|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jak dla mnie to irytujące jest .. zachowanie Pawła Brożka. Drze sie na każdego [szczególnie na Małego- w 98%], a sam je*ie nie raz nie dwa sytuacje. Rozumiem, że wolałby grac z Boguskim, ale skoro ten jest kontuzjowany, to jego cholernym zadaniem jest zgrać sie z Patrykiem. Skoro nie udało mu się przejść do Fulham to niech sie kurde weźmie i zbierze do roboty w Wiśle.
Jeżeli Wisła Kraków, to dla niego już nie jest tak wiele, to ja [przepraszam bardzo] mam go gdzies. Dopóki sam nie będzie wykorzystywał ok 90% swoich okazji, to niech się nie ma cały czas pretensji do innych i niech przestanie "rzucać" cały czas fochami... Tyle ode mnie po pierwszej połowie. Bo to mi się tak najbardziej w oczy rzuciło. Mimo wszystko pamiętajmy też, że nasi wygrywają do przerwy 1:0 i z tego sie musimy wspólnie cieszyć! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
znowu nie graja z Kirmem. Więcej akcji idzie prawym skrzydlem.
Brozek zawsze darl sie na innych, wymachiwał rekami. Z takim zachowaniem to sobie zagranica nie pogra. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie żartujcie sobie pisząc że Jirsak gra dobrze.Totalnie przeciętny,bezbarwny wystep w jego wykonaniu.Jak 95% jakie w Wiśle zaliczył
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Żałosny mecz. Ciężko go oglądać, serio. Piast- żal. Oni powinni grać w jakiejś lidze okręgowej. Stoją i czekają co też zrobi Wisła. Żal dupe ściska. A te błędy w obronie? No przecież ... ach, szkoda słów.
Dla mnie jedynymi "normalnymi" meczami w tej naszej ekstraklasie są mecze Wisła z Lechem i ew. Legią (to się jeszcze zobaczy). Tydzień temu był pressing, zagrania z 1 piłki, gra na małym kawałku boiska, celne podania, no po prostu był to mecz europejski. Dzisiaj? Mówie, Piast stoi i patrzy co zrobimy. I są tak wysoko w tabeli ... masakra. Co do Wisły, ten mecz po raz kolejny idealnie pokazuje to, że Wisła nie ma linii pomocy. Linia obrony super, nie można mieć pretensji czy to do Marcelo, czy Głowackiego że Wisła traci gole. Każda drużyna traci. Jeśli mogę mieć jakieś pretensje do bloku defensywnego, to do P. Brożka. Facet ma takie papiery na granie, a siedzi schowany na swojej połowie. Gdyby grał choć w połowie tak ofensywnie jak Alvarez, byłoby super. Napastnicy - super. Małecki się skurczybyk tak rozwinął, pamiętam jaki był wolny 2 lata temu, jak parowóz. Teraz przyspieszenie ma takie jak hardcorowe kolejki w parkach rozrywki. Brożek - klasa. Marnuje sytuacje? Owszem, każdy napastnik marnuje sytuacje, prostsze lub bardziej skomplikowane. Naszą bolączką jest linia pomocy. Diaz aka kółeczko aka faul to jakaś śmieszna pomyłka. Co ten typ robi w Wiśle? No idea. Jirsak - tak, ten facet ma papiery na granie i mógłby grać super, gdyby miał dobrego partnera w środku pola. A tak? Zostanie z przodu, piłkę rozgrywają stoperzy (Głowacki i Marcelo) i słabo to wygląda. Zostanie bardziej z tyłu, to taka gra "pierdu pierdu" - ja do Ciebie, Ty do mnie. Jego miejsce jest zaraz za napastnikami, widać było ewidentnie przy kilku jego zagraniach jak się znalazł z przodu. A tak, z Diazem, to jest zupełnie bezużyteczny. Pamiętam jak grali razem z Sobolem - wtedy to fajnie wyglądało. Jeśli chodzi o bocznych pomocników: Kirm - tęsknię za Zieniem. Tamten to przynajmniej miał wrzutki super, czy z wolnego umiał strzelić. Kirm jest bez wyrazu. Łobo - bez komentarza. Na stojącego Piasta starczy, na agresywnego i grającego pressingiem Lecha już nie. Oby Ćwielong się rozwinął, bo inaczej cienko to widze. 2 połowa, oby Wisła lepiej zagrała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
KUR... jaki PEDRO ALVAREZ komentator zajebisty
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja pier....
Jak tego nie wygramy to będzie masakra... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No i Piast nas zaskoczył
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czułem, to granie na 1 do przodu musiało się zemścić.
Kiedyś była gra na 2-0 i spokój, teraz naszym kopaczom wystarczy tylko jedna. Brawo, oby tak dalej. Mam nadzieje, że teraz się zepną i unikniemy kompromitacji. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
1:1 no i będa nerwy
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Piast jest na trybunach? Było ich słychać choćby na początku II połowy?
P.S. Grają jak cip...ki to się doczekali :/ P.S." Oki, już ich było widać . Gościnnie?![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawo, brawo, brawo. My wygrywamy 4:0 czy 1:0 ( wygrywaliśmy)? Teraz Wisła musi zaskoczyć!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Legia z 0;1 wyskoczyła na 5-0, my nie możemy. Tak to jest jak się ma 10 sytuacji, jedną wykorzystujemy. Piast miał 1 - to samo.
Małecki niech się więcej modli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
no i minimalizm sie odplacil
![]()
cięzko jest lekko żyć.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No to już nie można grać w dziesiątkę, "Łobo" out.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No, wreszcie może zaczną zapierdalać pipy. Tak wyrachowanie grali, że aż się prosili o bramkę.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kur... co oni robia? Juz coraz bardziej irytuje mnie to co robia nasi kopacze, chca byc zabawni czy co?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dramat co my gramy. Jak oglądam ten mecz to nie wiem jak można narzekać na styl jaki mieliśmy za Petrescu. Ciekawe kiedy nasi zauważą że my mamy strzelić więcej bramek a nie mieć więcej posiadania piłki.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ŻENADA... Piast przeszedł 2 razy na naszą połowę....
Cantoro |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś oprócz Głowackiego, Marcelo, Cebanu i Cantoro pokazuje się do piłek?... żenada
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Małecki... oby Boguski wrócił.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to jest jak zmienników nie mamy. Małecki może psuć sytuacje, ale tak ma zagwarantowane miejsce w pierwszej 11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak zawsze z przodu mamy gwiazdeczki 100 sytuacji 1 gol ;/;/
0 zaciętości nawet nie przycisnęliśmy.. i znów Małecki żenada.... a mówiliście o Pepe ;] ps. naszym się w ogóle nie chce grac!! kwa obciąć im pensje o połowę do końca sezonu!! Powód: nc...
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 24.10.2009 o godz. 17:34.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A ja bym wpuścił Leszczaka za Brożka.
W ogóle się Paweł nie stara.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mały....może pokrzyczysz sobie na kogoś z zespołu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Piast gra tragicznie, a jest remis
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zas Patryczek ma pretensje...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożka nie zmieni, kogo ma wpuścic ?
17 letniego zawodnika, który ani minuty nie spędził w ekstraklasie. Nie mamy szerokiej ławki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Małecki ostatnio się z tymi strzalami zablokował :| wku*wia mnie to....
Leszczaka za Brożka! . . . znów Marcelo nam ratuje tyłki I <3 Marcelo! x) (*przynajmniej jak narazie*)
Ostatnio edytowane przez masterlag : 24.10.2009 o godz. 17:39.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
skeba takim tokiem myslenia, Leszczak nigdy nie zagra.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|