The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.10.2009, 21:44
jak Polacy maja lubic inne narody, skoro nawet sami siebie nie lubimy Warszawiak z Krakusem, Krakus z Poznaniakiem, Poznaniak z Warszawiakiem itp Chociaż w sumie to tak jest na całym świecie. Ja osobiście najbardziej nie lubię Czechów
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 14.10.2009, 21:48
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
jak Polacy maja lubic inne narody, skoro nawet sami siebie nie lubimy Warszawiak z Krakusem, Krakus z Poznaniakiem, Poznaniak z Warszawiakiem itp Chociaż w sumie to tak jest na całym świecie. Ja osobiście najbardziej nie lubię Czechów
a jednak czasem się zgadzamy
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.10.2009, 21:58
Pewnie dlatego, że znasz tego samego Czecha co ja...Po wizycie w Warszawie, zawsze gdy się widzimy, wyraża nadzieję, ze w Krakowie jest czystsza woda w kranach niż w warszawie...

Nie lubię SŁOWAKÓW

Watts napisał(a):Wyświetl post
Słowacy to chociaż bracia Słowianie

A Słoweńcy to Rumuni?
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 14.10.2009, 21:59
ja najbardziej chciałem aby awansowali Słoweńcy, potem Słowacy...a na końcu Czesi...jakoś nie lubie Pepików
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.10.2009, 22:10
mb_1906 napisał(a):Wyświetl post
O ktorej godzinie jest ten mecz
Urugwaj-Argentyna o 24.00, jeśli ktoś ma Cyfrę Plus to kanał 156 - Direct 8.

Co do postawy naszych - zagrali dobrze, wynik gorszy od gry. Generalnie - zamiast zdobyć 6 pkt ze Słowacją, to niestety nie zdobyliśmy żadnego - mega frajerstwo. Ze Słowaków na plus tylko Mucha, u nas obrona kiepsko, ale ogólnie naprawde pozytywnie.

www.koniecpzpn.pl
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 14.10.2009 o godz. 22:33.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.10.2009, 22:14
Dzisiejszy wieczor pilkarski to niby tylko 90 minut z hakiem, ale ile mnie to wszystko nerwow znowu kosztowalo, to szkoda gadac.

Nie dosc ze po raz kolejny dostajemy baty, to jeszcze musialem nasluchac sie tych komentatorskich badziewiakow z publicznej, pozniej swoim wystapieniem doslownie porazil mnie doktor, a na dokladke niemile odczucia i agresje wywolal u mnie obskorny sum z wasami. Choc z drugiej strony, zobaczyc ta nieprzecietna niechec jaka z wzajemnoscia palaja do siebie Szczesny z tym grubym lesnym stworem, to byl jedyny pozytyw z tego wszystkiego.

A tak apropos stalego goscia TVP, ktory jest znany z tego ze wydal bzdurna ksiazke oraz z tego, ze syn o takim samym imieniu ma postawione zarzuty prokuratorskie, to czy przypadkiem nie jest tak, ze troche beznadziejnie sprawa wyglada, kiedy w role obiektywnego komentatora wciela sie jeden z naczelnych lesnych dziadow odpowiedzialnych za cale to gowno
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.10.2009, 22:23
Ale co by nie mówić Słowacy w dwumeczu z Polską mieli masę szczęścia. Zdobyli 6pkt. a jakby nie zdobyli żadnego to pretensje tylko do siebie.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 14.10.2009, 22:43
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Ale co by nie mówić Słowacy w dwumeczu z Polską mieli masę szczęścia. Zdobyli 6pkt. a jakby nie zdobyli żadnego to pretensje tylko do siebie.
Dokładnie mówiąc - w pierwszym meczu mieli Boruca i Dudkę, a w drugim Gancarczyka.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.10.2009, 22:47
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejszy wieczor pilkarski to niby tylko 90 minut z hakiem, ale ile mnie to wszystko nerwow znowu kosztowalo, to szkoda gadac.

Nie dosc ze po raz kolejny dostajemy baty, to jeszcze musialem nasluchac sie tych komentatorskich badziewiakow z publicznej, pozniej swoim wystapieniem doslownie porazil mnie doktor, a na dokladke niemile odczucia i agresje wywolal u mnie obskorny sum z wasami. Choc z drugiej strony, zobaczyc ta nieprzecietna niechec jaka z wzajemnoscia palaja do siebie Szczesny z tym grubym lesnym stworem, to byl jedyny pozytyw z tego wszystkiego.

