|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wisła musi uspokoić gre...bo w takiej przepychanej kopaninie Lech jest dużo lepszy. Szkoda karnego i 2 sam na sam...ale Lech też miał swoje okazje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Rudy frajer, karny ewidentny. Jak to był atak na piłke to ja święty jestem. I ten niby faul Marcelo pod koniec I połowy...
Najładniejszy mecz w tym sezonie Ekstraklasy, przynajmniej do przerwy. Trzeba coś ustrzelić w drugiej połowie. Rudy cieszy sie nową lodówką albo kuchenką... Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kamson : 18.10.2009 o godz. 16:53.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
pewnie sprzętem AGD. Śmiech na sali co ten pan wyprawia. Każda wywrotka, pad Lechity i gwizdek...o sytuacji Małego w polu karnym nawet nie ma co się rozpisywać. ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A karny ewidentny. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Komentator daje po dupie . . .
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kto komentuję na TVP2 bo mam wrażenie, że za Amica jest...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
amica kupiła sędziego?..
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sędzia jest strasznie dziwny gdzie ten był jakikolwiek faul Marcelo na Lewandowski to h** wie. Gwiżdze absurdalne sytuacje albo wogóle nie gwiżdze (karny).Co do gry to szybki mecz pomysł jest na grę co cieszy gramy piłką martwi skuteczność gdyż powinny być conajmniej 2 bramki dla Wisły.Cóż zobaczymy co pokarzą w drugiej połowie mam nadzieję że coś strzelimy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nikt z Wisły nie jest do zmiany bo kogo niby wprowadzić SKorża
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Pieprzony waszafiak chce nam punkty pod.......ić.Niezlaeżnie czy jest kibicem legły czy poloni sędziuje przeciw Wiśle
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie usypia ten mecz póki co ;]
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Karnego bym nie gwizdnął, podobnie jak rzekomego faul Brożka na Bosackim gdy wychodził sam na sam. Broziu powinien czasami zagrać bardziej egoistycznie, super Pawełek, dobry początek Jirsaka ale z czasem zniknął. Tyle na gorąco
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No wreszcie jest na co popatrzeć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Komentator ewidentny kibic Lecha ,co do gry Wisły jak dla mnie katastrofa szczególnie Diaz i Małecki
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeszcze nie widzialem tak slabego wystepu Marcelo i Glowackiego w Wisle. Najlepszy Alvarez ,a pozatym **** sedziuje i **** (poznanski) komentuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Karny na Małeckim oczywisty, ale sędzia Panowie z Warszawy jest
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dobrze Maly powiedzial, ze sedzia poki co przeszkadza w grze. Gwizdze faule z kosmosu, a te ewidentne juz mu ciezko przechodza przez gwizdek.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Moje spostrzeżenia po pierwszej połowie:
- Przeciętna gra w obronie obu drużyn, stąd też tyle sytuacji strzeleckich - Pawełek gra bardzo pewnie, oby drugiej połowy nie przespał - Czemu Kirm nie gra tak dobrze jak w reprezentacji? - Akcja Brożek - Małecki cud miód i orzeszki (szczególnie przyjęcie i drybling Brożka) - Sędzia kompletne dno. - Czemu Gancarczyk nie strzeli sobie samobója? Ogólnie mecz bardzo ładny. Dużo walki, dużo sytuacji strzeleckich, sędzia do dupy. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jeżeli o zmianę chodzi to niejaki Junior Diaz powinien już zostać w szatni!! Skoro Ćwielong spowalnia, to Diaz przerywa akcje... Wisły !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
jak na razie to mecz bramkarzy.
Nie mogę uwierzyć co dzieję się z naszą obroną. Kompletnie się gubią ;/ Mam nadzieję ,że w drugiej połowie przyciśniemy amike |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Pawlek dzis (do przrwy przynajmniej) rewelacyjnie broni.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Diaz to tylko piłki podaje do lodówek a przegrywamy dużo walk bark w bark jak cioty
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy na canal+ jest tak beznadziejne ustawienie kamer jak w tvp? czy jest to sygnał canal+
Pierwszy raz od dawna oglądam ligę w tvp i jestem załamany. A juz najbardziej poziomem komentarza: Lewandowski na prawie dwumetrowym spalonym (odgwizdanym) a ta ciota w tvp: moim zdaniem spalonego nie było. Jak zwykle z pyrami mecz walki, szkoda Sobola, nasz środek (gdyby nie Diaz) prawie nie istnieje |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cz tylko mnie irytuje gra Diaza?
Ogólnie mecz wyrównany,szkoda tego karnego i kilku sytuacji. Miejmy nadzieje że w drugiej polowie cos wleci do siatki a Mariusz bedzie pewny do konca meczu. O kibicach kuchenek sie nie wypowiadam bo nawet nie ma o czym ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Lech słaby. Ale jak widac Wisła wcale nie wygląda na ich tle zbyt dobrze.
Obyśmy coś wcisneli w drugiej połowie, bo wiocha przegrać. Z tamtąd byle pętak wywozi punkt Wg mnie problem jest na skrzydłach gdzie nie potrafimy stworzyć przewagi. Naszą grę do przodu napędzają Mały i Brożek. Jirsak kilka świetnych podań np jak to do Ćwielonga. Wg mnie Kirm to transferowy niewypał, no a Ćwielong jak na razie słabo.
Ostatnio edytowane przez tofik : 18.10.2009 o godz. 17:03.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
moje oceny po pierwszych 45 minutach:
Pawełek + + + + + + + Pi. Brożek + + + + + + + Głowacki + + + + + Marcelo + + + + Alwarez + + + + + + + + + Kirm + + + + + + Jirsak + + + + + + + Diaz + + + + Ćwielong + + + + + + + Małecki + + + + + + Brożek + + + + + |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Małecki nie jest zły, jest po prostu świetnie pilnowany, mnie bardziej się nie podoba gra naszego bloku defensywnego, zwłaszcza na lewej stronie. Krycie na radar przez Piotrka doprowadziło do dużej liczby dośrodkowań z tej strony boiska. Jirsak powinien wziąć na siebie ciężar rozgrywania, a poza początkowymi minutami niestety tego nie robi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
przegrywamy w środku pola, Diaz bardzo dużo strat, Jirska nie widać w ogóle ;( najlepszy dla mnie Alvarez... jak na naszą ligę rewelacyjne dośrodkowanie... karny 100%...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jeśli ktoś się zastanawia dlaczego Jirsak siedzi na ławie to niech dokładnie ogląda ten mecz. Gdy Tomas jest na boisku gramy w dziesiątkę. Lech zbyt łatwo kontroluje pomoc. Diaz próbuje czyścić, ale z drepczącym po boisku Jirsakiem nie jest w stanie opanować środka. Junior biega chyba z dwa razy więcej niż Czech.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|