|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Grzadq, oglądnij najpierw powtórkę to zobaczysz co mam na myśli... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie ma co jeździć po Polczaku, wyżej siebie nikt nie podskoczy, chłopak gra jak umie. Ktoś go do tej kadry powołał, ktoś temu powołującemu wmówił, że jest trenerem
![]() Gorzej, że jeśli utrzyma się wynik z meczu Słowacja-Słowenia, to Janosiki przyjadą do Chorzowa, by wygrać. I wygrają, bo nasze grajki pod wodzą tego niby-trenejro nie podskoczą. I następny łomot. A Lato będzie się oburzał, że to wina chuliganów, bo bojkotują ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wie ktos jak zagral Kirm?
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Obejrzę powtórkę 1 bramki to powiem czy moim zdaniem jest tam jego wina czy nie Faktem jest również, że w reprezentacji gra gorzej, nie wiem czym to jest spowodowane. Po prostu nie jest tak pewny jak w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jedyny komentarz do tego meczu http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=nA7nWXwK1ns z pozdrowieniem dla pana Stefana
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A kto w pierwszej połowie zapierdalał za dwóch w obronie? Nie kto inny jak Głowacki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Grali jak totalne cipy. Czesi nie znaczą obecnie nic, a nasi nie potrafili ani razu zagrozić niczym!
Dno. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No i udało się, przegraliśmy, pewnie większość na forum jest zadowolona, bo pewnie zwolnią trenera, na co wszyscy od chwili jego wyboru czekają
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dziękujemy , dziękujemy... reklama Orange po przejebanym meczu wymiata
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten Polczak to tragedia.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeszcze nie zmienili na "Spierdalajcie!"?
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
a ja dziekuję Bogu, że Maciuś Iwański wybrał Legię - tak bezproduktywnego pilkarza dawno nie widziałem. To już Roger "Kulwa" byłby bardziej pożyteczny... chyba?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kirm i spółka pojechali Słowaków 2-0
sie porobiło. Słowacja i Słowenia na MS a Czechy i Polska out |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Cóż, Czesi będąc bez formy i grając na 70% spokojnie nas ograli. To świadczy o naszym poziomie.
Inna sprawa, że w drugiej połowie po stracie bramki przestaliśmy grać. Oczywiście Doktor nie dokonał cudu, styl fatalny więc istnieją szanse na to, że jego przygoda z kadrą skończy się już w środę. W tym meczu nikt nie zagrał dobrze, a paru zawodników zagrało wręcz tragicznie. Iwański, Polczak, Błaszczykowski - ci panowie powinni odpocząć od reprezentacji. Zgadzam się z harhausenem w sprawie Polczaka - do niego akurat można mieć najmniejsze pretensje. To solidny ligowiec, nic więcej. Lewandowski w jedynej sensownej sytuacji pokazał, że jest w kiepskiej formie. Podobnie Peszko. Z Amiki jedynie Gancarczyk nieźle. U nas Głowa zawalił bramkę, reszta meczu poprawnie ale bez rewelacji. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
i 2-0 prowadzi Słowenia, zawsze to miło, jak wiślakom idzie
Ciekawa sytuacja zrobiła się w grupie, tyle, że już bez nas - no życie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nasza reprezentacja to trup. Niemal czuć było smród zgnilizny. Czesi w sumie nic nie zagrali; i w zupełności im to wystarczyło. Polczak
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Po prostu siię nie znacie, Majewski na konferencji powie że zagrał na miarę możliwości, nikt więcej od niego nie oczekiwał, itd., a winę za bramki ponosi Głowacki
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Pięknie, Engel mówi że w 5 dni nie da się zmienić systemu gry, system nie działa. Już zaczyna się obrona Stefana.
Dobrze, że Szczęsny przynajmniej zachowuje przyzwoitość i Stefana krytykuje. Lewandowski: Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dziękujemy ! najbardziej z tego meczu podobało mi się jak nasi "pozdrawiali pzpn" MIało być piknie ładnie itd wyszło jak zwykle...Maciuś Iwański miał za ciężką piłke dlatego mu nic nie wychodziło , a Polczak myslał że gra mecz PP w Kobylanach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta , postanowiliśmy stworzyć własny specyficzny (poza czeskim i angielskim) styl humoru .
Selekcjonerem został trener , który spuścił(no w 90 %) drużynę I ligową do drugiej ligi , który uczynił jednym z filarów obrony piłkarza który spadł ze swoją drużyną z I ligi do II ligi i który powołał od kilku lat etatowego rezerwowego , żeby uczynić go rezerwowym Majewski pyta odnośnie protestu kibiców , czy takie sytuacje mają miejsce we Włoszech czy Anglii. Ja pytam , czy we Włoszech lub Anglii są tacy kabareciarze , którzy mianowali by trenerów Lecce , Regginy , Torino , Newcastle , M'borough albo WBA na selekcjonerów kadry ? Jeżeli by szukać pozytywów w tym kabarecie , to tylko wśród ,,terrorystów i chuliganów'' , którzy w ostatnich minutach jako kibice drużyny przegrywającej 0-2 pociągnęli ,,HSV'' prawie tak jak na Wiśle , przy milczącej akceptacji kibiców drużyny prowadzącej 2-0 . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczęsny zaczął dobrze mówić, to Engel sie wpie**olił i a potem Szaranowicz przerwał...
![]() JE*AĆ JE*AĆ PZPN ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Którą bramkę zawalił Głowacki, bo nie wiem czy mam telewizor wyjebać, czy Ty oglądałeś mecz na weszlo.pl i bredzisz?
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jedyne nad czym się można zastanawiać czy słabiej zagraliśmy dziś czy ze Słowenią? Czesi byli naprawdę do ogrania bo są słabi. Jedyny pożytek z tego to taki że Majewski nie zostanie na dłużej (tak myślę).
A Głowa, jedyny nasz reprezentant słabo. Na jego szczęście byli słabsi Polczak, Iwański itd. Arek, zostaw tą kadrę i skup się na Wiśle jak Sobol ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kiepską żeś doktor taktykę wymyślił ;/
Iwański to taki "International level" eh... Z Majewskim nie ma nadziei... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Głowa zagrał słabo ale nikt nie zagrał lepiej, no może Lewandowski w 1 połowie. Tak to ogólnie padaka. Polczak beznadziejny, Iwański, Błaszczykowski, Gancarczyk czy w końcu Kowalewski... dno.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
PS. Szczęsny: Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ile bym dał żeby zobaczyć teraz minę Beenhakkera...
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy pierwszej bramce Głowacki podszedł wyżej bo tam był sam zawodnik Czech. Brakowało tam Lewandowskiego i gdyby Głowa nie podszedł to koleś miałby dużo wolnego miejsca... Gdzie tu wina Arka?
To, że Polczak z Rzeźniczakem nie zorientowali sie, że trzeba pokryć napastnika to chyba nie jego wina? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bramkę to zawalił Kowalewski, obydwie.
![]()