przed południem, więc pewnie bilety jeszcze będą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skoro osób, które były 4x w Sosnowcu jest około 1000 (strzelam, choć pewnie i tak zawyżyłem), to klub spokojnie może sprzedać 2,5 tys. biletów poza listą. Przy takim zainteresowaniu biletami jak widać jeden dzień sprzedaży tylko dla najwierniejszych nie miał sensu..
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja dziś postanowiłem zadzwonić do Wiślackiego Światu i zapytałem tego pana czy jak mam 2 wyjazdy to mogę kupić bilet dziś
Dostałem odpowiedź, że mogę dziś przyjść po bilet, bo dziś kupują osoby które w Sosnowcu w ogóle były. Na miejscu okazało się, że bilety sprzedają wszystkim. Nie pytając i nie sprawdzając list. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niektórzy sobie kupowali zresztą po 4,5 biletów i nikt nie patrzył oczywiście na jakieś tam listy i czy ktoś był już w tym Sosnowcu czy się obudził dopiero na Legie..nie było nawet co pisac o tym że jakiekolwiek pierwszeństwo dla stałych 'sosnowiczan' obowiązuje bo życie pokazało że to farsa jedna,wielka była.
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby na meczach w Sosnowcu byl komplet co mecz to pewnie by sprawdzali ilosc meczow a ze frekwencja jest taka sobie to odpuscili sobie co jednak jest troche niezrozumiale bo na glownej pisalo ze dzisiaj tylko ci co mieli min 4 mecze eh
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
takie teksty tutaj powinno się pisać jakby zabrakło już biletów i co najmniej połowo osób które jeździły do sosnowca ich nie dostało
zastanówcie się chwile zanim coś napiszecie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak będzie dopóki nie wprowadzimy internetowej sprzedaży biletów. Masz swoje konto, kartę i na nią nabijasz bilet! Kasę przelewasz i gitara... Na naszym nowoczesnym stadionie musi być takie rozwiązanie! A nie ,żeby człowiek co tydzień jechał po bilet na mecz u "siebie", zapisać się na wyjazd(np.Kielce) a później jeszcze po odbiór biletów! Nawet Widzew już ma taki system i sprawdza się podobno całkiem dobrze !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
O której mniej więcej wyjazd z Krakowa? Około 4h przed meczem jak to było przed meczem z Piastem czy wcześniej z jakichś względów?
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislabielany- info sie pojawi na dniach co do godz wyjazdu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A skąd wiadomo że bilety kupowały dziś osoby które nie miały tych 4 spotkań w Sc. Zainteresowanie tym meczem jest takie sobie... wiec po bilety przyszli Ci co jeżdżą regularnie, a nawet jak ktoś był mniej razy niż wymagane 4 lub nawet pierwszy raz się wybiera to tych osób wiele nie było... i nie ma o co płakać.
Powód: jest, nie jest
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 02.11.2009 o godz. 21:25.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W kwestii pierwszeństwa zakupu biletów na Legię. Tak jak pisał kolega wcześniej, skoro z 4 wyjazdami nie ma więcej jak 1000 os a miejsc 3 razy tyle to nie ma sensu blkować sprzedaży teraz. Kto przychodzi ten kupuje i jest ok.
A internetowa sprzedaż biletów...romarzyłem się Będąc w Niemczech w 2006 r. w okolicach Dortmundu postanowiłem zobaczyć co słychać w Bundeslidze na największym stadionie i u kolegi Smolarka. Wszedłem na stronkę BVB i ... - sprawdziłem terminarz - wyszukałem zakładkę rezerwacji biletów - na mapce stadionu wybrałem miejsce gdzie chcę usiąść i za ile euro - podałem adres do wysyłki - przelałem kasę Za kilka dni bilety były w skrzynce pocztowej. Na R22 też bym chciał to zobaczyć... Na pewno taka opcja pozwoliłaby poszerzyć grono kibicowskie. To byłby hit u nas, jednak znając realia dystrybucji biletów w naszym klubie i dziwne zasady to jeszcze na to poczekamy. Choć może z nowym stadionem przyjdą nowe standardy.. OBY! PS. Dodam że na meczu Borussi nie było niestety kompletu bo przyszło "tylko" 72 000 osób więc zostało jakieś 8000 miejsc. Atmosfera naprawdę dobra.
