The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2009, 19:21
Jeszcze 1 mu brakuje ...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.10.2009, 19:22
Mięciel 4 bramki w dwóch meczach- trzeba będzie go zatrzymać
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 31.10.2009, 19:26
skeba napisał(a):Wyświetl post
Mięciel 4 bramki w dwóch meczach- trzeba będzie go zatrzymać
Otóż to. Się ku*wa nie miał już kiedy przebudzić... :/ Marcelo- wiesz co masz robić
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.10.2009, 19:31
Po pierwszej połówce widac że na presing Legii trzeba odpowiedziec tym samym i walecznościa aż się prosi o powrót Sobola wymarzony gracz do tego typu spotkań .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.10.2009, 19:37
Zagrożeni dzisiaj są Rzeźniczak i Iwański .
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.10.2009, 19:49
gdybyśmy mieli lepszego stopera od Jopa na ławie to ja bym Marcelo przesunął do przodu.Po tym jak z zimną krwią zachował sie pod bramką Korony przy golu uważam że sie marnuje jako stoper w Wiśle.Jego miejsce jest w przodzie !!
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.10.2009 o godz. 19:52.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 31.10.2009, 19:55
Zwycięstwo Legii dzisiaj sprawi, że - mam nadzieję - naszym piłkarzykom nie zabraknie determinacji. A to w tej parszywej lidze podstawa.
Wielka szkoda że nie zagra Głowa, to duże osłabienie.
Skorża z pewnością postawi na Jopa, w końcu to zawodnik z jego "stajni".
W środku zapewne Diaz z Cantoro no bo przecież jak gramy z kimś mocniejszym to dwóch defensywnych być musi.
Generalnie w tym meczu każdy wynik jest możliwy i żaden nie będzie zaskoczeniem. Przynajmniej dla mnie.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Jarromiro
Member

Od: 05.2003

Stary 31.10.2009, 21:08
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze 1 mu brakuje ...
Wedug Interii ma 4 czyli by nie zagrał
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.10.2009, 21:12
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Wielka szkoda że nie zagra Głowa, to duże osłabienie.
Skorża z pewnością postawi na Jopa, w końcu to zawodnik z jego "stajni".
W środku zapewne Diaz z Cantoro no bo przecież jak gramy z kimś mocniejszym to dwóch defensywnych być musi.
Mam

nadzieję,że Skorża nie zrobi takiego głupstwa.Na środku obrony obok Marcelo powinien zagrać Diaz zamiast nieruchawego Jopa.Wobec dobrej postawy Mauro,Diaz bardziej będzie przydatny w obronie.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.10.2009, 21:21
Jarromiro napisał(a):Wyświetl post
Wedug Interii ma 4 czyli by nie zagrał
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=8311&id_sezon=75
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.10.2009, 21:22
po tym co zobaczyłem wczoraj nie mam najmniejszych wątpliwości, że tego spotkania nie wygramy.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 31.10.2009, 21:27
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
po tym co zobaczyłem wczoraj nie mam najmniejszych wątpliwości, że tego spotkania nie wygramy.
Po tym co zobaczyłem w dzisiejszym meczu Legia-Ruch twierdze że ten mecz wygramy
My wczoraj w pierwszej połowie gralismy naprawdę dobrze, jesli zagramy tak z Legią to o wynik jestem spokojny
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 31.10.2009, 21:29
Ja mam tylko nadzieję, że po ostatnim meczu dostali w szatni porządny opier... i w meczu z Legią będą pamiętać, ile minut trwa mecz piłkarski. A Legia na 100 % będzie trudniejszym przeciwnikiem niż Korona, zwłaszcza, że Mięciel jest w gazie.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.10.2009, 21:46
Jeśli Małecki nie będzie chciał grać tylko z Pawłem Brożkiem i nie będzie pchać wszystkich akcji w największy tłok to mamy szanse wygrać. Najbardziej obawiam się o środek obrony.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 31.10.2009, 21:55
Z JOPINHO nasza obrona to jest katastrofa. Mam tylko nadzieję, że Piotrek Brożek się wykuruje, Diaz przejdzie na stopera, a w środku pomocy będą grali Jirsak z Cantoro, bo wczoraj ich współpraca wyglądała obiecująco, a Jop powędruje na ławkę rezerwowych. To co z nim wczoraj wyczyniał Kiełb, który wielkim piłkarzem jeszcze nie jest, to się nie mieściło w głowie. Z Jopem w składzie jesteśmy jakies 30% słabsi, niz z Głowackim.. Niemniej jednak liczę na rozum i odwagę Skorży i posadzenie tego demona szybkosci na ławie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Stary 31.10.2009, 22:06
Tak tylko czy starczy odwagi trenerowi aby postawic na pare stoperów Diaz, Marcelo w tak ważnym meczu. Ma tydzień aby sprawdzić to ustawienie zwłaszcza że Jop jest wolny i do tego jeszcze mało skoczny przegrywał główki z każdym.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.10.2009, 22:22
Ruch zdecydowanie zawiódł w Warszawie , z drugiej strony jakby nie patrzeć , powiększyliśmy przewage nad drugim w tabeli zespołem .

