|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kosztuje zapewne koło 100zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zamowilem gierke na allegro i czekam az do mnie przyjdzie, ale jest weekend i ogolnie chcialbym juz zaczac przygode z FM10! Moze ktos wie czy jesli teraz sciagne pirata i zagram powiedzmy kilka meczow a za kilka dni przyjdzie do mnie oryginał to jak go zainstaluje bede mogl kontynuowac rozgrywke z seva z pirata?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
co jak co ale z ceną trochę przesadzili....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
witam
powiedzcie mi czy wam na win 7 też nie chodzi FM ciągle mam błąd appcrash ;/ macie coś takiego czy tylko ja mam jakiegoś pecha.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja zassałem FM 2010 z neta wszystko ok tylko przy instalacji każe mi wpisać kod produkcyjny
![]() ![]() ![]() ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Instalujesz przez steama czy normalnie ? Ja też zassałem z neta i przy instalacji steam chciało kod ,ale jak zainstalowałem normalnie to bez problemu poszło.... ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
OK WSZYSTKO ŚMIGA NA CACY !!! Powód: jest ;D
Ostatnio edytowane przez chudy_TSW : 31.10.2009 o godz. 20:54.
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z tą taktyką w nowym FM-e to świetna sprawa!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No naprawdę jestem miło zaskoczony. Bardzo podoba mi sie nowy FM
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czas na nowego FM ! Czas na nowy sezon! Czas na grę Wisełka ! Czas na sukces !
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jak jest ktos chetny do gry po sieci w FM10 to pisac PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
własnie może sie orientuje ktos jak wygląda gra polskich zespołów w europejskich pucharach czy jest ten sam motyw co w poprzedniej edycji że zespół z 6tego miejsca gra w pucharach a mistrz gra w LM ale sezon pózniej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś jak się zwołuje zebranie z sztabem szkoleniowym? fajne jest to, że można zwołać konferencje po zakupie gwiazd
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Takie pytanko. FM 10 to jest płyta DVD czy CD?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oczywiście DVD.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po rundzie jesiennej zajmuje 2 miejsce i 7 pkt straty do Legii:(
polecam przesunięcie Leszczaka do pierwszejgo zespołu nabiera chłopak doswiadczenia i całkiem niezle sobie radzi ![]() po awansie do Ligi Mistrzów wartosc Pawła Brożka w lutym wyonsi 29 mln złotych ![]() dzielcie sie swoimi informacjami ![]() pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A jak tam radzą sobie Kirm i Piotrek Brożek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No to i ja sie podziele wynikami : Po 13 meczach mam 29 pkt (5 przewagi nad 2 Polonią Bytom ). Awansowałem do fazy grupowej ( w grupie mam Ac Milan , CSKA i Dynamo Kijów)po 4 meczach mam 6 pkt 2 zwycięstwa nad Dynamem po 1:0.Dobrze spisuje sie Brożek warty jest dokładnie 29 milionow złotych. Sprowadziłem Mateusza Bąka i lewego obrońce z reprezentacji RPA chłop nazywa sie Peter Masilela czy jakoś tak te transfery to były strzały w 10 obydwaj spisują sie zajebiście. Powód: Nie Zagłębie tylko Polonia :)
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 01.11.2009 o godz. 11:49.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo często w jednym meczu, jeden zawodnik potrafi strzelić 3-4 bramki. W każdej kolejce się znajdzie taki.
Błąd jakiś ? |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jaką taktyką gracie w Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Noto i ja się pochwale
Na początku 7 milionów zł na transfery kupiłem Kosowskiego za 3 miliony za 2 miliony Sznaucer na lewą obrone i Smolarka z wolnego na razie grałem w LM z FH u siebie 2:0 teraz czeka mnie mecz o Super Puchar.Czekam jeszcze na debiut w Extraklasie.Fajne jest to, że masz podpowiedź np.Marcelo wymaga treningu itp. Gram 4-4-2 wygląda to tak: Pawełek,Sznaucer,Marcelo,Głowacki,Alvarez,Kosowski ,Jrisak,Sobolewski,Kirm,Brożek,Smolarek oczywiście zmiany podczas meczów ![]() P.s jak wam spisuje się Łobo ? bo mi radzą, żebym go nie sprzedawał... ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo mi się podoba opcja z podpowiedziami asystentów. Nigdy nie chciało mi się szukać sztabu szkoleniowego ,a teraz odrazu mi podpowiedzieli kogo mam zatrudnić jako trenera , trenera juniorów itd.
W końcu docenili również nasze talenty : Leszczak, Chrapek ,Rajfur i Czekaj mają PA po -7, a Borysiuk z Legii ma nawet - 8. Pierwszy raz sie spotykam z Polakiem o takim PA , a może jeszcze jakiś się znajdzie.... Ogólnie nowy FM bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.... P.S No proszę : Salamon , Olszak, Stulin PA po -8.
Ostatnio edytowane przez matizaq : 01.11.2009 o godz. 12:56.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gram Wisłą..
sprowadziłem za 1.3 mln euro Semira Stilica (średnio udany transfer póki co) po dwóch kolejkach mam 6 punktów, a w LM jestem już w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej i gram z Olimpiakosem Skład: Pawełek Brożek - Marcelo - Głowacki - Alwarez Małecki - Stilic - Sobolewski - Kirm Ćwielong - Brożek |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Takie pytanie kto z was ma orginał
![]() I czy jesli ich nie macie to są jakie problemy z grą? I jeszcze jedno jakie staty ma Małecki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cska pokonane 2:3(Boguski x2 i Głowa z karnego) ! Mam jeszcze szanse na wyście z grupy
Mój skład od prawej obony : Bąk- Alvarez - Głowa - Marcelo-Peter Masilela- Małecki - Garguła - Jirsak - Kirm - Brożek , Boguski
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 01.11.2009 o godz. 12:58.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do Łobodzińskiego too u mnie na zmiane po kilka meczy grają z Małeckim na prawej pomocy..
![]() edit: musze sie pochwalic poniewaz wystartowałem na poasde menagera RPA i ją dostałem Powód: .
Ostatnio edytowane przez Bufon144 : 01.11.2009 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A jakie macie ustawienia indywidualne i polecenia dla drużyny?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecacie jakiegoś dobrego bramkarza do Wisly? tak za 2 miliony?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|