Ostatnio edytowane przez dragon : 02.11.2009 o godz. 21:31.
![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
ale w czym masz/macie tak naprawdę problem? brakło biletów czy co? zazdrość ze ktos dziś nabyłl bilet? znając mentalność kibiców Wisły i odbioru przez nich jasnych i czytelnych komunikatów to nie dochodziłoby to scen jakimi wielokrotnie byliśmy świadkami w Wiślackim Świecie. Na "szczęście" tłum kibiców od święta pozostał w domu bo pewnie jutro bysmy czytali w gazetach dzięki uprzejmości życzliwych kibiców, "Skandal z biletemi na Legię". ![]() Cytat:
|
||
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
SKWK |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Krótka piłka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
UWAGA!
Gość, który kupował trzy bilety, około godziny 13:00. Bilety najprawdopodobniej nr: 1084,1083,1082. Wpisał je na listę, pod jednym nazwiskiem i nr PESEL. Wg. mnie, osoby na pozostałe, dwa bilety mogą mieć problem z wejściem. Dlatego radzę wyjaśnić sprawę. Jeśli się mylę,to poprawcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dlaczego mają mieć te osoby problem z wejściem? Jeśli mają bilet i dokument wejdą bez problemu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No ale jeśli zostały zakupione trzy bilety na JEDNO imię, nazwisko i pesel i zostały wpisane w jednej rubryce, to osoby posiadające inne tożsamości nie będą na liście wyjazdowej. Czyż nie tak to działa? Nie wiem , nie chcę mieszać. Czysta pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ale w sosnowcu nie sprawdzają listy wyjazdowej. To jest mecz u siebie.Pozdrawiam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak przy stadionie blilet kupuja to sie na liste wyjazdowa wpisuja od razu pewnie pfff
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Znalazły się byc może osoby, które specjalnie brały wczoraj wolne w pracy/szkole by podjechać na R22 i nabyc te wejściówki. Skoro miały pewność, że z racji np kompletu meczów w Sosnowcu te wejściówki będą na nich czekały. A pomyśl co by się stało, gdyby wzorem poprzednich lat ustawiły sie kilkuset osobowe kolejki? Od lat mamy taką systuację przed meczem z Cracovią czy Legią (kilkukrotnie większe zainteresowanie niż meczem np z Odrą, rozpoczynające wówczas dysksuję, czy aby 30 tys to nie za mało...) - nikt zatem nie mógł mieć pewności, że teraz bedzie inaczej. Realna była zatem sytuacja, ze "stały wyjazdowicz", pragnąc zakupić sobie bilet ok 17 mógł odejść z przysłowiowym kwitkiem. Albo inna sytuacja - ktoś z zerowym kontem wyjazdów, trzymając sie zaleceń SKWK, czeka cierpliwie na tą środe (z pamieci pisze, nie pamietam dokłądnie czy to ten dzień ) i swoją kolej i ostatecznie nie załapuje się na bilet. Inny natomiast (też zerowe konto) kupuje sobie wejściówke w poniedziałek i na mecz jedzie. Jest to fair? Taki sam kibic nie bedzie mogł zobaczyc spotkania tylko dlatego, że zastosował się do komunikatu... .Nie dziwcie się zatem na przyszłość, że ludzie zapisują się na szaliki i nie kupują ich potem itd. Przykład idzie z góry - skoro "góra" sama leci w przysłowiowe kulki i ma w dupie nakładane na siebie (PRZEZ SIEBIE) zobowiazania to cóż wymagac od szarego kibica... Błąd i tyle, nie rozumiem prób wybielania całej sytuacji...
Ostatnio edytowane przez felipe : 03.11.2009 o godz. 15:33.
|
|
|