The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2009, 17:54
Cytat:
Lech Poznań - Wisła Kraków
1 - 2,55 | X - 3,10 | 2 - 2,65
Pwiedzcie mi dlaczego bet-at-home stawia Lech w roli faworyta?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.10.2009, 18:02
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
O nie!!! to musi być jakiś spisek..
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.10.2009, 18:02
Ponieważ Wisła ostatnio nie wygrywa w Poznaniu / wronkach. bo Lech ostatnio nie wygrywa i bedzie chcial zrobic niepodzianke, bo Wisla ma duzo punktow przewagi i ma w dupie taka Amiczke - sredniaka ligowego, i dlatego zeby kibice Wisły mogli wiecej zarobic na wygranej swojej druzyny.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 08.10.2009, 18:18
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
... i dlatego zeby kibice Wisły mogli wiecej zarobic na wygranej swojej druzyny.
To mnie przekonuje
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 08.10.2009, 18:34
masada napisał(a):Wyświetl post
Swoja drogą to jestem niezwykle ciekawy jak z nimi oboma zdrowymi i w pełni dyspozycji Skorża ustawiłby skład przeciwko takiemu Lechowi. Jezzu, no Paweł w obecnej formie to chyba ława, nie? :o ;D
Mówicie o tym piłkarzu co strzelił 4 gole i miał 5 asyst?
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.10.2009, 18:44
Jakbyście grywali coś u buka, to byście wiedzieli, że niższe kursy na gości sa tylko w przypadku naprawdę dużej dysproporcji sił. A Amica, mimo złej passy, to nie są jacyś ligowi outsiderzy, co by nie mówić.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.10.2009, 19:00
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Jakbyście grywali coś u buka, to byście wiedzieli, że niższe kursy na gości sa tylko w przypadku naprawdę dużej dysproporcji sił. A Amica, mimo złej passy, to nie są jacyś ligowi outsiderzy, co by nie mówić.
Potentatami nawet tej miernej ligi też nigdy nie byli. A poprzedni sezon? Cóż nawet ślepej kurze trawi się czasem ziarno.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.10.2009, 22:29
crazykaro napisał(a):Wyświetl post

z tym ze duzej roznicy niema ,takze faworyta w gruncie rzeczy tez chyba nie ma.

Ale kto mysli ze to beda koljne latwe 3 pkt bo Stilic cieniuje,bo Amika slaba forma ,bo jest 11 pkt przewagi....to sie moze przejechac...

oni na ten mecz beda zmotywowani na 110% bo znają stawke ,my tez musimy sie przygotowac na ostrą gre ,bo tu nikt nogi nie odstawi.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wiernyTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.10.2009, 08:38
Ja tam gram na remisy i niezla kasa mi z tego wpada. Mysle ze niestety to tez bedzie typowy mecz na remis. Chyba ze choc troche poprawimy skutecznosc! Ale tu obstawie patriotycznie
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 09.10.2009, 15:36
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Mówicie o tym piłkarzu co strzelił 4 gole i miał 5 asyst?
hehe.. no właśnie. W słabej formie a i tak lepszy niż 95% polskiej Ekstraklasy

Brożek jest ewidentnie w słabej formie jeśli chodzi o czucie piłki - spóźnia się, nie zdąża dostawić nogi, piłka mu odskakuje, robi "za krótkie" wślizgi jak atakuje piłkę lecącą wzdłuż bramki, jak by bał się pożądnie "wyciągnąć". Może zostało mu to po kontuzji?!.

Jak dziś pamiętam jego szupaka z debrów, czy wejścia w piłkę wślizgiem na pełnej szybkości. Teraz tego nie ma. Brakuje zawsze 10 cm. Albo mu piłka za daleko odskoczy....

Bo szybkościowo i wytrzymałościowo jest chyba bardzo ok.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.10.2009, 19:50
Do meczu z Lechem tydzień, nie martwmy się na zapas, ja jestem dobrej myśli co do Brożka. Stefan nie będzie wystawiał go na siłę, bo i tak już o nic nie gramy. Paweł powinien szybciej wrócić do klubu z tego zgrupowania jeśli i tak nie może pomóc.
Odpowiedz cytując
dawidex44
Banita

Stary 13.10.2009, 15:58
element napisał(a):Wyświetl post
bardzo złe wieści nadchodzą z obozu idących na majstra od 357 roku p.n.e.
Tak, tylko nie zapomnij, że to coś powstało kilka lat temu. (bodajże w 2007)

A Arboleda i tak im nic nie pomoże
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.10.2009, 07:28
ciekawe czy Rengifo zagra ? Strzelił gola Argentynie wiec chyba wróci do pierwszego składu no chyba że działacze Lecha czekaja na hat-trick przeciwko Brazylii i wtedy go przywrócą do pierwszej drużyny ?I taki zawodnik został przeniesiony do ME. Widac taka silna ta nasza liga
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.10.2009 o godz. 07:32.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 14.10.2009, 08:06
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ciekawe czy Rengifo zagra ? Strzelił gola Argentynie wiec chyba wróci do pierwszego składu no chyba że działacze Lecha czekaja na hat-trick przeciwko Brazylii i wtedy go przywrócą do pierwszej drużyny ?I taki zawodnik został przeniesiony do ME. Widac taka silna ta nasza liga
Ale Rengifo zostal przeniesiony do ME nie za granie a za nie podpisanie kontraktu.A slaby wystep w meczu byl tylko pretekstem.
,
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 14.10.2009, 08:26
Krzysztof Chrapek zerwał wiązadła krzyżowe i nie zagra z Wisłą. kontuzjowany jest też Tomasz Mikołajczak. Jak nie przywrócą Rengifo z MESY to kuchenki zagraja tylko z Lewym w ataku.
Ostatnio edytowane przez cassius31krakow : 14.10.2009 o godz. 08:30.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.10.2009, 08:28
Pewnie Rengifo nagle znajdzie sie w kadrze 1 druzyny.
Lech gra jak gra i na mecz z Wisla beda chcieli rzucic wszystko co maja. Zwlaszcza, ze jeszcze Chrapek im wylecial i praktycznie zostali z 1 napastnikiem.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 14.10.2009, 10:25
Tylko pamiętajcie, że Rengifo przylatuje w piątek (jak dobrze pójdzie, bo przy tej pogodzi może być różnie) a jest on typem zawodnika, który się długo aklimatyzuje.

Mogą zacząć z jednym napastnikiem a jak nie będzie im szło wstawią Renia.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.10.2009, 10:29
W Poznaniu podobno nie jest aż tak tragicznie z pogodą jak w Krk.
Więc we Wronkach mam nadzieję, że na podgrzewanej murawie będą godne warunki do gry.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.10.2009, 10:49
Jak w obecnej sytuacji ich nie pogonimy, to będziemy jednak frajerami. W pucharach nie ma takich słabych drużyn.
..
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 14.10.2009, 10:54
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Krzysztof Chrapek zerwał wiązadła krzyżowe i nie zagra z Wisłą. kontuzjowany jest też Tomasz Mikołajczak. Jak nie przywrócą Rengifo z MESY to kuchenki zagraja tylko z Lewym w ataku.
Niby mieli zagrać 4-4-2?
To żadne osłabienia. Zieliński i tak wyszedłby w 4-5-1.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 14.10.2009, 18:06
Chrapek ma kontuzje?Rany Boskie ,proponuje wogole nie jechac do Wronek ,bez niego mecz nie bedzie mial sensu.

To tak troche ironicznie,kazdy wie ze z niczy bez niego,to bez znaczenia Zielinski lubuje sie w grze z jednym napastnikiem i napewno tak zagra Amika.

Moze meszki przepedzą snieg ,bo granie w takich warunkach jak np dzis widze zza oknem ,to bedzie hardkor
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 14.10.2009, 21:19
No i Brożek i Głowa cały mecz w bardzo trudnych warunkach zaliczyli. Pewnie bedą go czuć w nogach w niedzielę.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 14.10.2009, 21:56
na pewno.. ale w niedzielę muszą już być na tych nogach , bo to kluczowi a zarazem najważniejsi piłkarze swoich formacji. Ale łatwo nie będzie , Lech wciąż jest bardzo silnym przeciwnikiem i ta różnica 11 punktów na pewno we Wronkach nie będzie widoczna , remis pany biorę w ciemno
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 14.10.2009, 22:37
Mam nadzieję że Gancarczyk nie zapomni do niedzieli jak się strzela samobóje
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 14.10.2009, 23:51
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
No i Brożek i Głowa cały mecz w bardzo trudnych warunkach zaliczyli. Pewnie bedą go czuć w nogach w niedzielę.

No tak ,ale dobrze ze sie im nic nie stalo.

W takich anormalnych troche warunkach o kontuzje ciezko nie jest a wiadomo jacy to kluczowi dla nas gracze.

Oby w niedziele w tych Wronkach ta pogoda byla lepsza bo ciekzko mecz ogladac ,jak czlowiek caly czas sie zastanawia kto ma pilke hehe
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.10.2009, 07:15
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Oby w niedziele w tych Wronkach ta pogoda byla lepsza bo ciekzko mecz ogladac ,jak czlowiek caly czas sie zastanawia kto ma pilke hehe
Tak a propos .. może by ktoś zadzwonił do PZPN z informacją, że istnieją już (od klkunastu lat) piłki pomarańczowe, dobrze widoczne na śniegu ....
Mam nadzieję, że w Poznaniu już o tym wiedzą (są bliżej cywilizowanej Europy ...)
Chociaż ....... prognozy pogody na niedzielę są optymistyczne, więc nie ma co się martwić.

Pytanie z innej beczki: czy Diaz grał z USA ?
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.10.2009, 07:46
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Tak a propos .. może by ktoś zadzwonił do PZPN z informacją, że istnieją już (od klkunastu lat) piłki pomarańczowe, dobrze widoczne na śniegu ....
Mam nadzieję, że w Poznaniu już o tym wiedzą (są bliżej cywilizowanej Europy ...)
Chociaż ....... prognozy pogody na niedzielę są optymistyczne, więc nie ma co się martwić.

Pytanie z innej beczki: czy Diaz grał z USA ?
Słowacy podobno nie zgodzili się grać czerwoną piłką bo nie miała homologacji FIFA.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.10.2009, 07:48
Diaz wszedł na boisko w 74 minucie meczu przeciwko USA (2-2)
Odpowiedz cytując
Golissimo
Junior Member

Stary 15.10.2009, 08:33
Ja uważam, że w meczu z Amicą powinniśmy się cofnąć, ponieważ tak naprawdę to nie jest dla nas aż tak ważne zwycięstwo, remis utrzyma dystans i po kłopocie. Najlepiej wciągnąć ich na kontrę, strzelić bramkę i zamurować własną.

Hehe, chciałbym coś takiego oglądać. Wisła, przeciw której zawsze każdy zespół muruje bramkę, zaczyna bronić się całym zespołem.

Amica by chyba białej gorączki dostała
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 15.10.2009, 10:10
Niektórzy mnie tu rozwalają. Jak zawodowy piłkarz, który trenuje codziennie i pobiegał sobie trochę w środę może odczuwać jakiekolwiek skutki tego w niedzielę Nie sądzicie, że to jest nienormalne? Ja rozumiem jeśliby tydzień w tydzień grał mecz co trzy dni.. wtedy wiadomo, organizm się w końcu "wyczerpuje". Ale od przypadku do przypadku? Nie popadacie w jakąś paranoję? Aaa.. zapomniałem.. to przecież polski piłkarz. Oni muszą być traktowani inaczej..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów