|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Casting był... ale wszyscy co się zakwalifikowali do juniorów poszli.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak dla informacji jeszcze wczorajszy skład drużyny z Ruchem:
Wisła Kraków: Cebanu – Cyzio, Rajfur, Czekaj, Cygal – Jeleń (46' Rado), Zalewski (75' Papież), Mączyński, Janik (56' Chrapek) – Brud, Batko (46' Leszczak) ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ale: http://bodo.futbolowo.pl/bodo/index.php?p=newsy&id=494 z tego co pamiętam strzelił chyba dwie bramki w meczach presezonu ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a od kiedy na orange sport jest ME? wczoraj była powtórka Śląsk-Polonia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Od tego sezonu, tak więc była to dopiero druga transmisja. We wtorki o 21 będzie retransmisja jednego meczu, potem pewnie powtórki.
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łukasz Kominiak z MESy, wypożyczony (?) do Kmity Zabierzów w ostatnim meczu III ligi z Puszczą Niepołomice (przegrany 2-3) strzelił gola na 2-3
w Kmicie znalazł się także nasz junior Tomasz Kaczor (ur. 23.08.1991) - również chyba wypożyczony. On z kolei zaliczył asystę. w kadrze Kmity jest także Trzmielewski, który po pobycie w Przeboju Wolbrom, Ruchu Chorzów ME, wylądował ostatecznie w Kmicie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.krak.tv/kategoria-9,film-681.html - relka z ostatniego meczu naszej młodej wisły z arką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kiedy i o której godzinie jest mecz ME WISŁA- LECHIA?
![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Terminarz zawsze można sprawdzić na ekstraklasa.org,
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.09.2009 o godz. 08:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak sobie myślę czym się kieruje sztab szkoleniowy drużyny Młodej Ekstraklasy...
Otóż po zakończeniu zeszłego sezonu postanowiono nie przedłużać kontraktu z Bartoszem Koziełem. Ok, gość niczym specjalnym się nie wyróżniał, nie rokował itp. Następnie facet jako wolny zawodnik szukał sobie klubu ale nikt go nie chciał. Wobec tego postanowił grać w Wiśle jako amator. I teraz wychodzi w każdym meczu w pierwszym składzie. To znaczy że naprawdę nie ma nikogo lepszego od niego w juniorach? Od gościa, którego uznano za niepotrzebnego a który następnie nie zaczepił się w żadnym klubie Jaki jest sens ogrywania go w każdym meczu ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No niestety coś takiego jest w naszym klubie praktykowane od lat.. Mistrzostwo Młodej Ekstraklasy Wisła zdobyte dwa lata temu jest także ciekawym tematem. Skład oparty był na zawodnikach starszych rocznikowo od rywali, kiedy było apogeum ich formy to widać po tym, jakie kariery robią teraz. Mistrzostwo było chlubą dla klubu, a przykładowo w składzie Legii, która w tamtych rozgrywkach zajęła siódme byli tacy zawodnicy jak Borysiuk, Rybus, Augustyn czy Paluchowski. U nas niestety liczy się wynik, nie szkolenie...
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
wytłumaczy mi ktoś czemu Jarosiński w ostatnim meczu w ME grał w polu?
co to za dziwna sytuacja? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
tutaj jest wyjaśnienie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy, o której i gdzie jest mecz Wisła-Lech w ME
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...li_wicelidera/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdzie jutro rozgrywa mecz Mloda Wisla? Jest mozliwosc wejscia na mecz?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jak zwykle na Wawelu, o 12. Bilety bodaj 10zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zmówili się czy co?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
młodzi też derby przegrali ... i to w 94 minucie
Cracovia grała w osłabieniu od 6 min. :C http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._w_94_minucie/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nasz były junior ostatnio zawodnik Świtu Krzeszowice podpisał kontrakt z Jagiellonią.
http://www.90minut.pl/news/112/news1...giellonii.html ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chrzanowski i Jarosz na testach w Przeboju Wolbrom
ma tam też wylądować nasz były piłkarz syn śp. Marka Banaszkiewicza Patryk.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam mam 14 lat i chciałbym trenować we Wiśle.I tu moje pytanie jak mogę się tam dostać?Mam pójść do klubu czy jak?Napisać maila?Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jestem trampkarzem starszym ale dzięki formularz wypełnię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
"Porażka w Myślenicach
Data publikacji: 06-02-2010 18:21 Piłkarze Młodej Wisły przegrali mecz sparingowy z Dalinem Myślenice 3:5. Spotkanie było rozgrywane na obiektach myślenickiego klubu. Bramki dla drużyny prowadzonej przez trenera Kulawika zdobyli Daniel Brud, Kamil Jeleń i testowany Sandro di Marco. Więcej informacji o tym meczu w poniedziałek." porażająca szybkość mamy już prawie środę.... info nadal wisi jako więcej.... w poniedziałek ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak już pewnie wielu wyczytało w ost sobotę MSESA grała z Mesą Korony Kielce.
Wygrali 5:1 Mieli widoczną Przewagę, chociaż mecz odbywał się w potwornych warunkach ( śnieg, wiatr, zimno) pokazali parę ciekawych rozwiązań taktycznych i technicznych, za ten mecz nalży wyróżnić dwóch zawodników:Cyzio i Kozieł. Pierwszy bardzo spokojny i pewny obrońca można pokusić się os twierdzenie , że porównywalny do Głowackiego, jedna trochę mniej waleczny, jednak na tyle inteligentny, że radzi sobie w każdej sytacji. Drugi natomiast w pierwszej połowie grał jako skrzydowy, potem jako boczny obrońca, można powiedzieć, że duch drużyny, dużokrzyczy, podpowiada, steruje całym zespołem, jest szybki, potrafi pokazać się na pozycji i zagrać kumata piłke do przodu.. Wydaje mi się ( mam nadzieję) że Wisła będzie miała z nich bardzio duży pożytek w przyszłości ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|