Rybus , Mięciel i Szałachowski schodzili z boiska z urazami , niby dwaj pierwsi mają być gotowi na nas , ale nigdy nic nie wiadomo , chociaz nikomu w życiu nie życzyłem kontuzji i życzyć nie będę .
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Stary 31.10.2009, 22:26
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ruch zdecydowanie zawiódł w Warszawie , z drugiej strony jakby nie patrzeć , powiększyliśmy przewage nad drugim w tabeli zespołem .

Rybus , Mięciel i Szałachowski schodzili z boiska z urazami , niby dwaj pierwsi mają być gotowi na nas , ale nigdy nic nie wiadomo , chociaz nikomu w życiu nie życzyłem kontuzji i życzyć nie będę .
Oczywiscie że nie zwałaszcza że sami mamy problemy i to chyba wieksze niż Legia z kontuzjami . Czy wiadomo który z Legionistów nie zagra z nami za nadmiar kartek?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.10.2009, 22:49
Wszyscy zagrają.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.10.2009, 22:50
Bik napisał(a):Wyświetl post
Czy wiadomo który z Legionistów nie zagra z nami za nadmiar kartek?
Jedynym problemem moga być kontuzje, ale mysle ze podstawowi zawodnicy sie na czas wykurują. Zawieszen za kartki, nie ma.

Jezeli zagramy tak jak w drugiej polowie mecz z Ruchem to blado to spotkanie w piatek widze.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.10.2009, 23:20
Dajce spokoj.

mecz meczowi nierówny.Faworyta nie ma,zadecyduje dyspozycja dnia.