A tak apropos stalego goscia TVP, ktory jest znany z tego ze wydal bzdurna ksiazke oraz z tego, ze syn o takim samym imieniu ma postawione zarzuty prokuratorskie, to czy przypadkiem nie jest tak, ze troche beznadziejnie sprawa wyglada, kiedy w role obiektywnego komentatora wciela sie jeden z naczelnych lesnych dziadow odpowiedzialnych za cale to gowno
wy to chyba innych problemów nie macie, żeby się takimi pierdołami stresować
oh come on!
..
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.10.2009, 22:56
Nasze "kochane" media już zastanawiają się nad nowym trenerem, biorąc na celownik Alberto Zaccheroniego. Tylko, kiedy futbol.pl twierdzi, że Zaccheroni - były trener m.in. Milanu i Lazio "byłby zaszczycony, gdyby mógł poprowadzić biało-czerwonych", to sport.pl twierdzi że wręcz przeciwnie - Włoch oglądał w Chorzowie mecz, bo "jeździ po Europie i ogląda różne mecz", ale nie zamierza prowadzić naszej kadry. Niech was gęś kopnie z taką wiarygodnością dziennikarską!

A co do meczu - faktycznie, prowadzony był w anormalnych warunkach, i na dodatek jakiś masochista zdecydował, aby grać żółta piłką, niemal niewidoczną z większej odległości. Inna sprawa to taka, że największe chęci do gry miał (w moim odczuciu) Obraniak, tylko nie za bardzo miał z kim rozgrywać. Coś tam próbował Błaszczykowski, potem Peszko, nawet Cycuś parę razy kopnął w kierunku słowackiej bramki. Inna sprawa - to niezwykły samobój Gancarczyka. Zawodnik nie atakowany przez rywala miał dużo czasu i miejsca, by zrobić każdy inny manewr, a Seweryn wybrał strzał w okienko. Przyznam, że nie raz graliśmy z kumplami w piłkę zimą na śniegu, ale takie cudo nigdy nam nie wyszło.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.10.2009, 23:03
tylko, że ludzie te bilety zwracali... bo można było.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.10.2009, 23:03
tofik napisał(a):Wyświetl post
wy to chyba innych problemów nie macie, żeby się takimi pierdołami stresować
oh come on!
Co poradzic ? Juz tak mam, ze Engel w mieszance z przegranymi meczami i facjata Doktora wywoluje u mnie spora agresje. Chyba za duzo zla jednoczesnie
Skoro juz komentatorzy sa jacy sa, to dlaczego by chociaz nie zaprosic kogos normalnego do studia ? Przeciez Jurek co tydzien wypisuje sobie podwyzke, wiec chyba nie musi dorabiac w telewizji.
Nie wiem czy ciebie rajcuje, kiedy taki Engel chwali Stefana, ktorego sam przeciez wybral, a jego kolega od kieliszka Szaranowicz nie zada mu chocby jednego niewygodnego pytania, ale ja napisalem co o tym mysle, bo przeciez abonament lajzom place, wiec chyba mam prawo sobie na nich troche przypyszczyc
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 14.10.2009 o godz. 23:08.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.10.2009, 23:13
Jak zwykle wyzlo na moje. Kibice, terrorysci nie pozwolili dojechac masie kibiceow zdazajacych na mecz...A ta gastak ktora weszla byla chyba z Hamasu , bo ciagle lecialao : Jebac PZPN...Jednym slowem mizeria na koniec , dobrze ze podjeli walke(czyzby Slowenia zrobila przelew)
Wraca liga i NASZA WISEŁKA.
PS. Czekamy na prokuratora w PZPN!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.10.2009, 23:19
Lato juz pie*****li ze protesu nie bylo bo zimno było

Piechniczek "Ludzie nie przyszli bo jest środek tyg."

ci ludzie naprawde postradali zmysły ,to co robia i jak sie zachowuja swiadczy o tym ze widzą ze sa pod scianą... maja wlasciwie jeszcze tylko jedno zadanie ---,nakraśc co sie do do Euro 2012 ,a potem to tyle ich widzieli.

Mieszkamy w tak pieknym kraju nad Wislą,z duza tradycja pilkarską i bogata historia

.Z kibicami wg niektorych najlepszymi na swiecie.Nie dajmy tej bandzie bylych Ub-ekow niszczyc to co kochamy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 14.10.2009, 23:28
No to już wiemy, gdzie jest obecnie nasza piłka. Gdzieś pomiędzy San Marino a Irlandią Pólnocną. W TV nadal "chłopcy" żyjący mundialem 1974 a szefem PZPN, król strzelców tych mistrzostw. Tylko inni oni jacyś tacy, upadli nie tylko wiekiem. Za oknem i na boisku ten sam śnieg, tylko z rocznika 2009. Lądy nieznane, kadry niedoścignione, nadal naszym marzeniem. Na horyzońcie już stracone talenty z U21 a przed nami wywalczone przez ukraińców ME. No i ta dzisiejsza mina naszego najlepszego Kuby, zdziwionego, że jakiś Francuz nie chce się pogodzić z losem przegranego i ma jakąś obcą mentalność, której my nie akceptujemy, a polska myśl szkoleniowa nie chce już więcej jej tolerować. Kibicujemy swoim obcym, bo naszych nie mamy. Brawo Jano albo Andrażu. Cuda się dzieją i cuda nam zapowiadają, bo udział na ME mamy w kieszeni a więcej nie można się przecież spodziewać, bo niby dlaczego ?. Ano właśnie, dlaczego, takie jest chyba teraz najważniejsze pytanie ? Ja też się z tym nie godzę, choć przecież nie jestem Francuzem.
Ostatnio edytowane przez kot : 14.10.2009 o godz. 23:37.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.10.2009, 00:07
Szkoda, że im nie wcisnęli tej bramki w ostatniej minucie... Na początku nawet chciałem żeby Słowacy to wygrali i weszli do MŚ, ale później stwierdziłem, że oni grają jeszcze większą kichę niż my i wślizgują się do tych MŚ tylnymi drzwiami (6 pkt my im podarowaliśmy). Rozumiem, że taki wynik im wystarczał, że murawa, że pogoda... ale bez jaj żeby zespół walczący o 1 miejsce w grupie z zespołem który wygrał tylko z San Marino nie oddał celnego strzału na bramkę...

Co do nas to rzeczywiście obawiam się, że te kilka akcji może spowodować, że niektórzy będą chcieli zostawić Stefana... Ech smutne czasy nastały... trzeba było zostawić tego kuratora w pzpn, rozpieprzyć to wszystko wtedy i może teraz byłoby lepiej... Kij z Fifą i Uefą niech nas dyskwalifikują mam to gdzieś. Wolę nie oglądać repry niż widzieć te same mordy leśnych dziadków wyzywające kibiców od terrorystów i dające sobie po kilkadziesiąt tysięcy złotych premii. Mogli nawet poświęcić to Euro (choć wydaje mi się że Uefa bałaby się nam odebrać Euro żeby sie nie ośmieszyć).
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.10.2009, 07:23
Jedyny skuteczny bojkot wg mnie to zaprzestanie chodzenia na mecze ligowe. Tylko takie działania odniosą jakiś skutek, bo wtedy klubom zacznie odpływać kasa i zaczną naciskać na związek. Inaczej to nie ma sensu, bo co z tego, że dzisiaj bojkot był jak potem Ci Lato powie, że nic nie było. Sypał śnieg i o nic nie grali, dlatego ludzie nie przyszli. Jakby przez jedną rundę na spotkania ligowe przychodziło po 500 osób, to podejrzewam, że wtedy bardzo szybko rozpoczęła by się reforma.

Ratunkiem byłoby również wycofanie się głównych sponsorów, ale na to się chyba nie zanosi niestety.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 15.10.2009, 07:53
Do Euro 2012 nie zmieni się nic.
Selekcjonerem Doktor, bo przecież progresja w tych dwóch meczach była, w rożnych zdecydowanie wygraliśmy no i team spirit jest niesamowity.
PZPN bez zmian bo kaska od sponsorów z uwagi na Euro będzie płynąć szerokim strumieniem i tego żadne protesty nie zmienią.
Także przed nimi 3 latka Eldorado bez względu na wszystko.
Potem będzie pustynia ale może i okazja na zmiany.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
timmdorf
Banita

Od: 10.2009

Stary 15.10.2009, 08:37
Wczoraj trochę kibiców się wyłamało z protestu, akcja koniecpzpn przed stadionem raczej skromna mam nadzieje ze sie rozkreci.

Przy okazji zdjecia kibiców z wczorajszego meczu http://www.waszapilka.pl/galleries,118
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.10.2009, 08:49
http://www.youtube.com/watch?v=SbsFg...layer_embedded

4:46 min, dziennikarz do Muchy: "Czy moge pocalowac Twoje rekawiczki w imieniu calej Slowacji ?"

Myslicie, ze Gancarczyk dostanie jakies odznaczenie za zaslugi dla Republiki Slowacji ? I Boruc tez.
Mysle, ze bylo by chlopakom milo szczegolnie, ze nie doczekali sie jakiejs motywacji ze strony Slowenskiej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.10.2009, 08:58
timmdorf napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj trochę kibiców się wyłamało z protestu, akcja koniecpzpn przed stadionem raczej skromna mam nadzieje ze sie rozkreci.

Przy okazji zdjecia kibiców z wczorajszego meczu http://www.waszapilka.pl/galleries,118
ci co sie wyłamali to myśle że dostali bilety za darmo od zakładów pracy albo krewni leśnych dziadków
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.10.2009, 09:31
http://www.youtube.com/watch?v=w49wuPztU5A

Stefan Majewski zszokowany
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 15.10.2009, 09:35
nie doceniacie geniuszu!
najpierw 8 rożnych

teraz strzelona bramka
http://www.sport.pl/video/12,98305,7...rwazajaca.html

bojkotu nie było tylko i wyłącznie wina pogody

...leśne dziadki

elokwencja nowego rzecznika PZPNu
o Szadkowskim
Cytat:
Dla mnie taki człowiek jest zwykłym ch... Nie mam zamiaru rozmawiać z tego typu ludźmi.
a tytuł wywiadu Janusz Atlas: Jeżeli rozmawiać, to tylko na poziomie
http://futbolnet.pl/wiadomosci/janus...ko-na-poziomie
a tu jako dyplomata
http://www.sport.pl/sport/10,67450,7...rroryzmu_.html
jak ulał do nich pasuje
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 15.10.2009 o godz. 09:54.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.10.2009, 09:57
Porażka napawałaby optymizmem, gdyby była nadzieja,że będą z niej wyciągnięte jakiekolwiek wnioski. A,że tak nie będzie to wszyscy wiemy i to jest najgorsze,że nadziei nie ma na poprawę. Nawet na horyzoncie jej nie widać. Tylko popularność tego sporu sprawia,że jeszcze jako tako w świadomości ludzi się trzyma. Inaczej niechybnie skończyłaby jak koszykówka, z 1,5 tyś średnią widzów przed telewizorami. Wyłączając zrywy reprezentacyjne. Bida z nędzą, marsz żałobny grają, a nie już zagrali,bo pogrzeb się odbył.

Proponuje głębiej się zastanawiać czy aby napewno sieć Orange ma najlepszą ofertę na rynku oraz czy śnieżką musicie chupy malować, o żłopaniu Tyskiego nie wspominam,bo tego już samego w sobie pić się nie da. Tak jak innych wynalazków Kompanii Piwowarskiej. Tak refleksja mnie naszła.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 15.10.2009, 10:52
Niby postęp jest, ale trochę taki jakby zostać wyleczonym z kiły, a przejść na chroniczną dezynterię. Niby lepiej, ale dalej mało komfortowo.

Wczoraj kilku grajkom chciało się biegać - głównie Obraniakowi, ale przyzwoicie grał też Błaszczykowski i o dziwo Bieniuk i Rzeźniczak.

Niestety, to było za mało. Zagraliśmy kichę, bo Słowacy to zespół bardzo słaby.Przeraża nieskuteczność naszych napastników - sam Jeleń powinien ustrzelić hattricka. Sytuacje, które miał w miarę klasowy napastnik z ligi francuskiej musi wykorzystywać. Wyłożona piłka na linii pola karnego, a on ładuje po ziemi w bramkarza. Żenada.

Mój ulubieniec - krasnolicy Lewandowski zagrał swoje - tradycyjnie pierdyknął w mur z 20 metrów, rzucił 10 długich piłek z których żadna nie doszła celu (z czego 5 w ostatnich 10 minutach, jak akurat wychodziła nam gra kombinacyjna po ziemi). Incydent, którym był strzał w poprzeczkę nie zakłócił jego dobrego samopoczucia. Cóż, każdemu zdarzają się błędy.

Najbardziej martwi mnie jednak gra Gancarczyka. Drugi beznadziejny mecz z rzędu - mniejsza o bramkę, ale co dotknął piłki to strata. A lepszego lewego obrońcy chyba po prostu nie mamy, nie licząc Brożka Piotra.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 15.10.2009, 12:04
Problem w tym, że on w klubie gra bardzo dobrze. Natomiast w reprezentacji - słabo.

Moim zdaniem najlepsze podsumowanie meczu:

http://wiadomosci.onet.pl/5588724,3,1,1,relacjetv.html

Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 15.10.2009, 12:12
prawda jest taka, że Słowacy mogą dziękować przede wszystkim NAM w szczególności Borucowi, Gancarczykowi ORAZ sędziemu za nie podyktowanie ewidentnego podręcznikowego rzutu karnego, który należał się nam wczoraj w ostatnich minutach (chyba na R Lewandowskim), --już łatwiej było zauważyć ten faul niż żółtą piłkę na tym lodowisku

zdobyli ledwo, na farcie takim, że głowa boli i cięzko się po tym otrząsnąć 6 punktów z naszą reprą,

dawno nie mieliśmy tak słabej grupy w jakichkolwiek eliminacjach, a pierwsze miejsce Słowacji tylko to potwierdza! Jak liderem jest drużyna, którą oglądaliśmy w Chorzowie to tylko nas bardziej ośmeisza, że nie wywalczyliśmy awansu z pierwszego miejsca..

Mucha powienien po powrocie do PL cały trening na klęczkach spędzić u stóp chłopaków z L i całować nogi lub wiązać buty za takie prezenty, a Jeleniowi powienen kupić jakieś ciuszki z najnowszej kolekcji D&G za petarde prostą w niego, idealna pozycja a nasz Jeleń wali prosto w slowackiego bramkarza, bidny legionista chciał zasłonić twarz przed ciężkim knock-outem a tu przez przypadek wybronił :]

oj straszny kabaret
Ostatnio edytowane przez lucekj : 15.10.2009 o godz. 12:22.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 15.10.2009, 12:49
lucekj napisał(a):Wyświetl post
prawda jest taka, że Słowacy mogą dziękować przede wszystkim NAM w szczególności Borucowi, Gancarczykowi ORAZ sędziemu za nie podyktowanie ewidentnego podręcznikowego rzutu karnego, który należał się nam wczoraj w ostatnich minutach (chyba na R Lewandowskim), --już łatwiej było zauważyć ten faul niż żółtą piłkę na tym lodowisku

zdobyli ledwo, na farcie takim, że głowa boli i cięzko się po tym otrząsnąć 6 punktów z naszą reprą,

dawno nie mieliśmy tak słabej grupy w jakichkolwiek eliminacjach, a pierwsze miejsce Słowacji tylko to potwierdza! Jak liderem jest drużyna, którą oglądaliśmy w Chorzowie to tylko nas bardziej ośmeisza, że nie wywalczyliśmy awansu z pierwszego miejsca..

Mucha powienien po powrocie do PL cały trening na klęczkach spędzić u stóp chłopaków z L i całować nogi lub wiązać buty za takie prezenty, a Jeleniowi powienen kupić jakieś ciuszki z najnowszej kolekcji D&G za petarde prostą w niego, idealna pozycja a nasz Jeleń wali prosto w slowackiego bramkarza, bidny legionista chciał zasłonić twarz przed ciężkim knock-outem a tu przez przypadek wybronił :]

oj straszny kabaret

nie chce sie czepiać... ale Dudek bronił
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 15.10.2009, 12:59
Cinek1906 napisał(a):Wyświetl post
nie chce sie czepiać... ale Dudek bronił
Chyba jednak wymienił Borubara, w kontekście pierwszego meczu.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.10.2009, 13:55
Szkoda że Słoweńcy tak późno odpalili bo to im się ten awans należał a tak to polegną pewnie w barażach.
A co do meczu, to należało go przełożyć.Gra w takich warunkach to jakby tenisistom kazano grać w deszczu.
Plus tylko taki że doktor zakończył eliminacje przewidywanym wynikiem.I to dobrze że nasi strzelali jak dzieci z podwórka(nie obrażając dzieci) a sędzie nie podyktował tego karnego - wyobrażacie sobie radość tej pzpnowskiej bandy po remisie - nie dość że w fatalnych warunkach, nie dość że bez kibiców to nasza reprezentacja w końcu pokazała że grac potrafi, pozbawiając szans Słowaków na bezpośredni awans.To byłby bełt dopiero.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów