|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Racja- a w ogóle to nie w stylu Wisły bronić się , Wisełka zawsze gra atak pozycyjny , zawsze do przodu , zawsze ofensywnie długo utrzymując się przy piłce i rozgrywając . Czekanie na atak rywala i nastawianie się tylko na rozbijanu jego ataków i od czasu do czasu kontry to nie nasz styl- przynajmniej z każdym Polskim zespołem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
cięzki mecz się szykuje, z remisu będę zadowolony
ktoś wie jak tam warunki we Wronkach? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Co Ci po warunkach z dnia dzisiejszego skoro mecz gramy za 3 dni. Do tego czasu wiele może się zmienić. Ja bym się bardziej martwił o warunki w na boisku Bytovii kiedy będziemy z nią grać.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Panu Mackowi proponuje obejrzec bramki Ruchu Chorzow z ostatniego meczu z Odra (chyba pierwsza i druga). Jeden gosc ma pilke w srodku pola, niby nic sie nie dzieje, obrona i atak statyczny, i nagle widac jak jakis Niebieski biegnie na pelnym speedzie przez "stojaca" obrone Odry, jedno podanie i gosc jest sam na sam z bramkarzem. Jest to przynajmniej sposob na grajaca wysoko obrone. Bo my kurna do bramki tymi klepkami chcemy wejsc, a w polu karnym juz sie kopiemy po czole. Rzadko u nas takie zagrania zeby nie powiedziec prawei wogole. pzdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
tak jakby Ruch miał lepszych rozgrywających. a dupa, Niedzielan jak ogladam mecze ruchu to z 5 razy sam na sam w czasie meczu wychodzi, tyle ze spalone są często
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
DO tego czasu z Bytovia to jesien wroci ![]() A co do Amiki to dobrze ze Skorza mowi ze remis go nie interesuje. jechac tam i grac na zasadzie ,mamy nad nim 11 pkt przewagi wiec mozemy zremisowac to wielki błąd. Musimy grac o zwyciestwo ,bo minimalizm niejednokrotnie nas gubil. Maciek uczy sie na bledach ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W sumie na ich terenie z nimi nie graliśmy od kilku lat. Najwyższy czas przypomnieć się Wronkom
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
No i zajebiście nie zagra też Arboleda czy jak mu tam, jeszcze gwiazdor Robert 7 milionów Fifa 10 Lewandowski i git ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Co jak co ale tekst "idziemy na majstra" powala mnie z nóg, w każdej sytuacji |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na majstra to my idziemy ! A w niedzielę odskoczymy na 14 pkt i upokorzymy Amicę ! Mocno w to wierze , dawno nie wygraliśmy z nimi , ostatnio 2 lata temu w Poznaniu 2 : 1 po golach Pawła Brożka i Zieńczuka , wiec najwyższy czas zmienić to w niedziele. Ale będzie smaczek i prestiż u nich wygrać !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kirm i Gancarczyk po golu.
I 3 pkt w Krakowie.. ;P ![]()
|
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jako zapowiedź meczu dałbym słowa:
Już w najbliższą niedzielę, Wisła Kraków zagra we Wronkach z tamtejszym Lechem. Ano wiadomix, że 3 pkt. będą. Myślę, że zakończy się 1-3 ![]() ![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wyjechałem na kilka dni poza Kraków i jestem nad morzem (polskim). Jest tu jedno sanatorium, ktore widzę z mojego okna. Stał na nim dumnie złożony z czterech liter wielki neon L E C H.
Wczoraj była wichura. L spadło, zostało ..ECH... Cóż dodać: ucieszyło mnie to |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
"Marcin Borski z Warszawy poprowadzi szlagierowe spotkanie 10. kolejki między Lechem Poznań a Wisłą Kraków".
Brawo, znów zaczyna się przekręcanie!!! edit: skończyły się wyniki, skończyło się kibicowanie poznańskich żelusi? http://www.sport.pl/pilka/1,70993,71...e_kibicow.html
Ostatnio edytowane przez cassius31krakow : 16.10.2009 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to jest po prostu skandal, jakby sędziów z innego miasta nie było. Przecież wiadomo, że będzie na remis sędziował, albo na Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Coś czuję, że będzie to mecz Tomka Jirsaka. Strzeli bramkę z dystansu, będzie miał asystę i wygramy 2:0
![]() Żeby tylko Małecki, Brożek, Głowa i Diaz wrócili do poziomu na jakim grali przed wyjazdem na reprezentacje. Bo w tym tygodniu wszyscy, solidarnie, zagrali piach w swoich kadrach.. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Sytuacja kadrowa bardzo dobra, najważniejsze, że nie przybyło nowych urazów.
Jak nie teraz ograć Lecha, to kiedy? Mamy po swojej stronie konkretne argumenty. Spora przewaga nad Lechem gwarantuje komfort psychiczny. Oni muszą wygrać, my możemy. Stawiam na wygraną 1-3. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Musimy pamiętać że nie wyrównaliśmy rachunków za sromotną porażkę w Krakowie. Najwyższy czas. Żadne myślenie o punktach gra na całego piękna dla oka i żebyśmy widzieli zaangażowanie u chłopaków. Po meczu ze Śląskiem wysoko postawiona poprzeczka.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zostało westchnienie ; ech ,był Lech ,ale zdech.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Skorża odpowiednio zmotywuje zespół, a nasi zawodnicy nie będą się sugerowali osłabieniem poznaniaków. Nie mogę zapomnieć z czasów Kasperczakowskich dwóch meczów z osłabioną Legią na wyjeździe, które skończyły się 4-1 i 5-1. Wtedy też byliśmy na fali, prowadzili w lidze, zdobywali mistrzostwo, ale niesmak po tych meczach pozostał. A i satysfakcja warszawiaków mnie wkurzała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja tam pamiętam jak dziś: "CH** Ci na imię, Gajtkowski CH** Ci na imię"
TYLKO WISŁA! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
OT: http://demotywatory.pl/271455/Krzycz...to-wypie*dalaj ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Zobaczycie będzie pogrom we Wronkach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dokladnie. Oprocz checi powiekszenia przewagi nad Amika jest jeszce jeden aspekt. 3 porazki i jeden remis z kuchenkami. w zeszlym sezonie( o ile sie nie myle)...rewanz czas wziasc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jak strzelimy szybko pierwsza to juz pójdzie z górki. Im dłużej się będziemy męczyć tym gorzej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
. Tylko w jednym sezonie w ostatnich latach w meczu Legia - Wisła padł remis i mistrza zdobyło wtedy... Zagłebie Lubin... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|