|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Walka stulecia? | |||
| Gołota |
|
95 | 38,15% |
| Adamek |
|
145 | 58,23% |
| W ostatniej chwili walkę odwołają |
|
13 | 5,22% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 249. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Niepojęty jest dla mnie fenomen Gołoty. Gość się przez całą karierę błaźnił, a po mimo to, dalej rzesze osób w niego wierzą. I jeszcze piszą, że wygra
Ta walka jest pewnie ustawiona od początku na zrobienie kasy, a chłopy przyuczeni co zrobić, że się walka sprzedała medialnie. Gdyby tak nie było, to Endrju dawno by spieprzył do Stanów. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gołota - wygra na pkt
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tak sentyment zwłaszcza został jak ja zarywałem noc a ten uciekł po minucie walki!
Będę za Adamkiem ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tofik - Niepojęte jest że zbłaźniliśmy (nie raz) się w piłkę w eliminacjach LM a dalej kibicujemy Wiśle ...
Andrzej Gołota Gołota Gołota jak śpiewał Kazik !! ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To z zapisaniem sie na boks nie jest dobrym argumentem ale to ze wciazkibicujemy Wisle, po bardzo roznych historiach, sie zgadza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O, to właśnie.
Gołota jako jedyny Polak osiągnął ten najwyższy poziom, bił się z najlepszymi. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
najlepsi w historii bokserzy Foreman i Lewis byli wielcy,ciężcy i tacy na pierwszy rzut oka wolni coś ala Gołota.Myśle że Andrju sobie poradzi z Adamkiem któremu będe kibicował
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Szkoda tylko,że z tymi najlepszymi nic nie pokazał.
A tak w ogóle to poczekajmy na walkę i wtedy sie okaże kto miał rację |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Fakt, ale to i tak poziom nieosiągalny dla innych naszych bokserów.
Myślicie, że czemu Adamek tak się pcha do wagi ciężkiej? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gołota przegrywał tylko z czarnymi.Ot taki strach przed czarnym ludem.Nie liczę porażki z Ruizem,bo to było oszustwo.Jest dobry kurs u buków na Gołotę,więc...Nie wierzę,by Adamek tę walkę wygrał.Obie walki z Riddick'iem Bowe widziałem i nie sądzę,by w najbliższych 20 latach jakiś Polak potrafił tak zlać aktualnie najlepszego boksera na świecie,bez podziału na kategorie(a takim był wtedy Bowe).
|
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jestem za Adamkiem, Gołoty nigdy nie lubiłem sorry :[
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co ma do rzeczy kwestia lubienia,czy nie lubienia? Gdybym się kierował tym kryterium,to poszedłbym u buka z torbami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
"Walczymy o coś, Popek Firma MMA" ![]()
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 21.10.2009 o godz. 15:29.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
money money money...
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Parę słów o Gołocie: http://www.golota.pl/modules.php?nam...rticle&sid=103
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie ma jak ich porównać nawet to dwie różne wagi, według mnie osiągnięcie Gołoty 5 na świecie jest dużo cenniejsze niż jakikolwiek pas Adamka, miejmy nadzieje że obejrzymy szybki nokaut !
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie zgadzam się z tym, że Andrzej Gołota będzie chciał zakończyć walkę jednym potężnym ciosem. Dlaczego? Gołota silniejsze ciosy ma z lewej ręki, a tej nie może nadwyrężać bo była kontuzjowana niedawno. Poza tym od dawna nie walczy już w stylu szybkich nokautów.
Jednak jestem przekonany, że Adamkowi raz na zawsze wybije z głowy tą jego sławę. Tylko kontuzja albo ustawienie walki może sprawić, że Andrzej przegra. Adamek ma 33 lata i dopiero teraz walczy w wadze ciężkiej. Ktoś pewnie powie : za mały jest. Ja powiem : tchórz. Za mały? Mike Tyson jest jeszcze niższy od Adamka a mistrzem świata był w wieku 20 lat. Adamek po prostu bał się walczyć z najlepszymi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Troszke kolego pokreciles.
Od kiedy Golota ma wieksza sile ciosu w prawej rece? Adamek w ciezkiej za pozno? Jeszcze kilka lat temu nikt nie myslal ze bedzie z niego mistrz w lekkociezkiej. Potem przejscie do cruiser wzbudzilo sporo emocji. "Adamek jest za maly, nie poradzi sobie itd." Wyszlo jak wyszlo i zdobyl kolejny pas. Przejscie do ciezkiej to jego osobista decyzja. W cruiser nie zdobedzie tak duzych pieniedzy i nie znajdzie prestizowych walk, bo oprocz Cunninghama nikt mu nie zagrozi. Adamek jest naturalnie zawodnikiem LightHeavyweight. Jego (prawie) naturalna waga miesci sie w tym limicie i mowiac ze bal sie walczyc z najlepszymi przesadzasz. Bil sie z najlepszymi w obu poprzednich wagach i w obu zdobyl mistrzostwo swiata. Zeby bylo ciekawiej zaczynal zawodowa kariere w wadze super-sredniej wiec jeszcze nizej. Wtedy mial 20 lat z hakiem. Odebralem Twoja wypowiedz tak, jakbys uwazal ze Adamek nigdy nie byl w HW bo bal sie konfrontacji. Z tym ze on mial byc od zawsze zawodnikiem lekkociezkim, mimo ze czesto musial zrzucac wage zeby miescic sie w limicie. Zeby nie bylo w sobote bede za Gołotą. Zdziwilem sie jednak taka opinia. To w jakiej wadze walczy dany zawodnik jest w najwiekszej mierze uwarunkowane warunkami fizycznymi i budowa ciala. Adamek juz teraz nabral sporo masy jednak wystarczy go porownac z innymi zawodnikami wagi ciezkiej, ktorzy sa tam naturalnie. Zasieg ramion, wzrost, masa...
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 21.10.2009 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To to akurat nie za bardzo Ci wyszło
![]() U Tysona znaleziono ślady THC a to jest narkotyk który wybitnie się nie nadaje do takich rzeczy jak np walka, więc porażka z ujaranym Tysonem to nie jest powód do dumy - gdzie jestem przekonany że Tyson nie jarał przed walką a pewnie dzień czy 2 wcześniej. A co do tematu - zdecydowanym faworytem wydaje się być Adamek, choć jak wiadomo, w boksie różne rzeczy mogą się zdarzyć ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Cóż - moje zdanie na temat Adamka. Może rzeczywiście dopiero teraz "dorósł" do królewskiej wagi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Moze Ci sie pomylilo po prostu? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To w końcu o którą Ci chodzi? Lewy prosty Gołoty od zawsze był piekielnie mocny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powinienem najpierw siebie przeczytac
Chodzilo mi oczywiscie o lewa reke. Chcialem zapytac "Od kiedy Golota ma wieksza sile ciosu w lewej rece?". Konczac. Lewy prosty Goloty zawsze byl mocny a przedewszystkim cholernie szybki, szczegolnie przed wypadkiem. Natomiast jego prawa reka jest o wiele mocniejsza od lewej, co jest naturalne, gdyz jest praworeczny. Ty napisales ze Golota silniejsze ciosy ma z lewej reki i z tym sie nie zgodzilem. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ok, trochę się nie zrozumieliśmy. W każdym razie obaj stawiamy na Gołotę a to się liczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Niepokonany w dwudziestu dziewięciu walkach
Kolejny oponent na kolankach !! Andrzej Gołota Gołota Gołota ! Czekam z niecierpliwością na tą walkę. A tak nawiasem - http://allegro.pl/item775038792_wyja...r_wroclaw.html niezależnie od wyniku, przypuszczam że podróż będzie tam przednia )![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadza sie ale z kazdym dniem widze mniej szans dla Goloty. Mam nadzieje ze ten trening przed kamerami i uzywanie tylko prawej reki to podpucha. Oboz jeszcze kilka dni temu twierdzil ze lewa jest w pelni sprawna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gołota ma wszelkie predyspozycje do tego, aby wygrać. Ale ja jestem za Adamkiem, ponieważ już nie raz zawiodłem się na Gołocie. Do dziś nie mogę mu wybaczyc tego, że uciekł z ringu czy też gdy miał wygraną walkę, to nagle mu odwaliło i walił po jajach. Można przegrać, ale po walce, a nie jak tchórz lub pacan.
Do boju Adamek! ![]() ![]() |
|
|