|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś kto ma dostęp do dokumentacji i potrafi ją odczytać, byłby tak miły na zdjęciach z różnych miejsc np. środek C, narożnik EC mogłby wyrysować przewidywaną linię boiska z naniesieniem proporcjonalnego ludzika. Wiem, że to dużo roboty ale może ktoś kto się zna i troche czasu dałby radę? Z góry dzięki.
ps. Chodzi mi o coś takiego co zrobił LukL tylko z "ludzikiem" z różnych miejsc. ![]()
"meksykańska fala" podkreślała tego dnia, radosną atmosferę piłkarskiego święta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Ooo.. znaleźliśmy dodatkowe 2 mln do kosztów :/ ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ..ale z tym ludzikiem to tak "pi" razy oko
Ostatnio edytowane przez LukL : 24.10.2009 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Ostatni rząd - miejsca leżące, dla karłów lub bilety 50% tańsze bo widać tylko 50% boiska... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dziękuję Ale obawiam się patrząc na betoniarkę, że z tym ludzikiem nie będzie, aż tak dobrze ( w sensie wielkość )
Ostatnio edytowane przez marcinaski : 24.10.2009 o godz. 12:55.
![]()
"meksykańska fala" podkreślała tego dnia, radosną atmosferę piłkarskiego święta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy to rozwiąże problem ale murawa jeszcze będzie obniżana.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Na pocieszenie... podobny motyw jest w Dortmundzie.... ![]() ale to jest nakreślone z uwzględnieniem obniżonej już murawy! Zresztą 80cm przy tak dużej przestrzeni to jest nic....
Ostatnio edytowane przez LukL : 24.10.2009 o godz. 13:05.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
"Ostatni rząd - miejsca leżące, dla karłów lub bilety 50% tańsze bo widać tylko 50% boiska..."--->w czym problem tam ma być sektor gości(tak słyszałem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Oprócz tego jeszcze dwa narożniki będą tak wyglądać, gdzie nie zasiądą kibice gości tylko My. I coś mi się wydaje że te szyby po bokach trybun E i D nie zostaną usunięte. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie: kiedy zacznie się stawianie konstrukcji dachu?
Musimy czekać na poprawki szanownego pana O. ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na maila odpisał mi radny Stanisław Rachwał. Z tego co pisze wynika, że jest on za dokończeniem budowy obydwu stadionów - naszego i icków i zamierza za tym optować
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Narożniki i tak będą w większości meczów puste...
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
z piątkowego Dziennika Polskiego:
![]() Obtułowicz napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odpowiedź głownej przeciwniczki budowy stadionu, Radnej Jantos na mój e-mail.
Cytat:
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
powiedzmy sobie szczerze , gorsze stadiony w ekstraklasie ciezko bedzie znalezc , za przekrety majchrowskiego i obtulowicza powinni oni byc rozliczeni
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
w Barcelonie znam 3 stadiony: Barcelony, Espanyolu i jakiś trzeci co kiedyś kadra Polski na nim grała. Ale nie wiem jak się zwie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Repra grala na treningowym boisku barcy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeszcze jest bodaj Stadion Olimpijski, na którym grał Espanyol w ostatnich sezonach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie ( jestem z Gdańska ): z jakiej partii jest przewodnicząca Komisji Budżetowej Krakowa?
A co się tyczy wręcz upartego stanowiska tej pani, to my Kibice, mamy szansę zrewanżować się jej podczas wyborów. Z 20.000 tysięcy głosów w plecy to dla polityka mocny cios. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dokładnie. Espanyol ostatnio grał na Estadi Olímpic de Montjuïc teraz jednak przeniósł się na swoje czyli Estadi Cornellà-El Prat. No i oczywiście dwa stadiony Barcy czyli Camp Nou i Mini Estadi. Więc Barcelona na upartego ma 4 duże stadiony.
Po za tym polecam oglądnięcie sobie tego nowego stadionu Espanyolu, gabarytami podobny do stadionu Wisły i Legii a jednak wg mnie nasz z Krakowski jest zdecydowanie ładniejszy. Tylko troszkę mniej dopracowany no i ta cena... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Markus
Stadiony Barcelony : Camp Nou - pojemność - 98.600 Olimpic de Montjuic - pojemność - 55. 926 Estadio Nou Sarria - pojemność - 39.204 ( oddany do użytku 08.2009 ). Nowy stadion Espanyolu charakteryzuje się możliwością pochowania 20 tys urn kibiców zmarłych ( w jednym z narożników stadionu ). EDIT W Barcelonie jest także Wielki Stadion Corridy ( Plaza de toros Monumental de Barcelona) o pojemności - 19.592
Ostatnio edytowane przez kot : 24.10.2009 o godz. 19:44.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W barcelonie sa conajmniej 4 stadiony o wysokim standardzie. 2 pisada fc barcelona, jest stadion olimpijski, i nowy stadion espanyolu. Nie jestem pewien czy nowy stadion espanyolu to przebudowany stary obiekt czy tez calkowicie nowa konstrucja w innym miejscu.
Rece opadaj jak sie widzi,ze ludzie odpowiedzialni za tak wazny projekt nie maja pojecia o temacie. Jak sie oglada zdjecie satelitarne barcelony w guglu to wlasciwie w kazdej dzielnicy jest jakis schludny obiekt
Ostatnio edytowane przez As : 24.10.2009 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Mamy s.......ony projekt to fakt, juz 100 tys razy bylo mowione ze mozna bylo wybudowac stadion duzo lepszy za ta kase... Ale to juz po fakcie, tyle gadaja o dlugach ze nie ma na to czy tamto.. A jakie miasto, rzad cyz cokolwiek nie jest na dlugach? Odebrac prawo do projektu Obtulowiczowi i troche sie projekt naprawi za 2-3 lata, oszkli, da jakies oswietlenie.. Problem w tym na wyborach bedzie za na kogo glosowac jak nie na PO? Skonczy sie tak ze po audycie okaze sie ze trzeba bedzie dolozyc z 60 milionow, miasto nie bedzie chcialo, zrobi sie burdel i wyjdziemy na swoje.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Odnośnie tego zdjęcia z narożnika i widoku rzekomo na pół stadionu nasuwa się pytanie. Czy ten co robił zdjęcie siedział, czy stał ? Bo to zasadniczo zmienia sytuację. Mi wydaje się, że stał.
P.S. Tragedią tego miasta są takie egzemplarze jak ta paniusia z PO dzierżąca tytuł Przewodniczącej Komisji Budżetowej. Wyobrażam sobie jej budzet domowy bez tej kasy co dostaje w UM z przeciętną pensją (bez kręcenia lodów). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pani Malgorzata mnie tez napisala ze jestem jedyna osoba ktorej odpisala ![]() ![]() a dostalem takiego samego emaila.... ![]() Widac ze w jej wypowiedzach nawet taka rzecz musi byc niezgodan z prawda ![]() Ja jej odpisalem... Jest jednak rzecz ktora mnie boli, bo zaznacza ona ze dostaje mase chamskich maili...Mysle ze jezeli ktos chce sie kompromitowac to jego sprawa, ale akurat w tym momencie kompromituje nas jako kibicow Wisly i jezeli pare osob nie potrafi zachowac kultury to niech lepiej nic nie pisze bo to bedzie dla nas wszystkich lepsze... Dla mnie najlepsza rzecza w tym mailu jest zaslanianie sie jakimis mieszkaniami komunalnymi.... jeszcze kiedy kasa miejska nie jechala na takim dlugu pamietam artykuly w ktorych starszych, obcych sobie ludzi plci przeciwnej umieszczano w jednym pokoju w ramach oszczednosci... teraz robi sie z tego argument ze niby nasz stadion zabiera kase dla nich... komedia ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
gooro33
Myślę, że także Pasiaści robią nam krecią robotę . Oni nas tutaj też czytają ( także dowiedziałem się o dużej dość ilości e-maili wręcz szkodzących sprawie ).
Ostatnio edytowane przez kot : 24.10.2009 o godz. 19:50.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jednak mysle ze spora czesc naszych braci daje niepotrzebnie poniesc sie emocja. Po odpowiedzi tej Pani widac ze robi ona wielki szum a nie bardzo wie o co tak ogolnie biega... Polityka,polityka...polityka. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a chamskie maile moze pisac zarowno kibice Wisły jak i Gajowianki Gałowo. Ta baba sie ośmiesza. ![]() Cytat:
|
|||||||
|

|
||||||
![]() |
|
|