|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ogladajac pierwsza polowe, tak sie zastanawialem... co teraz robi Nurkovic
no wlasnie, wie ktos? dalej gra w tym Travniku? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
z taka gra walczyć o utrzymanie? No paranoja co niektórzy wypisują i podniecaja się meczem z 3-ligowa drużyną ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
niby prowadzimy gre, mamy przewage w kazdym elemencie, widac, ze jest roznica klas, ALE 1:0 z Bytovia to hmm nie wiem, zboacyzmy w drugiej polowie
ale Barcelona z Realem S. wygrala 6:1, a przeciuwnik to nie byla druzyna z okregowki tylko solidny ligowiec, a my z solidnym ligowcem ledwo jedną bramką wygrywamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
A oni od poczatku sezonu grają jak zbieranina. Nie chce im się biegać, pracować nad polepszeniem gry. Trener zachowuje się asekurancko, boi się posadzić święte krowy na ławie. Jest źle i tyle. I nie zamydli mi oczu pozycja w tabeli. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
E no to jak Barcelona wygrała 6:1, a my wygrywamy jedną bramką, to .......e. Przerzucam się na Barcelone.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Widzę, że zmiany znów będą w doliczonym czasie gry :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
słysząc te trąbki mam uczucie jakbym był w RPA xD
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ale taki poziom gry wystarcza na nasza lige ogórkowa! Widocznie grając tak a nie inaczej wystarcza na nasza ligę co świadczy o słabości tej ligi! Poprostu trzeba się pogodzić że pewnych rzeczy sie nie przeskoczy, nasza liga jest juz nie na dnie a pod nią i musimy się przyzwyczaić do tego bo świetlanej przyszłości nie widzę. Ci co naoglądają ligi zagraniczne i myśli że nasi beda tak grać sa poprostu głupcami ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gargułę czas wpuścic bo wynik w miarę bezpieczny i ostrej gry nie widac warunki po za murawą dobre do debiutu .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja tego Skorzy nigdy nie zrozumiem. Wygrywamy pewnie i Jirsak wejdzie. Zamiast ogrywac Janika, Rado i przede wszystkim Garguly. A w zimie znowu beda zale ze zawodnikow nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja rozumiem. Janik, Rado są zbyt chujowi żeby dostac szanse. Niech grają najlepsi.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba, że Skorża przewyższa mnie intelektualnie o całe lata świetlne, bo ja niestety też go nie rozumiem. Zamiast cisnąć Bytovie i dążyć do następnejj bramki, ściąga Ćwieląga i wpuszcza Jirsaka. Łobodziński, który gra tragicznie, dalej jest na boisku. Garguła siedzi na ławce. Katastrofa...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie Garguła, gdzie młodzi?
Kuźwa - kiedy oni mają się ogrywać?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
strzelił bramkę, pieknie zachował się w obronie kiedy koleś wychodził sam na sam. to co gra Kirm przy Łobodzińskim? Macie Gargułe.Tak jak mówili.Dadzą mu pograć delikatnie ostatnie 20- 15 min
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
A to co Cebanu wyprawia, to dopiero amatorka...cos trzeba z tym chlopakiem zrobic, bo umiejetnosci mu poprostu brakuje.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 27.10.2009 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja nie widze roznicy miedzy zespolami.
Nasi co chwile fauluja pilkarzy Bytovii na skrzydlach. Nie radza sobie z szalnczymi atakami czy co ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby Cantoro zakończył do golem to by była akcja sezonu!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy Jop gra w Wiśle
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jop twoja mać on jest jakąś wielką pomyłką!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z relacji wp.pl
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jest! Wreszcie! Brawo Skorża! Janik wchodzi na boisko w 92 minucie!
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak: Skorża - motywator: "Młodzi - zap...ć na treningach to Was wpuszczę na 30 sekund!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zeby tak z sercem Wisła zawsze grała jak dziś nasi przeciwnicy.
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
powiem tak, bardzo dobry bramkarz z Bytowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie mogę to stwierdzić z czystym sumieniem!Kirm to kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!Nie udany transfer tęsknie za Zieńczukiem.Jop to samo.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Mecz się odbył i zakończył. To wszystko, co można napisać o tym spotkaniu. Wisła jak zwykle nonszalancko, chaotycznie. Dalej nie ma mentalności zwycięzców w naszych zawodnikach. Zamiast dobić Bytovię, sprawdzić radość kibicom dobrą, ofensywną grą, to my ostatnie 20 - 25 minut dajemy się zepchnąć do obrony i gramy z kontry. Patologia.
Łobodziński to gra chyba tylko po to, żeby Cupiał nie zarzucił Skorży, że najbardziej kosztowny piłkarz Wisły grzeje ławę, innego wytłumaczenia nie widzę. Kirm słabiutko, choć przynajmniej starał się biegać, co z tego, kiedy masa niecelnych podań. Diaz porażka, strata za stratą. A o młodych i Gargule dalej nic nie możemy powiedzieć, bo jak zwykle weszli na ostatnie minuty. Dobrze, że przynajmniej nie w doliczonym czasie gry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
I dobrze.Następna runda.Zmęczenia nie powinno być.Na takiej murawie i się człowiek męczy bardziej i o kontuzje łatwiej. A przed piątkowym meczem z Koroną to dobrze. P.S Korona gra tak jakby tutejsi co poniektórzy forumowicze chcieli aby Wisła zagrała i teraz meczy się dodatkowo z Dolcanem w dogrywce.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.10.2009 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po co wogóle komentować taki mecz. Dajcie sobie spokój, awans jest i tyle... To jest charakterystyczne dla pucharów, że najlepsze drużyny mają problemy... Marna płyta boiska, mniejsze rozmiary, taktyka "man behind ball" sprawiła by problemy każdemu zespołowi... Liczy się awans i tyle... Po co mamy wygrywać po 5:0 takie mecze...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
jakby Penksie uznali prawidłowego gola z PAO to bylibyśmy w fazie grupowej ligi mistrzów,
jakby KIRM nie strzelał w poprzeczkę tylko w bramkę to przeszlibyśmy Levadię, jakby Peszce uznali gola w ostatnim meczu Amiki to Wronki miałyby 2 punkty więcej..... itd
Ostatnio edytowane przez lucekj : 27.10.2009 o godz. 15:15.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
A z Twojego podejścia do meczów to się potem taka Levadia Tallin rodzi, "po co wygrać 5:0, liczy się awans"... :/ Grrrr...... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|