My oslabieni bez kapitana ,i niewiadomo co z Piotrkiem Brozkiem ,dotego pamietacjie ze gramy w Sosnowcu i nie ma atutu wlasnego boiska.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Stary 31.10.2009, 23:32
Ciekawe kto u nas będzie strzelał karnego gdyby takie cudo nam podarowali sędziowie w meczu z Legią w co nie wierze . Głowy nie ma, Małecki nie wykorzystał ostatnio w reprezentacji. Jirsak to chyba najlepsze rozwiązanie jeśli będzie grał..ciężka sprawa
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 31.10.2009, 23:44
Bik napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kto u nas będzie strzelał karnego gdyby takie cudo nam podarowali sędziowie w meczu z Legią w co nie wierze . Głowy nie ma, Małecki nie wykorzystał ostatnio w reprezentacji. Jirsak to chyba najlepsze rozwiązanie jeśli będzie grał..ciężka sprawa
Zawsze jest jeszcze Brożek, który na 99% będzie celował w sam środek bramki.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.11.2009, 00:03
fialo napisał(a):Wyświetl post
Z JOPINHO .
Zauważyłem,że Choto to strasznie dużo cech wspólnych ma z w/w kopaczem. W sumie wolny,objechać go nie tak trudno. Wystarczy tylko chcieć. A tak serio,to w ME nie ma chłopca co by za Jopa wskoczył?Fatalnie jak Brożka Piotra zabraknie,bo dopiero w przerwie mają mu kupić kogoś do rywalizacjiot ci polska piłka zawodowa. W ogóle to chce powiedzieć,że kontuzji to u nas tyle jakbyśmy co najmniej w każdym meczu gryzli trawę i walczyli aż kości rywali by trzeszczały.I konkuluzja wobec powyższego jest następująca, nie dość że słabiutcy kopacze,to jeszcze na zdrowiu nie najlepiej.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 01.11.2009 o godz. 00:07.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 01.11.2009, 00:10
objechac go nietrudno, a udaje się to nielicznym Facet ma doskonałe warunki fizyczne jak na środkowego obrońce. Ale największą jego zaletą jest to, że potrafi 'czytać grę'. Jego najlepszy występ w Legii (wg mnie) miał miejsce w meczu Szachtar Donieck - Legia Warszawa. Czyścił tam wszystko, asekurował swojego partnera perfekcyjnie.
A o klasie Choto niech świadczy fakt, że była tu kiedys konwersacja na temat tego, komu udało się przepchnąć choto i wygrać z nim w ten sposób pojedynek- i wyszło, że raz się udało to Pawłowi Brozkowi i komus tam jeszcze.
Jakie cechy Choto ma wspólne z Jopem? Nie wiem, nie dostrzegam raczej wspólnych cech (no jedyne to, że obaj sa dośc wolni, ale Choto nadrabia to świetnym ustawianiem się i tym, że rzadko daje sie przepchać)
Wadą Choto wg mnie jest lekceważenie w niektórych sytuacjach- zamiast wybić daleko piłke, to próbuje jakis dziwnych zagrań, przez co nieraz stwarza zagrozenie.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.11.2009, 00:17
Jeśli już jesteśmy przy Choto i "objeżdżaniu go" to rekord Ekstraklasy ustanowił niedawno ex-Legionista - Grosicki. Strzelił 2 bramki, a mógł więcej, aż miło było patrzeć na bezradność warszawskiego obrońcy ( http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html ).
Ciekaw jestem jak będą wyglądały pojedynki Małeckiego i Brożka z Choto i Astizem. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie, oby tylko nie wypadli nam już ze składu kolejni zawodnicy, a do zdrowia wrócił Piotrek Brożek.
Powód: link
Ostatnio edytowane przez MCX : 01.11.2009 o godz. 00:20.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.11.2009, 00:27
O proszę, czyli objechać się da. Grę czyta ok, ale jest wolny, i jak ToTylkoJa napisałeś wybija piłkę na oślep.
No to już ma dwie cechy wspólne z Jopem.

A mnie zastanawia jak Marcelo będzie przy rzutach rożnych grać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 01.11.2009, 00:28
to przecież wiadomo, że Choto to obrońca do przejścia. Gdyby tak nie było, to Legia nie traciła by bramek. Ale ile takich przykładów dasz jak ten z Grosickim czy kiedys z Brozkiem? Marcelo, Cleber, Arboleda też są do przejścia. Puyol, Pique, Terry, czy Maldini u szczytu swojej kariery również.

Dwie cechy wspólne=dużo cech wspólnych? To kompletnie rózni obrońcy jak dla mnie. Choto opiera swoje rzemiosło na sile, Jop nie za bardzo.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.11.2009, 00:47
Powiem krótko: Ten mecz jak dla mnie to cholerna niewiadoma.
Odpowiedz cytując
Wujekm
Member

Od: 04.2008

Stary 01.11.2009, 01:35
"killzone" coś marny z Ciebie kibić wojskowych skoro nie wierzysz w zwycięstwo własnego zespołu i jeszcze dość "często" udzielasz sie na forum Waszego największego rywala do tytułu
A Janka zostaw w spokoju 2 wicemistrzostwa i jak pięknie prezentuje się w telewizji, zaśmieje się jak trzeba i kawał opowie, anegdotką też walnie Maćko jest w tv przy nim mocno niemrawy

"ToTylkoJa" Jop opiera swoje rzemiosło na aerodynamice czoła i potylicy Przeciena powietrze jak pocisk i dlatego jest taki szybki
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 01.11.2009 o godz. 05:09.
UBUNTU
linux for human beings
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów