|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A tak wyglądają typy bukmacherów:
Lech x Wisla 2,65 - 3,10 - 2,55 bet-at-home (sponsor Wisły): 2,50 - 3,20 - 2,60 betclick (sponsor koziołków): 2.60 - 3.00 - 2.60 bwin (sponsor poległych): Krótko mówiąc każdy stawia na swojego a bwin na remis |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A taka ciekawostka, nasi piłkarze obecni dziś w Grodzisku na meczu Dyskobolia - Luboński FC 2:3.
![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jutro czas zmazać plamę po meczu z Levadią bo z całym szacunkiem ale zespoły typu Ruchu itp to przeciętność więc z Lechem będzie prawdziwy wykładnik.Liczę oczywiście na 3 punkty po świetnej grze!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W dobie kryzysu... Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Lech to kolos na glinianych nogach, kolos oczywiście w realiach polskich. Damy radę, choć może wpaść jakaś bramka bo Lech rzadko u siebie nie zdobywa bramek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sądze że tutaj szybko dostane odpowiedz. W zeszlym sezonie była taka prowokacja w strone leszka w meczu PP. Taka sektorowka i moje pytanie i czy LPH LPU LPJ tez cos znacza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest już gdzieś podana kadra wielkopolan na jutrzejszy mecz? Arboleda wyleczył kontuzje?
Lech Poznań Hooligans, Ultras, Janusze ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
LPH- Lech Poznań Hooligans
LPU-Lech Poznań Ultras LPJ-Lech Poznań Janusze (motyw z wyjazdu do Gdańska). ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja tam wole nawet i brzydkie zwyciesktwo ![]() to nie jazda figurowa ![]() Ja mysle ze obie strony znajac wage tego meczu pojda jutro na wojne Ciekawne niby 1/4 sezonu dopiero ,a tak na dobra sprawe w wypadku zwyciestwa na Amika nasza pewaga moze wyniesc 14 pkt-przeciez to w cholere duzo ....jak to mozlwie ze oni tyle punktow pogubili ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
1/3 sezonu.
wygramy...albo remis 2:2... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A co oznacza LPC
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
My ciągle ścigamy się o mistrza z Legią czy Lechem a patrząc na tabelę to raczej na Ruch czy Polonię musimy patrzeć.
Na razie sezon podobny do tego z przed 3 lat i tylko że Wisła się z tego schematu wyłamuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A może jeszcze Bełchatów będzie nas ścigał?
Polonia Bytom i Ruch za tydzień grają miedzy sobą. Ponadto żaden z tych zespołów nie grał z Legią i Lechem. To są mecze gdzie mają szanse pogubić punkty. Dopiero pod koniec rundy zobaczymy kto nas ściga i myślę że Legia będzie wśród tych drużyn. (Lech nie jestem pewien) Bełchatów już grał z nami, Lechem, Ruchem i ma teraz (poza Legią) teoretycznie łatwiejszych rywali
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 18.10.2009 o godz. 08:22.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zwycięztwo dzisiaj będzie bardzo dobrze smakować. Mile widziane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nic Was nie nauczyła Levadia? Nie wolno lekceważyć żadnego rywala, a zwłaszcza Amiki i Legii.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam Koledzy
Sluchajcie mam Pytanko czy dzisiejszy mecz bedzie w odkodowanym canal + |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Będzie na TVP 2
![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
W kontekście wczorajszego wyniku Legii, remis biorę w ciemno. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak na tvp 2 bedzie ale w tamtym sezonie byly i na tvp i na cyfrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki MCX za odpowiedz a skad wiesz ze bedzie odkodowany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Lpc nie wiem.ale to było leCh
lpH . lpU ... lpJ wg.mnie na koniec rundy pierwsze 5 miejsc będa wyglądały 1.Wisła 2.Ruch 3.Polonia B. 4.Legia 5.Lechia
Ostatnio edytowane przez Wojtator : 18.10.2009 o godz. 09:40.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=wJu-xPZoYOo życzę każdemu z nas wielu takich chwil dziś miedzy 17 a 18.49. No bo pewnie 4 minuty doliczą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
zagra Bandrowski?
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja nie mówię, żeby nie walczyć. Walczyć trzeba, jak najbardziej. Ja tylko mówię, że jak będzie remis, nie będę robił z tego tragedii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej tak.
"Dobrą informacją dla trenera lechitów jest to, że coraz lepiej czuje się Tomasz Bandrowski i nie wykluczone, że w niedzielę pojawi się już na boisku - Bander wygląda już całkiem nieźle. Pracuje na treningach z pełnym obciążeniem i mam nadzieję, że w meczu z Wisłą będzie już gotowy do gry - mówi szkoleniowiec Kolejorza." http://www.lechpoznan.pl/art,12839,l...odz._17_00.htm |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ależ pewnośc bije z Wiślackiego forum...
Obysmy się nie przejechali,im balon mocniej napompowany tym łatwiej go przebić. Zadowolę się 1:0 dla Wisły,nawet po samobóju. Wygrana Wisełki da mi siłę na przetrwanie kolejnego tygodnia pracy ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|