|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jeszcze 1 mu brakuje ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mięciel 4 bramki w dwóch meczach- trzeba będzie go zatrzymać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Otóż to. Się ku*wa nie miał już kiedy przebudzić... :/ Marcelo- wiesz co masz robić
![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Po pierwszej połówce widac że na presing Legii trzeba odpowiedziec tym samym i walecznościa aż się prosi o powrót Sobola wymarzony gracz do tego typu spotkań .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zagrożeni dzisiaj są Rzeźniczak i Iwański .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdybyśmy mieli lepszego stopera od Jopa na ławie to ja bym Marcelo przesunął do przodu.Po tym jak z zimną krwią zachował sie pod bramką Korony przy golu uważam że sie marnuje jako stoper w Wiśle.Jego miejsce jest w przodzie !!
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.10.2009 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zwycięstwo Legii dzisiaj sprawi, że - mam nadzieję - naszym piłkarzykom nie zabraknie determinacji. A to w tej parszywej lidze podstawa.
Wielka szkoda że nie zagra Głowa, to duże osłabienie. Skorża z pewnością postawi na Jopa, w końcu to zawodnik z jego "stajni". W środku zapewne Diaz z Cantoro no bo przecież jak gramy z kimś mocniejszym to dwóch defensywnych być musi. Generalnie w tym meczu każdy wynik jest możliwy i żaden nie będzie zaskoczeniem. Przynajmniej dla mnie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
nadzieję,że Skorża nie zrobi takiego głupstwa.Na środku obrony obok Marcelo powinien zagrać Diaz zamiast nieruchawego Jopa.Wobec dobrej postawy Mauro,Diaz bardziej będzie przydatny w obronie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
po tym co zobaczyłem wczoraj nie mam najmniejszych wątpliwości, że tego spotkania nie wygramy.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
My wczoraj w pierwszej połowie gralismy naprawdę dobrze, jesli zagramy tak z Legią to o wynik jestem spokojny |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja mam tylko nadzieję, że po ostatnim meczu dostali w szatni porządny opier... i w meczu z Legią będą pamiętać, ile minut trwa mecz piłkarski. A Legia na 100 % będzie trudniejszym przeciwnikiem niż Korona, zwłaszcza, że Mięciel jest w gazie.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli Małecki nie będzie chciał grać tylko z Pawłem Brożkiem i nie będzie pchać wszystkich akcji w największy tłok to mamy szanse wygrać. Najbardziej obawiam się o środek obrony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Z JOPINHO nasza obrona to jest katastrofa. Mam tylko nadzieję, że Piotrek Brożek się wykuruje, Diaz przejdzie na stopera, a w środku pomocy będą grali Jirsak z Cantoro, bo wczoraj ich współpraca wyglądała obiecująco, a Jop powędruje na ławkę rezerwowych. To co z nim wczoraj wyczyniał Kiełb, który wielkim piłkarzem jeszcze nie jest, to się nie mieściło w głowie. Z Jopem w składzie jesteśmy jakies 30% słabsi, niz z Głowackim.. Niemniej jednak liczę na rozum i odwagę Skorży i posadzenie tego demona szybkosci na ławie.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak tylko czy starczy odwagi trenerowi aby postawic na pare stoperów Diaz, Marcelo w tak ważnym meczu. Ma tydzień aby sprawdzić to ustawienie zwłaszcza że Jop jest wolny i do tego jeszcze mało skoczny przegrywał główki z każdym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ruch zdecydowanie zawiódł w Warszawie , z drugiej strony jakby nie patrzeć , powiększyliśmy przewage nad drugim w tabeli zespołem .
Rybus , Mięciel i Szałachowski schodzili z boiska z urazami , niby dwaj pierwsi mają być gotowi na nas , ale nigdy nic nie wiadomo , chociaz nikomu w życiu nie życzyłem kontuzji i życzyć nie będę . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wszyscy zagrają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jedynym problemem moga być kontuzje, ale mysle ze podstawowi zawodnicy sie na czas wykurują. Zawieszen za kartki, nie ma.
Jezeli zagramy tak jak w drugiej polowie mecz z Ruchem to blado to spotkanie w piatek widze. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dajce spokoj.
mecz meczowi nierówny.Faworyta nie ma,zadecyduje dyspozycja dnia. My oslabieni bez kapitana ,i niewiadomo co z Piotrkiem Brozkiem ,dotego pamietacjie ze gramy w Sosnowcu i nie ma atutu wlasnego boiska. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe kto u nas będzie strzelał karnego gdyby takie cudo nam podarowali sędziowie w meczu z Legią w co nie wierze
. Głowy nie ma, Małecki nie wykorzystał ostatnio w reprezentacji. Jirsak to chyba najlepsze rozwiązanie jeśli będzie grał..ciężka sprawa |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zawsze jest jeszcze Brożek, który na 99% będzie celował w sam środek bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zauważyłem,że Choto to strasznie dużo cech wspólnych ma z w/w kopaczem. W sumie wolny,objechać go nie tak trudno. Wystarczy tylko chcieć. A tak serio,to w ME nie ma chłopca co by za Jopa wskoczył?Fatalnie jak Brożka Piotra zabraknie,bo dopiero w przerwie mają mu kupić kogoś do rywalizacji
ot ci polska piłka zawodowa . W ogóle to chce powiedzieć,że kontuzji to u nas tyle jakbyśmy co najmniej w każdym meczu gryzli trawę i walczyli aż kości rywali by trzeszczały.I konkuluzja wobec powyższego jest następująca, nie dość że słabiutcy kopacze,to jeszcze na zdrowiu nie najlepiej.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 01.11.2009 o godz. 00:07.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
objechac go nietrudno, a udaje się to nielicznym
Facet ma doskonałe warunki fizyczne jak na środkowego obrońce. Ale największą jego zaletą jest to, że potrafi 'czytać grę'. Jego najlepszy występ w Legii (wg mnie) miał miejsce w meczu Szachtar Donieck - Legia Warszawa. Czyścił tam wszystko, asekurował swojego partnera perfekcyjnie. A o klasie Choto niech świadczy fakt, że była tu kiedys konwersacja na temat tego, komu udało się przepchnąć choto i wygrać z nim w ten sposób pojedynek- i wyszło, że raz się udało to Pawłowi Brozkowi i komus tam jeszcze. Jakie cechy Choto ma wspólne z Jopem? Nie wiem, nie dostrzegam raczej wspólnych cech (no jedyne to, że obaj sa dośc wolni, ale Choto nadrabia to świetnym ustawianiem się i tym, że rzadko daje sie przepchać) Wadą Choto wg mnie jest lekceważenie w niektórych sytuacjach- zamiast wybić daleko piłke, to próbuje jakis dziwnych zagrań, przez co nieraz stwarza zagrozenie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeśli już jesteśmy przy Choto i "objeżdżaniu go" to rekord Ekstraklasy ustanowił niedawno ex-Legionista - Grosicki. Strzelił 2 bramki, a mógł więcej, aż miło było patrzeć na bezradność warszawskiego obrońcy ( http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html ).
Ciekaw jestem jak będą wyglądały pojedynki Małeckiego i Brożka z Choto i Astizem. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie, oby tylko nie wypadli nam już ze składu kolejni zawodnicy, a do zdrowia wrócił Piotrek Brożek. Powód: link
Ostatnio edytowane przez MCX : 01.11.2009 o godz. 00:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
O proszę, czyli objechać się da. Grę czyta ok, ale jest wolny, i jak ToTylkoJa napisałeś wybija piłkę na oślep.
No to już ma dwie cechy wspólne z Jopem .A mnie zastanawia jak Marcelo będzie przy rzutach rożnych grać. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to przecież wiadomo, że Choto to obrońca do przejścia. Gdyby tak nie było, to Legia nie traciła by bramek. Ale ile takich przykładów dasz jak ten z Grosickim czy kiedys z Brozkiem? Marcelo, Cleber, Arboleda też są do przejścia. Puyol, Pique, Terry, czy Maldini u szczytu swojej kariery również.
Dwie cechy wspólne=dużo cech wspólnych? To kompletnie rózni obrońcy jak dla mnie. Choto opiera swoje rzemiosło na sile, Jop nie za bardzo. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Powiem krótko: Ten mecz jak dla mnie to cholerna niewiadoma.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
"killzone" coś marny z Ciebie kibić wojskowych skoro nie wierzysz w zwycięstwo własnego zespołu i jeszcze dość "często" udzielasz sie na forum Waszego największego rywala do tytułu
A Janka zostaw w spokoju 2 wicemistrzostwa i jak pięknie prezentuje się w telewizji, zaśmieje się jak trzeba i kawał opowie, anegdotką też walnie Maćko jest w tv przy nim mocno niemrawy ![]() "ToTylkoJa" Jop opiera swoje rzemiosło na aerodynamice czoła i potylicy Przeciena powietrze jak pocisk i dlatego jest taki szybki ![]()
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 01.11.2009 o godz. 05:09.
![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|