The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2009, 10:55. UFC, MMA, K-1 i inne

NAJMAN-Na pewno 12 grudnia odbędzie się mój zaległy debiut w MMA. Jeżeli nic się nie zmieni, to stoczę pojedynek z innym debiutantem w tej formule, Mariuszem Pudzianowskim. O ile oczywiście nie „strzeli z tyłka" i pod jakimś pozorem z tych planów sie wycofa. Wiadomo nie od dziś, że mówić a robić to dwie rożne rzeczy, a ring jak nic innego doskonale oddziela chłopców od mężczyzn. Aby walczyć trzeba mieć jaja, a aby przeciągnąć tira wystarczy mieć siłę.

PUDZIANOWSKI-Sztuki walki nie są mi obce kiedyś trenowałem karate ,na ringu okaże się kto jest lepszy !

Co myslicie o tej konfrontacji i o butnej wypowiedzi NAJMANA gwiazdy BIG BROTHERA? Kto waszym zdaniem wygra?

Dla mnie PUDZIAN to jest ktos i sercem bedę za nim !

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.10.2009, 11:29
A kto to jest ten Nejman?bokser,może jaką sylwetkę ktoś streści, bo z tego co czytam to wypowiada się bardzo butnie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.10.2009, 11:38
Taki pseudo bokser showman.
Mimo wszystko myślę, że wygra bo z całym szacunkiem dla Pudziana to o boksie nie wie nic.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.10.2009, 11:40
MMA to nie sam boks... Pudzian go rozbije.

Odpowiedz cytując
JacaTS
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 24.10.2009, 11:42
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Taki pseudo bokser showman.
Mimo wszystko myślę, że wygra bo z całym szacunkiem dla Pudziana to o boksie nie wie nic.
A ja uwazam, ze Pudzian nie bedzie preferowal walki w stojce. Od razu wpadnie Nejamnowi w nogi, walnie go na glebe, a tam juz sila fizyczna nabierze innego znaczenia.

Suma sumarum, taki marketingowy teatrzyk nam sie szykuje.
Tylko Wisła
Ukochana Wisła
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.10.2009, 11:51
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Jak już Pirat wspomniał wyżej MMA to nie tylko boks. A Pudzian zdaje się o 14 roku życia trenuje karate, z boksem również ma do czynienia. Ten showman polegnie i to szybko, oby tylko zdrowa nie stracił

Walka Najmana z Wawrzykiem:
http://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8

A tu jego wygrana walka:
http://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8

Popatrzcie na przeciwnika, chyba lubi dobrze zjeść
Bilans zresztą też ma dobry.
the end
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.10.2009, 12:16
Walka zrobiona dla kasy i dla medialnego szumu. Ale i tak jestem bardzo ciekaw jak Mariusz porusza się w ringu

ale jak ktoś kiedyś nawinął "...tu liczy się technika a nie tylko wielkie mięśnie..." także może być różnie.Ja jestem za Pudzianem.

http://www.youtube.com/watch?v=226OaOUFjho zajawka
I
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.10.2009, 12:20
Cytat:
Aby walczyć trzeba mieć jaja, a aby przeciągnąć tira wystarczy mieć siłę.
to sie Najman wypowiedział x) walczyć to walczą nawet i dzieci pod blokiem, a tego tira przeciągnie tylko kilkanaście osób na całym świecie x).
O boksie mam takie rozeznanie, że mogę stwierdzić, iż Najman dostanie. A przynajmniej mam taką nadzieję i trzymam kciuki za Pudziana. Leszcz jest z tego pseudo-boksera, nawet w BB Jola Rutowicz go olewała, beształa [po swojemu] i generalnie miała gdzieś. Skoro facet jego postury nie umie poradzić sobie z Jolą, to czy może poradzić sobie z facetem postury Pudziana?
Boksem szerzej się nie interesuje, ale z tego co wiem, to Najman częściej przegrywa... Mnie osobiście on śmieszy- na dresa blokowego byłby dobry, ale bokser? .... x)
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 24.10.2009, 12:29
Wielu mistrzów mms wywodzi sie z zapasów i judo ,tak naprawdę jak przegladałem te walki to starcia w dystansie trwają kilka sekund potem w wiekszosci rozstrzyga sie wszystko w parterze dlatego tacy zapasnicy czy judocy sprawdzaja sie tam np;NASTULA. Pudzian pewnie bedzie mial taka taktyke przyjąc na garde pierwszy cios i dorwac tego pajac.Ponadto PUDZIAN jest wielkim mistrzem i wiele zrobil w swojej dyscyplinie ,mógł nie przyjmowac tego wyzwania od kogos kto prawdopodobnie chce sie wypromowac na jego plecach ale cóż...duma mężczyzny mnie nie dziwi .
Ja uważam że wszystko rozszczygnie się w parterze i MARIUSZ wygra.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.10.2009, 12:31
20 sekund, nie więcej.

Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 24.10.2009, 12:35
odbyła sie juz konferencja przed walką ,ma ktos linka jakiegos do niej ponoc NAJMAN niezle cwaniakowal ,cos o pampersach gadał itp...
Odpowiedz cytując
Michal_b3
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.10.2009, 12:45
cz.1. : http://www.youtube.com/watch?v=Nc5_Snw0KzQ
cz.2.: http://www.youtube.com/watch?v=ums2b...eature=related
cz.3.: http://www.youtube.com/watch?v=N_Kau...eature=related

Pudzianowski wydaję się być dużo inteligentniejszy O Najmanie nie wiem nic, stawiam na Pudziana.
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 24.10.2009, 12:50
Konferencja prasowa
http://www.dailymotion.pl/video/xain...-prasowa_sport

Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=226OaOUFjho
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.10.2009, 13:14
Nie ma innej możliwości niż rozwalenie Najmana przez Pudziana w trybie szybszym niż Gołote rozwalali.Pudzin mimo wagi nie jest ociężały a Najman bokserem jest żadnym.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.10.2009, 14:59
Wielka ściema i wielka kicha. Czemu nie Zosia z "Na dobre i na złę" ze Stefanem Moellerem? MMA to świetny sport , znacznie wyzej ceniony jak korupcyjny boks, i nie rozumiem poc o komu taka antyreklama tej odmiany walk? Pudzian to klocek , Najman jest nikim, wygra ten ktory będzie lepszy w parterze.
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Stary 24.10.2009, 15:09
Cytat:
MMA to świetny sport , znacznie wyzej ceniony jak korupcyjny boks, i nie rozumiem poc o komu taka antyreklama tej odmiany walk?
Własnie dzięki walce Pudziana i Najmana MMA zostanie lepiej rozreklamowane w Polsce. Możliwe, że znacznie urośnie liczba fanów tego sportu dlatego wydaje mi się, ze to dobre posunięcie KSW.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 24.10.2009, 15:11
Bez obrazy Misiek---chcesz reklamy MMA to sciąg Emalianienke i Mirko Kropovica albo Icemana z Lesnarem
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Stary 24.10.2009, 15:26
Jemu chodziło o reklamę w Polsce,więc innej możliwości niż walczących 2 Polaków raczej nie ma

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 24.10.2009, 15:42
A dwoch bardzo dobrych zawodnikow plus kilku gorszych w klatce to nie brzmi lepiej?
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Stary 24.10.2009, 15:49
A czy walka np Adamka z Kliczko byłaby bardziej reklamowana itd niż Adamka z Gołotą?Właśnie nie,nawet coś mówili o tym,że gdy staje dwóch takich pięściarzy jak Adamek i Gołota jest prestiż mimo,że Kliczko od Gołoty jest lepszy.

Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Stary 24.10.2009, 18:40
Cytat:
Bez obrazy Misiek---chcesz reklamy MMA to sciąg Emalianienke i Mirko Kropovica albo Icemana z Lesnarem
Nie chodzi mi o umiejętności zawodników tylko o ich znane nazwiska, bo wiadomo, że Pudzian i Najman są słabeuszami w dziedzinie MMA. Ta walka plus kilka innych dobrych może zachecic innych do oglądania kolejnych gal. Szczerze mowiąc to sam jestem ciekaw wyniku tej konfrontacji. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.10.2009, 18:52
podsumowując Wasze w czesci negatywne wypowiedzi, jednak cel organizatorow zostal zamierzony, kazdy jest ciekawy wyniku tego pojedynku.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 24.10.2009, 19:14
...i o to pewnie chodzi organizatorom ,ja uważam że walka to swietne posunięcie
tak dla ciekawych ogladałem ostatnio program w ktorych mówiono że przeprowadzono badania i rekawice mma sa bezpieczniejsze i mniej odczówalne przy ciosach niz bokserskie ,trochę mnie to zdziwilo stereotyp jest inny
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.10.2009, 21:05
Będę na tej gali, mam nadzieje że się nie zawiodę i Pudzian pokaże temu pseudo bokserowi miejsce w szeregu.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 24.10.2009, 21:07
wierny napisał(a):Wyświetl post
Będę na tej gali, mam nadzieje że się nie zawiodę i Pudzian pokaże temu pseudo bokserowi miejsce w szeregu.
ale taki masz zamiar czy cos konkretniej? miejsce walki ? bilety itp? ja tez bym sie pisał
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.10.2009, 21:18
Bilety juz mam dawno kupione. Z tego co wiem to już nie ma biletów. Walka 11 grudnia w Warszawie na Torwarze. Troche zaspałeś
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 25.10.2009, 13:30
ile dales za bilety?
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 25.10.2009, 13:46
na forach przeczytałem że bilety rozeszły sie jak cieple buleczki na początku pażdziernika,na w miare dobry sektor byly po ok 60 zł
Konfrontacja Sztuk Walki - Oficjalny serwis Federacji KSW
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 25.10.2009 o godz. 13:57.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 25.10.2009, 14:03
Najman jest słabym bokserem i nic w zasadzie w tym sporcie nie osiągnął, a ciągle robi w swoich wypowiedziach odniesienia do swojego doświadczenia na ringu. Śmieszne to.

Pudzianowski go zniszczy. Wystarczy że złapie Najmana i już nie puści (czy to w stójce czy parterze), potężna siła tego gościa zrobi swoje.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.10.2009, 15:30
W 95% walk akcja przenosi się do parteru i tam rozstrzyga. Pudzian jak go przydusi do ziemi to się Najman zamęczy próbując uwolnić Jakaś dzwignia albo po prostu go obtłucze i dobranoc.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów